TKH Group « Terug naar discussie overzicht

TKH 2015

301 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » | Laatste
JK Dutch
0
Mooie vooruitzichten met grote groeipotentie voor de komende 3-5 jaar. TKH groei in 2014 185 Miljoen en scenario dat omzet zal groeien met 300-500 miljoen!!!

TKH group is een niche speler waar hoge marges mogelijk zijn doordat de investering voor klanten een hoog rendement opleveren. Goeie markten en duidelijke strategie kun je lezen op de presentatie van de analistenbijeenkomst. Daar wordt je wel warm van!

www.tkhgroup.com/nl/files/analistenpr...
Bijlage:
izdp
0
Tja, zulke jubel had van der lof ook rond 2000. We wachten er nog steeds op.
Dus larie zulke meerjarenkoffiedikroerendekoerende ceo's.
De motor is de bandenbouw en die mag absoluut niet haperen, want dan heeft TKH een groot probleem. Vandaar die uitrol benoemen van over drie jaar en het bezweren van imtech, gas en olie?
En de emissie nogmaals en nogmaals bewierookt, maar ik zie enkel een gebruik ter vermindering van de bankschulden.

Op hierboven: de free float is inderdaad niet geweldig, maar omzet is toch redelijk.
De certificering uit het jaar kruik verdient meer kritiek.

Al met al een goede dag voor TKH. De koers wat hoger in een dalende markt en in lijn met het 3e kwartaal.
JK Dutch
0
quote:

izdp schreef op 11 maart 2015 10:42:

Het is overduidelijk hoe de markt dit oppakt.
Ligt er erg sterk bij.
Met de positieve reacties van de andere analisten zit er de komende periode nog wel meer in denk ik. Er zullen van andere partijen ook nog wel koersdoelverhogingen komen.
JK Dutch
0

Rabobank verhoogt koersdoel TKH
10:20 11-3-2015

Beursblik: Rabobank heeft het koersdoel voor TKH Group verhoogd van 33,00 naar 37,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit maakte Rabobank woensdag bekend nadat TKH dinsdag met de jaarcijfers kwam.

Rabobank verhoogt koersdoel TKH De resultaten van TKH in het vierde kwartaal van 2014 overtroffen de verwachtingen van de analisten van Rabobank met een "kolossale" autonome groei van 16 procent, opnieuw vooral gedreven door de bandenbouwproductie-systemen van het technologiebedrijf uit Haaksbergen.

De outlook van TKH van 300 tot 500 miljoen euro extra omzet in de komende drie tot vijf jaar betekent een hoge enkelcijferige autonome groei, aldus Rabobank. De marktvorsers van de bank verhoogden de winsttaxatie voor 2015 van 2,35 naar 2,40 euro per aandeel.

De analisten menen dat TKH, ondanks de recente koersrally, nog altijd laag gewaardeerd is met een koers-winstverhouding van "slechts" 11,7 voor 2016.

Op een groen Damrak won TKH Group woensdag 1,6 procent op 31,95 euro

[verwijderd]
0
Nou door de 33 euro...
op naar de 9%...
Alles heeft de gang er wel in ..
Gaat overal als een tierelier...
JK Dutch
0
quote:

Nel schreef op 11 maart 2015 13:59:

melden ze ook elk jaar nu eens doorzetten
Kan het ook zijn dat ze door geruchten te verspreiden de koers willen opdrijven en belang verkopen als NEDAP toch telkens de boot afhoudt?
izdp
0
TKH moet natuurlijk het belang in nedap verkopen. Dat bedrijf is van nul en generlei waarde.
Hun afgang met omvormers en hun powerrouter onderstreept dat eens te meer.
Houden en maar wachten is geen ondernemerschap, maar als een speeltje wat je niet wilt opgeven.
[verwijderd]
0
cake walk kan beginnen ze verkopen Galapagos en van 4% hier ook naar de 12 % of hoger misschien..
en zo wandelen beleggers overal wat heen/..
Morgen wandelen ze weer naar de volgende of ze blijven een paar weekjes hangen//
jaren in een fonds zitten is voor de mega pensioenfondsen ...
de beleggers huppelen vrolijk overal heen..

het is te hopen dat boven de 33,20 de weerstand lekker dun is..
veel rond de 33 euro ..daarna is afwachten...]
snel naar de 34 euro..??
[verwijderd]
0
Blijft maar gaan dit aandeeltje...
het verhoogde koersdoel 37 euro..
33 euro zitten we al...
JK Dutch
0
Beleggers krijgen nu pas door hoe goed dit aandeel is en hebben cijfers bekeken en stappen nu pas in. Met de verhoogde koersdoelen is er nog een mooie stijging mogelijk maar het zou me niet verbazen als we bij 1e kwartaal weer mooie resultaten gaan horen maar dat duurt nog even.

Het dividend triggert beleggers ook, samen met de koerspotentie en groei in de toekomst blijft het een zeer aantrekkelijk aandeel dat volgens veel analisten nog te laag gewaardeerd is. Ik zie dus op korte termijn nog wel meer koersstijging.
nb
0
en ik was al blij met een 3% dividend.
wat nu, he, op t hoogtepunt van t feest eruit of net als vroeger: pas naar bed als de vorige generatie alweer te werk gaat(verstandig dus).
Dat was wel een keer leuk, maar de kater blijft zo lang hangen
pim f
0
TKH Group een van de meest innovatieve
en succesvolle beursfondsen aan Euronext Amsterdam

Een van de beste lange termijnbeleggingen

Advies: bijkopen op dips

Midkapper TKH Group is een uniek gediversifieerd (familie)bedrijf dat de afgelopen jaren onder leiding van Alexander van der Lof is uitgegroeid tot een zeer succesvol internationaal beursfonds met een omzet van € 1,3 mrd bij een jaarwinst van € 85,4 mln.

Wij gaan terug tot het jaar 2000, de periode dat de internetzeepbel op de beurzen doorgeprikt werd.

De Amsterdamse beurs was toen twee kabelfondsen rijk. Draka en Twentsche Kabel Fabrieken, de latere TKH Group. Beide produceerden toen koperen kabels en glasvezelkabels ten behoeve van de telecomindustrie.

Draka ondervond in de jaren 2003 en 2004 grote problemen met de ineenstortende ict sector.

TKH was inmiddels begonnen werk te maken van diversificatie van haar activiteiten en bracht bijvoorbeeld complete netwerksystemen aan de man, inclusief natuurlijk bekabeling met onder meer luchthavens (verkeerstorens) als klant.

Draka ging bijna kopje onder door vast te houden aan de recht toe rechtaan productie van glasvezelkabels. TKH liet een verder groei zien dankzij een uitstekend management.

Vandaag de dag baart TKH opnieuw opzien. Enige jaren geleden was dit bedrijf reeds gestart met de productie van bandenbouwsystemen ten behoeve van de vele kleinere autobandenfabrikanten wereldwijd. Thans ontwikkelt TKH een systeem waarbij de productie van componenten en de assemblage integraal in elkaar overgaan. Dat is ook nieuw voor de groten der aarde zoals Michelin, Goodyear, enz. die tot nu met gescheiden systemen werken met als consequentie onnodige tussenvoorraden. Over twee à drie jaar denkt TKH de eerste machine op te kunnen leveren.

TKH ontwikkelt en produceert ook geavanceerde camera’s. Camera’s die gaslekken in pijpleidingen kunnen detecteren. Thans ook 3D-beveilingscamera’s die in staat zijn om gezichten van overvallers te herkennen dwars door hun bivakmutsen heen. Zelfs door metaal heen.

Daardoor zijn de huidige beveiligingscamera’s op luchthavens, voetbalvelden, winkels, bedrijven, huizen en winkelstraten in de wereld plus politiecamera’s al weer verouderd en aan vervanging toe. Dat belooft dus nog wat!

Glansrijke winst- en omzetcijfers 2014

De omzet over 2014 komt uit op € 1,35 mrd (+ 12,7%)
Nettowinst per aandeel is gestegen van € 0,98 in 2013 naar € 2,14 over 2014.
Dividend wordt verhoogd van € 0,75 over 2013 tot € 1,- over 2014
Op basis van deze cijfers en een beurskoers van € 33,- laat zich een koers/winstverhouding berekenen van 15 en een dividendrendement van 3%.
Niet duur voor een groei aandeel als TKH.

Mogelijk valt de koers iets terug in de komende dagen. Naar onze mening een gunstig moment om bij te kopen.

Gerard de Jager beursgoeroe DFT
[verwijderd]
0
Redactie ABM Financial News - 18 maart 2015, 08:49
Koersdoel naar 36,00 euro.
Theodoor Gilissen Bankiers heeft het koersdoel voor TKH Group flink verhoogd van 30,00 naar 36,00 euro met een onveranderd Aanbevolen advies. Dit schreef analist Joost van Beek woensdag in een rapport over het Twentse bedrijf.

Op basis van de licht beter dan verwachte cijfers over 2014 verhoogde Van Beek de winsttaxaties voor TKH voor 2015 en 2016 met 5 procent. Ook stelde de analist zijn dividendverwachtingen met 5 procent opwaarts bij.

"De winstgroei zal de komende jaren breder gespreid zijn zowel geografisch als naar sectoren, de afhankelijkheid van de uitstekend draaiende bandenbouwdivisie zal dus afnemen", aldus Van Beek.

TKH Group sloot dinsdag op 33,28 euro.

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.
JK Dutch
0
Je geeft aan kopen op dips maar ik wacht nog fff op een dip. TKH staat momenteel nog erg hoog en ondanks de koersdoelverhoging zie je geen beweging. Wellicht vandaag instappen op lagere koers of nog even wachten.
JK Dutch
0
pim f
0
quote:

JK Ducth schreef op 22 maart 2015 14:05:

Hoe moeten we het afbouwen van het belang van delta loyd in tkh group zien?
Voor een klassiek aandeel misschien logisch voor een behoudend beleggingsfonds om een deel van hun winst te verzilveren, al vraag je je af waar je beter in kan zitten dan in TKH.

Voor de "gelovers" in een groeiscenario (zoals ik) lijkt het feest nog niet voorbij. De conjunctuur trekt aan, een euro dividend aan de horizon, consolidatie Agusta, de dollar is hoog dus Europese aandelen worden steeds "goedkoper" en als je je geld op de bank zet, gaat het met deze lage rente en vaste belastingheffing van 1,2% steeds minder waard worden. Aandelen zijn voorlopig king, en TKH is een prachtig voorbeeld van een renderend groeiaandeel.
301 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:35
Koers 40,420
Verschil +0,020 (+0,05%)
Hoog 40,780
Laag 40,220
Volume 47.927
Volume gemiddeld 86.643
Volume gisteren 54.885

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront