Pharming « Terug naar discussie overzicht

omgekeerde shuffle

19 Posts
[verwijderd]
0
Het is ze gelukt.

De jongens stappen in op 1.75 EN MASSE.

Laat u niet gek maken !

Volgende keer omgekeerde richting.
[verwijderd]
0
Jezus, melkkoe: ga jij nu ook net doen alsof je verstand hebt van beleggen? :) Het enige waar jij verstand van hebt is biotech! Ik ben blij dat wij ons niet gek laten maken door die koers. Kijk eens wat een lage omzet! Volgend jaar , of over twee jaar dan lachen we echt om deze koers!
[verwijderd]
0
Volgens my roepen we al zo'n vier jaar dat we over een jaar lachen om de koers van dat moment.....
[verwijderd]
0
Wat een blabla verhaal....morgen zijn we weer 10% kwijt...
Als de malaise aanhoudt kan je ze weer kopen voor 1,20
Voorlopig koersdoel morgen 1,60 ...heel vervelend voor de zitteblijvers.
Maar laten we eerlijk zijn ......hebben jullie al een megadeal over de tafel zien gaan bij Pharming?
Een hoop gebluf van Pinto blijkt nu....Strijker neemt de benen......
Ik ben helaas weer een stuk negatiever , en laat me niet knippen en scheren.
Kan iedereen weer roepen dat ik de koers naar beneden probeert te lullen ...maar overtuig me van het tegendeel...

Groet Richard@
[verwijderd]
0
Nee, kan ik niet, net zomin als jij me ervan kan overtuigen dat jouw voorspelling bewaarheid wordt
[verwijderd]
0
MVMR, Richard@, jullie hebben natuurlijk wel een punt. Ik zie ook wel dat de kans la'k zeggen aanwezig is dat we morgen verder omlaag gaan. Het sentiment is zo slecht dat er maar weinig aandeeltjes tegen dit geweld opgewassen zijn. Daarbij worden morgen cijfers gepresenteerd waarbij de nadruk op het opgelopen verlies zal liggen, wat ook niet echt zal helpen. We zullen zien.
[verwijderd]
0
Beste Geldmaaktgelukkig,

Ik zeg dit niet omdat ik het leuk vind dat menigeen zijn papierenverlies ziet oplopen...maar inderdaad het sentiment een drama is , en het verlies van pharming op een verkeerde manier uitgelegd gaat worden.
Het is een optelsommetje ....
Maar zie het positief ....we krijgen straks weer een prachtig instapmoment (-:

Groet Richard@
[verwijderd]
0
Voor het eerst heb ik een goed gevoel bij een bedrijf dat met cijfers komt. Nog nooit heb ik zoveel negativiteit meegemaakt, contra betekend dit dus een positive koers. Als dit ook nu weer niet het geval is, houd ik mijn aandeeltjes nooit meer voor cijfers/ava's of wat dan ook.
Pharming Gogogogogo,

Hans

MVMR
0
Sorry , maar ge zit hier niet in opties te werken ,daar kan cotrair werken lonen .Dit is iets anders .
[verwijderd]
1
Ik kan me herinneren dat jij ooit ook heel positief was over Ph en net zo hard de positieveling uithing als wij dat nu nog steeds blijven doen. Dat jij tijdig je aandelen hebt verkocht voor de daling is mooi, proficiat maar je bent inderdaad wel erg negatief aan het reageren op mensen die anders denken of gewoon hopen dat die koers niet al te ver meer daalt. Jij hebt gewoon belang bij een zo laag mogelijke koers op korte termijn. Daar is niets mis mee maar ga het niet ontkennen. Of heb je soms helemaal geen vertrouwen meer in Ph want laatst las ik nog dat je voor de lange termijn wel degelijk geinteresseerd was in ph. Dat strookt dus inderdaad niet met het feit dat je nu het management van ph zwart maakt. Riekt dus inderdaad naar een poging om de koers naar beneden te praten. Dat is je goed recht! Blijven proberen. Misschien krijg je wel gelijk. Kun je alleen achteraf weten zoals je nu achteraf gelijk hebt gekregen met het feit dat je je aandelen tijdig van de hand hebt gedaan. Een lange termijnbelegger is daar echter niet in geinteresseerd juist om het feit dat je op korte termijn moeilijk kunt voorspellen waar de koers naartoe gaat. Als je echter geloofd in het bedrijf, de producten en het management dan ga je er van uit dat de koers stijgt (uiteindelijk) en is er niets aan de hand. Mooi instapmoment dus. Voor de risicomijdende belegger is instappen pas aardig wanneer pharming echt fase111 achter de rug heeft.
[verwijderd]
0
Naakte waarheid: na jaarcijfers lichtjes omhoog; 9:43 koers 1,84 met daar bovenop een koersdoel van AEK 2005 van 5 euro.....
[verwijderd]
0
Huh, beschuldiging. Ik geef aan dat richard goed heeft gehandeld maar dat ie dat alleen maar achteraf kan constateren. Hij geeft aan dat mensen die geloven in een hogere koers bla, bla verhalen ophangen en geeft als reden aan dat er helemaal geen positieve berichten zijn die deze stelling zouden onderbouwen. Nou dan zou ik adviseren, lees het verslag van het eerste kwartaal maar eens. Tegenover dat verlies staan toch een behoorlijk aantal zaken die normaal gesproken indicaties zijn om te gaan beleggen in een biotechbedrijf waarvan fase 111 en partnerships toch het meest sifnificant zijn. Maar ook het nagenoeg schuldenvrij zijn van de onderneming. ER zijn bedrijven met een hogere koers maar wel met meer schulden. Het is maar hoe je er tegenaan kijkt. Overigens ben ik het volledig met Richard eens dat het, als je nog geen positie hebt beter is te wachten totdat de koers echt significant hoger noteert
[verwijderd]
0
Het blijft een bizar aandeel, eerst hard dalen met minimale omzet (op gister na dan) en vandaag inderdaad de omgekeerde shuffle, ben beniewd of het de dag volhoudt, ik op op een slot boven 1,85
[verwijderd]
1
Paradoxaal verhaal nr 44.

Mijn complimenten hiervoor, uiteraard niet met je eens:

(90% kans op meer dan 100% koerswinst binnen een jaar en dan nog niet willen kopen, gokken en verliezen zitten in dezelfde zaal).
19 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 0,881
Verschil +0,013 (+1,50%)
Hoog 0,889
Laag 0,869
Volume 8.926.686
Volume gemiddeld 6.927.541
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront