Tigenix « Terug naar discussie overzicht

TIGENIX 2015 /// http://www.tigenix.com/

1.428 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 68 69 70 71 72 » | Laatste
TheBateman
0
quote:

PinkViewer schreef op 29 augustus 2015 10:23:

Weet je wat leuk is ... maandag extra willen instappen aan 1,1 is wellicht nog doenbaar en aan die koers enerzijds al meteen extra winst (dus buffer) op mooi laag ingekocht pakket voor resultaten doch anderzijds nog met zo veel potentieel richting 1,5€. Enige vraag ... Koop je best nu nog bij of hou je cash beter opzij voor instappen op Nasdaq als die er komt? Ik denk evenwel dat de IPO tegen dan al 1,5€ kan zijn om door te stijgen nadien en aangezien de Euronext-koers wel gelijk zal lopen ... Beter nu kopen hé. Van verwatering hoeven we in dit geval niet echt wakker te liggen? Dank voor visies!
Nu kopen, de grote jongens zullen nu wel gaan kijken naar Tigenix nu het boven de 1 euro zal gaan zweven
[verwijderd]
3
Biosciene ik begrijp je verbasing over de terughoudendheid van de beleggers. Echter hoe meer ik lees over belggen algemeen en de ontwikkeling van de biotechnologie firmas in het bijzonder hoe meer ik het begrijp, of beter gezegd denk te begrijpen.

Ten eerste: kudde effect
Bij Galapagos gebeurde eigenlijk hetzelfde. Zeer goede fase 2 resultaten, op 11 Augustus, waarop geen enkele koers reaktie kwam!? Toen riep iedereen dat het effect al lang in de koers zat. Echter toen er een paar dagen later een uitgebreide analyse kwam die zeer positief was ging de koers wel naar boven.

Dit effect is denk ik toe te schrijven aan het feit dat de meeste beleggers niet de tijd hebben, of nemen, om echt te kijken naar waar ze in investeren. Ze begrijpen dus niet wat fase I, II, en/of III betekenen en kunnen er dus geen prijs kaartje aan halen. Pas als er iemand een prijsje aan hangt, en/of de koers duidelijk omhoog gaat, springt iedereen op de trein (of ook in sommige gevalen er voor). Natuurlijk is het lange traject vanaf het vinden van een werkstof totaan een commercieel product een van de dingen waar biotech bijzonder is en eentje die het moeilijk maakt de waarde van een bedrijf in te schatten.

En dat brengt me bij punt twee: Geschiedenis.
Er zijn verschillende biotech firmas geweest die en "geweldig" produkt hadden maar het op de markt niet gered hebben. Een zeer aktueel voorbeeld is Thrombogenics (zie link onder). Firma met een prima product en zelfs tot commercieel stadium gekomen en dan toch het niet redden.

www.tijd.be/ondernemen/farma_biotech/...

Er zijn nogal wat struikel blokken hier.
1) Alle drie de fases goed doorkomen, vooral wat het "risiko profiel" betreft
2) Commercieel product maken kost veel geld. Dit geld moet "gevonden" worden
3) Het uiteindelijke product moet verkocht worden. En vooral op de US markt is dat niet eenvoudig!

Op dit traject (was LANG duurt) zijn er veel firmas gestorven. En voor fase 2 en 3 heeft men een groote partner nodig! Dit is de geschiedenis die bij biotech aandelen een (grote?) rol speelt.

Thrombogenics is zeer recent op punt 3 gestruikeld. En ook Ablynx schijnt problemen met de verkoop/acceptatie van hun product te hebben. En op dit punt zijn er meer firmas "gestorven". Dit kan vermeden worden door een sterke (US) partner te hebben/vinden. Iets was Galapagos iig goed heeft gedaan!

Punt 2 is waar Tigenix op het moment zijn grootste risiko heeft. We hebben zeer goede fase 3 maar nu is veel geld nodig om een commercieel product te maken. Tigenix zelf heeft nog maar geld voor 1 jaar..... Ik weet (nog) te weinig van de hele biotech (biopharma) wereld om te kunnen zeggen of er een goede en groote partner komt voor Tigenix. Natuurlijk hebben ze Grifols als grote investeerder. Maar ik hoor weinig van Grifols over Tigenix. Wel duid ik het opstappen van de twee Grifols mensen uit de raad van bestuur als positief signaal dat Grifols iets met Tigenix wil doen (zelfs al is het maar verkopen aan een andere partner).

In ieder geval is Tigenix als investeering ondanks een succesvol fase 3 resultaat nog steeds (zeer) spekulatief te noemen. Dus dat daar niet iedereen instapt begrijp ik heel (ondertussen) goed. Pas op het moment dat het aandeel naar boven begint te bewegen en er wat positieve analyses verschijnen komen "Jan en Alleman" en drijven de koers snel (verder) naar boven. Echter, deze Jannemannen stappen er ook net zo snel weer uit omdat ze geen idee hebben van waar ze in zijn gestapt en zodra het aandeel zijwaart beweegt zijn ze weg. In die fase zitten we met het Galapagos aandeel op dit moment, daar is het wachten op bericht van Abbvie...

Nou ja, veel te lang dit bericht, sorry! Maar wilde mijn mening/idee toch eens opschrijven. Kan zijn dat ik het helemaal fout zie! Konstruktieve kritiek is in ieder geval altijd welkom!

ps. Ik heb Tigenix aandelen voor de LT, maar wel als gokje gekocht (zie eerde in dit forum). Voor mij ziet de situatie van Tigenix er goed uit maar er kan zeker nog het een en ander mis gaan.... Time will tell

[verwijderd]
0
Ja, via Seeking-alpha voel je al Amerikaantjes die zoeken hoe ze Tig kunnen kopen dus eenmaal daar op Nasdaq, trekken we een véél grotere (particuliere) populatie aan die de koers dan hopelijk meteen hoger zetten. Patiënten zijn daar natuurlijk ook (helaas) voldoende aanwezig die dit alles maar al te graag zullen verwelkomen. Het is natuurlijk zoals bij Thrombo (flop) ook een alternatief op een operatie (kassa chirurgen) doch verschil is nu wel dat de chirurgen voor die Fistels ook niet staan te springen gezien het voor de patiënt pijnlijk en zwaar is ... was bij die oog-operatie niet zo. GROOT verschil inzake commercialisering USA waar artsen dus Thrombo eerder zagen als bedreiging van hun 'luxe-brood' en bij TiGenix, de artsen wellicht het heil van de patiënten zullen voorop stellen.
aossa
0
Goed om weten dat jullie nu alvast bereid zijn om te kopen boven €1,00 ;-))
Koersdoel €1,50 komt zo snel in zicht.

Ik denk dat TIG er nu alles zal aan doen om de hype in stand te houden: ze hebben 4e kwartaal immers geld en partner nodig, liefst binnen te halen na/met een mooi koers-parcours.

Het worden boeiende herfstdagen. Geniet van de Indian- Summer.

PS. Ik hoop nog iets te kunnen binnenharken aan VG50 of lager; onder €1,00 alleszins.

We zullen zien...
[verwijderd]
0
Springinhetveld

Bedankt voor je goede bijdrage .
Je hebt gelijk dat er altijd nog risico's op het pad liggen en dat er bij sommige bedrijven ook producten mislukken .

Toch denk ik dat het product van Tigenix(een orphan drug status ) niet te vergelijken is met bijv Thrombo.

Het medicijn wat Tigenix met veel investering/geld/tijd heeft ontwikkeld is voor een ziekte die tot nu toe zeer slecht behandeld kan worden .
Ik heb zelf geen ervaring met de ziekte van Crohn complex perianal fistulas.
Ik weet wel dat het een hele vervelende ziekte is die zelfs mens er toe brengt om zelfmoord te plegen (zo pijnlijk).

Je kan je dus voorstellen als er een bedrijf een nieuw product presenteert wat wel goed werkt , dat dit als een lopend vuurtje bij de patiënten /doktoren wereldwijd verspreid zal worden . Dan willen de patiënten dit medicijn .
Ik denk dus oprecht dat het een succes gaat worden .
Wat wel heel belangrijk zal zijn is dat Tigenix zeer goede partnerdeals sluit , waarbij het investeringsplaatje voor de toekomst zal kloppen .

Tigenix heeft al aangegeven hard te werken aan het creëren van meer aandeelhouderswaarde ( ze hebben wat goed te maken uit het verleden/ zitten nog investeerders in op 7 euro)
Ik ga er van uit dat er stevige onderhandelingen zullen plaatsvinden met vele partijen . Gelukkig hebben ze nu de keus en de tijd aangezien er nog voldoende cash is om goede onderhandelingen te voeren ( was in de tijd van Chondrcelect wel anders)

De vraag is of we voldoende tijd krijgen om tot die mooie zwaan uit te groeien .
Afgelopen weken/maanden is al duidelijk dat vele grote biotechbedrijven azen op pioniers in biotech om over te nemen . Laat nu Tigenix een hele belangrijke pionier zijn met de eerste super resultaten fase 3 in stamceltherapie ooit .

Voor de grote jongens is een overname van Tigenix een afronding achter de komma (huidige beurswaarde t/m vrijdag 161 miljoen euro )

Het mooiste scenario voor nu :

Eerst partnerdeals Europa en de USA
instappen meerdere grotere aandelen investeerders
Nasdaq notering
over een paar jaar pas overgenomen worden . Ik vrees echter dat dit al veel eerder gaat gebeuren .
Opstapelen
1
Tigenix zal op zoek naar partner zijn die de boel en naar de FDA kan brengen en kan vermarkten US plus europa. Onderzoek US zullen ze zelf wel doen. Je krijgt dus hele andere deal dan Gala waar fase3 nog uitbebreid moet maar 0634 wel veel grotere potentiele markt heeft maar ook grotere concurentie. Als je dan peak sales neemt van $450mio met winstmarge van $300mio per jaar wat heeft een bedrijf dan over om de de klant (Tigenix) binnen te harken?. Investering dient zichzelf binnen drie jaar terug te hebben verdient normaliter.
Stel ze doen samsam en beide 50% van de nettowinst dus 150 mio per jaar wat ongeveer 1 euro per aandeel is btw.
Is een instapfee van 1 euro per aandeel een globale $200 mio dan teveel. In mijn ogen niet.
Als dat het geval is kan je 1 euro cash per aandeel bijschrijven en 1 euro voor gemaakte deal en zekerheid.
Koersdoel zal dan tegen de 3 euro komen te liggen op korte termijn.
place your bets.
kwekkel
0
quote:

springinhetveld schreef op 29 augustus 2015 10:33:

Biosciene ik begrijp je verbasing over de terughoudendheid van de beleggers. Echter hoe meer ik lees over belggen algemeen en de ontwikkeling van de biotechnologie firmas in het bijzonder hoe meer ik het begrijp, of beter gezegd denk te begrijpen.

Ten eerste: kudde effect
Bij Galapagos gebeurde eigenlijk hetzelfde. Zeer goede fase 2 resultaten, op 11 Augustus, waarop geen enkele koers reaktie kwam!? Toen riep iedereen dat het effect al lang in de koers zat. Echter toen er een paar dagen later een uitgebreide analyse kwam die zeer positief was ging de koers wel naar boven.

Dit effect is denk ik toe te schrijven aan het feit dat de meeste beleggers niet de tijd hebben, of nemen, om echt te kijken naar waar ze in investeren. Ze begrijpen dus niet wat fase I, II, en/of III betekenen en kunnen er dus geen prijs kaartje aan halen. Pas als er iemand een prijsje aan hangt, en/of de koers duidelijk omhoog gaat, springt iedereen op de trein (of ook in sommige gevalen er voor). Natuurlijk is het lange traject vanaf het vinden van een werkstof totaan een commercieel product een van de dingen waar biotech bijzonder is en eentje die het moeilijk maakt de waarde van een bedrijf in te schatten.

En dat brengt me bij punt twee: Geschiedenis.
Er zijn verschillende biotech firmas geweest die en "geweldig" produkt hadden maar het op de markt niet gered hebben. Een zeer aktueel voorbeeld is Thrombogenics (zie link onder). Firma met een prima product en zelfs tot commercieel stadium gekomen en dan toch het niet redden.

www.tijd.be/ondernemen/farma_biotech/...

Er zijn nogal wat struikel blokken hier.
1) Alle drie de fases goed doorkomen, vooral wat het "risiko profiel" betreft
2) Commercieel product maken kost veel geld. Dit geld moet "gevonden" worden
3) Het uiteindelijke product moet verkocht worden. En vooral op de US markt is dat niet eenvoudig!

Op dit traject (was LANG duurt) zijn er veel firmas gestorven. En voor fase 2 en 3 heeft men een groote partner nodig! Dit is de geschiedenis die bij biotech aandelen een (grote?) rol speelt.

Thrombogenics is zeer recent op punt 3 gestruikeld. En ook Ablynx schijnt problemen met de verkoop/acceptatie van hun product te hebben. En op dit punt zijn er meer firmas "gestorven". Dit kan vermeden worden door een sterke (US) partner te hebben/vinden. Iets was Galapagos iig goed heeft gedaan!

Punt 2 is waar Tigenix op het moment zijn grootste risiko heeft. We hebben zeer goede fase 3 maar nu is veel geld nodig om een commercieel product te maken. Tigenix zelf heeft nog maar geld voor 1 jaar..... Ik weet (nog) te weinig van de hele biotech (biopharma) wereld om te kunnen zeggen of er een goede en groote partner komt voor Tigenix. Natuurlijk hebben ze Grifols als grote investeerder. Maar ik hoor weinig van Grifols over Tigenix. Wel duid ik het opstappen van de twee Grifols mensen uit de raad van bestuur als positief signaal dat Grifols iets met Tigenix wil doen (zelfs al is het maar verkopen aan een andere partner).

In ieder geval is Tigenix als investeering ondanks een succesvol fase 3 resultaat nog steeds (zeer) spekulatief te noemen. Dus dat daar niet iedereen instapt begrijp ik heel (ondertussen) goed. Pas op het moment dat het aandeel naar boven begint te bewegen en er wat positieve analyses verschijnen komen "Jan en Alleman" en drijven de koers snel (verder) naar boven. Echter, deze Jannemannen stappen er ook net zo snel weer uit omdat ze geen idee hebben van waar ze in zijn gestapt en zodra het aandeel zijwaart beweegt zijn ze weg. In die fase zitten we met het Galapagos aandeel op dit moment, daar is het wachten op bericht van Abbvie...

Nou ja, veel te lang dit bericht, sorry! Maar wilde mijn mening/idee toch eens opschrijven. Kan zijn dat ik het helemaal fout zie! Konstruktieve kritiek is in ieder geval altijd welkom!

ps. Ik heb Tigenix aandelen voor de LT, maar wel als gokje gekocht (zie eerde in dit forum). Voor mij ziet de situatie van Tigenix er goed uit maar er kan zeker nog het een en ander mis gaan.... Time will tell

Komt die terughoudendheid ook niet voort uit de reeds aangehaalde punten, maar ook het feit dat de doelgroep relatief klein is?
Ik doel daarmee niet op de ziekte van Crohn, maar op de groep die dus last heeft van die ontstekingen. Dat maakt de inkomstenkant straks ook niet groot, dus een lagere koers. Ik heb het aantal patiënten die straks van dit medicijn gebruik moeten maken nog niet kunnen vinden, mogelijk iemand wel?
[verwijderd]
1
quote:

poicephalus schreef op 29 augustus 2015 11:34:

[...]

Komt die terughoudendheid ook niet voort uit de reeds aangehaalde punten, maar ook het feit dat de doelgroep relatief klein is?
Ik doel daarmee niet op de ziekte van Crohn, maar op de groep die dus last heeft van die ontstekingen. Dat maakt de inkomstenkant straks ook niet groot, dus een lagere koers. Ik heb het aantal patiënten die straks van dit medicijn gebruik moeten maken nog niet kunnen vinden, mogelijk iemand wel?
... sorry hoor, beetje artikels lezen zou geen kwaad kunnen?! Maar goed, zijn hier om elkaar te helpen ... uittreksel uit bekendmaking resultaten Tigenix :

"Dit is een uiterst belangrijke realisatie voor TiGenix", aldus Eduardo Bravo, CEO van TiGenix. "Deze positieve resultaten, samen met de recente goedkeuring van de FDA voor ons fase III- studieprotocol voor de VS, zorgen ervoor dat we op volle kracht zullen doorgaan om Cx601 beschikbaar te kunnen stellen voor de meer dan 100.000 patiënten die elk jaar onder deze ernstige aandoening lijden."

Het marktpotentieel van deze therapie bereikt € 400.000.000 (200 in Europa en 200 in de VS).
kwekkel
0
Pinkviewer, dank voor je reactie. Dat de CEO van TiGenix roept dat het goed gaat en er vol voor gaat is natuurlijk niet verwonderlijk, de tijd gaat uitwijzen of het klopt. Het blijft natuurlijk een knappe prestatie van het bedrijf.
Ik vroeg om inzicht in het aantal patiënten, dus dank voor dat aantal. Heb daar zeker overheen gelezen. Terugkomend op die terughoudenheid. Een bedrag van €400 miljoen vind ik niet echt veel. Ik denk dat het zelfs omzet is en geen winst, maar dat wordt helaas niet vernoemd.
[verwijderd]
0
Met plezier. Ivm die 400 omzet, lees eens post van vandaag rond 11:29. Staat iets zinvols ivm. Groeten. Post van 'Opstapelen'
[verwijderd]
1
Vandaag de dag kost een operatie voor de fistels, 20.000 euro.
TiGenix plaats zijn product als laatste redmiddel als niets voordien heeft geholpen wat vandaag de dag zo is.
De patiënt zou dan kunnen kiezen tussen een pijnlijke operatie waarbij de slaagkansen niet hoog zijn of een eenmalige injectie met stamcellen met een slaagkans van 50 %.

De keuze zal volgens mij snel gemaakt zijn dus de vraag is nu, wat zal de patiënt bereid zijn te betalen voor deze stamcel therapie? wat is voor u dan een redelijke prijs? Ik denk dat we toch gemakkelijk kunnen aannemen dat de prijs voor een injectie met stamcellen even hoog kan/mag zijn als de operatie.

Dus we kijken tegen een mogelijke omzet van 1,5 tot 2 miljard euro tegen 2019-2020.

De nadelen die ik bij TiGenix op dit moment zie zijn: Niet genoeg cash, nog geen sterke partner in EU en USA, enkel één product in fase 3 waardoor de aandeel heel volatiel zal blijven in de komende maanden. (chrondoselect tel ik er niet bij omdat het een flop bleek te zijn).

Zijn de 3 nadelen opgelost dan zal de waarde van dit aandeel drastisch stijgen.

Ik ben een LT belegger en zal maandelijks investeren met kleine blokken. Van zodra nadelen weg, dan koop ik grotere blokken.

Succes allen, want biotech aandelen is niet voor iedereen weggelegd. Heel veel risico aan verbonden.

Zie Thrombo waar ze ook dachten dat hun oogmiddel Jetrea een potentieel had van 2 miljard maar toen de omzet er niet was , zakt het aandeel volledig in. Thrombo had in zijn piekmoment een market cap can 1650 Meuro.

Wat ook een voordeel is van dit product tegen de fitsels is dat het kan gemaakt worden van cellen van persoon X en het kan toegediend worden bij eender wie. Is een heel slimme zet van TiGenix omdat dan de productie en logistieke kosten veel lager zijn. Is niet zo bij Chrondo select, daar hebben ze je eigen cellen nodig om die dan in het labo te herprogrammeren voor jouw kraakbeen te herstellen. Neemt veel tijd in beslag en is een duurdere manier van werken.
altijdblij
0
Ik dacht van de week het volgende:

Wat zou er gebeuren als de CEO's van TiGenix, Galapagos en de HUB stichting eens een hapje met elkaar zouden gaan eten?

Zijn er argumenten te bedenken die voor deze 3 partijen een win win win situatie zouden kunnen opleveren.

Heeft iemand daar ideeën over?
[verwijderd]
0
Mijn aandelen vrijdag te snel verkocht aan 0.915 om dan lager terug te kopen, ik had niet gedacht dat het nog zo veel ging stijgen. Hopelijk komt er maandag grote winstnemingen dat ik terug kan inkopen
[verwijderd]
0
Cash bij mij onderweg richting Brooker voor extra bijkoop ... alles onder de 1,3 (tot 1,5) volgens mij toch zeker koopwaardig met nog mooi upwaarts potentieel ... zeker richting 15 september als er intussen al geen PB gekomen is, dan zullen ze volgens mij zeker wel iets dan te melden hebben. De verwachtingen gaan enkel maar hoger (& realistischer?) worden gespannen in de komende 14 dagen. Wat denken jullie qua openingskoers? Zonder PB denk ik dat er nog heel kort een een dipje onder de 1€ zal zijn (opvissen van stoplosses die op 0,99 zijn gezet) om dan naar de 1,12 te gaan (is nog maar slechts 10% up hé) ... mét PB ... tja, dan gaan we de diepvriezer in :-))
aossa
0
ROFL de aandeelkoers komt pas uit de mottenbollenkast en men zou reeds stoplosses plaatsen op €0,99 ! Erg zenuwachtige typetjes....

PS. De boellingerbands gaven vrijdag een hoogste koers 20-daags tradingskanaal aan van €0,93... Wordt maandag iets in de nabijheid van €0,99... alles wat daarboven uitkomt is bonus.

Ik laat me niet gek maken...
[verwijderd]
0
quote:

grrrrrrrrrrrr pffffff zucht schreef op 30 augustus 2015 08:50:

Mijn aandelen vrijdag te snel verkocht aan 0.915 om dan lager terug te kopen, ik had niet gedacht dat het nog zo veel ging stijgen. Hopelijk komt er maandag grote winstnemingen dat ik terug kan inkopen
Met alle respect dat je in een geweldige regio woont maar ik heb liever dat ze rustig nog wat doorstijgen.
Tussen 09.00 en 09.30 gun ik je wel je aankoopmoment maar daarna (als ik de eerste keer kijk) liever lekker groen.
[verwijderd]
0
quote:

PinkViewer schreef op 30 augustus 2015 09:34:

...zeker richting 15 september als er intussen al geen PB gekomen is, dan zullen ze volgens mij zeker wel iets dan te melden hebben. De verwachtingen gaan enkel maar hoger (& realistischer?) worden gespannen in de komende 14 dagen...
Heb sinds vorige week een positie in TIG. Pinkviewer, ik snap je post niet helemaal. Wat bedoel je met 'PB'? En wat is er te doen op de 15e September?

Bedankt voor je reactie.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
quote:

aossa schreef op 30 augustus 2015 10:09:

ROFL de aandeelkoers komt pas uit de mottenbollenkast en men zou reeds stoplosses plaatsen op €0,99 ! Erg zenuwachtige typetjes....

PS. De boellingerbands gaven vrijdag een hoogste koers 20-daags tradingskanaal aan van €0,93... Wordt maandag iets in de nabijheid van €0,99... alles wat daarboven uitkomt is bonus.

Ik laat me niet gek maken...
Daarmee dat ik verkocht had aan 0,915. Zou ik best een aankoop doen met een trailing stop? Want je weet nooit hoe laag het bij opening zakt.
1.428 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 68 69 70 71 72 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 867,15 +1,80 +0,21% 13:38
AMX 923,80 +5,12 +0,56% 13:38
ASCX 1.193,43 -14,48 -1,20% 13:23
BEL 20 3.816,96 +22,39 +0,59% 13:38
Germany40^ 17.755,00 -15,02 -0,08% 13:38
US30^ 37.817,57 +89,86 +0,24% 13:38
US500^ 5.034,51 +14,95 +0,30% 13:38
Nasd100^ 17.551,92 +47,01 +0,27% 13:38
Japan225^ 38.061,71 +317,64 +0,84% 13:38
WTI 81,75 -0,46 -0,56% 13:38
Brent 86,76 -0,55 -0,63% 13:38
EUR/USD 1,0672 +0,0001 +0,01% 13:38
BTC/USD 62.798,38 +1.545,44 +2,52% 13:36
Gold spot 2.382,78 +21,79 +0,92% 13:38
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
ArcelorMittal 23,930 +0,420 +1,79% 13:21
EXOR NV 102,600 +1,800 +1,79% 13:20
ING 15,098 +0,172 +1,15% 13:20
Dalers Laatst +/- % tijd
ASMI 566,800 -13,400 -2,31% 13:21
SHELL PLC 33,250 -0,280 -0,84% 13:21
Philips Koninklijke 18,810 -0,130 -0,69% 13:20

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront