Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Alle 130 winkels MS Mode maandag weer open

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. Sloeki 14 augustus 2016 10:13
    Totaal niet houdbaar, dit is uitstel van executie. Winkels als MS mode, V&D ed. hebben gewoon geen bestaansrecht meer en kunnen absoluut niet mee in 2016.

    Blokker gaat binnenkomt ook om, je kan wel wat hippe letters op de gevel plaatsen maar je weet dat het eigenlijk gedoemd is om te mislukken.

  2. Go with the flow 14 augustus 2016 12:43
    quote:

    realiteit 2016 schreef op 14 augustus 2016 12:36:

    Gaan straks ook alle andere bedrijven van Ronald Kahn failliet ?
    Het is natuurlijk een sluwe manier om langdurig openstaande posten bij leveranciers met 1 handeling weg te strepen, dit wordt soms ook wel eens faillissementsfraude genoemd.
  3. [verwijderd] 12 december 2017 19:26
    Zie ook steeds meer doorstarten terugkomen. Blokker is ondertussen nog steeds actief natuurlijk :) Maar andere zijn ondertussen ook al ten onder gegaan zoals grote schoenenwinkels. Online gaat steeds beter, maar waar grote giganten nog steeds nauwelijks winsten maken is het ook het tijdperk van de kleine specialistische zaak, toch? Shops als
    www.jurkjes.nl/nieuws
    www.mightygoodman.nl/nl/bretels/

  4. Bunder 5 januari 2022 14:22
    Gelukkig maar. Mooi om te zien dat veel mensen nog steeds gaan voor beleving en persoonlijk advies. Ik hoorde laatst dat bijvoorbeeld de van oorsprong online winkels zoals Zalando en Coolblue fysieke winkels openen. Goede ontwikkeling volgens mij. Maar veel van origine fysieke winkels hebben de digitale boot faliekant gemist. Volgens mij is V&D daar een van. Het zou ook wel helpen als de belachelijke huurprijzen in de grote steden naar beneden gaan. In de Kalverstraat betaal je zo’n 3.000 euro per vierkante meter aan huur. Dan moet je heel wat T-shirtjes verkopen!

    Op www.lookperfect.nl/ staat een interessant artikel over hoe offline en online retail elkaar kunnen versterken. Ik denk dat vooral de wat oudere doelgroep van MS Mode zich nog steeds thuis voelt in een echte winkel, met echt personeel en echte kleding dat gepast kan worden in echte pashokjes.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links