Ahold « Terug naar discussie overzicht

Koersdoel

622 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 28 29 30 31 32 » | Laatste
kassiebora
0
Koersdoel opwaarts bijgesteld naar 23,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Goldman Sachs heeft woensdag het advies voor Ahold Delhaize verhoogd van Neutraal naar Kopen en stelde daarbij het koersdoel opwaarts bij van 21,50 naar 23,00 euro.

De analisten merkten op dat het Nederlands-Belgische fusiebedrijf in de laatste drie maanden liefst 15 procent onder het sectorgemiddelde in de foodretail heeft gepresteerd.

Goldman Sachs benadrukte verder de waarde van de beoogde synergieën en van het aandeleninkoopprogramma van 1 miljard euro, die zorgt voor een gemiddelde jaarlijkse stijging van 17 procent van de winst per aandeel in de periode 2016 tot en met 2019. De nettoschuld/EBITDA-ratio van 2,3 ligt bovendien onder het sectorgemiddelde van 2,4, merkten de marktvorsers op.

De nalisten voorzien een vertraging van de deflatie in de Verenigde Staten, die in 2017 voor verlichting moet zorgen. Het laatste kwartaal van 2016 belooft in de VS evenwel nog lastig te worden voor de onderneming. Voor Nederland wordt in dit kwartaal een groei van de identieke omzet van 3 procent voorzien.

Het aandeel Ahold Delhaize sloot dinsdag op een groene beurs 0,9 procent hoger op 19,18 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

December 14, 2016 02:28 ET (07:28 GMT)

voda
0
Beursblik: Bryan Garnier zet Ahold Delhaize op favorietenlijst

Analisten handhaven koopadvies en koersdoel.

(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft Ahold Delhaize in de categorie Food Retail op de favorietenlijst gezet ten koste van het Franse Carrefour. Dit bleek woensdag uit een rapport van de analisten van de investeringsbank.

De marktvorsers prijzen de veerkracht van het Nederlands-Belgische concern onder de moeilijke marktomstandigheden, stelden dat er nagenoeg geen blootstelling is aan slecht presterende opkomende markten en dat het bedrijf meer zicht biedt op de operationele prestaties in 2017 dan sectorgenoten.

Verder overlegt het concern volgens Bryan Garnier één van de beste vrije kasstromen in de sector en kan het dankzij de fusie door het delen van kosten een goed alternatief zijn in een bedrijfstak die te lijden heeft onder een duidelijk gebrek aan groei. De analisten merkten tenslotte op dat het aandeel gesteund kan worden door het aangekondigde aandeleninkoopprogramma van 1 miljard euro in 2017.

Bryan Garnier handhaafde het koopadvies voor Ahold Delhaize met een koersdoel van 24,00 euro. Op een nagenoeg vlak Damrak noteerde het aandeel woensdag 0,5 procent lager op 19,86 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
1
Beursblik: Goldman Sachs verhoogt koersdoel Ahold Delhaize

Koersdoel naar 24,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Goldman Sachs heeft het koersdoel voor Ahold Delhaize verhoogd van 23,00 naar 24,00 euro met een ongewijzigd koopadvies. Dit bleek vrijdag uit een sectorrapport van de Amerikaanse zakenbank over de Europese supermarktsector.

De analisten merkten dat de sector als geheel in het vierde kwartaal qua omzetontwikkeling in grote lijnen conform of boven verwachting heeft gepresteerd, maar een onzeker jaar voor de boeg heeft.

De marktvorsers zijn specifiek voor Ahold Delhaize evenwel positief over de sterke omzetgroei in de Verenigde Staten en in Nederland.

Het aandeel Ahold Delhaize sloot donderdag op een rood Damrak 0,4 procent hoger op 20,02 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: ING presenteert 7 favoriete aandelen

Ahold Delhaize, BAM Groep, Basic-Fit, Fugro, NSI, PostNL en Telenet geselecteerd.

(ABM FN-Dow Jones)ING denkt dat Ahold Delhaize, BAM Groep, Basic-Fit, Fugro, NSI, PostNL en Telenet Group aandelen zijn die het de komende tijd goed zullen doen. Dit bleek uit de favorietenlijst die de bank donderdag publiceerde.

Ahold Delhaize is een favoriet van ING, onder meer omdat de zorgen over de Amerikaanse deflatie en de concurrentiedruk overdreven lijken. De synergie uit de fusie tussen Aholde n Delhaize zal voor een "superieure" groei van de vrije kasstroom zorgen, menen de analisten. Het koersdoel is 26,00 euro.


