Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kleine winsten Wall Street op Trump-dag

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 januari 2017 06:22
    yes een amerikaans kabinet met het allerhoogste iq tot nu toe. we krijgen het werkelijk waar cadeau, regelrecht gewoon in onze schoentjes geworpen. rotterdam, rotterdam, rotterdam hooligans!

    ik heb geen verstand van iq testen etc. en van intelligentie al helemaal niet. maar volgens mij is de kans aanzienlijk, als je een heel intelligent persoon bent, dat je niet optimaal scoort over het algemeen. plaats hem even in de context, de slimste breinen moeten regeren.

    ik meende ooit heel vluchtig meegekregen te hebben, dat het niet gaat over je prestaties(geld verdienen, je opleiding afronden, slaafs geraakt aan de mening van je baas enz.) maar dat je overreageerd op een aantal gebieden.

    ook zijn er een hele hoop anderen theorieën over intelligentie. en is er veel tegenspraak. mensen die zeggen dat tesla's intelligetie bekend is, zijn niet goed ingelicht, mensen die beweren dat newtons intelligentie bekend is zijn dom. ik vermoed dat einsteins intelligentie ook niet bekend is.

    hoe hoger de intelligentie hoe moeilijker te meten. gelukkig is die van de heer donald nauwkeurig te vatten in een paar cijfers.

    ik zat heerlijk dwdd te kijken, ze hadden het even vluchtig over een onderzoekje ter aankondiging van een filmpje. de aankondiging was zeer genereus en werkte op de lachspieren. het onderzoek ging over dat mensen die veel praten inhoudelijk evenveel zeggen. okay wat vinden deze lieve, libellelezende onderzoekers, onze opzij lezende vrienden, die in 1 adem de linda uitlezen, inhoudelijk? wie zou het zeggen.

    zag even wat over de uithaal van de sp naar de pvv, over hun aanwezigheid over debatten over de zorg. zegt de vrouw die de sp vertegenwoorigd meer of minder. fleur agema praat meer in ieder geval.

    minder minder minder!

    ik win schaakmat!
  2. [verwijderd] 21 januari 2017 06:27
    iemand joe biden gezien bij world economic forum cancer moonshot? was even met wow bezig en wat series kijken, en krantenartikelen. toch interessant die dingetjes, 3 nieuwsuur uitzendingen, wat jinek afleveringen, dwdd dus, wat pownews flitzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! lekker fietsen en wandelen. beetje huishouden. tweede poging dan maar. i'll be back. say hello to my little biotech.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links