Celyad « Terug naar discussie overzicht

CELYAD JANUARI 2016

441 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 19 20 21 22 23 » | Laatste
[verwijderd]
0
Artikel in de TIJD en reactie Celyad geven mij wat comfort. Niet het slot in de VS.
Mogelijk is de 30 zelfs te zwak...Laat het maar overwaaien. Gelukkig is er geen link tussen Celyad en Olie/China.
tonneke
0
[verwijderd]
0
quote:

tonneke schreef op 17 januari 2016 21:07:

Hallo natte krant, wat bedoelen ze daar mee dan, dat 30 zelfs te zwak is ?
Nee dat bedoelde ik...Ik zie wel een bodem op €30 voor Celyad. De vraag is, mede nav de koersval in de VS van 12% of die €30 wel gaat houden.
tonneke
0
Oké, bedankt voor het antwoord, ik kan nergens vinden hoeveel waarde dat het medicijn heeft per jaar als het op de markt komt, weet jij het misschien ?
[verwijderd]
0
quote:

tonneke schreef op 17 januari 2016 21:40:

Oké, bedankt voor het antwoord, ik kan nergens vinden hoeveel waarde dat het medicijn heeft per jaar als het op de markt komt, weet jij het misschien ?
Niet precies...maar ga het uitzoeken.
tonneke
0
En er zijn nog niet zo gek veel aandelen uitgegeven, is het nu net als bij Glpg dat ze een deal zoeken met een grote farmaceutisch bedrijf ?
[verwijderd]
0
@tonneke : Lees deze post van begin november eens ;

Persbericht 5 november 2015 7.00 u. CET VBF

Celyad start de certificatie door EMA van de niet-klinische gegevens van C-Cure®
Mont-Saint-Guibert, België - Celyad (Euronext Brussel en Parijs, en NASDAQ: CYAD), leider in de ontdekking en ontwikkeling van gespecialiseerde celtherapieën, kondigde vandaag aan dat het European Medicines Agency (EMA) start met de procedure voor de certificatie van de niet-klinische gegevens van zijn belangrijkste product, C-Cure®. Dit product zit nu in de opvolgingsperiode van zijn CHART-1 fase III klinische studie in Europa en Israël.
De certificatieprocedure houdt onder meer in dat het Committee for Advanced Therapies (CAT) van het European Medicines Agency niet-klinische gegevens die gegenereerd zijn voor C-Cure®, wetenschappelijk evalueert. Daarmee wil het de weg vrijmaken om een aanvraag tot vergunning voor het in de handel brengen van C-Cure® in te dienen.
Dr. Christian Homsy, CEO van Celyad: “Dit is nog maar eens een mooie stap vooruit wat betreft de voorbereiding van ons dossier om een vergunning aan te vragen voor het in de handel brengen van ons belangrijkste product C-Cure®. In april 2014 verkregen we de kwaliteitsgegevenscertificatie. Indien we deze andere certificatie in het voorjaar van volgend jaar krijgen, zou dat ons in staat stellen om onze aanvraag tot vergunning slechts een paar maanden na het uitlezen van de CHART-1 gegevens (verwacht medio 2016) in te dienen.”
C-Cure® is veruit het meest geavanceerde kandidaatproduct van Celyad, gebaseerd op zijn cardiopoiesis-plaftorm, en wordt ontwikkeld voor indicaties met betrekking tot hartfalen. Het bedrijf verwacht alle klinische gegevens voor CHART-1, zijn fase III klinische studie in Europa en Israël, medio 2016 bekend te kunnen maken. Het onderzoek dat aan de oorsprong ligt van deze technologie werd oorspronkelijk uitgevoerd in de Mayo Clinic door het onderzoeksteam van professor André Terzic en Atta Behfar, en is verschenen in verschillende door vakgenoten geëvalueerde publicaties. In het kader van C-Cure® worden eigen cellen uit beenmerg van de patiënt verzameld, behandeld met cardiopoietische groeifactoren en dan opnieuw in het hart geïnjecteerd. Het werd ontworpen om nieuwe autologe hartspiercellen te produceren die zich op identiek wijze gedragen als de cellen die verloren zijn gegaan omwille van een infarct, zonder risico op afstoting.
Het potentieel van C-Cure® werd aangetoond in een multicentrisch, gerandomiseerd en gecontroleerd fase II-onderzoek dat werd uitgevoerd in Europa. De resultaten van de C-Cure® fase II-studie werden in april 2013 gepubliceerd in het Journal of American College of Cardiology.
ATMP’s en de Europese regelgeving inzake ATMP’s
De Europese Verordening (EG) nr. 1394/2007 biedt een geconsolideerd kader aan voor deze innovatieve klasse van producten, met inbegrip van een procedure die kmo’s toelaat vrijwillig
een aanvraag in te dienen voor de certificatie van de farmaceutische kwaliteit en de preklinische gegevens van een ATMP (Advanced Therapy Medicinal Product). Het doel is reeds in een vroeg stadium de dialoog met het Agentschap op te starten, om duidelijkheid te scheppen over de regelgeving, en feedback over de kwaliteit en volledigheid van de ingediende gegevens te verstrekken.
Hoewel de certificatieprocedure onafhankelijk is van een vergunning tot aanvraag voor het in de handel brengen (Marketing Authorization Application) volgt het de wetenschappelijke en technische vereisten die nodig zijn voor het opstellen, indienen en beoordelen van een toekomstige MAA. De uitgifte van een certificaat door het EMA, verwacht in het voorjaar van 2016, bevestigt dat de ingediende gegevens voor een ATMP beantwoorden aan de wetenschappelijke en technische normen die van toepassing zijn op andere farmaceutische en biotechnologische producten.
***EINDE***
tonneke
0
Hartstikke bedankt Sky jumper, ik heb er niet veel verstand van maar lezen van deze artikelen vind ik erg interessant, ben echt benieuwd wat het morgen en de rest van de week gaat worden, als ze nog verder zakken heb ik nog een klein spaarpotje om er wat bij te kopen om net als jij het gemiddelde te drukken of het verstandig is daar moet ik nog een nachtje over slapen, als ik naar de koersdoelen kijk dan is dit natuurlijk een koopje, al kijk je maar een paar weken terug en nu dan kan je de huidige koers niet snappen maar ja er zijn zoveel aandelen die laag staan waar ik niets van snap, de lucht moet eruit zeggen ze dan maar volgens mij moet het toch een keer ophouden en daar beginnen we morgen mee ;-))) welterusten en morgen weer gezond en met vertrouwen weer opstaan, er zijn gekkere dingen op de wereld dan lagere koersen.
[verwijderd]
0
tonneke
0
Ja ik zie het Sky, dat jij hier niet rijk mee word snap je toch niet ;-))) kijken wat de rest van de dag ons zal brengen.
tonneke
0
Wat een patstelling, word niets ge en of verkocht, gewoon wachten maar ja dat doen we eigenlijk ( ik dan ) niet zo heel lang ben pas 1.1/2 jaar bezig, kan je nagaan als je dit al bijna heel je leven zou doen, dan heb je volgens mij eelt op je ziel staan.
[verwijderd]
0
Ja , ik heb het gezien, alles weer naar beneden, ook Tig weer op 1,01.
Niet gezond voor ons.
0% belangstelling voor biotech, je kan ze alleen kwijt als je ze weggeeft.
Om 10u 21 een laat van 1 stuk rond de 32 = belachelijk order. Verder een spread van meer dan 1 euro.
Zo gaat dat
0
Dacht vanochtend nu toch weer het punt om bij te kopen. Maar ik wacht toch nog even.
[verwijderd]
0
quote:

Zo gaat dat schreef op 18 januari 2016 10:51:

Dacht vanochtend nu toch weer het punt om bij te kopen. Maar ik wacht toch nog even.
Zeer verstandig, nooit gedacht dat we zo'n daling zouden krijgen.
Zo gaat dat
0
Enige geruststellende gedachte is dat de hele beurs in mineur is, maar wanneer houdt het op?
[verwijderd]
0
quote:

Zo gaat dat schreef op 18 januari 2016 11:09:

Enige geruststellende gedachte is dat de hele beurs in mineur is, maar wanneer houdt het op?
De minste stijging wordt aangegrepen om weer te verkopen. Gaan naar 30.
De wetgeving in Belgie is er ook niet meer opgemaakt om dit soort aandelen te ondersteunen.
[verwijderd]
2
Ziehier het antwoord van de FSMA :

Geachte Heer,

Wij zullen dit doorgeven aan ons departement markttoezicht voor analyse. Op het eerste gezicht lijkt dit op een algoritme van “high frequency traders” om een groot verkooporder in de markt te plaatsen. In normale marktomstandigheden is de bedoeling van zo'n manier van orderuitvoering om de koers van het aandeel zo weinig mogelijk te beïnvloeden. In een snel dalende markt, zoals die van de laatste weken, zal het eerder de bedoeling zijn om een bepaalde positie met absolute zekerheid af te bouwen, zonder zich zorgen te maken om de prijsimpact van het order.

Verdere analyse zal uitwijzen of dit inderdaad het geval is of het gaat over een geval van marktmanipulatie. In ieder geval bedankt voor uw signaal.

Wij hopen dat deze inlichtingen nuttig zijn voor u.

U hebt vragen of wenst meer informatie over financiële onderwerpen? Surf naar www.wikifin.be voor onafhankelijke, betrouwbare en handige informatie over geldzaken.

Met vriendelijke groet,

FSMA ConsumentenContact

[verwijderd]
0
OK Sky..daar moeten we het voorlopig mee doen.
Positief is a) dat je dit gedaan hebt, b) nu antwoord krijgt en c) dat men toch een oogje in het zeil houdt/ gaat houden.
AB!
[verwijderd]
0
Heel voorzichtig zou ik durven te zeggen dat Celyad aan het bodemen is. Ook: Ablynx, Galapagos.
tonneke
0
Ben net terug van mijn vader (92) maar had eerst mijn aandelen verkocht op 32,30 en terug gegaan in Glpg op 46,02 zag de bui al hangen zoals de voorspelling van Sky, zag ook dat Glpg flink gedaald was vandaar, ik blijf lekker bezig en heb weer 1 aandeel Glpg verdiend op zo'n kl..te beurs dag, niet veel maar sta niet zoveel rood dan als ik was blijven zitten, goed van je Sky dat bericht ook van mij een AB.
441 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 19 20 21 22 23 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 11:48
Koers 0,311
Verschil -0,016 (-4,75%)
Hoog 0,326
Laag 0,311
Volume 536
Volume gemiddeld 25.087
Volume gisteren 2.604

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront