Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Alchemie in de olie wat 1500 US-$ een vaatje vermijdt.

269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » | Laatste
[verwijderd]
0
Oeps ik ben even 10% uit; het is niet 500 triljoen maar 555 triljoen aan schulden wat Obama gecreëerd heeft met zijn geld vervalsen praktijk. Daarvan is een heleboel gedekt door productie van olie en dat heeft de reserve voorraden meer gemaakt als wat er Moeder Aarde bestaat. Dus een correctie in de boekhouden en volgens de SEC (Security Exchange Commision in Amerika) kunnen de reserve voorraden makkelijk 50% dalen. Ik wonder of die 555 triljoen ook makkelijk kan dalen met 50% of 'moet' BTW daarvoor weer garant staan?

[verwijderd]
0
Daar is veel gewaffel, dus ik neem aan zo van 'n komkommer tijd. Analytisch technisch een zijwaarts beweging maar de stieren beginnen hun staarten te zwaaien. Mnuchin de Amerikaanse schatkist bewaarder komt met een paar richtingen die China dicteerde (fok weet met wie ie gesproken hebt) en heeft besloten om die 555 triljoen beloftes te verplaatsen (niet uitsmeren) naar 100jaar hele lage rente zoals kapitalisten doen met communist/socialisten der schulden in Europa. Dat is goede nieuws voor het ondernemen en in 'het vandaag leven'.

Niet vergeten Wilbur Ross adviseerde om zo'n 500 biljoen Amerikaanse schatkist bonnen in het bezit van China te verruilen tegen zo 9% bonus door gemakkelijke verkrijgbare olie. Dat is dan echt dollars of te wel olie dollars kan weer gespoeld worden, dus 45 biljoen komt weer in circulatie en zo'n 455 biljoen in waarde in Chinese tanken. Dat zijn grove getallen en in conclusie ken men zeggen dat Obama hoog uit 10% waard was en uw huis is min 90%.

Gaat Wilbur Ross die 45 biljoen spanderen op het ontginnen van Amerikaanse olie die muurvast zit in zijn land waar daar minder wordt gereden en de hele auto industrie failliet is? De toekomst prijzen worden in Chicago Merchantile Exchange (CME) bepaalt maar het lijkt gedicteerd in China.

[verwijderd]
0
De vraag naar benzine in Amerika met 6% omlaag en een paar maandjes terug toen ik in Griekenland en Italie op de autobanen reed was er verdomd weinig autoos, bevestigd door mijn lokale chauffeurs. Weer een winkel keten van zo'n 140 stuks dicht. Yellen wilt niet maar Trump wilt weer wel de rente omhoog, dollar/Yen/Euro devalueren en hoofdzakelijk China pesten door een spaarcentjes zoals ze dat hadden gedaan in Ijsland en Cyprus tot niks te verklaren. De schatkisten briefjes markt wed: 66,66% gaat rente niet omhoog en 33,33% wellus. Kortom intenties en besluiten zitten politiek muurvast waar de Zimbabwe munt die niet bestaat maar wel heel sterk is (vraag naar vertrouwen heel hoog) de toonaangevende economie is van de wereld.

[verwijderd]
0
Om iemand uit z'n bed te trappen of te wel te lokken kost veel geld. Heel veel geld dat ze in Amsterdam zo lijp zijn om de Noord-Zuid-Lijn aan te leggen zodat men drie minuten langer in je nest kan blijven liggen voordat men naar werkt toegaat.
Zo ook de olie-service bedrijven. Om hun uit hun geforceerde vakantie rustplaatsen te trekken zijn hun vraag prijzen al met 66% omhoog geschoten. Bereken je in risico en werk onregelmatigheid maakt dat dan maar 1000% om gewoon weer normaal te doen.
China steenkool verbruik is ook gekelderd naar het zelfde getal van Amerikaanse benzine verbruik en dat is ronde de 5%, daar zijn scholen die doen aan: niks is met elkaar verbonden terwijl mijn school zegt alles is afhankelijk van mekaar.
Saudi wilt 60per vaatje plakken en dat kan want ze onder verkopen hun kwaliteit. Rusland speelt conservatief 40 is goed genoeg en de staten van Amerika (niet federale regering) minimaal 100 dollar een vat waar de olie&gas service bedrijven filantropisch gratis gaan werken.

[verwijderd]
0
Wilbur Ross de minister van Trump's economische zaken die eventjes rond 500 biljoen schatkist bonnen heeft verruild voor makkelijke verkrijgbare olie voor China in Obama's tijd waarvan hij even 9% heeft af gesjoemelt heeft effentjes zijn bek gerekt. Peso en Euro stijl omhoog was het resultaat, dollar stijl omlaag.

Ik zal hem in de gaten houden want hij spreekt een hele vreemde taal: hij kan zeggen: budget balanceren! Dat is godverdommen 1 van de meest bevloekte woorden in het Nederlandse opbouw om te gaan stemmen.

Treasuries omzetten in makkelijke olie was 1 van Wilbur Ross geheimen. Wat heeft hij meer in zijn gedachtes om die schatkist bonnen om te zetten zodat ie geen belasting centen hoeft te exporteren? In het buitenland Amerikaanse schatkist bonnen omzetten in voorraden dat zal zeker buiten Amerika de economie aanjagen. Het geeft redenen om de dollar te versterken maar dan weer zijn het de getallen die het zo mismoedig maakt, nog 3 triljoen om te gaan en 500 biljoen nam 4 jaar.
Mogabe zei: fok de dollar en laten we een andere munt lenen.
[verwijderd]
0
Excuses en nog meer excuses. Nu is het woord contango. Dat is een een dans van een blijde beer. Olie voorraden worden als gek verkocht want de kosten voor opslag kan niet doorgevoerd worden naar mij en mijn medeburgers want we rijden al 5 tot 6% minder kilometers en de belasting verwacht dat we drie keer meer moeten rijden om naar onze werk te moeten gaan, of prijs omhoog naar 3,60 per liter benzine.

Dus als je een blijde beer hebt die de contango danst en je leest in die dans, dan drukt zich dat uit als prijs die omlaag blijft gaan. Helaas kan ik de olie niet naar nul zien gaan omdat de belasting vraag naar geld zit op 100 dollar per vat per staat in Amerika; dus ook in Nederland en energie kan niet in waarde dalen. Dollar/euro/yen paartje weer wel als politiek lult dat alles is ongebonden en schulden mogen ongedekt blijven groeien.

[verwijderd]
0
Het Amerikaanse leger gaat groen! En de Arabieren gaan de kranen in een tweede ronde knijpen omdat de CME-de-toekomst-markt hun positie van tanken vol aan het legen zijn, want de beren doen de contango dans op een vloer vol met digitale / valse dollars/euro/yen.
Ik ga vanochtend mijn broodjes smeren.

Een leger gaat groen?????? 20% van wereld's grootste olie alleen verbruiker moet op slag kracht van Onze Zon. Om een batterijtje via de zon op te laden heeft men veel geduld nodig, zo'n geduld van verf zien drogen. Dat is dan de juiste tijd van aanval! 20% lijkt me meer voor persoonlijke gebruik dus een vorm van elitisme of te wel belasting ontduiken. Dan zie ik ook niet de nut van 20% groen doen en 80% hele parken en bossen of gewoon iemand z'n tuintje opblazen met eigenares.

Het leger stond zo'n 6-maanden terug te janken dat Obama moest stoppen met dollars exporteren want het hele leger leed onder 1-over-radius-vierkant ( 1/R2) of te wel intensiteit berekening om op tijd je tanken of slaan kracht op te vullen. Slaankracht of te wel diesel in je tank vervangen met 6 uren je batterijtje vullen zie ik niet zitten... we worden weer gevuld met strontverhalen of te wel feeknuus.

Der komen meer en meer berichten binnen van landen waar de belasting diensten aan het collapsen zijn. De vlucht van rijke Amerikanen, 1 lief meisje van de belasting dienst tegen 5 advocaten, 23 boekhouders met 1 economist om 1 bedrijf belasting te laten betalen, ZZPer's en CME die triljoenen definiëren maar heel, maar dan ook heel veel contant nodig hebben.
[verwijderd]
0
De Amerikaanse handels balans vertoont een luxe spagaat waar petroleum import de grootste schuld krijgt. Dus CME de toekomst markt exporteert dollars terwijl Mnuchin, Trump's schatkist bewaarder, met Wilbur Ross hun best doen om dollars aan te trekken. Kortom de veiligheid van Amerika is pleite want de belasting betalers benne ook pleite want de fabrieken en services sluiten nog steeds massaal. (Kern-manufacture weer gezakt).

Dus u ziet: hoe hoger en verwoed op onverwachte-verwachte-sentimentele-verwachte-onverwachtingen toekomst markt gewed wordt hoe hoger de staat schulden en lager de belasting inningen worden. Dus de toekomst markt zelf is een ballon die op springen staat en niet vergeten ook de autoindustrie en de studenten leningen.

En het heeft niks te doen met schaliegas. Amerikaanse olie & gas zal wel de gevolgen krijgen.
[verwijderd]
0
In Houston wordt deze week flink 'concurrentie' besproken of te wel markt aandeel. Saudi Arabia tegen Iran, Rusland en Amerika schaliegas en fok Afrika. Apartheid was 1 van mijn beste tijden wat wees dat de 1-ne genetische poel beter kon concurreren dan een andere genetische poel onder de conditie 'geen inteelt'. Ik ben zelf racistisch onzuiver, dus ik sta boven op de voedsel ketting ondersteund door de belasting diensten die me proberen te naaien voor 122% belasting aanslag. Vergeet maar van boxie-drie!

Dat Houston beraad is voor ieder die gebonden is met de olie. Waar zijn de centrale banken? Of is ongebonden ouwehoeren de garantie van stabilisatie? Yellen praat van normaal doen. Wat hadden de centrale banken voor normaal gedaan, gededen! Rente een scheetje ophoog zal veel maar dan ook veel schade aanrichten aan dingen die toen niet normaal waren zoals 550 triljoen schulden.

Ik denk ze zouden eigenlijk de olie-prijs in Zuid Afrikaanse Randen zetten (technisch analytisch huidig perfect). Land gaat a'laa Afrika naar de kl*ten terwijl de munt sterker wordt. De behoud van koopkracht is belangrijk voor het kosten plaatje 'ontginnen'. Een leuke voorbeeld voor Trump.

[verwijderd]
0
Het lijkt wel biecht-tijd. Amerikaanse frekking contracten zijn beter voor kapitalen kosten (CAPEX) dan die internationale overeenkomsten tussen nationale olie en internationale olie bedrijven. De Arabieren zijn blijkbaar verhit bezig om private investeerders met alternatieve kennis aan te lokken.

Goed voor Trump maar dat garandeert niet het gezeik dat de toekomst markt is alleen afhankelijk van de informatie van Amerikaanse olie ontwikkeling met strategische reserves als back-up.

De Arabieren praten nu direct om in Yen's betaald te worden want dan kunnen ze inkooptjes doen in Japan. Hebben ze 46 jaar niet kunnen doen! Dan de vraag ken men stellen: als je olie verkoopt aan Amerika via de CME toekomst markt en je krijgt dollars gebonden aan de euro en Yen, ken men Trump goederen daarvoor kopen in Amerika? We weten dat Amerikaanse producten waaronder militaire onderbroeken goedkoper zijn in China!

Ik weet niet van jullie maar ik zie een trend dat we aan de dollar-ontkoppeling-tijd zijn begonnen. De einde van de Stenen Tijd Perk was ook niet aan een tekort aan steentjes.

[verwijderd]
0
We krijgen beeld uit Amerika. Als zij daar niezen dan hun spionnen zeggen dat wij moeten beven. Mijn zeer geheime inlichtingen dienst kotst als een dronken kater, verbaal dat Obama Gezondheid Verzorging moet vervangen worden door Trump's Gezondheid Adviezen en de private sector zoals verzekering bedrijven 'moeten' (zoals sieg heil) hun bek houden.

Het interessante van de opsommingen van dat Obama en Trump gezondheden zal klauwen aan vals geld kosten wat nog meer klauwen van het echt geld zal nemen, zolang de private sector geen zeggenschap mag hebben. Verhouding van echte en valse poten= 1 tot 550 ongeveer. 1 tot 50.000 heb ik ook. U mag kiezen.

Legaal zijn de gesprekken over een touwtrekkerij tussen constitutionele vrijheid en belasting betalen. Dan zijn er mensen die met mij ruzie zoeken door te zeggen: je moet belasting betalen. In mijn school = belasting vrijwillig, vrolijk ondersteund door Rutte die zegt: als je het niet bevalt; U bent vrij om op te rotten.

Als de private sector mag kiezen, wat natuurlijk zal zeggen: we zijn failliet, dan zijn we in de markt. Gaat Trump's adviseurs kiezen, wat verzekerd zijn dat de private sector moet bekhouden, dan kan de Chinezen niet Trump's gezondheid onderhouden want de rente zit al op negatief rond de 38% en investeren op negatief 38% is ook niet gezond dan moeten meer en meer rijken Amerikanen met bedrijven vluchten uit Amerika. Dus we hebben een moeder van alle devaluaties in verwachting wat sentimenteel verwacht onverwacht is.

Dan hebben we het nog niet over arme mensen met grote dromen immigratie, of laat ik liever zeggen rijken mensen met gigantische pissed-off (afgeplast?) emigratie, belasting verlaging, infra-structuur en militarisme adviseurs.

Kortom positie: meer van het zelfde.

Ik heb jeuk ( ik lij aan belasting aanslag) en ga nu naar het Midden Oosten om u verder vandaar in mijn Arabisch Nederlands in te lichten over mijn bodem onderzoeken in grondwettelijke aangelegenheden van een olievat.



[verwijderd]
0
Lange posities in de toekomst worden nu kort verkocht. Dat dan volgens mijn vriendin Tsvetana Paraskoval. Dus een tijdelijke geval van prijs verlaging wat niks te doen heeft of Amerika olie goedkoper tegen Afrika, Rusland, Iran kan opboksen.

Dan zijn er van die malloten die de goudprijs op 10.000 dollar zetten vanwege een tekort aan M1 geld contanten om de 550 triljoen schulden te serveren. Dus maak dat de olie op 500 waard. Dan ben ik een grotere gek om te zeggen dat die 10k-goud-malloot 10 keer te hoog zit met dat contant. Dus 5000 dollar een vat.

Maar u ziet hoe getallen kan worden opgejut. De vraag is: is onze gejut lineair, exponentieel, logaritmisch of hyperbolisch. Laatstgenoemde fit vaak het model, dan komt de tweede vraag: waar op de hyperbool 5000 per vat?

Onze argument 1500 per vat als referentie zit in die richting!
Dus zo gek of mallotig zijn we ook weer niet.
[verwijderd]
0
Groot olie preekt nog steeds over olie vraag en aanbod maar het spreekt niks over het Oostenrijkse School van Economisch denken over het eerst principe: vraag en aanbod van geld.
De gouddelvers zijn zeker dat aanbod van geld is 10 keer hoger dan onze statistieken en als ik luister naar het commentaar over plofkraken is goed voor minder contant, dan zal het een wederijver worden van markt krachten tegen over plofkrachten. Tijd wordt nu door Trump gerekt.
Je mag nu China der schulden kopen. Dus keuzen: uw pensioen direct of indirect naar Trump of China. China bezit nu de olie markt en trekt nu geld aan via schulden. De Duitse banken denken dat het een goede zet was van China.

Schulden en makkelijk verkrijgbare olie gaat volgens mij hand in hand vanwege de spoed van geld. Hier in het Midden Oosten hoort men nu al te vaak om van olie veilig in de grond, nu boven grond op te slaan net zoals goud.

[verwijderd]
0
Hallo lieve fred12345,
Dit mag je even doorgeven, het komt van Sarah Binder:
Je kan van Trump of een vloedgolf aan twieters krijgen of een schop onder je hol, dit dan voor Yellen de Fed.
Trump is onstabiel om zaken te doen op kort termijn want hij is goed in vooruit plannen. Zo ook zijn olie maatje Rex Tillerson die huidig geschokt met bek toegesnoerd aan de in-efficiency van kort termijn politiek denken aan het wennen is.
Gaat lange termijn echt economisch zaken doen zegen vieren over kort termijn weinig gedachte politieke gespui?
Uw ontploffende uitingen zal zeker mij daarbij helpen voor die vraag te antwoorden.

Effe serieus: daar wordt minder olie aangeboden aan Amerika, de toekomst voorspellers verkopen hun digitale olie als de neten omdat dollar gaat zakken. Dus huidig veel olie zonder achtergrond.



[verwijderd]
0
Stoer zijn, vindt ik leuk en de schalie-olie/gas-koeie-jongens kunnen over wijde velden galopperen zolang de prijs is boven 30 dollar/vat anders raakt het paard kreupel. Dit dan volgens mijn vriendin Tsvetana Paraskova.

En dan in een kroeg vol Arabieren/Russen/Iran/Kurden/Afrikanen uitsloverig kunnen zeggen: ik neem jullie markt over, zo van, ja grootbek dat laten we met plezier toe! O ja en Aziaten mogen niet kiezen.

Dus bodemprijs olie is gezet op 30. Neem je nou het geld afwaarderen (dat is niet inflatie) en een oceaan aan informatie van prijzen knal omhoog en volumes knal omlaag om schulden te betalen variërend per land en Amerikaanse staat wat rond de 100 en 200 dollar per vat zit, dan is het net een kwestie van een korte tijd dat die kosten moet verdriedubbelen, conservatief gezegd.

Trump en Rex Tillerson met Wilbur Ross zijn geen stommen jongens en definitief niet uit spatterig nog stoer: wat zal hun richtingen zijn? Als zaak met aandelen op een Amerikaanse beurs zou ik mijn best om te vluchten door een buitenlandse bedrijf op te kopen.

[verwijderd]
0
Fred; hoe kan ik twee wachtwoorden hebben met het inloggen in 1 hotel? Op de velen IP adressen waar ik blijkbaar woon sta ik geregistreerd als lief meisje 2 maanden oud met jaren ervaring in bodemonderzoek met piel.
De DNB (Nederlandse Centrale Bank) had er ook moeilijkheden mee met de NL belastingdienst die hun neuzen stoten.
Olie gaat dus omhoog in opkomende landen valuta en wordt niet geleverd ontwikkelde landen. Dat dan het patroon. De graden kan verschillen.

269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 860,01 -5,35 -0,62% 19 apr
AMX 921,43 -5,17 -0,56% 19 apr
ASCX 1.182,36 -7,47 -0,63% 19 apr
BEL 20 3.827,75 +1,17 +0,03% 19 apr
Germany40^ 17.714,20 -123,20 -0,69% 19 apr
US30^ 37.851,00 0,00 0,00% 19 apr
US500^ 4.960,72 0,00 0,00% 19 apr
Nasd100^ 17.004,48 0,00 0,00% 19 apr
Japan225^ 37.028,48 0,00 0,00% 19 apr
WTI 82,10 0,00 0,00% 19 apr
Brent 87,14 0,00 0,00% 19 apr
EUR/USD 1,0655 +0,0012 +0,11% 19 apr
BTC/USD 63.977,14 +389,36 +0,61% 05:41
Gold spot 2.392,50 0,00 0,00% 19 apr
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Heineken 89,640 +1,640 +1,86% 19 apr
DSM FIRMENICH AG 104,100 +1,350 +1,31% 19 apr
Ahold Delhaize 27,380 +0,240 +0,88% 19 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
ASMI 523,000 -21,800 -4,00% 19 apr
BESI 133,500 -5,050 -3,64% 19 apr
ADYEN NV 1.399,200 -43,400 -3,01% 19 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront