Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Alchemie in de olie wat 1500 US-$ een vaatje vermijdt.

269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 12 13 14 » | Laatste
[verwijderd]
0
Nou Ben, jij bent kort, concurrentie en tegenstrijdige gedachtes lijkt niet jou koptje thee. Hou het makkelijk; of je zit in het geld of uit het geld. Jij gaat veel verliezen want Europa en Amerika wordt communistisch (punten systeem)

De trent dat jou krediet/plastiek kaart minder levert is nu een ziekte. Dus hou het in de gaten: benzine station gaan jou benzine tank minder vol gooien met plastiek kaart/digitale geld en met 30% korting vol met contant geld.

Waar en wanneer is een onzin voor u

[verwijderd]
0
Ben we zitten hier om de toekomst te voorspellen en we kijken, wel althans ik, naar trends. Het is een kwestie van wanneer en waar en of het een verspreidende ziekte is.

De tekort aan papier geld versus digitale geld is wel beschreven. Je weet dat nu als je met een plastiek kaart benzine gaat betalen dat je tank hooguit 20% wordt vol gegooid en dat met contant je 20 tot 30% korting krijgt en je tank is prop vol. Dus vertrouwen van het betaal systeem van de regering bij olie bedrijven nagenoeg: bar slecht. Ik laat je raden welke landen zo is maar ik weet wel dat je in Nederland hele goede service krijgt met contant of te wel papier geld in plaats dat je met telefoon/plastiek kaart betaal.

Dus naar mijn inziens een gezonde ziekte wat verspreid en de Davos maffia er heel van gaat zweten.

[verwijderd]
0
Als ik jou was zou ik naar een ander tankstation gaan.

De meeste winkeliers hebben een hekel aan contant geld en in meer en meer winkels kun je alleen met plastic betalen.

In de rimboe kun je vast beter dollars bij je hebben.
bearishbull
0
In een land waar currencies de waarde hebben van toilet papier en iedere tel in waarde afnemen......Ja, an krijg je vast een extra service als je contant met euro's of dollars betaalt ipv de bananen currency.

Hier bij de pomp om de hoek kun je lekker pinnen aan de pomp. Zelfs nog als extra service ingebouwd.
[verwijderd]
0
Meer en meer winkels/zaken raken failliet of sluiten gewoon! Een beetje minder Nederlandse literatuur lezen zou u goed doen en richten op informatie die niet onder censuur, boycot of moderatoren staan.

U loopt achter. De markt en wetten (ook uw wetten) zegt dat de overheid vraag en aanbod van geld en goederen gelijk behandeld. Uw wijst dat u geen benul hebt over vraag naar geld. Zolang winkels geen vraag naar geld hebben dan zal hun volume verminderen en richting sluiten gaan. Zo eenvoudig en hoop dat je het begrijpt.

Nu hebben we Trump met adviseurs van de olie en Goldman Sachs. Ben Stierig ik wonder of jij kan raaien wat de uitkomst zal zijn! Ik wonder of jij kan raaien? Mijn geld is al buiten de euro/dollar maffia dus goud en de dollar heeft geen nut voor mij. Ik zit in de energie waar met mij kennis de vraag en aanbod van geld het grootset probleem is.

Je weet Brexit gaat aan belasting verlaging doen, mijn volgende vraag aan jouw is: de belasting hebt jouw brein cellen versmoort zo dat digitale geld is hoogst betrouwbaar, minst crimineel. Ik reis veel en vindt dat de HORECA, Taxi, en Hoeren bedrijven (HTH) mij de beste, goedkoopste en veiligste servicesen geven. Zal de energie industrie de principes van de HTH overnemen?

[verwijderd]
0
Hoi Wieweet, daar is veel informatie over een tekort aan goud. Redenen variëren van onder investeringen, hoge spoed hoge graad erts productie en in minder maten de verhouding digitale versus totale wereld volume goud.

Trump wilt fabrieken hebben en dat heeft heel veel tijd nodig en kapitaal. Dus ik zie niet de zelfzuchtige millennium generatie de geduld hebben om ander een klus te geven, dus dus zoeken naar instant waarde. Dus goud moet rollen van de ene opslag plek naar de ander en met al dat gedrukte digitale geld zal het op een zenuwslopende manier gaan.

Van China weten we dat zij de Amerikaanse belasting betalers bezitten. (Obama heeft zijn eigen volk verkocht aan China). Nou weet ik niet hoe het dumpen van international dollars die China grotendeels bezit versus beschikbare dollars in Amerika zal verlopen. Verhouding is ongeveer 1 Amerikaanse dollar versus 3 Chinese dollars. De Chinezen hadden het moeilijk om 500 biljoen te investeren en Amerika heeft het nu niet meer moeilijk om de schuldplafond te verhogen. Wel weet ik dat de vraag naar dollar in Amerika gaat verhogen maar ook de kosten. We zien in de meeste landen dat de winst op olie is via belasting en dat moet juist China betalen. Ik wonder of Amerikaanse olie/energie productie lonend zal worden?

[verwijderd]
0
Ik wonder wat in Davos wordt besproken: zo van: als we contant geld vervangen met digitale geld dan dondert de economie in elkaar met een paar percentages (zie India) en hoe kunnen we statistieken oppoetsen. Al wat ik weet is dat BBP berekeningen variëren van land tot land en in de ene land wordt je meer als crimineel uitgemaakt als je eerlijk je brood hebt verdient. Nederland met mijn ervaring is een van de ergste landen.

Dus het onderscheppen van vertrouwen is de mode maar of dat een geloof wordt in kerk Davos betwijfel ik als concurrentie per land neem toe. Brexit vindt ik te prachtig.
[verwijderd]
0
Ja we hebben het: In Davos Saudi heeft Amerika vervangen met China! Met complimenten zoals: stabiliserend. Politiek gaat met Moeder Van Alle Concurrentie bemoeien.

Dan hebben we grootbekken met 'ja lekker pinnen cultuur' die niet schansen van hun eigen destructie van hun eigen BBP beweren, dat ze niet hun prijzen zullen gaan verlagen. Kijk je naar de dollar index dan praten we niet over verlagen maar de stap van stabiliseren wordt door het Pinnen Cultuur niet in acht genomen.

[verwijderd]
0
Nu staan de Russen te klagen dat Amerika 32% goedkoper gas kan leveren naar Japan. De Japanse Yen is zwaar digitaal gekoppeld met de dollar dus het maakt zin om digitale munten om te ruilen in calorietjes. Dus dus mag je zeggen: ze konden digitale geld of te wel 'ja pinnen ja graag cultuur' dekken met gas uit Obama land.

Goed en wel maar laten we praten van volumes; Rusland om de hoek van Japan en Obama een ge-etter met verscheping. Dat dan makkelijk. Maar als we gaan praten of het financieren dan is het 1 en al ellende die Trump erft. Amerikaanse gas kon net betaald worden door QE 1 twee drie vier en tien komt ook nog wel. 100 dollar in skalie gas zetten en 96 er voor terug krijgen, dan hebt je veel 'ja pinnen ja graag' culturisten nodig om zoveel als mogelijk contant uit de handel te halen. Om Isis Islamist te worden lijkt mij beter als een geloof dan dat Ja Pinnen... etc want het is van korter duur.

Dus kan Trump met alle Obama plezier de schulden plafond blijven verhogen? Communisme was een geloof der geloven met alle nodige slachtpartijen, wat kunnen we dat Ja Pinnen Ja Graag geloof verwachten?

[verwijderd]
0
Enige Amerikaanse waarde wordt nu als schroot versnelt verkocht. En dat ben niet ik maar hufter centrale banken! Het was eerst: ik een beetje Amerika kopen en dan FED een beetje verkopen. Nu mijn vriendjes verkopen versnelt en met dank aan hufter Obama moet zoals fokken MOET contant zoeken om mijn vriendjes terug te betalen wat zij aan Obama hebben geleend.

Ja goed en wel, niks verkeerd zou men willen zeggen, maar het zijn de volumes die Mugabe Onbeschoft Hoog zijn. U weet 15 biljoen koopt alle verwerkte staal in de wereld. 500 biljoen koopt alle makkelijk verkrijgbare olie in de wereld. Plus minus per jaar

Dus nu nog een 4 triljoen autobaan die versnelt afgereden moet worden. Dus in staal termen 4000/15=266 jaren en in olie termen 4000/500=8 maal drie vanwege die fokken belasting op benzine= 24 jaren.
Ik laat u kiezen tussen die 266 en 24 jaar maar wat ik wel weet is dat Trump heeft 4 jaar nodig om te bewijzen dat ie er boven op staat.

Vanochtend kreeg ik een bericht van een wereld beroemde internationale bedrijf dat de millennium generatie zeer onstabiele mensen zijn, want ze kunnen hooguit 3,5 jaar op een baan blijven zitten. Dus langdurige kennis in z'n moer.

[verwijderd]
0
Daar is geen hinder met negatieve contant stroom om shale olie/gas te ontwikkelen! Wauw, woorden van; nou dat is tof. Dus shale gas is een diep zwart gat waar je geld in kan kieperen en het heeft veel strategische olie nodig om het rendabel te houden. Het lijkt mij dat 1 van 200 of zo executief orders van Trump de dollar laat zakken filosofie is.

Ik hou nog steeds bij het verhaal dat een gemiddelde Nederlander moet ongeveer drie keer rond de IJsselmeer rijden naar werk om de vraag van Rutte schulden te doen stabiliseren.
Dus buitenlandse reserves voorraden wat vaak drie maanden is gaat krimpen.
Dat wordt lachen: opkomende landen munten omlaag en de dollar relatief sterk. Je kan ook een andere munten kiezen om voor olie of gas te betalen.

[verwijderd]
0
Ook de Russen willen nu contant uit de handel halen! Redenen: schaduw economie verminderen zoals Taxi, Hoeren en Hotels, en ook; het zal een mogelijkheid geven om meer belasting te kunnen innen en doorzichtigheid van de economie geven

Nou dat botst met eeuwen oude hoofdzaken. Neuk gedrag met hoeren is meer een private aangelegenheid en wat is een definitie van een hoer. Kortom een schaduw economie is een feit wat niet weggepoetst kan worden.

Meer belasting innen is afhankelijk van 'de Laffre curve' welk nu globalisatie tegenwerkt.

Een doorzichtige economie botst ook met privaat gedoe en je zegt nooit hoe rijk je bent. De handel licht in het raden. Dus de toekomst markt naar de kloten helpen.

We mogen dus aannemen dat de toekomst markt waar 123 papieren olie vaten versus 1 krimpende vaat met olie verhandeld word zal de plaats zijn waar contanten zullen stromen en de meer contanten weg gehaald bij de normale mens ( anti beschaving) .

Dat de Russen nu meelullen met Ben Stierig valt me tegen.

Kan de Russen 1500 dollar een vaatje in twee jaar waar maken?

Geef me effe een kans om me kop verder te krappen

[verwijderd]
1
quote:

Chokedammam schreef op 16 januari 2017 10:55:

Meer en meer winkels/zaken raken failliet of sluiten gewoon! Een beetje minder Nederlandse literatuur lezen zou u goed doen en richten op informatie die niet onder censuur, boycot of moderatoren staan.

U loopt achter. De markt en wetten (ook uw wetten) zegt dat de overheid vraag en aanbod van geld en goederen gelijk behandeld. Uw wijst dat u geen benul hebt over vraag naar geld. Zolang winkels geen vraag naar geld hebben dan zal hun volume verminderen en richting sluiten gaan. Zo eenvoudig en hoop dat je het begrijpt.

Nu hebben we Trump met adviseurs van de olie en Goldman Sachs. Ben Stierig ik wonder of jij kan raaien wat de uitkomst zal zijn! Ik wonder of jij kan raaien? Mijn geld is al buiten de euro/dollar maffia dus goud en de dollar heeft geen nut voor mij. Ik zit in de energie waar met mij kennis de vraag en aanbod van geld het grootset probleem is.

Je weet Brexit gaat aan belasting verlaging doen, mijn volgende vraag aan jouw is: de belasting hebt jouw brein cellen versmoort zo dat digitale geld is hoogst betrouwbaar, minst crimineel. Ik reis veel en vindt dat de HORECA, Taxi, en Hoeren bedrijven (HTH) mij de beste, goedkoopste en veiligste servicesen geven. Zal de energie industrie de principes van de HTH overnemen?
Je doet me zo aan forumlid 'smallcap' denken. Kennen jullie elkaar?
www.iex.nl/Forum/Topic/1257647/1/is-M...
[verwijderd]
1
quote:

Chokedammam schreef op 16 januari 2017 10:55:

Meer en meer winkels/zaken raken failliet of sluiten gewoon! Een beetje minder Nederlandse literatuur lezen zou u goed doen en richten op informatie die niet onder censuur, boycot of moderatoren staan.

U loopt achter. De markt en wetten (ook uw wetten) zegt dat de overheid vraag en aanbod van geld en goederen gelijk behandeld. Uw wijst dat u geen benul hebt over vraag naar geld. Zolang winkels geen vraag naar geld hebben dan zal hun volume verminderen en richting sluiten gaan. Zo eenvoudig en hoop dat je het begrijpt.

Nu hebben we Trump met adviseurs van de olie en Goldman Sachs. Ben Stierig ik wonder of jij kan raaien wat de uitkomst zal zijn! Ik wonder of jij kan raaien? Mijn geld is al buiten de euro/dollar maffia dus goud en de dollar heeft geen nut voor mij. Ik zit in de energie waar met mij kennis de vraag en aanbod van geld het grootset probleem is.

Je weet Brexit gaat aan belasting verlaging doen, mijn volgende vraag aan jouw is: de belasting hebt jouw brein cellen versmoort zo dat digitale geld is hoogst betrouwbaar, minst crimineel. Ik reis veel en vindt dat de HORECA, Taxi, en Hoeren bedrijven (HTH) mij de beste, goedkoopste en veiligste servicesen geven. Zal de energie industrie de principes van de HTH overnemen?
@Chokedamman: Je doet me zo aan forumlid 'smallcap' denken. Kennen jullie elkaar?
www.iex.nl/Forum/Topic/1257647/1/is-M...
[verwijderd]
1
quote:

Chokedammam schreef op 16 januari 2017 10:55:

Meer en meer winkels/zaken raken failliet of sluiten gewoon! Een beetje minder Nederlandse literatuur lezen zou u goed doen en richten op informatie die niet onder censuur, boycot of moderatoren staan.

U loopt achter. De markt en wetten (ook uw wetten) zegt dat de overheid vraag en aanbod van geld en goederen gelijk behandeld. Uw wijst dat u geen benul hebt over vraag naar geld. Zolang winkels geen vraag naar geld hebben dan zal hun volume verminderen en richting sluiten gaan. Zo eenvoudig en hoop dat je het begrijpt.

Nu hebben we Trump met adviseurs van de olie en Goldman Sachs. Ben Stierig ik wonder of jij kan raaien wat de uitkomst zal zijn! Ik wonder of jij kan raaien? Mijn geld is al buiten de euro/dollar maffia dus goud en de dollar heeft geen nut voor mij. Ik zit in de energie waar met mij kennis de vraag en aanbod van geld het grootset probleem is.

Je weet Brexit gaat aan belasting verlaging doen, mijn volgende vraag aan jouw is: de belasting hebt jouw brein cellen versmoort zo dat digitale geld is hoogst betrouwbaar, minst crimineel. Ik reis veel en vindt dat de HORECA, Taxi, en Hoeren bedrijven (HTH) mij de beste, goedkoopste en veiligste servicesen geven. Zal de energie industrie de principes van de HTH overnemen?
@Chokedammam: Je doet me zo aan forumlid 'smallcap' denken. Kennen jullie elkaar?
www.iex.nl/Forum/Topic/1257647/1/is-M...
[verwijderd]
0
Bowski nee ik ken hem niet. De politiek doet aan onsamenhangend zijn en ik krijg de volle mep dat het mijn schuld is. Dan weer, ik doe aan toekomst voorspellen op hoofdzakelijk munt waarde en dan energie. Dit is nu de grootste industrie waar stieren-poep verstrooit de brein cellen met alchemie als fundamentele ondergrond. De verhouding is ongeveer 500 triljoen dollar poep versus 1,5 triljoen contant geld in omloop. Dan ook moet Trump bijna 4 triljoen exporteren met die 1, 5 triljoen. Dus dat 1,5 moet heel snel kunnen hardlopen om iedereen te kunnen serveren.

Het probleem is; dat die 1,5 mag niet in een sok onder een bed belanden als spaar geld want dan stort de hele economie in duigen. Dus jouw en mijn Oma mogen geen contant geld in hun broekzakken houden.

Nou nu ook Rusland na India en Saudi begint ook al zo te lullen om met hun contant geld de toekomst markt aan te vallen.

Welke tactieken ze gaan gebruiken dat weet ik weer niet en hopelijk op deze forum kunnen we waanzinnige veronderstellingen bedenken.

Dus ik neem aan 1500 dollar een vaatje en ieder die er onder zit is waanzinnig.

[verwijderd]
0
De hele wereld doet aan belasting innen op een 1 of ander manier en zal zeker niet hun berekeningen op olie productie, olie import of export, of raffinaderijen input belazeren. Of je moet een Mugabe of Ghanees zijn.

Wat kan je wel belazeren en waar kan je mensen belazeren?

Als ik zeg: jullie moet naar mijn luisteren dan ben ik zeker dat 80% van jullie mij een stieren poeper noemt. Gelukkig is daar die 20% die het serieus nemen en we worden ondersteunt door jongens die ook niet in islam of een 1 of andere gekke kerk geloof. In mijn dwaas kloppen de getallen niet dat olie MOET 1500 dollar een vaatje zijn.

Vanochtend een verslag van een geoloog die zegt dat de olie inventaris klopt geen ene r**t van.
Tot 2015 was de onberekende olie opslag 15% van total Amerikaanse opgeslagen olie. In 2016 was dat getal 80%.

Dan die ander gabber een Canadees die zei dat daar wordt 123 papieren olie vaten, laat ik liever zeggen digitale vaten tegenover 1 krimpende vat verhandeld, morgen.

Dus in conclusie mag je zeggen dat die geoloog, gabber en ik zeggen dat de hele geo-politiek doet aan kerk dienst of te wel laten geloven in de wereld van geloof-maken. De bijbel en de koran waren voor gangers.
Dus onze bericht = pas op voor geloof waanzin.

[verwijderd]
0
Jeetje, dit uit Japan: als er iets ergs gebeurt in 1 van hoofdzakelijke olie productie landen welk nu Trumpland is en bovengenoemde artikel die zegt dat we worden belazerd door Obama met onberekende olie opslag van meer dan 80% dan verdubbeld de olie prijs omdat schuld betalen eerste staat boven die van soldij voor het leger, marine en luchtvloot.

Verdubbelen op wat? 20 dollat een vaatje of mag je halveren dus 750 dollar een vaatje vanuit mijn standaarden. Neem je het historische bedrag van rond 140 dollar een vaatje dan praten we gauw van 300 dollar een vat.

Neem je nou de Amerikaanse economische successen van hun staten zoals Angola en Nigeria dan praten we van 90& devaluatie met een rente van 16%. Ijsland mag je ook als voorbeeld gebruiken.

Neem je kort termijn model dan praten we van 500 dollar een vat en dan het Japanse verdubbeling en poef we zitten op 1000 een vaatje.

Modeleer je Obama op IJsland statistieken op 1000 dollar dan mag je pieken krijgen van 2000 dollar een vaatje.

Nou ben ik preuts en hou me aan de wetten van: de waarheid licht ergens in het midden.

269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 12 13 14 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 860,01 -5,35 -0,62% 19 apr
AMX 921,43 -5,17 -0,56% 19 apr
ASCX 1.182,36 -7,47 -0,63% 19 apr
BEL 20 3.827,75 +1,17 +0,03% 19 apr
Germany40^ 17.714,20 -23,16 -0,13% 19 apr
US30^ 37.851,00 0,00 0,00% 19 apr
US500^ 4.960,72 0,00 0,00% 19 apr
Nasd100^ 17.004,48 0,00 0,00% 19 apr
Japan225^ 37.028,48 0,00 0,00% 19 apr
WTI 82,10 0,00 0,00% 19 apr
Brent 87,14 0,00 0,00% 19 apr
EUR/USD 1,0655 +0,0012 +0,11% 19 apr
BTC/USD 64.387,73 +799,96 +1,26% 19 apr
Gold spot 2.392,50 0,00 0,00% 19 apr
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Heineken 89,640 +1,640 +1,86% 19 apr
DSM FIRMENICH AG 104,100 +1,350 +1,31% 19 apr
Ahold Delhaize 27,380 +0,240 +0,88% 19 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
ASMI 523,000 -21,800 -4,00% 19 apr
BESI 133,500 -5,050 -3,64% 19 apr
ADYEN NV 1.399,200 -43,400 -3,01% 19 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront