Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Op een eiland

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

312 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 16 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 maart 2013 09:51
    Vanmorgen de AFM shortlist gelezen die AJ heeft gepost. Ik ga toch maar eens kijken naar calletjes Imtech. Die hedge ik vervolgens met langlopende FOTM puts. Mocht het toch verkeerd gaan en Imtech gaat failliet dan heb ik nog wat aan die putjes.

    Aan de andere kant, als het allemaal blijkt mee te vallen dan kon er nog weleens een flinke shortsqueeze komen, met zoveel shorters.

    Leuk dus om te gokken :)
  2. [verwijderd] 1 maart 2013 09:52
    quote:

    Winning! schreef op 28 februari 2013 23:27:

    [...]

    niets... ze voelen zich gewoon een kliekje dat verheven is boven de rest en 'soms wel eens samen karten gaat'. De enige reden waarom ze het boze oog nu op F1-fan richten is omdat ze nu eindelijk inzien dat ze mij psychisch gezien nooit kunnen breken. Daarom zoeken ze nu een ander slachtoffer ter compensatie van hun collectieve minderwaardigheidscomplex waar ik onbedoeld vast en zeker ook wel een aandeel in de tot stand koming ervan gehad zal hebben. Daar mijn trades altijd zwaar heersend zijn en ik met de beste beats aankkom om het anders zo stoffige reageer gedeelte van dit artikel op te vrolijken. Ik ben het licht, zij zijn de schaduw waar het geween en het tandengeknars hoorbaar is. Zij vertegenwoordigen de plek waar ik niet kan reiken. Van hen louter gehoon, van mij het licht en de weg naar de waarheid. De waarheid die zich uiteindelijk vertaald in beurssucessen indien mijn leiddraad opgepikt wordt en gevolgd wordt op dit forum. Als Winst een gezicht had dan zou hij waarschijnlijk op mij lijken. Het duistere kan dit niet verdragen en daarom wordt ik constant aangevallen en beledigd. Uiteindelijk overwint het licht altijd echter en dus zoeken ze nu dus iemand anders.

    Daarom dus..
    ...for the know not what they do....

    Help jij dit forum maar om zeep met je gewauwel, ik ga wel een paar maanden Platta helpen. Oh, ja, waarom denk je dat dié weg is? Omdat jij zover boven hem verheven was/bent?

    En omdat je zo van liedjes houdt, deze is voor jou www.youtube.com/watch?v=Z_0AbtHjSOY
  3. forum rang 4 Smurf In het Smurfenbos 1 maart 2013 09:59
    Goeie morgen,

    De beurs loopt altijd een halfjaar vooruit op wat er gaat komen. Ditjaar de Duitse verkiezingen. Merkel zal dan niet herkozen worden en is er een kans dat Europa onstabiel wordt.

    Wat betreft WTI zie ik pas in juni het dieptepunt van de opwaartse trend.. Zo rond de 80$

    Gr
  4. MvT 1 maart 2013 10:10
    Spanish/EU PMI shows less contraction >> nogal wiedes, hoe dichter je bij het absolute nulpunt komt des te langzamer het inzakt.

    En voor de pubers onder ons: ga je onder een koude douche staan dan contract "het", ga je daarna ook nog eens naakt in de vrieskou staan dan contract het nog steeds maar wel langzamer....
312 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 16 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links