BAM zal volgens ING profiteren van een combinatie van een aantrekkend herstel van de Nederlandse bouwmarkt, oude risicovolle contracten die uit de boeken lopen en de netto kaspositie die het management kansen biedt. Het koersdoel voor de bouwer is 7,00 euro.

Basic-Fit is volgens de analisten een "aantrekkelijk gewaardeerd groeiverhaal" dat steeds meer momentum wint. ING hanteert een koersdoel van 22,50 euro voor de uitbater van fitnessketens.

Fugro heeft volgens ING de grootste tegenslagen achter de rug. "Samen met rigoreuze kostenbesparingen, zouden de winsten moeten herstelen", zo voorzien de analisten, die een koersdoel van 19,50 euro plakken op Fugro.

NSI is een notoire 'underperformer', maar dit kan volgens de analisten gaan veranderen, onder meer omdat de Nederlandse kantorenmarkt uitbodemt, vooral in Amsterdam. Daarnaast zouden de zorgen over de Nederlandse retailmarkt ingeprijsd zijn. Het koersdoel luidt 4,40 euro.

Aanvullende kostenbesparingen, betere prijzen en een sterk vierde kwartaal, "wellicht met een kleine meevaller", zullen volgens de analisten onder meer bijdragen aan een hogere koers voor PostNL. Ook meer duidelijkheid over het dividend het afnemende risico's op het vlak van regelgeving kunnen het postbedrijf goed doen. ING hanteert voor PostNL een koersdoel van 5,30 euro.

Telenet Group biedt een aantrekkelijke waardering met sterke winstvooruitzichten. Daarbij zijn er volgens de analisten "veel aanjagers" voor de koers, zoals belastingmeevallers, toestemming voor de overname van SFR Belux en een verdere consolidatie op de kabelmarkt. Koersdoel voor de kabelaar is 62,00 euro.

ING merkte op dat de vorige favorietenlijst een totaalrendement van 13,4 procent opleverde.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0
J P Morgan Chase & Co reaffirmed their buy rating on shares of Koninklijke Ahold Delhaize NV (OTCMKTS:AHONY) in a research report released on Friday.

Separately, Citigroup Inc. reissued a buy rating on shares of Koninklijke Ahold Delhaize NV in a research report on Friday, November 18th. One analyst has rated the stock with a hold rating and five have assigned a buy rating to the company. The company has an average rating of Buy and an average target price of $25.00.

Shares of Koninklijke Ahold Delhaize NV (OTCMKTS:AHONY) opened at 22.26 on Friday. The company has a market capitalization of $17.28 billion, a P/E ratio of 17.98 and a beta of 0.85. Koninklijke Ahold Delhaize NV has a 12 month low of $18.61 and a 12 month high of $24.00. The company’s 50 day moving average price is $22.37 and its 200 day moving average price is $22.06.

About Koninklijke Ahold Delhaize NV

Koninklijke Ahold Delhaize NV is a food retail company based in the Netherlands. It offers a broad range of perishable and non-perishable food and non-food consumer products through numerous brands, including, among others, Stop & Shop, Food Lion, bfresh and Giant Carlisle in the United States, Proxy Delhaize, Red Market, Shop & Go and Delhaize in Belgium, Albert Heijn, bol.com, Etos and Gall & Gall in the Netherlands, and Albert Czech Republic, AB Food Market, ENA, Tempo and MAXI in Central and Southeastern Europe.
voda
0
Beursblik: Credit Suisse start volgen Ahold Delhaize met Outperform advies

Koersdoel is 24,50 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse start het volgen van Ahold Delhaize met een Outperform advies bij een koersdoel van 24,50 euro. Dit meldden analisten van de Zwitserse bank in een rapport.

De marktvorsers noemden het Nederlands-Belgische supermarktconcern daarin een operationele leider met hoge groepsmarges, sterke identieke omzetgroei, optimale kasstroom en een traditie van het teruggeven van kasgeld aan aandeelhouders.

Ze zien verder een gemiddelde omzetgroei van 19 procent per jaar in de online operaties, die ze waarderen op 3,2 miljard euro.

De analisten merkten in hun rapport op dat het concern in de Verenigde Staten te maken kan krijgen met toenemende concurrentie van Walmart en Aldi aan de onderkant van de markt en van Whole Foods en Trader Joe's aan de bovenkant. Bovendien is er het risico van de keuze van de consument voor kleinere winkels en online aankopen.

