Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Inflatie VS loopt verder op

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. down 18 januari 2017 14:54
    Is dat een poging om de rente te verhogen van die yanks als je de benzine prijs verhoogt of je andere
    niet noodzakelijke benodig heden,natuurlijk loopt je auto niet op water maar je kunt er ook vaak zonder... Neen komende tijd volgt er weer een deflatie als de ontslagrondes weer de kop op steken die al zijn aangekondigd en de koopkracht weer terug werpt,,, toch!
  2. forum rang 7 jan de vakman 18 januari 2017 15:15
    Draghi kan zijn koopakties wel gaan staken,want als nog meer van die olieslimmerikken hun produktie gaan beperken,gaat de prijs zeker omhoog,voeg daarbij de sterk stijgende grondstofprijzen en je hebt in een mum van tijd 2% inflatie,ik schat in dat dit al voor de zomer gaat gebeuren.
    Gisteren bedierf dat engelse juffie met haar brexit verhaal het leuke herstel op de beurs op slag,alles begon weer te groeien als een koeiestaart,stijl naar beneden.
    Vandaag wíl de boel ook niet best,alleen asml gaat als een raket,maar ik durfde niet omdat hij alzo hoog stond,jammer,een gemiste kans!!
    Morgen komt die grote kruiddenier met cijfers maar ik heb niks voorbij zien komen,dus weet ik niet wat slim is,hij staat op het ogenblik wel laag,maar daar is misschien wel reden voor.
    Hopenlijk gaan die inwoners van de nieuwe werreld ons nog een beetje omhoog slepen,dat hebben ze alzo vaak gedaan,het laatste halfjaar,veel geluk!!!
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links