Brunel « Terug naar discussie overzicht

BOD?

780 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 35 36 37 38 39 » | Laatste
bezinteergebelegt
0
Ze moesten er vanmorgen even over nadenken maar nu dan toch, overigens vlgs goed Amsterdams gebruik, een enkeltje richting beerput.
jessebrown
0
quote:

Goldcity schreef op 4 november 2016 10:09:

Dit aandeel ook de deur uitgedaan. Toch veel bedrijven met matige Q3 resultaten, opvallend!
Ook gelijk bij opening alle verkocht met fors verlies,zie in dit aandeel
geen enkele potentie voor de eerst komende 6mnd,de energie sector blijft bloeden
en neemt alleen maar toe nu ook weer de olie fors is gezakt.
trui
1
vwb Duitsland. De detacheringsmarkt in Duitsland groeit tussen de 7 en 9 % per jaar. (Bron Lünendonk). De deta markt is nog lang niet zo volwassen als in NL en zal de komende jaren zich doorontwikkelen. Veelbelovend voor Brunel want een paar procent groei op een arbeidsmarkt van 40 miljoen tikt lekker aan. Brunel heeft de afgelopen 3 jaar daar niet van geprofiteerd wegens allerlei interne oorzaken (volgens van Barneveld). In Q2 16 liet Brunel DE een mooie 15% groei zien met 5% impact vanwege meer werkbare dagen. Dus gecorrigeerd 10%. Mooi resultaat.In HJ2 15 laat Brunel DE een groei zien van 4%. Dit bepaald mede de stand voor januari 2016 en bepaald dus sowieso de QtoQ cijfers. 10% groei in Q2, 7% groei in Q3 gecorrigeerd naar de groei van 2015 betekent dus een groei van 3% in Q3 16. Wel is er 1 werkbare dag minder in 2016 wat een impact heeft van ongeveer 1,3%. Dan nog neemt de groei af. En zeker ten opzichte van de peers nog onderperformance. Zorgwekkend. Vooral zorgwekkend hoe de communicatie vanuit HQ loopt.
Slnc
0
op deze koers is de kw nog steeds 20 dus een duur aandeel
snap die koersdoelen van KBC en ABN ook niet
Gunther
0
Dan zou Arcadis nu koopwaardig zijn, terwijl ik m'n vingers daar niet aan zou branden.
aandeeltje!
0
quote:

Gunther schreef op 4 november 2016 12:41:

Omdat je met een k/w alleen naar de P&L kijkt. Heeft weinig zin.
Voor dit soort bedrijven is een p&l en k/w benadering de beste. Het is een min geworden, de vooruitzichten zijn nog niet jofel. Ik had er kort geleden nog even naar gekeken omdat er positieve verwachtingen heersten zo bij deze en gene. Blij dat ik er niet ingestapt ben. Een k/w van 20 vind ik met deze vooruitzichten ook te hoog.
merron
0
Ik heb ze maar met flink verlies verkocht , ben bang dat er wel koersdoelverlagingen zullen komen , heb genoeg geduld gehad maar er komt geen eind aan de teleurstellingen van de resultaten ! Het algemene sentiment helpt ook al niet mee!
[verwijderd]
0
Net aandelen verdubbeld. Op basis van grafisch beeld en feit dat het sentiment betreffende dit aandeel tot een nulpunt is gedaald.
Brunel blijft een overnamekandidaat en is nu een hapklaar brokje voor die uitzender die nog niet zo in de oliebranche actief is. Gewoon opkopen, de bezem door het management en binnen een paar jaar is dit bedrijf het dubbele waard.
Met aandelen kan ik blijven zitten tot Sint Juttemis, maar hoop niet dat dat gebeurt.
Alle zittenblijvers en eventuele instappers, geduld toegewenst en vooral nu niet verkopen.
Gemiddeld zit ik er nu in rond de 14.00.
Porscheknakker
0
[Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, een aantal berichten is bij dezen verwijderd.]
[verwijderd]
1
En nog wat calls gekocht, juni17, want op langere termijn zijn er helaas geen. Komt allemaal wel weer goed. Vierde kwartaal zal lijkbaar nog slechter worden, maar dan hebben we het dan ook weer gehad. Dus ik heb ingezet op een verbetering in het 1e kwartaal van 2017. En tot de publicatie van die resultaten blijf ik zitten. Lijkt me sterk dat ik in april 2017 de aandelen en calls nog goedkoper zou kunnen kopen. Maar ja je weet nooit; koers kan nog veel lager gaan.
[verwijderd]
0
Voor de een is het het voorheteerstbeleggen en voor de ander is het dagelijkse kost
[verwijderd]
0
Sinds ik deze aandelen hebt aangeschaft zijn ze nog niet eens een keer in het groen geeindigt. Ik had al twijfels bij het kopen ervan. Domme schuld en nu de rit uitzitten
BASF en BAYER kopen
0
„Ik wil niet dat de verwachtingen te hoog zijn, dus ga ik van het meest negatieve scenario uit”, verklaart Van Barneveld de bescheiden outlook. „Maar er komt een moment dat iedereen heel euforisch wordt.”

Deze uitspraak deed van Barneveld op 19 augustus bij de halfjaar cijfers.
Ik ben nog steeds niet euforisch, is er dan niemand die Brunel wil kopen ????
effegenoeg
0
quote:

voorheteerstbeleggen schreef op 4 november 2016 16:27:

Sinds ik deze aandelen hebt aangeschaft zijn ze nog niet eens een keer in het groen geeindigt. Ik had al twijfels bij het kopen ervan. Domme schuld en nu de rit uitzitten
Wie een paar maanden geleden zijn geluk in stocks heeft gezocht is behoorlijk geraakt de laatste weken.
Wie al langer belegd, en dan spreek ik voor mezelf over 25 jaar moet nu toezien dat een aantal procenten van de winst is verdampt.
Ik zelf ben dit jaar in Arcadis, Brunel en Heymans gestapt om er een paar te noemen. Stuk voor stuk bedrijven met de nodige know how in huis.
Gewoon een jaartje aan kijken is mijn advies.
[verwijderd]
0
Gelukkig ben ik dus niet de enige die de laatste weken er flink op achteruitgegaan is. Voorheteerstbeleggen dat is helemaal geen domme schuld; het is niets anders dan pech. Ook de vermogensbeheerders die voor hun klanten portefeuilles beheren hebben nu flink verlies; en die hebben ervoor geleerd en het is hun werk. Punt is bij dit soort dips is te zorgen, dat je niet nu verkoopt; hooguit wat verschuift in je portefeuille, bv door de minst verliesgevende aandelen te verkopen en de meest verliezende aandelen te kopen. Tenminste dat is dan mijn strategie.
En het beste is natuurlijk bijkopen, maar daarvoor heb je cash nodig en meestal heb ik dat niet.
Soms verschuif ik ook van aandelen naar calls, maar de laatste maanden niet meer; heb ik risico juist beperkt door calls om te ruilen voor aandelen en dat pakt nu goed uit, doordat ik mijn verlies nu daardoor beperkt heb.
Overigens blijf ik erbij dat je meer geld verdient door risico's te beperken dan door risico's te nemen, ook al ontkom je natuurlijk niet aan risico nemen, want dat is beleggen.
En verder is het enkel een kwestie van dom geluk.
Sterkte en succes en Effegenoeg je hebt helemaal gelijk; gewoon uitzingen. Kijk naar de grafieken en je ziet ze enorm fluctueren, en bij de meeste aandelen zitten we nu in het dal.
Bij dat rijtje van jou kan ik nog andere noemen als Boskalis en KPN, waarin ik ook zit. Gelukkig doet ING en Aegon het iets beter.
En DL is mijn bodem onder de portefeuille. Als die wegvalt heb ik hele dikke pech.
Bijkomen in het weekend. Maandag en dinsdag wordt het spannend vanwege de verkiezingen en woensdag knalt alles omhoog omdat Hillary toch gewonnen heeft.
Goldcity
0
quote:

Slnc schreef op 4 november 2016 12:34:

op deze koers is de kw nog steeds 20 dus een duur aandeel
snap die koersdoelen van KBC en ABN ook niet
Ik kom met 50 miljoen aandelen, EBIT 30-35 miljoen en tax rate 45% op een netto winst 10 miljoen. Das 20 cent per aandeel en een kw van >50. Wat doe ik verkeerd in mijn berekening?
780 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 35 36 37 38 39 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 9,980
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 10,040
Laag 9,910
Volume 63.111
Volume gemiddeld 63.887
Volume gisteren 63.111

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront