Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Steil, steiler, steilst

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

311 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 16 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 februari 2017 08:49
    Ik zie helemaal nog geen verzwakking. Vrijwel dagelijks is er behoorlijke druk naar boven. We stomen door boven de 510, en daarmee zal worden aangetoond dat de vermeende correctie tussen de 475-510 is uitgebleven. Dat er ooit een correctie komt is zeker. Maar een blik op de U.S. indexen van de afgelopen 8 jaar laat zien dat de corrigerende bewegingen slechts rustpunten waren in de opgaande trend.
    De S&P 500 is hard op weg naar de 2500 en daarboven las ik gisteren in een andere analyse. Dus dat is +6% vanaf huidig koersniveau. Dan moet de 530 voor de AEX ook makkelijk haalbaar zijn. Want de AEX zal niet corrigeren maar de S&P volgen.
  2. Internationaal 22 februari 2017 08:55
    Men voelde het gisten al - de VS ligt er wat slapper bij in de futures. Wij gaan een klein stukje in de plus openen en dan even dalen. Wat er vanmiddag gebeurd zullen we zien als de VS opengaat -= wellicht ook eerst up en dan even down. Speel ruimte voor korte ritjes als je houd van stress :)
  3. diepvrieskip 22 februari 2017 09:07
    Tussen de h4 lijn en de OS waarde zat vannacht een dubbele cross. De vorming van een longneck was daarmee een feit. Als de index haar kleefkracht toont komt zij vandaag in een walkin closet. Het meest voor de handliggend scenario is dan dat zij erboven op kan maar ze kan er ook onder liggen. Afhankelijk van de stemmingsindex van Fibonaazi. Spannend dus.
  4. [verwijderd] 22 februari 2017 09:16
    JohnDoe250 schreef op 21 feb 2017 om 21:58:

    Morgen openen net onder de 500 en in de eerste 20 minuten er doorheen. Daarna of euforie en gewoon doorknallen, of een moment van bezinning met een zeer kortstondige verkoop waardoor er net onder de 500 gedoken wordt. Daarna in de middag vrolijk met de VS mee up en sluiten rond 502. Behoudens een misstap van oom donald... Werkelijk absurd wat we zien, maar goed, het blijft een leuk spelletje.

    Zoef zoef, heb ik nu een biertje verdiend? Of een kleurplaat? Overigens voor de voetjes op de grond wel leuk om eens na te denken over wie straks dit mooie land gaat regeren... Is fundamenteel al net zo onderbouwd as wat de beurzen doen.

    www.funx.nl/news/up-2-date/31498-vira...
  5. [verwijderd] 22 februari 2017 09:19
    Ongelooflijk. Jarenlang vindt er een stijging van de aandelenmarkten plaats terwijl de wereld financieel in de fik staat. 2008 werd gezien als crisis en nu de schulden nog veel en veel groter zijn juichen we met z'n allen dat we "uit de crisis" zijn. Er klopt geen hout van. Als belegger heb je gewoon geen enkele reden om nu in aandelen te willen stappen. Maar, de markt heeft altijd gelijk en de stieren gokkers hebben geluk.
    Ik sta met cash aan de zijlijn. Maar wat zijn we als een kudde schapen bezig. Denk na denk na.
  6. deBeer53Long 22 februari 2017 09:29
    hmm.. werd gebeld door "Microsoft".. 8.10 ure... Indiaas-engels sprekende dame... uw pc geeft probleemsignalen, loopt gevaar... geef licentienummer.... ik: geeft u het maar, zeg ik of het klopt.... opgehangen!
    Lijkt me dus weer een nieuwe truuk, gelukkig was ik "wakker" (nog niet echt)
  7. [verwijderd] 22 februari 2017 09:35
    quote:

    deBeer52 schreef op 22 februari 2017 09:29:

    hmm.. werd gebeld door "Microsoft".. 8.10 ure... Indiaas-engels sprekende dame... uw pc geeft probleemsignalen, loopt gevaar... geef licentienummer.... ik: geeft u het maar, zeg ik of het klopt.... opgehangen!
    Lijkt me dus weer een nieuwe truuk, gelukkig was ik "wakker" (nog niet echt)
    Er is ergens een youtube filmpje van een kerel die er in mee ging, maar die uiteindelijk de computer van de scammers hackte en op hun scherm mee zat te lezen, erg grappig als je wat tijd over hebt ;)
311 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 16 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links