Niettemin voorzien ze aanhoudend hoge marges in de stedelijke gebieden, waarin de combinatie actief is en daar steevast een dominante positie heeft. Ook bij de genoemde toenemende concurrentie en veranderend koopgedrag ondersteunen de marktpositionering en concurrentiegeschiedenis de omzet- en margevoorspellingen van de analisten.

De analisten zien een opwaarts potentieel tot 28,27 euro voor het aandeel in een positief scenario en een neerwaarts potentieel tot 17,70 euro bij een negatief scenario.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Ahold Delhaize maandag 0,5 procent hoger op 20,13 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0
Koersdoel is 24,50 euro.

De analisten zien een opwaarts potentieel tot 28,27 euro voor het aandeel in een positief scenario en een neerwaarts potentieel tot 17,70 euro bij een negatief scenario.
BelgFre
0
koopadvies en toch dalen vandaag....
rare dag
weinig aandelen in portefeuille die stegen...
voda
0
Beursblik: cijfers Ahold Delhaize heel sterk

Theodoor Gilissen Bankiers vooral verrast door kasstroom en dividend.

(ABM FN-Dow Jones) Ahold Delhaize heeft veel beter dan verwachte cijfers gerapporteerd. Dit concludeerde analist Jos Versteeg van Theodoor Gilissen Bankiers woensdag tegenover ABM Financial News.

"Dit is een mooie verrassing", zei de analist, wijzend op de hoger dan voorziene vrije kasstroom van 1,4 miljard euro, wat ook heeft geleid tot een hoger dan verwacht dividend van 0,57 euro per aandeel.

De analist was verder zeer te spreken over de nagenoeg in alle regio's verbeterde operationele marges, en was met name aangenaam verrast over de prestaties in de Verenigde Staten. Ook de omzet aldaar kon de analist bekoren.

Tot slot zag Versteeg een sterke groei van de online omzet en resultaten. Volgens de analist kunnen beleggers na de resultaten wel wat enthousiaster zijn.

Theodoor Gilissen Bankiers houdt op Ahold Delhaize een Aanbevolen advies met een koersdoel van 23,00 euro. Het aandeel sloot dinsdag 0,1 procent hoger op 20,06 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Redburn hervat volgen Ahold Delhaize met Verkopen advies

Koersdoel op 17,00 euro gezet.

(ABM FN-Dow Jones) Redburn heeft dinsdag het volgen van Ahold Delhaize hervat met een Verkopen advies en een koersdoel van 17,00 euro.

Analist James Tracey merkte op dat de concurrentie op de traditionele markten van Ahold en Delhaize in de Verenigde Staten toeneemt, mede als gevolg van de komst van Aldi, Lidl en Publix, het verschuiven van de focus van Dollar Stores naar kruidenierswaren, het sterker worden van Shaws en Acmeen en verbetering van de food-positionering van Wal-Mart.

Tracey zag verder dat de spelers aan de boven- en onderkant van de markt sterker worden en dat Ahold Delhaize daarbij last heeft van te lage investeringen in het verleden.

De analist voorziet dat de beoogde synergievoordelen uit de fusie tussen Ahold en Delhaize van 500 miljoen euro grotendeels worden tenietgedaan door concurrentiedruk vertaald in de EBIT-marges. Tracey mikt derhalve op een vermindering van de onderliggende operationele marges met 20 basispunten naar 3,5 procent in 2019, terwijl de consensus uitgaat van een stijging met 50 basispunten ten opzichte van de 3,7 procent in 2016.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Ahold Delhaize dinsdag 0,9 procent lager op 19,77 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: UBS verlaagt koersdoel Ahold Delhaize

Koersdoel naar 20,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft vrijdag het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 21,50 naar 20,00 euro bij handhaving van het Neutraal advies.

De analisten merkten op dat Ahold Delhaize in de Verenigde Staten zijn uiterste best moet doen om tegenwind te weerstaan, waarbij de komende jaren wellicht op marges moet worden ingeleverd om marktaandeel te behouden.

De marktvorsers zien vooral deflatie, de offensieve investeringsstrategie van Wal-Mart en de komst van Lidl als bedreigingen voor ketens van Ahold en Delhaize in regionale markten in de Verenigde Staten.

De analisten aarzelen over de haalbaarheid van de synergiedoelstelling van het gefuseerde bedrijf ter hoogte van 500 miljoen euro, mede vanwege het separaat houden van de Amerikaanse entiteiten van Ahold en Delhaize.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Ahold Delhaize vrijdag 0,8 procent lager op 19,36 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Ahold omlaag na winstwaarschuwing Kroger

Waarschuwing wijst op terughoudendheid Amerikaanse consumenten.

(ABM FN-Dow Jones) De koers van Ahold Delhaize gaat donderdag omlaag, nadat het Amerikaanse supermarktconcern Kroger voor een lagere winst waarschuwde.

Kroger verlaagde zijn winstverwachtingen voor het volledige boekjaar, vanwege een groter dan eerder ingeschatte last gerelateerd aan het voorraadbeheer van de onderneming. Ondanks dat dit bedrijfsspecifiek is, daalde het aandeel Ahold Delhaize wel in reactie hierop.

"Het geeft aan dat consumenten redelijk terughoudend blijven in Amerika", zei analist Joost van Beek van Theodoor Gilissen Bankiers. "Dit is al langer aan de gang. De economie groeit in Amerika, maar de consumentenbestedingen lopen hiermee niet in de pas", volgens de marktvorser.

Aangaande de omzet rekent Kroger dit jaar op een identieke omzetgroei van 0 tot 1 procent. Dit is volgens Van Beek vergelijkbaar voor Ahold Delhaize USA. In het eerste kwartaal nam de identieke omzet van Kroger af met 0,2 procent.

In Amerika verloor het aandeel Kroger 11,8 procent. Ahold Delhaize daalde 2,3 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: ING haalt Ahold Delhaize van favorietenlijst

Reactie op winstwaarschuwing Kroger.

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft Ahold Delhaize van de favorietenlijst gehaald, in reactie op de winstwaarschuwing van de Amerikaanse sectorgenoot Kroger een dag eerder. Dit bleek vrijdag uit een rapport van analist Matthias Maenhaut.

De lagere winstverwachting van de Amerikaanse concurrent zorgde ervoor dat de koers van Ahold Delhaize donderdag met 4 procent daalde, terwijl het aandeel van Kroger 18 procent moest inleveren. De Amerikaanse supermarktketen heeft te maken met heftige concurrentie op de eigen thuismarkt. Volgens Maenhaut is Ahold Delhaize beter gepositioneerd om de strijd aan te gaan in de Verenigde Staten dan concurrenten. Maar de uitdagende omstandigheden in Amerika zullen de koers van het Belgisch-Nederlandse supermarktbedrijf niet ongemoeid laten, verwacht de marktvorser.

ING handhaafde desalniettemin het koopadvies op Ahold Delhaize met een koersdoel van 25,00 euro.

Op een groene beurs daalde het aandeel Ahold Delhaize vrijdag 1,6 procent naar 18,16 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Moody's geeft Ahold kortetermijnrating

Gepubliceerd op 16 jun 2017 om 18:17 | Views: 195

Ahold Delhaize 17:39
16,70 -1,76 (-9,53%)

LONDEN (AFN) - Kredietbeoordelaar Moody's heeft Ahold Delhaize een kortetermijnwaardering toegekend. Die staat nu op Prime-2, zo werd vrijdag bekendgemaakt.

De andere ratings en outlook die Moody's al eerder aan het Nederlands-Belgische supermarktconcern had verstrekt, blijven onveranderd.
voda
0
Beursblik: Societe Generale verlaagt koersdoel Ahold Delhaize

Koersdoel naar 18,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Société Générale heeft maandag het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 22,00 naar 18,00 euro, waarbij het advies werd gehandhaafd op Houden.

Volgens de analisten van de Franse bank is de overname van Whole Foods Market door Amazon.com "een echte game changer". De concurrentie tussen Amazon en Wal-Mart zal toenemen, denken de marktvorsers, die er op rekenen dat dit "pijnlijke" gevolgen zal hebben voor de andere concurrenten, bijvoorbeeld in de vorm van een prijzenoorlog.

Ondanks dat de overlap tussen Ahold Delhaize en Whole Food beperkt is, voorzien de analisten wel een verdere verslechtering van de marktomstandigheden in Amerika. Reden ook dat Société Générale voorzichtiger werd ten aanzien van de marges van Ahold Delhaize in Amerika. In plaats van 4,6 procent EBIT-marge in 2020, denken de analisten nu aan 3,9 procent voor Ahold en 3,5 procent voor Delhaize. Voor Delhaize lag de raming op 4,3 procent.

"Hoewel we er van overtuigd zijn dan Ahold Delhaize zijn synergiedoelstellingen van 500 miljoen euro zal halen, vrezen we dat de groep het merendeel van deze winsten weer zal moeten herinvesteren om het marktaandeel te beschermen", aldus de analisten.

Tussen 2017 en 2020 gaat Société Générale inmiddels uit van een gemiddeld 9,5 procent lagere winst per aandeel Ahold Delhaize.

Op een groene beurs steeg het aandeel Ahold Delhaize maandag 1,1 procent naar 16,89 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: overdreven koersdaling Ahold Delhaize

KBC Securities vindt Ahold Delhaize sterk genoeg.

(ABM FN-Dow Jones) De koersval van Ahold Delhaize vorige week in reactie op de toegenomen concurrentie in de Verenigde Staten na onder andere een grote overname door Amazon.com, is overdreven. Dit stelde analist Alan Vandenberghe van KBC Securities maandag.

Enkele dagen terug werd bekend dat Amazon de Amerikaanse supermarktketen Whole Foods Market wil kopen. De deal heeft een waarde van 13,7 miljard dollar. Dit leidde tot zorgen over de toenemende concurrentie in de Verenigde Staten. De analist is evenwel van mening dat Ahold Delhaize zich prima staande kan houden in de uitdagende Amerikaanse markt, waar de onderneming twee derde van zijn omzet realiseert.

Met de overname krijgt Amazon een specialist in gezonde voeding in handen, maar volgens analist Vandenberghe zijn de plannen van de internetreus met Whole Foods momenteel nog niet bekend. Amazon is evenwel een serieuze speler met diepe zakken, die in staat is om de sector in Amerika op te schudden. Een eventuele impact zal volgens de analist echter pas op de middellange termijn merkbaar zijn.

Vandenberghe denkt dat de overlap tussen de activiteiten van Whole Foods en Ahold Delhaize in het noordoosten van Amerika vrij beperkt is. Ook merkte de marktvorsers op dat Whole Foods meer een niche speler is dan Ahold Delhaize, en een kleiner assortiment biedt.

Zorgen over een toenemende concurrentie werden versterkt door uitbreidingsplannen van Lidl in het oosten van Amerika. Ook een winstwaarschuwing van Kroger woog op het sentiment. Hierover zei KBC Securities dat Lidl geen sterke staat van dienst heeft in Amerika, terwijl de problemen bij Kroger meer bedrijfsspecifiek lijken te zijn.

Op een groende beurs noteerde het aandeel Ahold Delhaize maandag 0,4 procent hoger. KBC Securities heeft een koopaanbeveling op het aandeel met een koersdoel van 25,00 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Theodoor Gilissen Bankiers verlaagt koersdoel Ahold Delhaize

Koersdoel naar 20,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Theodoor Gilissen Bankiers heeft woensdag het koersdoel voor Ahold Delhaize verlaagd van 23,00 naar 20,00 euro, bij handhaving van het Aanbevolen advies.

Analist Joost van Beek constateerde dat beursgenoteerde supermarktketens een gevoelige tik kregen na het nieuws dat Amazon.com de Amerikaanse supermarktketen Whole Foods Market wil overnemen. "Deze aankondiging die een dag na de teleurstellende winstverwachtingen van de Amerikaanse supermarktreus Kroger kwam, heeft tot een koersimplosie van Ahold Delhaize geleid", aldus Van Beek.

De marktvorser merkte daarbij op dat Ahold Delhaize met zijn online vehikels Peapod, ah.nl en bol.com al geruime tijd een omnichannel strategie uitrolt, met een combinatie van online aanbieders en fysieke winkels, zoals Amazon.com die nu ook nastreeft. Niettemin voorziet Van Beek dat als gevolg van de nieuwe stap van Amazon.com de consolidatie in de sector zal versnellen.

De analist verlaagde de winstgroeiverwachting voor Ahold Delhaize. Hij voorziet geen omzetgroei, wat verlies van marktaandeel betekent, en een lichte daling van de winstmarges voor de Amerikaanse activiteiten.

De analist verwacht dat het management van Ahold Delhaize de investeringen in de VS zal verhogen, de voordelen van de fusie tussen Ahold en Delhaize wil uitbreiden, het aandeleninkoopprogramma zal verhogen en nieuwe strategische opties zal onderzoeken, waaronder een verdere krachtenbundeling met retailers in de VS.

Op een rode beurs noteerde het aandeel Ahold Delhaize woensdag 1,3 procent hoger op 16,24 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
622 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 28 29 30 31 32 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 27,140
Verschil +0,180 (+0,67%)
Hoog 27,170
Laag 26,820
Volume 2.405.151
Volume gemiddeld 2.048.385
Volume gisteren 2.791.825

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront