BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM Juni 2016

2.584 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 126 127 128 129 130 » | Laatste
€d_Modus Vivendi
1
AM en Top Vastgoed en gemeente Veenendaal tekenen overeenkomst voor plan Brouwerspoort
8 juni 2016 - AM
AM en Top Vastgoed en gemeente Veenendaal tekenen overeenkomst voor plan Brouwerspoort

Afronding Brouwerspoort een stap dichterbij

Veenendaal, 8 juni 2016 - Tijdens de Provada hebben AM en Top Vastgoed een overeenkomst gesloten met gemeente Veenendaal ten aanzien van een bouwperceel in het centrumplan Brouwerspoort. Over enkele maanden starten zij met de bouw van appartementen en 5.860 m2 winkelruimte, inclusief een parkeerdek met ruimte voor circa 200 parkeerplaatsen.

AM en Top Vastgoed maakten eerder al bekend dat er overeenstemming is bereikt met Hoogvliet Beheer over de verwerving van de winkels en het parkeerdek. In het project zal een Hoogvliet supermarkt van 2.700 m2 gevestigd worden. Naast deze winkel is er nog een unit van ruim 2.000 m2 voor een tweede supermarkt gepland. De appartementen op de tweede en derde verdieping worden huurwoningen.

Naar verwachting zal het complex medio 2017 worden opgeleverd. Bouwbedrijf De Vries en Verburg is als aannemer geselecteerd. De ontwerper van het complex is Moke Architecten uit Amsterdam.

Met het centrumplan Brouwerspoort krijgt Veenendaal er vele voorzieningen bij. Die maken Veenendaal als winkelstad en woonplaats nóg aantrekkelijker.

Nadere informatie: AM, afdeling in- en externe communicatie, (030) 609 72 22, communicatie@am.nl.
€d_Modus Vivendi
2

AM, BPD en Syntrus Achmea tekenen turnkey overeenkomst voor realisatie huurappartementen Xavier op Provada
8 juni 2016 - AM
AM, BPD en Syntrus Achmea tekenen turnkey overeenkomst voor realisatie huurappartementen Xavier op Provada

110 luxe vrije sector huurappartementen aan de Zuidas

Amsterdam, 8 juni 2016 - Gebieds- en vastgoedontwikkelaars AM en BPD en vermogensbeheerder Syntrus Achmea Real Estate & Finance hebben een turnkey-overeenkomst getekend op de vastgoedbeurs Provada voor de ontwikkeling en realisatie van 110 vrije sector huurwoningen in het bijzondere nieuwbouwproject Xavier aan de Zuidas in Amsterdam. Het luxueuze gebouw ligt tussen de Gustav Mahlerlaan en George Gershwinlaan en bestaat in totaal uit 49 koop- en 110 huurappartementen, vier commerciële ruimten van in totaal circa 275 m² en een parkeergarage met 122 plaatsen.

De 75 meter hoge woontoren heeft 22 bouwlagen en twee lagere woongebouwen van zeven bouwlagen. De 110 vrije sector huurappartementen worden gerealiseerd in de kleine woongebouwen en in het onderste deel van de woontoren. Het huuraanbod bestaat uit twee-, drie- of vierkamerappartementen met woonoppervlakten variërend van circa 65 tot circa 110 m2. Circa vijftig procent van de huurwoningen wordt in het middensegment verhuurd. Vermogensbeheerder Syntrus Achmea Real Estate & Finance neemt deze appartementen in portefeuille namens een van haar klanten.
Exclusief exterieur en interieur

Xavier krijgt een exclusieve uitstraling aan zowel de buiten- als binnenzijde van het gebouw. De appartementen hebben een kwalitatief hoog afwerkingsniveau, hoge plafonds en veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Onder het gebouw wordt een parkeergarage gerealiseerd met 122 plaatsen. Xavier zal de woonfunctie van de Zuidas verder versterken. Het ontwerp is van KENK Architecten te Amsterdam en is een vervolg op de samenwerking rondom het succesvol verkochte appartementengebouw OpZuid, ook een ontwikkeling van AM en BPD.
Planning

De bouw van Xavier is begin juni gestart. De oplevering staat gepland voor eind 2018. De realisatie is in handen van Waal Bouw. De prijzen voor de koopappartementen zullen bij de start van de verkoop, na de zomer van 2016, bekend worden gemaakt. Medio 2018 wordt begonnen met de verhuur. Meer informatie over het project is te vinden op www.xavier020.nl en www.hureninxavier.nl.
Profiel AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, maakt deel uit van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
Profiel BPD Ontwikkeling

BPD, Bouwfonds Property Development, is een Europese gebiedsontwikkelaar die de missie heeft om woon- en leefomgevingen te verwezenlijken die zelf ook leven: creating living environments. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van bijna 320.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen Europeanen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD telt 30 regiokantoren in Europa en is marktleider in Nederland. In Duitsland staat BPD Immobilienentwicklung in de top 3 van gebiedsontwikkelaars. In Frankrijk staat BPD in de top 7, onder de naam BPD Marignan. BPD is onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep.
Profiel Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Syntrus Achmea Real Estate & Finance financiert, ontwikkelt en investeert in vastgoed en hypotheken in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers. In totaal beheren we circa € 16 miljard voor meer dan 60 klanten. Syntrus Achmea Real Estate & Finance staat voor verantwoorde rendementen, duurzaamheid, kwaliteitsvastgoed en transparantie.

Nadere informatie: AM, afdeling in- en externe communicatie, (030) 609 72 22 of communicatie@am.nl.

Zie ook www.am.nl.

Illustraties in hoge resolutie zijn te downloaden op www.am.nl (actueel > illustraties).

manuss
0
[verwijderd]
0
BAM, dat was vandaag weer bam!. Klap na klap wordt aan de particuliere BAM-belegger uitgedeeld. Maar ik ben nog steeds niet k.o. maar het geduld en vertrouwen op de goede afloop wordt wel heel erg op de proef gesteld.
Of zou het gewoonweg een kwestie zijn van domweg geen verlies willen nemen.
[verwijderd]
0
quote:

alrob schreef op 8 juni 2016 22:51:

BAM, dat was vandaag weer bam!. Klap na klap wordt aan de particuliere BAM-belegger uitgedeeld. Maar ik ben nog steeds niet k.o. maar het geduld en vertrouwen op de goede afloop wordt wel heel erg op de proef gesteld.
Of zou het gewoonweg een kwestie zijn van domweg geen verlies willen nemen.
Ton ik was even K.O. maar binnen 10 tellen overeind. Ik reken er echt op dat we bij het niet doorgaan van een Brexit wel significant kunnen gaan stijgen

Ik heb maar 10% in BAM belegd en ga geen verlies nemen, zeker niet met mijn gemiddelde op € 4,20
[verwijderd]
0
AB voor €d, voor alle verzamelde info (ook al weet ik dat ook hij baalt van de teleurstellende koersontontwikkeling).
Don't give up BAM, give UP!
Rotjeknor
0
quote:

manuss schreef op 8 juni 2016 21:51:

Mooi Ed, bedankt voor de getoonde moeite, die je op dit forum verricht.
Sluit me hierbij aan TOP Ed
Peett
0
David Cameron tijdens een televisieoptreden in Londen.David Cameron tijdens een televisieoptreden in Londen. © AFP
Brexit zal hard aankomen bij Nederlandse economie

Nederlandse handel nauw verweven met de Britse

De kosten van een Brexit - het uittreden van Groot-Brittannië uit de EU - kunnen oplopen tot 1.000 euro per Nederlander. Dit stelt het Centraal Planbureau (CPB) in een rapport dat vanochtend wordt uitgebracht.

Door: Peter de Waard 9 juni 2016, 02:00

Door verminderde handel zal het bruto binnenlands product (bbp) van Nederland met 1,2 procent dalen. Dat kost al 10 miljard euro oftewel 575 euro per inwoner. Daarbij komt dat ook schade wordt geleden doordat handel leidt tot extra innovatie en productiviteitsstijging. En die valt nu weg. Daarom moet er nog eens 65 procent bij de schadeposten worden opgeteld, zo luidt de redenering.

Nederland heeft meer last van een Brexit dan andere landen, omdat de Nederlandse handel meer verweven is met die van de Britten. 'Een Brexit zal de economie van Nederland relatief hard raken', zegt het CPB.

Grote schade
1000 euro kan de Brexit per Nederlander gaan kosten

Behalve de uittreding zelf zal ook de onzekerheid over de nieuwe status van Groot-Brittannië tot grote schade leiden. Het CPB gaat ervan uit dat onderhandelingen over de definitieve uittreding minimaal twee jaar zullen duren. 'Dit zal het bedrijfsleven raken. De economische schade door deze onzekerheid is op korte termijn het grootst en is nu al zichtbaar in de aanloop naar het referendum.'

Raoul Leering, hoofd Internationaal Handelsonderzoek van de ING, berekende eerder al dat 3,7 procent van het Nederlandse bbp afhankelijk is van de vraag uit Groot-Brittannië. 'Dat zijn 300 duizend banen (3,3 procent van de werkgelegenheid). Alleen voor Ierland en Malta is het Verenigd Koninkrijk van nog groter belang.'

Toegangspoort naar Europa
Brexit-blog

Op 23 juni bepalen de Britten in een referendum of zij de EU zullen verlaten: een stembusgang die de toekomst van Europa én het Verenigd Koninkrijk enorm beïnvloedt. In aanloop naar het referendum blogt onze correspondent Patrick van IJzendoorn elke dag over de mogelijke Brexit. Lees het blog hier.

Brexit zal hard aankomen bij Nederlandse economie
© ANP
De EU kan eventueel meer buitenlandse investeerders aantrekken omdat Groot-Brittannië minder aantrekkelijk zal worden als toegangspoort naar Europa. Maar dat weegt niet op tegen de nadelen die zich vooral op langere termijn zullen doen voelen.

Vooral de zogenoemde niet-tarifaire handelsbelemmeringen tussen het VK en de EU zullen aanzienlijk groter worden. Hieronder worden verstaan de verschillen in technische specificaties of milieueisen waaraan verhandelde producten moeten voldoen voordat ze binnen de EU verkocht mogen worden. De kosten door deze handelsbelemmering zullen voor bedrijven met 13 procent toenemen.

De Nederlandse kosten van de Brexit zijn sectorspecifiek. De sectoren 'overig transport' en 'transportvoertuigen' zijn weinig gevoelig voor een Brexit, omdat deze meer met de EU dan met Groot-Brittannië zijn verbonden. Maar dit geldt niet voor de sectoren 'chemie, kunststof en rubber', 'elektronische apparatuur', 'motorvoertuigen en onderdelen', 'voedselverwerkende industrie' en 'metaal en mineralen' (samen 12 procent van het Nederlandse bbp). Zij zullen een productieverlies van ongeveer 5 procent lijden', schrijft het CPB.

Minder zware economische gevolgen
1,2 procent van het Nederlandse bbp gaat verloren bij een Brexit

Als het lukt om tot een nieuw vrijhandelsverdrag met Groot-Brittannië te komen, zullen de economische gevolgen van een Brexit voor Nederland minder zwaar zijn. Door dit verdrag zullen de handelsbelemmeringskosten met maar 6 procent stijgen in plaats van 13 procent.

Maar de EU zal terughoudend zijn om een dergelijk verdrag te sluiten, om te voorkomen dat er een precedentwerking uitgaat van de Brexit, of dat er vrijelijk gewinkeld wordt in de voor en nadelen van het EU lidmaatschap. De EU zal daarom de kosten van uittreding zo hoog mogelijk maken, verwacht het CPB. Met name de landen uit Oost en Zuid Europa, die veel minder gebaat zijn bij een nieuw vrijhandelsverdrag dan Nederland, Ierland of België, zullen kunnen gaan dwarsliggen.

Het CPB zegt dat de kosten voor Groot-Brittannië nog veel hoger liggen: van 4,1 tot 8,7 procent van het bbp. 'Dat is evenveel als tijdens de crisis van 2008-2009.'
[verwijderd]
1

Grote onzin over BREXIT
Allerlei politici kramen de grootste onzin uit over BREXIT. Het lijkt alsof de wereldeconomie daardoor in elkaar stort, alsof de macht van Rusland enorm vergroot en “wij” bang moeten worden voor een Russische bezetting. Er ontstaan honger noden, bedrijven gaan failliet en pensioenen worden niet meer betaald.***** En misschien vergeet ik nog enkele spookbeelden.

Chemie? Verandert door BREXIT iets aan de chemische producten die Nederlandse bedrijven leveren? Of verandert er iets aan de subsidies, regeltjes of vergunningen van de Nederlandse overheid? Maar als ze allemaal worden afgeschaft, zou dat een een posities NAP-succes zijn.

Agri-food? Lusten de Engelsen dan plotseling geen Nederlandse groente meer? Gaan de Engelsen dan enorme invoerrechten heffen?

Electronica? Geen idee waarom die een fikse tik krijgt. Uiteraard als overheden zo stom zijn om uit frustratie door hun machtsverlies allerlei maatregelen te treffen die op zich NIETS met BREXIT te maken hoeven te hebben dan heeft dat wel invloed en zitten ze in hun hun eigen vlees te snijden.

Banken gaan kapot? Ook de internationale financiële politici zijn bang voor hun eigen positie en proberen iedereen ban te maken. Angst is een belangrijk wapen om kiezers af te schrikken van nieuwe situaties. Veel Engelsen weten wel wat ze nu hebben in de EU, maar niet hoe het straks er buiten zal zijn. En wat kies je dan?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Weet u nog? Nederland zou ten onder gaan als het Ukraine referendum zou eindigen met een NEE stem. We weten inmiddels wel beter.

Weet u nog? Griekenland zou zeker en vast uit de EU worden gezet. Dat zou een dramatische kanonskogel veroorzaken in de wereld. Het uiteenvallen van Europa was een feit! We weten inmiddels wel beter.

Weet u nog? Olie zou tot onder de 20 USD komen. Misschien zelfs wel tot onder de 10 USD. De totale collaps van de wereldeconomie was een feit. Dat was een 100% zekerheid / feit. We weten inmiddels wel beter.

Weet u nog? Nog iets verder terug.....de komst van de EU zou catastrofaal zijn. Want, wat was er mis met de vroegere EEG? De komst van de EU zou definitief het einde betekenen van Europa. Het zou geen enkele rol meer spelen in de wereldeconomie. We weten inmiddels wel beter. (Een simpele feit als onlangs de angst (ja, alleen de angst....meer niet) dat Griekenland uit de EU zou worden gezet heeft ervoor gezorgd dat de beurzen in Europa naar beneden kelderen (AEX van ruim 500 naar 400) en hiermee namen ze alle beurzen in de wereld mee. Aantonend, het belang van de economie in Europa / EU landen.) Nogmaals, we weten inmiddels wel beter.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BREXIT? Ook hier zie je weer bangmakerij zonder man en paard te noemen. De eigen angst van de politici voor hun baantje blijkt maar weer eens...

Er is 1 winnaar, uiteraard. Like, allways: de hedgefunds en shorters varen er wel bij....
La Raza
0
Thanks €d voor deze orderstroom, waarschijnlijk
vandaag weer down want met dit goede nieuws kan
dat natuurlijk niet anders hahahaha succes allen !!
[verwijderd]
0
DEN HAAG - De gevolgen van een eventueel Brits vertrek uit de Europese Unie zijn groot voor Nederland. De rekening kan oplopen tot 10 miljard euro (1,2 procent van het bbp) in 2030 omdat de handel met het land fors terugloopt.

www.telegraaf.nl/binnenland/25965139/...
€d_Modus Vivendi
1
De herontwikkeling van het asielzoekerscentrum in Ter Apel verloopt voorspoedig. Na een jaar bouwen (en slopen van de oude opstallen en infrastructuur) ligt BAM nog precies op schema. Inmiddels zijn vijf buurten met elk ongeveer 30 woningen – waarvan twee voor minder-validen – en een was- uitgiftegebouw opgeleverd. Ook heeft BAM een kantoorgebouw, twee dagverblijven en een school met sporthal voltooid.

In november dit jaar is de eindoplevering en zijn ook de laatste drie buurten, het tweede kantoorgebouw, een gezondheidscentrum en nog een dagverblijf gereed. Tevens zijn dan alle wegen en paden aangelegd en is de terreininrichting met bomen en struiken, speeltoestellen en meubilair afgerond. De opdracht van Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) omvat de realisatie, inclusief de volledige ondergrondse infrastructuur en de terreinwerkzaamheden, alsmede 24 jaar onderhoud. Na het verwerven van de opdracht heeft BAM het ontwerp, de engineering en de realisatie binnen een tijdsbestek van twee jaar gerealiseerd.

www.cobouw.nl/bouwfoto/1633626-luchtf...
TraderRon
0
quote:

Paulus29 schreef op 9 juni 2016 08:07:

DEN HAAG - De gevolgen van een eventueel Brits vertrek uit de Europese Unie zijn groot voor Nederland. De rekening kan oplopen tot 10 miljard euro (1,2 procent van het bbp) in 2030 omdat de handel met het land fors terugloopt.

www.telegraaf.nl/binnenland/25965139/...
Oeeh het CPB..
Dan weet je zeker dat er niets van klopt ;)
CPB is de koning in, welke uitkomst wilt u dan zoeken wij de cijfers erbij, legio voorbeelden van in het verleden.

De angsttrein om de meute de 'juiste' kant op te sturen is alweer in volle gang.
Begrijp me niet verkeerd ik zie de britten ook liever gewoon in de EU blijven al begin ik me steeds meer te storen aan het propaganda apparaat dat 'de onwetende' een kant op probeert te duwen.
[verwijderd]
0

Het tekort aan woningen in Nederland groeit met ongeveer 30.000 huizen per jaar. Dat komt door een stijging van het aantal huishoudens, terwijl de nieuwbouw van woningen niet goed op gang is gekomen. Ook heeft een groeiende groep vluchtelingen onderdak nodig. Er zijn zo'n 80.000 nieuwe woningen per jaar nodig, berekende hoogleraar Peter Boelhouwer in Trouw (€).
[verwijderd]
0
Een opvallende stap van de Britse conservatieve politicus Sarah Wollaston. De parlementariër die zich sterk maakte voor een Brexit, heeft besloten voor het Verenigd Koninkrijk in de EU te stemmen. Aanleiding is volgens Wollaston de claim van het Exit-kamp dat er bij een Brexit tot 350 miljoen pond per week voor de gezondheidszorg vrijkomt. "Dat is simpelweg niet waar."
2.584 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 126 127 128 129 130 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 apr 2024 17:35
Koers 4,020
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 4,046
Laag 3,978
Volume 825.674
Volume gemiddeld 1.429.711
Volume gisteren 825.674

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront