Galapagos « Terug naar discussie overzicht

KOERS GALAPAGOS 2015

16.480 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 ... 820 821 822 823 824 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

BiostockAddict schreef op 16 mei 2015 20:20:

Early comparison of JAK inhibitors in RA

www.ozgurogut.com/thoughts/2015/5/15/...

En wie scoort er het beste ? :-)
Good info, thx for posting
Bonzai1
2
Wel, wel. Ik merk dat na enkele dagen sommigen het niet afleren om anderen de grond in te boren (weten jullie dat het weekend is!?!) en dat er anderen na de 'euforie' zowat de enigen lijken die nuchter durven te spreken met beide voetjes op de grond en gezond verstand in het kopje (Jonas en Durobinet). Beleggen is idd meer dan 'geloven in het bedrijf'. Dit is geen religie, dit is geen sekte met Onno (alleen al het feit dat iedereen hem bij zijn voornaam noemt) als goeroe!
Dit gaat over je momentum kiezen en er gaandeweg geld aan verdienen, of je nu sinds de Middeleeuwen in dit aandeel zit of slechts enkele dagen.
Mijn voorspelling voor het vervolg: nog een serieuze koersdaling op termijn (in de US heeft er nog geen winstneming plaatsgevonden ondanks 20% stijging) en pas later richting juli een nieuwe koersstijging.
Dus: mooie (nieuwe) inkoopkansen voor zij die toch alvast wat winst hebben genomen.
Proficiat, Jonas!
Bonzai1
0
PS: Tenzij er tegen dan weer' toevallig' persnieuws uit de lucht komt vallen om de koopdruk weer aan te zwengelen.
En dan lift je toch gewoon lekker mee naar boven? Een halve euro minder per aandeel kan echt geen kwaad hoor wanneer je winst maakt!
buffalo1
0
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, een aantal berichten is bij dezen verwijderd
[verwijderd]
0
Mijn idee over de koers van gala is duidelijk. Het enige wat de koers van gala negatief kan beïnvloeden zijn de volgende test resultaten. Verders is het natuurlijk altijd zo dat de koers weleens omlaag door wat winstnemingen dat is nou eenmaal het gevolg van flinke stijgingen. Ook zou een complete ineenstorting van de beurs om wat voor reden dan ook een negatief effect hebben op de koers. Maar over het algemeen zie ik niet in waarom dit allemaal zou gebeuren. Kortom ik denk dat de koers per saldo nog flink gaat stijgen. Er zijn veel meer indicatoren op een positieve ontwikkeling dan een negatieve. Deze week verwacht ik misschien wel de 47 euro te zien. Maar we wachten het rustig af. Geen haast en zeker geen paniek.
Sal
0
wat een triest forum is dit geworden.. dit was nog geen maand geleden compleet anders. Als je geen informatieve info kan of wil geven zeg dan aub niets..
[verwijderd]
1
Ik stapte groot in in altice toen de koers 88 euro deed en stapte een maand later uit op 102 euro. Nu doet de koers 114 en heb ik dus flink wat misgelopen. Maar aan de andere kant ik had winst en zo gaat dat nu eenmaal met beleggen. Zo zal het ook gaan met gala. De complete rit van onder naar boven meemaken is bijna niet mogelijk. Beleggen is vooral gezond verstand gebruiken en soms eens naar je gevoel luisteren. Ik vertrouw op dit moment volledig op een positieve koersontwikkeling bij gala. Is dit straks niet meer zo dan doen we wat anders. Misschien stoot ik straks wel mijn neus door te lang te blijven zitten maar ach ik beleg altijd met geld wat ik niet nodig heb dus eten blijven we gewoon doen.
[verwijderd]
2
quote:

Sal schreef op 17 mei 2015 09:08:

wat een triest forum is dit geworden.. dit was nog geen maand geleden compleet anders. Als je geen informatieve info kan of wil geven zeg dan aub niets..
Bedankt voor deze inhoudelijk hoogstaande reactie.
durobinet
1
quote:

BiostockAddict schreef op 17 mei 2015 00:28:

[...]

Doodmoe ? Van een IPO?

Man man man hier lees je wat.
Lijkt wel of je GLPG in eigen persoon naar de Nasdaq gebracht hebt.

Ofwel verkoop je na de stijging van goede data of stijging na IPO, ofwel geloof je in het bedrijf en hou je ze voor de lange termijn.

Maar moe? Lijkt mij dat je er zwaarder in zit dan je mentaal aankan, en niet echt zeker bent van je stuk. Blijkt ook uit je continue aanwezigheid op het forum, met in hoofdzaak reacties over het koersverloop. Als je in GLPG gelooft moet je niet elke seconde naar de koers zitten turen en panikeren bij elke eurocent die er afgaat.

Misschien word je dan wat minder snel moe.

En hoogstwaarschijnlijk wordt het forum dan wat minder vermoeiend voor de andere forumleden.
Dus voor je eigen gezondheid en de leesbaarheid van het forum: graag terug je middagdutje.

Hartelijk dank voor je gedegen karakteranalyse BS. Blijkt dat je toch meer in je mars hebt dan ik dacht! Waar je wel volkomen mis mee zit is dat ik continue aanwezig ben op dit forum en vooral mijn zogenaamde reacties op het koersverloop. Dat doen vele anderen voor mij hier! Ook fijn dat je vertelt hoe ik me moet gedragen op de beurs en met name t.o.v. Galapagos. Ik zal vanaf nu proberen niet meer te turen en niet meer te panikeren! Of ik mijn gedrag na al die jaren op de beurs nog kan veranderen kan ik je echter niet beloven. Ik denk namelijk dat ik al op de beurs handelde en met succes toen jij nog in de luiers lag! En aangezien voornamelijk met opties en daar past panikeren niet bij. Moeheid soms wel vooral omdat Galapagos bepaald niet het enige aandeel is waarin ik handel.
Verder heb ik zo het idee dat mijn stukjes beter leesbaar zijn dat die van de meesten hier, want wat bedoel je met "graag terug je middagdutje"?
Je zult wel doodmoe zijn van dit forum omdat je onderscheid tussen waardevolle stukjes en bagger je teveel is. Vermoeiend hoor dat scrollen!
[verwijderd]
2
quote:

buffalo1 schreef op 17 mei 2015 08:38:

[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, een aantal berichten is bij dezen verwijderd
Echt? Ik dacht dat jij degene was die nu al op 2 fora een definitieve ban heeft gekregen. Niet ik.

Trouwens wat doe je hier nog?

Ik dacht dat jij op je paradeislijk eiland zou zitten waar ik je slaafje en butler zou spelen, dat alles met je superwinsten van de overname van Thrombogenics. Het is wel even anders uitgelopen met je voorspelling he: jij nog altijd aan de lopende band bij Volvo Gent, en Thrombogenics 'we gaan overgenomen worden aan 60 EUR minimum' noteert nog 5 eur.

Een beetje meer bescheidenheid zou niet misplaatst zijn na je jarenlang dagdagelijks gepump van Thrombopompo.
[verwijderd]
5
Nog een laatste bericht aan alle newbies en betweters die de laatste weken het forum hebben overspoeld, alle posters die wat inhoud probeerden te brengen hebben weg gejaagd, en het forum hebben omgebouwd tot een kleutertuin:

Ja GLPG is biotech, ja biotechaandelen kunnen volatiel zijn. Ja er kunnen winstnames komen, na een verviervoudiging op korte termijn, zoals er bij elk aandeel winstnames kunnen komen. Ja we kunnen daardoor misschien 10, 20, 30% dalen. Als je je je huiswerk gemaakt hebt en in GLPG gelooft maak je gebruik van die gelegenheden om bij te kopen. Niets nieuws onder de zon iedereen weet dat of zou dat moeten weten. Als je daar niet tegen kan: niet beleggen in biotech! Om daar nu dagdagelijks alle pagina's mee vol te leuteren...

Maar er is ook een kans op goed nieuws, overname, nieuws over de rest van de pijplijn, 24 weeks data die nog beter blijkt te zijn, aankoop van nieuwe molecules etc etc etc, en dan ben je ze kwijt. Waarom er nu zo op de risico's wordt gewezen is mij een raadsel, risco op een mislukken van filgotinib is nu VEEL kleiner geworden dan voor de fase 2b resultaten. Ik schat de kans op een succesvolle fase 3 en een FDA goedkeuring op minimum 80%.

Ik doe de mijne niet weg. Ik denk er zelfs niet aan. Dit is een kans die je maar enkele keren krijgt. Het potentieel van filgotinib wordt zwaar onderschat, pieksales zullen veel hoger uitvallen dan aangenomen en wel hierom:

Niet alleen is filgotinib een pil met de beste werking en het veiligste profiel, het middel werkt onmiddellijk !
Na een week zie je of filgotinib werkt of niet, tegenover 2 maanden bij andere middelen.

Dus wat gaan alle artsen doen? In eerste instantie filgotinib voorschrijven. Makkelijk (een pil) en na een week ziet de patient of het werkt. Als het werkt blijft het filgotinib. Anders proberen ze een ander middel.

Zo dat was het. Ik verlaat de kleutertuin tot er nieuws is of er terug wat inhoud te vinden is op het forum.

Bonzai1
3
Ik sta volledig achter de mening Durobinet. Geef mij maar kritische nuchterheid met gezond enthousiasme ipv de 'blindgelovigen'. Net zoals vakidioten heb je dus ook aandeelidioten, zou je zo zeggen.
Voor mij mogen je kritische, doch opbouwende en iets of wat persoonlijke meningen blijven komen.
Dus: laat je niet wegjagen (of moet ik zeggen: uit het vizier jagen) door ... tja ...
risky N
3
quote:

BiostockAddict schreef op 17 mei 2015 11:50:

Nog een laatste bericht aan alle newbies en betweters die de laatste weken het forum hebben overspoeld, alle posters die wat inhoud probeerden te brengen hebben weg gejaagd, en het forum hebben omgebouwd tot een kleutertuin:

Mee eens. Als ik een bericht post, dan probeer ik een inhoudelijke reactie te geven. Als je alleen maar flauwekul op het forum ziet (een enkele reactie daargelaten), dan heb ik geen zin meer om informatie uit te wisselen.

Vandaar dat ik de laatste maand slechts een enkel bericht heb geplaatst.
rijschool75
2
quote:

BiostockAddict schreef op 17 mei 2015 11:50:

Nog een laatste bericht aan alle newbies en betweters die de laatste weken het forum hebben overspoeld, alle posters die wat inhoud probeerden te brengen hebben weg gejaagd, en het forum hebben omgebouwd tot een kleutertuin:

Ja GLPG is biotech, ja biotechaandelen kunnen volatiel zijn. Ja er kunnen winstnames komen, na een verviervoudiging op korte termijn, zoals er bij elk aandeel winstnames kunnen komen. Ja we kunnen daardoor misschien 10, 20, 30% dalen. Als je je je huiswerk gemaakt hebt en in GLPG gelooft maak je gebruik van die gelegenheden om bij te kopen. Niets nieuws onder de zon iedereen weet dat of zou dat moeten weten. Als je daar niet tegen kan: niet beleggen in biotech! Om daar nu dagdagelijks alle pagina's mee vol te leuteren...

Maar er is ook een kans op goed nieuws, overname, nieuws over de rest van de pijplijn, 24 weeks data die nog beter blijkt te zijn, aankoop van nieuwe molecules etc etc etc, en dan ben je ze kwijt. Waarom er nu zo op de risico's wordt gewezen is mij een raadsel, risco op een mislukken van filgotinib is nu VEEL kleiner geworden dan voor de fase 2b resultaten. Ik schat de kans op een succesvolle fase 3 en een FDA goedkeuring op minimum 80%.

Ik doe de mijne niet weg. Ik denk er zelfs niet aan. Dit is een kans die je maar enkele keren krijgt. Het potentieel van filgotinib wordt zwaar onderschat, pieksales zullen veel hoger uitvallen dan aangenomen en wel hierom:

Niet alleen is filgotinib een pil met de beste werking en het veiligste profiel, het middel werkt onmiddellijk !
Na een week zie je of filgotinib werkt of niet, tegenover 2 maanden bij andere middelen.

Dus wat gaan alle artsen doen? In eerste instantie filgotinib voorschrijven. Makkelijk (een pil) en na een week ziet de patient of het werkt. Als het werkt blijft het filgotinib. Anders proberen ze een ander middel.

Zo dat was het. Ik verlaat de kleutertuin tot er nieuws is of er terug wat inhoud te vinden is op het forum.

Uitstekende visie !
Helemaal mee eens !!

durobinet
2
quote:

Bonzai1 schreef op 17 mei 2015 12:01:

Ik sta volledig achter de mening Durobinet. Geef mij maar kritische nuchterheid met gezond enthousiasme ipv de 'blindgelovigen'. Net zoals vakidioten heb je dus ook aandeelidioten, zou je zo zeggen.
Voor mij mogen je kritische, doch opbouwende en iets of wat persoonlijke meningen blijven komen.
Dus: laat je niet wegjagen (of moet ik zeggen: uit het vizier jagen) door ... tja ...

Bonzai1, op de eerste plaats wil ik je bedanken voor je "steun" al heb ik die niet echt nodig. En natuurlijk laat ik me niet wegjagen hier, al is wellicht 95% tegen mijn kritische nuchterheid. Ik kan natuurlijk zeggen, laat ze het maar meemaken, laat ze maar eens flink op hun bek gaan, dat is de beste leerschool.
Maar dat mag je hier al helemaal niet zeggen, want alle neuzen staan dezelfde kant op en dat is de kant waar iedereen overtuigd is dat ze met het beste bedrijf en aandeel ooit te maken hebben. Ik zeg niet dat dat niet zou kunnen, want anders was ik er nooit ingestapt jaren geleden, maar die zekerheid heb ik nog (steeds) niet. Wel de hoop, dankzij eigen onderzoeken en natuurlijk ook in het begin gedreven door het enthousiasme van sommige kenners hier. Maar dat zijn kenners m.b.t. de technische mogelijkheden van Galapagos en hun productlijn. Dat wil niet zeggen dat zij weten waar de koers heen gaat. En een aantal doet anderen geloven dat het nooit stuk kan en alleen naar de zevende hemel kan stijgen. Ik hoop het van harte en daarom houd ik ook genoeg aandelen aan voor het geval dit gaat uitkomen. Ondertussen blijf ik wel op mijn hoede en probeer met het spreiden van opties de kans op mislukking te beschermen.
Maar genoeg nu. Ik zal blijven reageren maar niet meer op minkukels, waar ik in het begin wel lol in had. Wel op vragen van mensen die mijn mening willen horen. Of die meer willen leren over het beleggen (en werken met opties) an sich.
Bonzai1
0
Ik ga langs mijn kant proberen buiten de gesprekken te blijven en te leren uit wat 'de mensen van niveau' te vertellen hebben.
Alleen hoop ik dat heel af en toe een domme vraag stellen toegestaan is, want uiteindelijk zitten sommigen ook op dit forum om bij te leren (over dit aandeel of in het algemeen) en niet omdat ze de wijsheid in pacht hebben.
Bij deze: enkel lezen vanaf nu. Respect!
buffalo1
1
Weet je nu al waar je naartoe kunt met nieuwjaar, anders mag je de afwas doen zodanig dat je niet meer op forums moet zitten op nieuwjaarsdag fucking loser

quote alias=BiostockAddict id=8491242 date=201505171125]
[...]

Echt? Ik dacht dat jij degene was die nu al op 2 fora een definitieve ban heeft gekregen. Niet ik.

Trouwens wat doe je hier nog?

Ik dacht dat jij op je paradeislijk eiland zou zitten waar ik je slaafje en butler zou spelen, dat alles met je superwinsten van de overname van Thrombogenics. Het is wel even anders uitgelopen met je voorspelling he: jij nog altijd aan de lopende band bij Volvo Gent, en Thrombogenics 'we gaan overgenomen worden aan 60 EUR minimum' noteert nog 5 eur.

Een beetje meer bescheidenheid zou niet misplaatst zijn na je jarenlang dagdagelijks gepump van Thrombopompo.
[/quote]
[verwijderd]
2
Al die mensen die het "weer op niveau" willen krijgen vervuilen bijna het meest van allemaal. En wat een zelfoverschatting door te bepalen wat wel en niet een gewenst niveau is op een openbaar forum. Iedereen kan en mag plaatsen binnen de regels van dit forum, zo simpel is het. Als het niet bevalt moet je misschien zelf een forum starten of een facebookgroepje ofzo.

En misschien valt er niet zoveel nieuws te melden en valt de inhoud daarom tegen. Maar klagen heeft geen zin, dat moet toch wel duidelijk zijn inmiddels.
de tuinman
0
Ik denk dat onder de schrijvers psychologen zitten, die zitten te experimenteren. Hier kunnen ze zeer goed studiemateriaal uit halen.
16.480 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 ... 820 821 822 823 824 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 27,180
Verschil -0,200 (-0,73%)
Hoog 27,280
Laag 26,860
Volume 62.640
Volume gemiddeld 81.069
Volume gisteren 135.801

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront