tatje schreef op 8 juni 2015 09:48:
[...]
Inderdaad gerard_ecb, zo kun je het ook bekijken.
Maar een goede kok, kan overal koken.
Ff wennen aan de veranderde ingrediënten en koken maar.
Maar als je een super kok was in restaurant Solvus en daarna in restaurant USG PEOPLE, zul je toch nog veel herkennen in restaurant USG PEOPLE en voel je je snel op je gemak.
Je vroegere 2e kok bij restaurant Solvus, Rob Zandbergen, die nu de kokslepel in restaurant USG PEOPLE zwaait, zal je snel bijpraten :-)
En als je zoals Alain Dehaze momenteel in een 3 sterren restaurant kookt, zal je met Robs hulp ook snel gewend zijn in restaurant USG PEOPLE.
Zal ik voor eind deze maand een tafel boeken, of liever gezegd de hele zaak reserveren, want het forum is best groot :-)
Volgende week zou iemand het weekdraadje moeten openen, die niet zo positief is als ik ben.
USG PEOPLE mag rustig een keer negatief c.q kritisch worden belicht, geopend.
Zou zeggen, doe je best komende zaterdag, misschien krijg je er deze week nog wat kritisch of negatief voer bij :-)