AFC Ajax « Terug naar discussie overzicht

Ajax in 2014

83 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
PinkPanther
0
Zo, we staan alweer bijna op 10 euro! Nu is natuurlijk de grote vraag of Blind voor 25 miljoen naar ManUnited gaat en/of Eto'o naar Amsterdam komt of niet. Binnen enkele dagen weten we hopelijk meer over Eto'o. Ik heb er niet meer zoveel vertrouwen in. Ik vind het allemaal te lang duren. Het zou natuurlijk geweldig zijn als er weer eens een grote spits in de Eredivisie verschijnt. Het is natuurlijk ook erg goed voor de merchandise, die Ajax shirtjes met Eto'o op de rug vliegen natuurlijk als warme broodjes over de toonbank :)) Allemaal goed voor de beurskoers zou ik zeggen. Het is een kwestie van geduld en we staan boven de 10 euro!
voda
0
Ajax-speler Wang vertrekt naar Clube de Coimbroes

AMSTERDAM (Dow Jones)--AFC Ajax nv (AJAX.AE) en Clube de Coimbroes hebben overeenstemming bereikt over een transfer van Chengkuai Wang naar de club uit Portugal, maakt de beursgenoteerde voetbalclub uit Amsterdam dinsdag bekend.

Finaciele details worden niet vermeld.

De aanvallende middenvelder wordt per direct getransfereerd. Hij stond nog tot 1 september 2015 onder contract bij Ajax.

Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst +31-20-571-52-01; patrick.buis@dowjones.com


voda
0
Ajax ziet af van Eto'o

WOENSDAG 20 AUGUSTUS 2014, 20:17 uur | 9 keer gelezen

AMSTERDAM (AFN) - Ajax heeft een streep gezet door de komst van Samuel Eto'o. De landskampioen heeft het management van de transfervrije spits uit Kameroen woensdag laten weten af te zien van verdere gesprekken. Dat heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars gemeld.
Ajax heeft tot woensdag 18.00 uur gewacht op een antwoord van de aanvaller. Het is nog onbekend of Eto'o voor de deadline iets van zich heeft laten horen. Ajax probeert nu voor het einde van deze maand, als de transfermarkt sluit, een andere spits naar Amsterdam te halen.

Ajax zag in de spits een welkome versterking voor de selectie. Overmars had anderhalve week geleden in Parijs een gesprek met de Afrikaan. De directeur voetbalzaken van Ajax hield een goed gevoel aan die ontmoeting over. De viervoudig Afrikaans voetballer van het jaar heeft inmiddels ook de aandacht getrokken van Liverpool, Arsenal, AS Roma en Internazionale.

De regerend landskampioen wil niet het risico lopen dat het na een late afmelding van Eto'o geen goede spits meer kan aantrekken. Daarom wilde Overmars uiterlijk woensdag om 18.00 uur een antwoord van de spits. “Het is zijn goed recht om meer te tijd te willen hebben om na te denken over andere clubs en alle voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen”, aldus Overmars.

_Kas_
0
Daley Blind verkast volgens de Telegraaf voor zo'n 18 miljoen incl. mogelijkheid op toekomstige bonussen.

Geen 25 miljoen maar toch een mooi bedrag.

www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/aj...

Bunder
0
Wilbar
0
TheAdmiral
0
Mr Greenspan
0
MSTERDAM (AFN) - Voetbalclub Ajax behoort tot de financieel gezondste clubs van Europa. Dat blijkt uit een rapport van Standard & Poor's Capital IQ waar de Britse krant Financial Times donderdag over schreef.
De beursgenoteerde Amsterdamse club staat bovenaan de lijst op het gebied van operationeel resultaat en solvabiliteit. De club houdt grootmachten als Internazionale, Bayern München, Borussia Dortmund en Manchester United achter zich. In totaal gaven 44 clubs een kijkje in de financiële keuken. Daaruit bleek dat met name clubs uit Zuid-Europa de zaken minder goed op orde hebben.
Ajax meldde eerder dat het in het boekjaar 2014/2015, onder meer door deelname aan de Champions League, weer een positief resultaat zal behalen. Daarnaast ,,rechtvaardigen'' de transferinkomsten van onder meer Daley Blind, Siem de Jong en Kenneth Vermeer de prognose van een positief nettoresultaat.
Het aandeel Ajax stond donderdagmiddag om 14.00 uur 2,6 procent in de min op 9,30 euro.
Mr Greenspan
0
Wie gaat er naar de AvA van Ajax. Wordt het niet eens tijd het dividendbeleid aan de kaak te stellen. Ik neem aan dat er meerdere investeerders zo lang aan ook wel eens beloond willen worden. Zo veel hoeven ze niet uit te keren gezien het aantal aandelen wat in omloop is. En anders gewoon van de beurs halen. Ik zal de VEB eens een mail sturen of die ook wat kritische vragen kunnen stellen.
Mr Greenspan
0
Op zich niet verkeerd om uit tegen Twente een punt te pakken.
Volgende week weer een makkie.
[verwijderd]
0
boh boh boh wat een wedstrijd weer gisteravond,"het" droop erweer vanaf,de Matheid/luiheid/inzet/ ect,en de lichaamstaal van de Boer na de wedstrijd in z'n interview weerspiegelt de hele ploeg Ajax,van het hele concept klopt geen flikker, de gaten op middenveld,de aansluiting van achteruit,en niemand die er iets van zegt,DAT is het ergste Frenkie!!
[verwijderd]
0
yep na 20 min was het weer over,begin nu toch te twijfelen aan de bekwaamheid/inzicht van de Boer zeer veel zelfs,hij zag toch ook vanaf de bank dat Barca op een gegeven moment vast werd gezet,dan is het ZIJN taak om dit vast te houden middels het wijzigen van de tactiek dwz doorschuiven/korter op man/ en door dekken, nog 1 ding,kan NIEMAND ontkennen,de Boer heeft geen enkele speler beter gemaakt/neter laten spelen nee het tegenovergestelde is gebeurd, v Rijn dik jaar geleden was die coming,nu en je ziet het gebeuren,hij weet niet waar die staat,wat die moet doen wie te dekken,de Boilesen; Klaassen Andersen ze spelen steeds slechter,geen vertrouwen in zichzelf,tja en als de Boer nog steeds niet inziet dat Sigthórsson geen voetballende spits is maar een echte hangende spits dwz hij moet altijd bij de laatste man v/d tegenstander zijn,en zo snel Ajax balbezit heeft 2 a 3 mtr uitzakken/aanbieden en kaatsen meer niet,bestuur grijp in !!
Mr Greenspan
0
Ajax nieuwe sponsor.... Aegon betaalde 2 tot 4 miljoen (laatste jaren 4 miljoen) meer. Maar ja ze hebben in ieder geval wat. Aegon was denk ik niet van plan nog eens een half jaar extra te hoofdsponsor te blijven. Duurt wel lang allemaal hoor.
phoumes2
0
Klopt, Aegon betaalde minder, echter de jeugd en het damesteam mag apart gesponsord worden. Gezien de uitstraling van de jeugdteams kan dit bedrag wellicht nog hoger uitvallen.
voda
0
Ziggo nieuwe hoofdsponsor Ajax

AMSTERDAM (Dow Jones)--Ziggo nv (ZIGGO.AE) wordt volgend jaar de nieuwe hoofdsponsor van AFC Ajax nv (AJAX.AE), meldt het beursgenoteerde voetbalbedrijf uit Amsterdam vrijdag voorbeurs.

"De merknaam Ziggo zal vanaf die datum op de officiele wedstrijdtenues van het eerste elftal en van Jong Ajax staan", aldus Ajax.

De voetbalclub krijgt onder het sponsorcontract EUR8 miljoen per jaar en daarnaast is een variabel deel van maximaal EUR2 miljoen per jaar afgesproken. Het eerste half jaar zijn de vergoedingen EUR4 miljoen vast en maximaal EUR1 miljoen variabel.

De sponsorovereenkomst loopt tot en met 30 juni 2019, waarbij Ziggo de optie heeft tot opzegging na tweeenhalf jaar. De opzegtermijn is twaalf maanden.

Ajax behoudt de mogelijkheid om een apart sponsorcontract af te sluiten voor de jeugd, de vrouwen en de zaterdagamateurs, meldt de club. Dit is net als de partnerrechten van sportpark de Toekomst niet in de overeenkomst met Ziggo opgenomen.

"Met Ziggo hebben we een partner gevonden die echt bij Ajax past. Het is een modern, ambitieus bedrijf waar veel jonge mensen werken en dat midden in de maatschappij staat. Vanaf het eerste gesprek voelt het goed. Wij verheugen ons op een mooie samenwerking", verklaart algemeen directeur Michael Kinsbergen van Ajax in het persbericht.

Baptiest Coopmans, de beoogd CEO van Ziggo na de overname door Liberty Global voegt toe: "De mogelijkheid om shirtsponsor van Ajax te worden komt zelden voor. Ziggo kan zich als nieuw landelijk kabel- en mediabedrijf op een unieke manier presenteren door dit partnership. Het is een logische keuze voor beide partijen. Wij zijn dan ook zeer enthousiast over onze samenwerking."

Door Marleen Groen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 5715 200; marleen.groen@wsj.com


voda
0
Ajax: Twee leden Raad van Commissarissen herbenoemd tijdens AVA

AMSTERDAM (Dow Jones)--Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van AFC Ajax nv (AJAX.AE) op vrijdag zijn Theo van Duivenbode en Hans Wijers herbenoemd in de Raad van Commissarissen. De heer Van Duivenbode als lid en de heer Wijers als lid en voorzitter.

Deze benoemingen zijn per direct geformaliseerd en gelden voor een periode van vier jaar, tot aan het einde van de AVA in 2018.

Door Bart Koster; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5201; bart.koster@wsj.com


83 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:35
Koers 10,400
Verschil +0,150 (+1,46%)
Hoog 10,400
Laag 10,150
Volume 4.697
Volume gemiddeld 2.215
Volume gisteren 4.974

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront