Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

36.060 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 ... 1799 1800 1801 1802 1803 » | Laatste
Beperktedijkbewaking
0
quote:

josti5 schreef op 24 oktober 2015 20:56:

[...]

Zo veel was indertijd wel duidelijk: Aantjes was lastig, en moest weg: hoogstwaarschijnlijk verraden vanuit eigen (Christelijke) kring, zoals dat zo vaak gebeurde, en gebeurt.

De Partij voor de Dieren getuigt naar mijn smaak van de grootste realiteitszin op breed gebied: de twee dames in de 2e Kamer voorop.
Jammer van de naam. Partij voor Mens en Dier, of Partij voor Mens en (Kwaliteit van) Leven, zouden de lading beter dekken, dunkt mij.

SGP is nog enigszins onafhankelijk, maar wel erg gezagsgetrouw.

...

Tot zover mee eens. Wat Aantjes betreft, ik vermoed dat er idd ook sprake was van een christelijke dolk in zijn rug. Het gebrek aan steun vanuit CDA-hoek in de tijd was in ieder geval opvallend. Ook later trouwens.
enwatnu
4
quote:

Stefan S schreef op 26 oktober 2015 00:27:

Voor de onderbuik op dit draadje. Lees eens, heel even je aandacht erbij. Heel even dat darmstelsel op non actief.

Ik begrijp niet wat je nu met deze post probeert te bereiken.

Het geval Steenbergen noemen ze tegenwoordig framen geloof ik. In Steenbergen zaten 825 oprecht bezorgde burgers plus 20 stijf van de coke staande idioten met een iq te laag om te meten. Het was te verwachten dat de Nederlandse Staatsomroep en de pers dit enorm zou vergroten. Hetzelfde gebeurde met Woerden.
Uit onderzoeken blijkt dat meer dan 80% van de Nederlanders wil dat deze gelukzoekers stroom stopt. Als je nu naar de nieuwsprogramma's en kranten kijkt, vind je dan dat deze mening evenredig wordt vertegenwoordig? Ik niet.
Verder blijkt dat 90% van die gelukzoekersstroom mannen betreffen. Hoe ze het voor elkaar krijgen maar elke keer als je een foto in de krant ziet staat er een vrouw of kind bij. Nog een gevalletje van framen. Je wordt steevast als Nederlander niet goed voorgelicht. Bijvoorbeeld de verschrikkelijke beelden van het jongetje. Hoeveel aandacht is er in de pers gegeven hoe dat jongetje daar terecht is gekomen? Vader en moeder woonden al 3 jaar in Turkije en had daar ook werk maar, moeders wilde een nieuw gebit. Kortom een geensceneerd emobeeld waardoor hier een schuld gevoel ontstaat terwijl de werkelijkheid is dat wij ons hier meer zorgen om te kinderen maken dan de ouders zelf.
En zo zijn er tal van gevalletjes van framen in de media. Tegenwoordig gaat het er niet om wat de media meldt, maar wat zij niet melden. Gelukkig heb je hiervoor de sociale media.
Wat betreft je heldin ben ik echt niet van onder de indruk. In de staatstelevisie shows zoals Pauw en DWDD komen regelmatig mensen in voor die onbeschoft behandeld worden maar met hun poten in de klei blijven zijn. Dan heb ik het niet over Wilders die al 11 jaar een speciaal ontwikkeld vestje draagt en regelmatig moet debatteren met 135 idioten waar ik ondertussen ook sterk begin te twijfelen over de hoogte van het iq.
Beperktedijkbewaking
2
quote:

Stefan S schreef op 26 oktober 2015 00:08:

"ze fokken". Werkelijk, mijn bloed kookt. Ik word hier militant van. Je mag dit blijkbaar gewoon opschrijven? Waar is je historisch besef nitwit Rafter? Hoeveel mensen zouden we hier uit voormalig Joegoslavië dan al moeten hebben, sinds begin jaren negentig, al maar door 'fokkend' ? Toen de stroom vele malen groter was? En het leidde niet tot ontwrichting. Lieve help, tegen zulks stompzinnigheid valt niet op te boksen. Ook jij veel plezier op je kern, ergens in een plaggenhut. Het gaat je goed, tussen alles dat niet doorfokt. Veel plezier op alle inspraakrondes met al je taalfouten. Inteelt zal hopelijk zijn werk doen, daar ergens tussen de klei. Veel geluk!
Nee, mijn bloed kookt nog niet, ik gebruik het woord 'fokken' niet, maar ik ben wel een bezorgde burger.
In mijn supermarkt (niet in een echt Turkse of Marokkaanse wijk) spreekt de helft van de klanten geen NL. En toen ik bij het winkelen even ergens een kroket kocht voor de snelle trek, zag ik in die tent een bordje "Hier islamitische patat". Het moet niet gekker worden. Het was mijn laatste kroket daar.
Tegen al die mensen persoonlijk heb ik niks, radicalen daargelaten. Maar het worden er te snel teveel. Daardoor gaat mijn cultuur verloren. En onder 'cultuur' versta ik teveel om hier op te gaan noemen, maar iig ook mijn moerstaal.

'Correcte' politici zeggen en verwachten dat nieuwkomers zich gaan aanpassen en inburgeren. Nee, bij grote aantallen gaan ze enclaves vormen en zich allesbehalve aanpassen.

Daarnaast vind ik dit land sowieso al overbevolkt, zie ook een recente post van @Rafter, en meerdere van mij al langer geleden. NL is het dichtstbevolkte land van Europa, dat betekent: minder ruimte voor natuur, minder vrij toegankelijke natuur, en vele problemen ohgv ruimtelijke ordening. Probeer hier maar eens een weg of spoorlijn aan te leggen, dat betekent 30-50 jaar strijd. Door een te hoge bevolkingsdruk leveren wij en onze kinderen allen in, qua welzijn en vermoedelijk in brede zin ook economisch.
Begon het geboortecijfer in NL de laatste 20 jaar net leuk af te nemen, wordt het weer teniet gedaan door import, gezinshereniging en hun nakomelingen. Nogmaals, persoonlijk neem ik niemand iets kwalijk, maar ik ben er niet gelukkig mee, to say the least.

Over dat soort langetermijn-aspecten hoor ik geen politicus meer. Wat ik nu zie is een wedstrijdje verpissen tussen regelneven over de directe opvang, tussen burgemeesters en 'Den Haag', en een Dijkhoff die meent even een dorpje Oranje te moeten gaan overbluffen, i.p.v. echt na te denken over de consequenties van het beleid van hem, van deze regering en de maffe regenten in Brussel.
[Ik zou nog steeds graag willen weten wie die betaalde hufter was die die dikke dame zo ruw omver trok...]

Over één ding gaat mijn bloed wel koken. Het recht dat import, zodra ze enige 'status' hebben, krijgen op een sociale huurwoning, vaak met voorrang. Ik zeg dit als bestuurslid van een kleine huurdersorganisatie met voornamelijk (sub)modale leden.
Dat beleid is Gutmensch Merkel in optima forma. Ik ben niet van de PVV, maar vind het niet raar dat zij groeien. In A'dam is de wachtlijst 9 jaar, in vele andere plaatsen is het niet veel minder. En dan gaat het om mensen die al hun hele leven al hun rechten en plichten in dit land vervuld hebben, vaak ook belasting en premies betaald hebben.

Bovendien zijn de huren de laatste jaren draconisch gestegen, mede door de huurdershaat van de VVD en de verhuurdersheffing van min. Blok. En nu de spoeling nog dunner maken?
Ik verwijt vaak links hun 'politiek correct' zijn voor eigen gewin, met name "De Partij van de Allochtonen". Maar de VVD kan er ook wat van, politiek correct zijn in hun eigen straatje.

[verwijderd]
0
quote:

enwatnu schreef op 26 oktober 2015 08:13:

[...]

Ik begrijp niet wat je nu met deze post probeert te bereiken.


Goed verhaal
AB-tje
[verwijderd]
0
Stefan had na jaren zn hele identiteit gekoppeld aan de argumenten van links uit de vorige decennia, dacht echt dat ie t goed had begrepen, was eerlijk gezegd ook altijd erg onder de indruk, begint nu op fora alle stereotiepe linkse oneliners op te dreunen, voelt zich zeer aan de intellectuele en moreel sophisticated kant van de zaak staan, maar ergennns, ergennnsss, knaagt er iets, en hij weet bij god niet precies wat. In een laatje heeft ie een lijstje met kernbegrippen: Onderbuik, lePen, Hitler. Je kan ze telkens combineren tot een nieuw verhaal, met wat creativiteit, maar de laatste tijd loopt t de hele tijd vast. Hij bestudeert het lijstje nog es maar komt niet verder.
josti5
1
Onze hoop komt uit het oosten: Polen, Hongarije, en zeker ook Poetin.
'Democratisch' of niet 'democratisch' maakt niets meer uit; dit zogenaamde 'vrije Westen' is im Grunde nét zo onvrij als Poetin's Rusland. Referenda worden genegeerd, intens belangrijke besluiten (euro, meer bevoegdheden Brussel, vluchtelingenbeleid etc.) worden gewoon door het nep-parlement, het qua baantjes communicerende vat met Den Haag/Brussel, gedrukt, verkiezingsbeloften niet nagekomen 'vanwege de coalitie'.
Om van de USA-'democratie' nog maar te zwijgen...

Als puntje bij paaltje komt: nix democratie; de vluchtelingen-affaire is hiervan een voorbeeld dat 'het volk' zó dicht nadert, dat het wel eens de katalysator zou kunnen zijn voor échte omwenteling in Europa: het einde van het 'politieke fatsoen' die tegelijkertijd een financiële dictatuur is.

Of het beter wordt? geen idee.
Veel slechter kan het niet, in ieder geval...
enwatnu
0
quote:

Endaxi schreef op 26 oktober 2015 09:26:

Stefan had na jaren zn hele identiteit gekoppeld aan de argumenten van links uit de vorige decennia, dacht echt dat ie t goed had begrepen, was eerlijk gezegd ook altijd erg onder de indruk, begint nu op fora alle stereotiepe linkse oneliners op te dreunen, voelt zich zeer aan de intellectuele en moreel sophisticated kant van de zaak staan, maar ergennns, ergennnsss, knaagt er iets, en hij weet bij god niet precies wat. In een laatje heeft ie een lijstje met kernbegrippen: Onderbuik, lePen, Hitler. Je kan ze telkens combineren tot een nieuw verhaal, met wat creativiteit, maar de laatste tijd loopt t de hele tijd vast. Hij bestudeert het lijstje nog es maar komt niet verder.
je ziet het al om je heen in de landen waar inmiddels gestemd is. Zwitserland, Oostenrijk en Polen. Een geweldige ruk naar rechts. Hij kan er maar beter aan wennen dat de periode van de linkse volksverlakkerij voorbij is dankzij de sociale media. Mensen laten zich niet meer in de luren leggen.
[verwijderd]
0
Adv. Hiddema gisteren bij Buss.class raakte hem goed over (flapdrol) Samson vwb " Wir schaffen das "...je moet toch wel v alle zaligheden verlaten zijn om die woorden "überhaupt" nog 1x in je mond te nemen,want dan versta je de wereld niet meer, maarja Dementie viert hoogtij in die contreien en Nederland zit ermee opgescheept!!
Dumpen die handel...
[verwijderd]
0
Het hele linkse gedachtengoed en argumenten-arsenaal had met regeren in de zin van vooruitzien niks te maken, dat mag je nu toch wel stellen nietwaar. Het was bedoeld om de macht te consolideren, en iedere ontwikkeling de kop in te drukken. Het was eigenbelang. Als ze hun macht willen bewaren moeten ze "umdenken", dat wordt een uiterst afzichtelijk proces maar ik weet bijna zeker dat ze hun grootmoeder zouden verpatsen om t voor elkaar te krijgen.
[verwijderd]
0
Brussel is het symbool van deze machtsconsolidatie, bedacht door een verzameling mensen die vindt dat zijzelf het hoogst haalbare zijn en de evolutie bij hen ophoudt,
enwatnu
0
quote:

Endaxi schreef op 26 oktober 2015 09:48:

Het hele linkse gedachtengoed en argumenten-arsenaal had met regeren in de zin van vooruitzien niks te maken, dat mag je nu toch wel stellen nietwaar. Het was bedoeld om de macht te consolideren, en iedere ontwikkeling de kop in te drukken. Het was eigenbelang. Als ze hun macht willen bewaren moeten ze "umdenken", dat wordt een uiterst afzichtelijk proces maar ik weet bijna zeker dat ze hun grootmoeder zouden verpatsen om t voor elkaar te krijgen.
grootmoeder? Ze verpatsen een heel land inclusief alle grootmoeders. Een veel gehoord argument uit de linkse hoek is de vergrijzing. Ze vergeten dat ca 60% van die moslims hun handje ophouden. Kortom je moet in de toekomst financieel de vergrijzing dragen plus een heel leger van die handophouders. En kom aub niet aan met die onzin over integreren van die gasten, we weten inmiddels dat het gros van die moslims niet valt te integreren.
[verwijderd]
1
Net als die meneer met die Maserati, hoe heet ie, van die woningbouwvereniging. Je vraagt je werkelijk af via welke omwegen mensen tot een dergelijk zelfbeeld komen.
[verwijderd]
0
Drei Verletzte bei
Schlägerei im Asylheim

26.10.2015,
Leipzig – Auf beengtem Raum ihrer Unterkunft ist erneut ein Zoff unter Asylbewerbern eskaliert. Mit Fäusten und Flaschen gingen etliche Flüchtlinge in ihrem Heim an der Friederikenstraße in Leipzig aufeinander los.

Am frühen Montagmorgen brach unter Familien der verschiedenen Nationen ein Streit aus. Worum es dabei ging, konnte die Polizei noch nicht ermitteln.

Fakt ist: Aus dem Wortgefecht wurde eine heftige Schlägerei. Plötzlich griffen die Kontrahenten zu Glasflaschen, attackierten sich damit.

Die Polizei schickte mehrere Streifen, konnte die Streitenden schließlich trennen.

Ein Sprecher: „Zwei Libyer und ein Iraker erlitten Hieb- und Schnittverletzungen.“ Die Männer wurden in die Klinik gebracht.

......
[verwijderd]
0
quote:

enwatnu schreef op 26 oktober 2015 09:59:

[...]grootmoeder? Ze verpatsen een heel land inclusief alle grootmoeders. Een veel gehoord argument uit de linkse hoek is de vergrijzing. Ze vergeten dat ca 60% van die moslims hun handje ophouden. Kortom je moet in de toekomst financieel de vergrijzing dragen plus een heel leger van die handophouders. En kom aub niet aan met die onzin over integreren van die gasten, we weten inmiddels dat het gros van die moslims niet valt te integreren.
Merkwaardig beleid ja. Alle reden om daar verklaringen voor te zoeken.
[verwijderd]
0
Dan kan je denken aan:
a) onbenulligheid, a la Merkel
b) slechtheid in de zin van ten koste van anderen de heilige willen uithangen
c) bedenk es wat :)
[verwijderd]
0
quote:

Endaxi schreef op 26 oktober 2015 09:48:

Het hele linkse gedachtengoed en argumenten-arsenaal had met regeren in de zin van vooruitzien niks te maken, dat mag je nu toch wel stellen nietwaar. Het was bedoeld om de macht te consolideren, en iedere ontwikkeling de kop in te drukken. Het was eigenbelang. Als ze hun macht willen bewaren moeten ze "umdenken", dat wordt een uiterst afzichtelijk proces maar ik weet bijna zeker dat ze hun grootmoeder zouden verpatsen om t voor elkaar te krijgen.
Misschien eens een andere bril opzetten of gaan nadenken.
Hier het gedachtegoed van liberaal rechts, ja de partij ook van de lachende leugenaar.
Verhofstadt spreekt en ventileert zijn liberaal gedachtegoed over een DEMOCRATISCHE verkiezing in Polen.

Guy VerhofstadtGeverifieerd account
?@GuyVerhofstadt
On #PiS win : It would be a travesty if Poland were to now turn its back on strength & prosperity offered by a united Europe #polandvotes

Guy VerhofstadtGeverifieerd account
?@GuyVerhofstadt
President Putin is the only person who stands to gain from a more eurosceptic Poland #PiS #wybory2015
[verwijderd]
0
Ik weet niet of je nu met Brussel nog kan spreken van links of rechts. Het is tegenwoordig meer de tegenstelling Brussel/Bevolking
[verwijderd]
0
Maar van mij mag je zonder nadenken links stemmen hoor, ik zal je dr niet op aankijken :)
Het doet er niet meer toe
[verwijderd]
1
quote:

Geniet schreef op 26 oktober 2015 10:24:

[...]

Guy VerhofstadtGeverifieerd account
?@GuyVerhofstadt
President Putin is the only person who stands to gain from a more eurosceptic Poland #PiS #wybory2015
Gelijk een dictator probeert de man het volk op te zetten en bang te maken tegen een buitenlands gevaar, in deze Putin aleen omdat de democratische keuze van de Polen hem niet aanstaan.
36.060 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 ... 1799 1800 1801 1802 1803 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 860,01 -5,35 -0,62% 19 apr
AMX 921,43 -5,17 -0,56% 19 apr
ASCX 1.182,36 -7,47 -0,63% 19 apr
BEL 20 3.827,75 +1,17 +0,03% 19 apr
Germany40^ 17.714,20 -23,16 -0,13% 19 apr
US30^ 37.851,00 0,00 0,00% 19 apr
US500^ 4.960,72 0,00 0,00% 19 apr
Nasd100^ 17.004,48 0,00 0,00% 19 apr
Japan225^ 37.028,48 0,00 0,00% 19 apr
WTI 82,10 +0,02 +0,02% 19 apr
Brent 87,14 +0,15 +0,17% 19 apr
EUR/USD 1,0655 +0,0012 +0,11% 19 apr
BTC/USD 64.387,73 +799,96 +1,26% 19 apr
Gold spot 2.392,50 0,00 0,00% 19 apr
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Heineken 89,640 +1,640 +1,86% 19 apr
DSM FIRMENICH AG 104,100 +1,350 +1,31% 19 apr
Ahold Delhaize 27,380 +0,240 +0,88% 19 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
ASMI 523,000 -21,800 -4,00% 19 apr
BESI 133,500 -5,050 -3,64% 19 apr
ADYEN NV 1.399,200 -43,400 -3,01% 19 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront