GeoJunxion « Terug naar discussie overzicht

Nog even geduld met AND

6 Posts
[verwijderd]
0
AND steld ons flink op de proef, het personeelsbestand groeit voor AND begrippen fors.
Het personeelsbestand staat nu op 100 en er staan weer nieuwe 3 vacatures op de site.
Er zijn wel degelijk achter de schermen ontwikkelingen (zie jaarverslag) maar ze vertikken het om meer openheid te geven middels persberichten. Buiten de cijfers van kwartaal en jaar 2014 is het ruim een 14 mnd geleden dat ze een persbericht hebben gegeven.
Menigeen vraag zich af waarom ? Zelfs de notulen van de aandeelshoudersvergadering van 1 mei staan nog steeds niet op de site. Als we erom vragen zeggen ze we hebben het uitbesteed !
Wat een kolder zeg inmiddels zijn we bijna 8 weken verder, en weer de vraag waarom ?

De ALK deal v.w.b de kaarten Noord Amerika daar is komende week een gedeelte van gereed, welke Canada of Amerika ? het andere deel binnen 1,5 maand schat ik.
Gaan ze nu eindelijk wel komen met een persbericht ? Gaat Navitel als eerste de kaarten afnemen ?
Track en trace komt totaal geen info meer naar buiten, vandaar dat ik graag de notulen zou willen lezen want acht de kans groot dat hier vragen over gesteld zijn op 1 mei.
Allemaal vragen vragen en nog eens vragen !

Het kan toch echt niet lang meer gaan duren voordat we meer nieuws gaan horen lijkt mij.

succes voor de volhouders

lapins
0
We zullen wel met TT mee omhoog of omlaag gaan komende week, maar waarom we vrijdag zo omlaag gingen ?
Spes
0
We zullen omlaag gaan zolang er mensen uit willen stappen. Dat is het risico van een klein fonds zoals AND. Zoals je vrijdag zag lag de weg naar de 4 open. Te weinig bekendheid in AND blijft voor een zwakke vraag van het aandeel zorgen. Dit ondanks dat de strijd rondom HERE is losgebarsten. Zorgt gewoon voor prachtige koopkansen om in te stappen of je positie te vergroten.
Afgelopen dagen oogde het wel sterk met een bied van 31k en nog 25k op de 3,5 over.

In 2010: Speculatie rond AND. De koers was destijds veel hoger.
www.beleggersbelangen.nl/advies-en-an...

AND International Publishers onderhandelt naar verluidt met verschillende kopers over een mogelijke overname. Haast is daar niet bij: het zou nog een jaar kunnen duren alvorens het daadwerkelijk tot een overname komt. In de sector van de digitale kaarten is het bedrijf een voor de hand liggende overnameprooi.
Eerder werd Tele Atlas door TomTom overgenomen en Navteq door Nokia. Er zijn verschillende grote bedrijven die interesse kunnen hebben voor AND, zoals Research in Motion, Apple, Google, IBM en Microsoft. De laatste drie zijn trouwens klant van het bedrijf.

In 2007 met de overnames van Navteq door Nokia en Tele Atlas door TomTom koersten we zelfs rond de 10.
www.beleggersbelangen.nl/opinie/exper...
[verwijderd]
0
quote:

Spes schreef op 21 juni 2015 18:49:

We zullen omlaag gaan zolang er mensen uit willen stappen. Dat is het risico van een klein fonds zoals AND. Zoals je vrijdag zag lag de weg naar de 4 open. Te weinig bekendheid in AND blijft voor een zwakke vraag van het aandeel zorgen. Dit ondanks dat de strijd rondom HERE is losgebarsten. Zorgt gewoon voor prachtige koopkansen om in te stappen of je positie te vergroten.
Afgelopen dagen oogde het wel sterk met een bied van 31k en nog 25k op de 3,5 over.

Vergeet niet dat dit dezelfde koper en verkoper kan zijn. dit gebeurt vaker dan je denkt bij AND. 3 dagen liggen bieden met 31 K haalt niks uit, en vervolgens om wat beweging te krijgen van je bestaande stukken bv 6000 stuks verkopen aan jezelf. kost ze alleen de transactie kosten, dit soort spelletjes worden er gespeeld. afgelopen jaar heb je verschillende keren van de rare situaties gezien. Ze doen echt alles om verwaring te zaaien of verkoop te bewerkstelligen.
En dan moet ook wel met dit kleine fondsje met een lage verhandelbaarheid.
Onderhandlingen over overname of vergaande samenwerkingen kunnen soms wel een jaar duren, volgens mij zou dit de reden kunnen zijn van de abnormale stilte ondanks interne ontwikkelingen.
Zeker als het een grote serieus partij is, kan het verzoek van deze zijde zijn om gedurende de gesprekken met zo min mogelijk ontwikkelingen naar buiten te komen.

Nogmaals uit het jaarverslag is op te maken dat ze praten en zijn benaderd door gevestigde partijen in de automotive. Ik zeg tis stilte voor de storm !
snowhmr
0
En daar is de pavlov reactie weer er wordt wat neergezet op 3.58 en twee keer knipperen en weg zijn ze. ach elke dag die voorbij gaat zijn we een dag eerder bij de ontknoping van wat er nu gaande is.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront