AND maakt in het eerste half jaar 700.000 euro winst.
Na bekend maken van een heel belangrijke nieuwe deal verwacht men over heel 2015 ineens een winst die nagenoeg gelijk ligt met de mega winst van 2,6 miljoen euro in 2014 en een omzet die tussen de 20 en 30% hoger ligt dan 2014 (4,8 miljoen)
AND is altijd tot vervelends toe uiterst consevatief met het doen van winst of omzet doelstellingen.

Ik schat dat de omzet over 2015 nu al tussen de 6 en 6,3 miljoen euro zal komen en de winst tussen de 2,8 en 3 miljoen euro.
Deze schatting is gebasseerd op de huidige ontwikkelingen, als er komende weken weer een kaarten deal komt, hou je dan maar vast want dan gaat de omzet en winst nog hoger.
Uitgaande dat de nieuwe deal niet volledig in boekjaar 2015 meegenomen kan worden.

Zelf denk ik dat er een deal met Navitel aanstaande is, zij hebben veel kaarten maar het ontbreekt ze nog aan Amerika en Canada en laat AND die nu net afgerond hebben.
Zo,n deal kan al gauw 2 tot 3 miljoen bijdragen aan de omzet.
Voor kaarten west europa die Navitel in 2012/2013 had gekregen was dit 2-2,5 miljoen euro.
En zoals we weten heeft AND met een vaste kosten van rond de 3 miljoen euro en bij een hogere omzet is de winstgevendheid bijna 1 op 1 bij een omzet toename.

Daarbij komt nog dat er al enkele maanden actieve gesprekken/dialogen gevoerd worden met enkele gevestigde marktpartijen over de rol die AND zou kunnen gaan spelen in de automotive.
Want men is in deze markt gaan beseffen dat met Nokia en Tomtom de spoeling wel erg dun is.

De kop van dit nieuwe draadje is AND heeft een enorme winstpotentie en dat blijkt wel na die nieuwe deal. Snap alleen dat de markt dit nog niet ziet.

Voor de echte believers, blijf zitten waar je zit want er komt nog veel moois aan.