Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Trump ontbijt met autofabrikanten

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 10 rationeel 24 januari 2017 01:59
    quote:

    Galajurk schreef op 24 januari 2017 00:16:

    Zouden de autofabrikanten die clown er op gewezen hebben dat als hij maar handelsverdragen opzegt de auto s in t buitenland veel duurder worden en dat dat dus banen kost?
    Ik denk dat de president in ieder geval verstand heeft van zaken doen.
  2. Bonost 24 januari 2017 02:11
    Niet als China dezelfde methode gaat hanteren als Trump. Weet je hoeveel Amerikaanse auto's er in China rijden? Zaken doen en protectionisme zijn twee verschillende dingen in mijn ogen. Dus zo'n slimme move is het nu ook weer niet. Mijn inschatting is dat dit vele miljoenen gaat kosten en er meer Amerikanen werkeloos zullen worden dan nu het geval is.
  3. Haiko 24 januari 2017 16:37
    Bonost: China hanteert dezelfde method als Trump! De Amerikaanse auto's die in China verkocht worden, worden ook in China gebouwd.

    Trump vindt dat als je een auto in de VS wil verkopen ga je hem ook maken in de VS, en zeker als je een Amerikaanse autofabricant bent. Als je dat doet, gaan we je helpen met belasting voordelen, makkelijker verguningen verlenen, enz. Zo niet, dan gaan we het voor je moeilijk maken door import belastingen te heffen, enz.
  4. [verwijderd] 24 januari 2017 16:58
    Trump doet goed voor eigen land, hij moet wel, heeft beloofd. Alleen hij weet niet hoe de economisch wereld in elkaar zit. Binnenkort: auto's en andere producten gemaakt in het land van een clown zullen door andere landen in de wereld met 45% invoer heffingen te maken krijgen. Wie zal die producten dan kopen? Hij is zichzelf aan het isoleren. EU kan beter nu al contact opzoeken met Poetin. Voordat de clown het doet.
  5. [verwijderd] 24 januari 2017 17:49
    Denk toch niet dat daar een stel "Nono's zitten in dat Gewitte Huisje en Putin wil niets met de EU want die zijn niet te vertrouwen. Daarnaast heeft Trump weinig of niets met de Balkan en Oekraine en gaat het daar spoken dan geeft hij niet thuis en kan de EU het zelf oplossen. Hij wil zowel een handelsakkoord met de VK als Rusland. EU is een blok aan het been van de VS en alleen maar problemen.
    G.S.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links