Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Enge grote broer Amerika

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Marty.mcFly 10 juni 2013 11:00
    Zo zie je maar weer hoe gevaarlijk een persoonlijkheidscultus is.

    Die van 2008 rondom Obama was van heel gevaarlijk niveau. Hij werd bijna letterlijk als een messias gezien op het 8 uur journaal.
    Zo iemand krijgt dan een carte blanche, omzeilt de grondwet en gaat autoritair regeren.

    Je ziet nu het logische gevolg.
  2. [verwijderd] 10 juni 2013 11:38
    Het is geen sociale media maar opsporingsmedia. Ik las ergens bij een natuurpark: 'Voor Uw veiligheid hebben we gesnoeid en bomen gekapt.....' of iets van dien aard. Wat te denken van wat ik in het weekend hoorde: een burgemeester laat zijn woning opknappen of reparaties uitvoeren dat niet als zodanig in de boeken komt voor eigen rekening maar onder het kopje van een of ander lopend project. Nu nog veilig beleggen.
  3. [verwijderd] 10 juni 2013 11:54
    Heel ver gaan en uit de tijd?

    Veel mensen zullen iets kritischer zijn en gewoon zeggen dat de USA overheid niet langer betrouwbaar is omdat hun eigen grondwet (constitution) bewust genegeerd wordt. Zo'n wet is er voor iedereen en is niet alleen geldig als het uitkomt. Overheden (lees mensen die in een organisatie werken) vergeten dat nog al eens de laatste jaren.
    Is maar 1 oplossing voor; eerst een flinke groep overheidsmedewerkers flink wat jaren opsluiten. Zijn ze gelijk beschermd tegen terroristen. Doel heiligt de middelen en dat is de beste bescherming.....
  4. pcrs7 10 juni 2013 13:33
    Alles gaat gewoon weer 'back to usual' na enige tijd en alle onderdanen kijken weer Jersey Shore en talentenjachten.
    Bradley Manning met de helicopter moorden in Irak trokken ook even de aandacht en iedereen is weer vergeten dat de roverheid een moorddadige organistatie is. Eerst drones die moorden in het buitenland, nu vliegen ze al in het binnenland. Ceasar begon ook met buitenlandse militaire expedities. Daarna volgde een burgeroorlog toen hij met militairen over de Rubicon terug naar Rome kwam. De drones have crossed the Rubicon.
  5. [verwijderd] 11 juni 2013 03:45
    De wet wordt niet omzeild. Al dat afluisteren/volgen/lezen, etc. is mogelijk onder de Patriot Act, aangenomen onder president Bush, vlak na 9/11. Het Congres heeft zichzelf willens en wetens buitenspel gezet. In die kringen hoor je ook bijna niemand klagen. Dems en Reps.het maakt niet uit. Alleen "wij" waren zo onnozel om te denken dat Obama dit niet zou laten gebeuren.
    Overigens voor het tappen van telefoongesprekken is nog steeds toestemming van de rechter nodig, maar die kan wel in het geniep worden gegeven. Het belgedrag (wanneer, hoe lang, met wie) volgen, mag volgens de huidige wetgeving zonder meer.
    Volgens de baas van alle veiligheidsdiensten, Clapper, wisten de grote providers ervan. Ik geloof het onmiddellijk. Die worden patriottisch onder druk gezet.
    Het is idd. erg 1984. Je mag hopen dat er nu veel discussie over komt. Alleen écht boze publieke opinie kan iets veranderen. Van zichzelf zal het Congres niet in beweging komen.

    GW

7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links