Pharming « Terug naar discussie overzicht

Geen zin meer in.....

21 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
[verwijderd]
0
Beste medeforumleden,

Het hoeft voor mij niet meer. Hierbij doel ik niet op beleggen in Pharming, maar het delen van informatie via deze (of andere) discussiefora. De afgelopen dagen hebben een aantal forumleden op fijzinnige wijze aangegeven dit niet op prijs te stellen.
Vanaf vandaag deel ik de informatie die ik ontvang alleen nog maar op andere wijze. In tegenstelling tot andere forumleden die hun vertrek hebben aangekondigd en hierop zijn teruggekomen kom ik niet op mijn besluit terug. Ik heb de IEX gevraagd mijn lidmaatschap te beeindigen.
Wellicht tref ik jullie nog op een van de chatsites, of op een later tijdstip in levende lijve.

Ik geeft het forum nu graag aan 'de swamie beurssopjes' onder ons en wens iedereen heel veel succes met zijn of haar belegging in Pharming.
[verwijderd]
1
Jammer nou Wess. Laat die beursopie toch Swammen. Zal wel een admmer" zijn seker(hihi).
Moeten de goede onder de kwade lijden? Oke een berichtje per dag dan. Een soort Epiloog. (Je weet het,he Epi mocht niet liegen)
[verwijderd]
0
Nee Pech, mijn besluit staat vast. Ik weet dat jij een van de mensen bent die de info wel waardeert. Daarom zal met jouw blijven communiceren, alleen niet via deze site.
durobinet
9
"Het hoeft voor mij niet meer. Hierbij doel ik niet op beleggen in Pharming, maar het delen van informatie via deze (of andere) discussiefora. De afgelopen dagen hebben een aantal forumleden op fijzinnige wijze aangegeven dit niet op prijs te stellen."

Beste "the old Nick", jammer voor de mensen die je info wel waarderen en op de juiste waarde schatten. Dat zijn er volgens mij meer dan de leiden die jou dwars zitten. Je geeft zelf aan dat die laatste groep dat de afgelopen dagen op fijnzinnige wijze aangaven. Wat is er tegen fijnzinnigheid in een discussie en het delen van informatie.
Ik vraag me werkelijk af, en dat geldt niet alleen voor jou maar ook voor andere weglopers, hoe jullie discussieren als je elkaar in levende lijve toespreekt. Loop je dan ook weg als iemand iets zegt dat niet naar je zin is? Sta je nu echt zo zwak op je benen of komt het juist omdat je je "tegenstanders" niet ziet en het er virtueel aan toe gaat.
Je kunt toch zoals in een "echte" discussie tegen iemand zeggen dat je even geen boodschap hebt aan fijnzinnigheid o.i.d.? En je dan vervolgens wenden tot die mensen die wel graag naar je luisteren en met je instemmen? Probeer het eens, want een beetje knokken voor je visie en gedachten hoort er m.i. wel bij op een forum, zo goed als in de echte wereld.
vr.gr. duro
[verwijderd]
1
Beste Old Nick,

Ik waardeer ten eerste je postings enorm...
Ook ik heb recentelijk een aanvaring gehad met Beurssop....wat alleen jammer is dat ik op dat moment als enige steun kreeg van Tico...
Niemand die ook maar enigzins zich tegen dit soort lui verzetten.
Jammer dat je gaat , op deze manier krijgt deze lullo het forum naar een bedenkelijk niveau.
Anderzijds vind ik ook dat je jezelf iets te gemakkelijk op zij laat zetten.
Zoals ik al eerder aangaf ....laten we zijn postings nu eens gewoon negeren...zelfs niet lezen.
De lol zal er snel af zijn.
Voor eventuele info ...zie mijn mailadres op het Pharmingforum.

Groet Richard@
[verwijderd]
1
Wanneer snappen sommige van jullie nou eens dat je op internet bezig bent?

Volgens mij snapt de oudere generatie niet helemaal het doel hiervan...

Wil je ongestoord gezellig klessebessen met een kopje thee erbij, open dan een MIRC kanaal, #quakenet #pharming ofzow. Paswoordje erop en niemand stoort jullie. Ligt iemand dwars, ban je hem.

Doe niet zo dramatisch.

Ik waardeerde je info. Anderen vangen het gat wel op. das het inet.

mzzl

[verwijderd]
0
Ik post niet vaak in dit forum, maar ik lees je postings altijd en vind ze erg informatief. Ik vind het daarom erg jammer dat je ons verlaat, maar begrijp het voor de volle 100 procent. Graag zou ik op de hoogte blijven van de informatie en inzichten die jij dagelijks in pharming verwerft. Ik zou het waarderen als je mij en andere serieuze geinteresseerden toevoegt aan een mailinglist of iets dergelijks. Mijn email-adres is: pwfick@hotmail.com
durobinet
0
Hoewel ik ook van die 'oudere generatie' ben, neem ik aan dat je het tegen the old Nick hebt?
vr.gr. duro
[verwijderd]
0
Hoi the Old Nick,

ik vind het jammer want je gaf goede info, maar ik kan wel je keuze respecteren.

Groeten,

Cootje
[verwijderd]
1
Waar slaat dat "ouder generatie op" , je slaat de plank volgens mij helemaal mis.Overigens mensen die leuteren willen kunnen ook naar de koffiekamer.Ik begrijp trouwens T.O.N. niet, je laat je toch niet zich wegschrijven.Gewoon boven de partijen gaan staan.Er zijn genoeg mensen die zijn bijdrage wel waarderen.Nu winnen de grootbekken het weer, terwijl de zwijgende massa van info blijft verstoken.
[verwijderd]
0
Jammer Wess dat het zo moet, maar geef je wel gelijk. En er bij weglopen is inderdaad maar het beste wat je kunt doen in dit geval. Inhoudelijk is met deze lui niet communiceren.

mvg

Martin
[verwijderd]
1
Sorry T.O.N. ik denk dat je je draadje geschreven hebt zonder na te denken.Besef je wel dat de mensen, die zich niet laten horen/lezen, in de kou laat staan.Besef je wel dat je door 1 of 2 mensen laat beinvloeden?
Ik denk dat je als je goed nadenkt tot de conclusie zult komen dat je te snel vertrokken bent.Toon dat je boven de partijen staat en blijf je kennis en inzicht delen met de believers.Ik zie er naar uit.!!!
Rachmaninoff
2
T.o.N: Ik volg Pharming actief en lees dit forum. Ik beperk me in schrijven tot enkele andere fora omdat ik er te weinig tijd voor heb. Ik verbreek dit nu omdat ik je wil vragen je afscheid te herzien. Ik heb er wel begrip voor hoor maar ik ben het een aantal anderen eens: er zijn ook een groot aantal mensen dat je berichten wel waardeert. Die vullen het forum misschien niet zo zichtbaar maar ze zijn er wel.
Daar komt nog een ander argument bij: jouw informatie helpt om pharming zichtbaarder te maken en daar helpt dit forum, direct of indirect, bij.
Dus nogmaals: ik begrijp dat je boos bent op de swamis maar laat dat soort in vredesnaam jouw berichtgeving niet blokkeren.
In ieder geval mijn dank voor je postings.
[verwijderd]
0
Richard,

>>Niemand die ook maar enigzins zich tegen dit soort lui verzetten...

Kleine correctie: Ik heb al in een vroeg stadium gewaarschuwd voor BiotechPIC en later voor Beurssop (nog voor z'n "vakantie"), maar werd teruggefloten door "de gevestigde orde", want de koersen stegen, dus ... !

Ik vind het ook prima wat Snorkle, Wess enz. doen en ik profiteer van die info, maar ík zou het niét doen! 't Idee om in een besloten clubje goede info uit te wisselen zou me in hun plaats véél meer aanspreken.

Ik wil daar ook eerlijk in zijn, ik ga me absoluut niet diepgaand bezighouden met de diverse biotech-fondsen. Ik heb géén financieel doel, wil alleen wat meer "rente" dan op m'n spaarrekening en heb nu de helft van dat spaargeld op advies van iemand die ik hoogacht in "biotech" gestoken. Wat ik nu vooral leuk vind zijn de diverse forums en de "mens achter de posting". Zéér leerzaam ;-)

vr.gr. Jan
[verwijderd]
3
Nadat ik het stukje van the old Nick had gelezen en de reakties van sommigen erop as er volgens mij eentje die hetzelfde onbegrip aangaf als ik al tijden met dit soort forums heb.

Richard@ gaf gewoon meer dan terecht aan , waarom zolang de koers wat stijgt men dit soort onzin slikt en zelfs dit persoon gaat zien als diegene die idd meer weet etc...??

Richard@ en ook ik hebben regelmatig gereageerd op deze Swazi Mehesdes of hoe die knakker ook heet (Beurssop dus). Echter werd toen nog veel steun gegeven (zelfs door gerespecteerde forumleden als Pechvogel) aan Beurssop.
Deze man bracht de koers omhoog ... (dat men dat echt geloofd vind ik onbegrijpelijk ..maar goed)... en men slikte alles wat hij schreef , omdat HIJ de koers omhoog hielp...

Nu was het Beurssop en we hebben al 10 tallen mensen gehad die op een wijze postte waar je je ??? bij zette
echter waren die vooral negatief bezig..en grof..

toegegeven ..deze Beurssop ..vaak gewoon netjes ..

Als je op dat moment veel eerder reageert op deze postings met de tendens dat dit weinig zin heeft en of men dan dit soort uitspraken wil waarmaken , dan houdt het vanzelf op.. want op dat moment val je door de mand ..

Maar nee.. mensen vonden het wel mooi en zolang de koers een paar centen steeg...ach ja.. allles voor geld he..

Vindt het een collectief zwaktebod wat nu resulteert dat the old Nick ervoor kiest om niet meer op IEX te posten...
Waarom ?

Waarom niet eerder reageren op dit soort jokers met een aantal en juist zelf het forum meer bevolken met interessante info..?

Kijk ..niet reageren is prima.. maar dan nu niet weglopen... -> dan had je eerder de boel aan moeten pakken....
maar een aantal vonden het maar wat mooi en hielden hem het hand boven het hoofd..
Veel teveel lui op forums zijn aartsopportunisten en dat is me tegengevallen..
gelukkig heb ik op een ander forum ook geleerd dat er veel mens zit achter sommige nicknames. Van sommigen werd ik stil (oprecht respect) en heb ik het gevoel dat er ook een HART bij de teksten hoort.

terugkerend naar Pharming

Heb weleens vaker geroepen dat er veel te makkelijk wordt aangenomen dat alles nu boven tafel is..

Dat is er niet..

Met de koers gebeuren dingen waarvan schijnbaar 99% niet weet wat er gaande is..
duik DAAR in.. en doe het niet als oninteressant en niet waar af..

Beschrijf niet alleen de ultimate koersmogelijkheden en positieve zaken, beschrijf ook de markttendens en de mentaliteit beleggen nu die doorwerkt op de koers.

Zolang je het forum 'vervuilt'met informatie... dan wordt daar op gefocused, nu krijgen de mensen de kans die maar roepen DUmpeh (gelukkig weinig gezien) en de mensen die te pas en onpas roepen dat we zo hard omhoog gaan..

Bespreek de mogelijkheden en onmogelijkheden met elkaar..
de voors en tegens..

Als ik weleens kritisch bepaalde dingen aankaart wordt er altijd fel gereageerd door een aantal, dat ik zo negatief ben.. en als je LT er ben dan dit en dat..
(Leuk die reakties, maar soms erg vreemd , aangezien ik al 2.5 post en in Pharming zit en al 2.5 jaar zeer emotievol, maar eerlijk aangeef wat ik denk...en weet, maar dat nogmaals ten overvloedde)

Allemaal gebaseerd op kennis onderling ... ipv DAAR je voordeel uit te halen en dat te waarderen, wordt vaak daar nog lastig over gedaan.
Volgens mij gaat een forum nu juist om dit soort geprekken en niet om het geleuter wat ik weer vele malen voorbij heb zien komen.

En nogmaals het ergste is dan nog dat het beklag achteraf komt.. terwijl van te voren 90% ermee akkoord ging en het maar best vond.

Als je het negeert ...-> prima..maar post dan door..
als je het vervelend vond -> DOE er dan ook wat aan... en nu niet met een aantal de verongelijkte spelen..

hoe zeer ik ook 10000 maal liever the Old Nick zie dan die Swazi Mehesdes..of zoiets

Ik vind deze ontwikkeling in die zin echt onbegrijpelijk !!

mvg

Tico

p.s. soms chargeer ik hier en daar weleens wat in mijn teksten, aar af en toe moet je iets wel overduidelijk aangeven anders begrijpt men het nog niet..

[verwijderd]
0
Op een forum roept de gek ook mee. Dus is het aan ons die te negeren. Dit heb ik al honderd keer moeten uitleggen, laten praten dus als het van onvoldoende inbreng is. Je hebt de 'macht' om te reageren of niet. Enfin, bedankt voor je uitvoerige postings. Bij Pharming moet je af en toe een totaalplaatje zien, en dat kregen we.
[verwijderd]
0
Old Nick,

Ik vind het jammer dat je deze keuze gemaakt hebt, maar ok het is jouw keuze, en die respecteer ik,
Jacky

[verwijderd]
0
Tico, geef is aan waar ik "veel steun" heb gegeven. Of is het voordeel van de twijfel voor jou hetzelfde?
21 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:35
Koers 0,961
Verschil -0,001 (-0,10%)
Hoog 0,967
Laag 0,953
Volume 2.891.437
Volume gemiddeld 6.382.260
Volume gisteren 6.325.596

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront