Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Dow Jones vanavond (deel 12)

25.191 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 ... 1256 1257 1258 1259 1260 » | Laatste
voda
0
Huizenprijzenindex Amerika verder omhoog

S&P Case-Shiller index stijgt met 0,2 procent in januari.

(ABM FN-Dow Jones) De huizenprijzen in Amerika zijn in januari in een hoger tempo gestegen. Dit bleek dinsdag uit de S&P Case-Shiller huizenprijsindex.

De prijzen in de twintig meest stedelijke gebieden stegen in januari met 0,2 procent ten opzichte van december. Op jaarbasis was sprake van een stijging van 5,7 procent, na een plus van 5,5 procent in december. Economen mikten eveneens op een toename van 5,7 procent op jaarbasis.

In de tien meest stedelijke gebieden kwamen de prijzen in januari op jaarbasis 5,1 procent hoger uit. Op maandbasis bedroeg de groei 0,3 procent.

De nationale index steeg met 5,9 procent op jaarbasis. Daarmee bereikte de index het hoogste niveau in 31 maanden.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Amerikaans consumentenvertrouwen trekt aan

Index naar 125,6 in maart.

(ABM FN-Dow Jones) Het vertrouwen van Amerikaanse consumenten in de economie is in maart gestegen. Dit bleek dinsdag uit cijfers van The Conference Board.

De index voor het consumentenvertrouwen steeg van 116,1 in februari naar 125,6 in maart.

De deelindicator voor de economische verwachtingen voor het komend halfjaar verbeterde op maandbasis van 103,9 naar 113,8. De deelindicator voor de huidige omstandigheden verbeterde op maandbasis van 134,4 naar 143,1.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
GM wijst voorstel miljardair David Einhorn af

Investeringsvehikel van miljardair Greenlight Capital stelde aandelensplitsing voor.

(ABM FN-Dow Jones) General Motors heeft de voorstellen van aandeelhouder Greenlight Capital om de aandelen te splitsen in een poging om meer waarde te creëren afgewezen. Dit meldde de Amerikaanse autoproducent dinsdag in een verklaring op het voorstel van Greenlight Capital, het investeringsvehikel van investeerder en miljardair David Einhorn.

The Wall Street Journal meldde eerder op de dag op basis van bronnen dat Einhorn bij de Amerikaanse autoproducent het voorstel op tafel heeft gelegd om de gewone aandelen te splitsen in twee klassen, één waarbij dividend wordt uitbetaald en één met recht op de winst. Einhorn is van mening dat het concern daarmee nieuwe investeerders zou aantrekken, wat de marktkapitalisatie van het bedrijf zou doen stijgen. Greenlight Capital houdt een belang van 0,9 procent in GM.

Volgens General Motors creëert het voorstel van Greenlight, waar naar nu blijkt al zeven maanden over gesproken is, onaanvaardbare risico's. Het voorstel zou volgens GM bovendien niet in het belang zijn van de aandeelhouders. GM verwacht in 2017 circa 7 miljard dollar in contanten aan aandeelhouders te kunnen uitkeren.

Het aandeel General Motors noteerde dinsdag op een groen Wall Street 3,2 procent hoger op 35,83 dollar.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Ook Wall Street noteert hoger

Gepubliceerd op 28 mrt 2017 om 19:37 | Views: 17

NEW YORK (AFN) - De beurzen in New York stonden dinsdag halverwege de sessie op winst. Net als in Europa veerden de graadmeters op Wall Street op na publicatie van een veel beter dan verwacht cijfer over het Amerikaanse consumentenvertrouwen. Ook de stijgende olieprijzen gaven de handel een duwtje in de rug.

De Dow-Jonesindex noteerde omstreeks 19.30 uur (Nederlandse tijd) 0,6 procent hoger op 20.667 punten. De bredere S&P 500-index steeg eveneens 0,6 procent naar, 2355 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq kreeg er 0,4 procent bij met 5866 punten.

Snap was een opvallende verliezer. Het bedrijf achter de populaire app Snapchat speelde bijna 4 procent kwijt, nadat Facebook (plus 0,8 procent) met een nieuwe fototoepassing kwam die erg lijkt op wat Snapchat doet. Met Facebook Stories kunnen gebruikers voortaan foto's en filmpjes delen, die na 24 uur weer verdwijnen. Eerder kregen Instagram en WhatsApp, die eigendom zijn van Facebook, ook al dergelijke functies.

Stijgers

De grote banken Goldman Sachs en JPMorgan Chase behoorden tot de sterkste stijgers in de Dow, met plussen tot 1,6 procent. Oliegerelateerde aandelen deden het in die lijst eveneens goed.

Darden Restaurants noteerde verder ruim 8 procent hoger. Het moederbedrijf van de ketens Olive Garden en LongHorn Steakhouse neemt voor 780 miljoen dollar Cheddar's Scratch Kitchen over.

Opschroeven

Ook was er aandacht voor diverse autobouwers. Maker van elektrische wagens Tesla won circa 3 procent, na een melding dat het Chinese internetbedrijf Tencent voor 1,8 miljard dollar een belang van 5 procent in het bedrijf heeft genomen. General Motors werd eveneens zo'n 3 procent hoger gezet, na berichten dat een activistische belegger druk uitvoert op het bedrijf om zijn waarde voor aandeelhouders op te schroeven.

Verder stond Ford (plus 2,2 procent) in de belangstelling. Het bedrijf heeft aangekondigd 1,2 miljard dollar te investeren in drie fabrieken in Michigan.
De prijs van een vat Amerikaanse olie steeg 1,5 procent tot 48,46 dollar en die van Brentolie klom 1,2 procent, tot 51,38 dollar per vat. De euro noteerde 1,0830 dollar, tegen 1,0854 dollar bij het Europese slot eerder op de dag.
voda
0
Wall Street richting hoger slot

Amerikaanse aandelenmarkten schudden zorgen Trump van zich af.

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen bewegen dinsdag richting een hoger slot. De toonaangevende S&P 500 index steeg 0,8 procent tot 2.360,27 punten, de Dow Jones index won 0,8 procent op 20.703,70 punten en de Nasdaq noteerde pakweg een half uur voor de slotbel 0,7 procent hoger op 5.879,57 punten.

Gedurende de eerste helft van de handelsdag schommelden de Amerikaanse beurzen tussen lichte winsten en verliezen, nadat Wall Street maandag onder druk stond na het debacle rond de nieuwe Amerikaanse zorgwet. Het intrekken van het wetsvoorstel leidde tot vraagtekens onder beleggers over het vermogen van de Trump administratie en het Republikeinse Congres om de belastingverlagingen en andere fiscale beleidsmaatregelen uit te voeren. Gedurende de tweede helft van de handelsdag zette de markt overtuigend de opwaartse trend in.

"De Trump-tegenslag wat de hervormingen in de gezondheidszorg betreft zal waarschijnlijk ook de komende dagen de aandelenmarkten onder druk zetten", aldus Peter Cardillo van First Standard Financial. "Een verandering in het delicate evenwicht tussen hoop en werkelijkheid zou zijn tol kunnen eisen op de overspannen markt", voegde hij toe.

Op macro-economisch vlak stonden dinsdag een viertal publicaties geagendeerd. Uit cijfers van The Conference Board bleek dat het vertrouwen van Amerikaanse consumenten in de economie in maart is gestegen. De index steeg van 116,1 in februari naar 125,6 in maart.

De huizenprijzen in de Verenigde Staten zijn in januari in de twintig meest stedelijke gebieden gestegen met 0,2 procent ten opzichte van december. Op jaarbasis was sprake van een stijging van 5,7 procent. In de tien meest stedelijke gebieden kwamen de prijzen in januari op jaarbasis 5,1 procent hoger uit. Op maandbasis bedroeg de groei 0,3 procent.

De Amerikaanse groothandelsvoorraden zijn in februari op maandbasis gestegen met 0,4 procent. Op jaarbasis was sprake van een stijging van 3,2 procent.

Het tekort op de Amerikaanse handelsbalans is in februari gedaald. Het tekort noteerde op 68,4 miljard dollar, versus 68,8 miljard dollar een maand eerder.

De mei-future voor een vat ruwe olie sloot dinsdag op de New York Mercantile Exchange 0,64 dollar hoger, of 1,3 procent, op 49,37 dollar.

De euro/dollar noteerde op 1,0812. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,0863 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op maandag stond er een stand van 1,0862 op de borden.

Op macro-economisch vlak staan woensdag in de Verenigde Staten een drietal publicaties op de agenda. Voorbeurs verschijnen de wekelijkse hypotheekaanvragen, gevolgd door de aanstaande woningverkopen in de Verenigde Staten in februari en de wekelijkse olievoorraden.

Bedrijfsnieuws

Amazon noteerde 1,2 procent hoger, nadat de e-commerce-gigant bekendmaakte het in dubai gevestigde Souq.com over te nemen, waarmee het concern een slag hoopt te slaan op de oline-winkelmarkt in het Midden-Oosten.

General Motors heeft de voorstellen van aandeelhouder Greenlight Capital om de aandelen te splitsen, in een poging om meer waarde te creëren, afgewezen. Het aandeel steeg 2,9 procent.

Darden Restaurants steeg 8,6 procent, nadat de moedermaatschappij van onder andere Olive Garden beter dan verwachte resultaten rapporteerde. Daarnaast meldde het concern restaurantketen Cheddar's Scratch Kitchen over te willen nemen voor circa 700 miljoen dollar.

Ford Motor won 2,3 procent, nadat Trump twitterde dat de Amerikaanse autoproducent met een "grote aankondiging" zal komen over banen en investeringen in drie fabrieken in Michigan.

Cruise-operator Carnival steeg 1,0 procent, nadat het concern beter dan verwachte resultaten over het eerste kwartaal rapporteerde. De nettowinst steeg van 142 miljoen dollar naar 352 miljoen dollar. De omzet bedroeg 3,8 miljard dollar, tegen 3,7 miljard dollar een jaar eerder.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Wall Street hoger gesloten

Amerikaanse aandelenmarkten schudden zorgen Trump van zich af.

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn dinsdag hoger gesloten. De toonaangevende S&P 500 index steeg 0,7 procent tot 2.358,57 punten, de Dow Jones index won 0,7 procent op 20.701,50 punten en de Nasdaq sloot 0,6 procent hoger op 5.875,14 punten.

Gedurende de eerste helft van de handelsdag schommelden de Amerikaanse beurzen tussen lichte winsten en verliezen, nadat Wall Street maandag onder druk stond na het debacle rond de nieuwe Amerikaanse zorgwet. Het intrekken van het wetsvoorstel leidde tot vraagtekens onder beleggers over het vermogen van de Trump administratie en het Republikeinse Congres om de belastingverlagingen en andere fiscale beleidsmaatregelen uit te voeren. Gedurende de tweede helft van de handelsdag zette de markt overtuigend de opwaartse trend in.

"De Trump-tegenslag wat de hervormingen in de gezondheidszorg betreft zal waarschijnlijk ook de komende dagen de aandelenmarkten onder druk zetten", aldus Peter Cardillo van First Standard Financial. "Een verandering in het delicate evenwicht tussen hoop en werkelijkheid zou zijn tol kunnen eisen op de overspannen markt", voegde hij toe.

Op macro-economisch vlak stonden dinsdag een viertal publicaties geagendeerd. Uit cijfers van The Conference Board bleek dat het vertrouwen van Amerikaanse consumenten in de economie in maart is gestegen. De index steeg van 116,1 in februari naar 125,6 in maart.

De huizenprijzen in de Verenigde Staten zijn in januari in de twintig meest stedelijke gebieden gestegen met 0,2 procent ten opzichte van december. Op jaarbasis was sprake van een stijging van 5,7 procent. In de tien meest stedelijke gebieden kwamen de prijzen in januari op jaarbasis 5,1 procent hoger uit. Op maandbasis bedroeg de groei 0,3 procent.

De Amerikaanse groothandelsvoorraden zijn in februari op maandbasis gestegen met 0,4 procent. Op jaarbasis was sprake van een stijging van 3,2 procent.

Het tekort op de Amerikaanse handelsbalans is in februari gedaald. Het tekort noteerde op 68,4 miljard dollar, versus 68,8 miljard dollar een maand eerder.

De mei-future voor een vat ruwe olie sloot dinsdag op de New York Mercantile Exchange 0,64 dollar hoger, of 1,3 procent, op 49,37 dollar.

De euro/dollar noteerde op 1,0811. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,0863 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op maandag stond er een stand van 1,0862 op de borden.

Op macro-economisch vlak staan woensdag in de Verenigde Staten een drietal publicaties op de agenda. Voorbeurs verschijnen de wekelijkse hypotheekaanvragen, gevolgd door de aanstaande woningverkopen in de Verenigde Staten in februari en de wekelijkse olievoorraden.

Bedrijfsnieuws

Amazon noteerde circa 1,1 procent hoger, nadat de e-commerce-gigant bekendmaakte het in dubai gevestigde Souq.com over te nemen, waarmee het concern een slag hoopt te slaan op de oline-winkelmarkt in het Midden-Oosten.

General Motors heeft de voorstellen van aandeelhouder Greenlight Capital om de aandelen te splitsen, in een poging om meer waarde te creëren, afgewezen. Het aandeel steeg ongeveer 2,3 procent.

Darden Restaurants steeg ruim 9,5 procent, nadat de moedermaatschappij van onder andere Olive Garden beter dan verwachte resultaten rapporteerde. Daarnaast meldde het concern restaurantketen Cheddar's Scratch Kitchen over te willen nemen voor circa 700 miljoen dollar.

Ford Motor won circa 2,0 procent, nadat Trump twitterde dat de Amerikaanse autoproducent met een "grote aankondiging" zal komen over banen en investeringen in drie fabrieken in Michigan.

Cruise-operator Carnival steeg circa 0,7 procent, nadat het concern beter dan verwachte resultaten over het eerste kwartaal rapporteerde. De nettowinst steeg van 142 miljoen dollar naar 352 miljoen dollar. De omzet bedroeg 3,8 miljard dollar, tegen 3,7 miljard dollar een jaar eerder.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Futures Wall Street duiden op verdeelde opening Wall Street

Markt wacht op nieuwe impulsen.

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen gaan woensdag een lagere opening tegemoet. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteren rond lunchtijd tot 0,2 procent in het rood.

"De markt richt zich op de komende maanden waarin het duidelijkheid wil over de inhoud van het beleid van de Amerikaanse regering", aldus Phil Orlando, hoofd beleggingsstrategie van Federated Investors. "Het is: eerst zien dan geloven", aldus Orlando.

De activering van Artikel 50 zal de komende tijd de aandacht naar de Brexitonderhandelingen trekken. Met de ondertekening ervan werden die nu officieel in gang gezte, zonder dat er nu sprake was van een duidelijke activiteit.

Beleggers hebben een relatief karig gevulde beursagenda voor de boeg. Voorbeurs verschijnen in de Verenigde Staten de aanstaande woningverkopen over februari en de wekelijkse olievoorraden.

Speeches zijn te verwachten van Eric Rosengren, gouverneur van de Fed van Boston en John Williams van San Francisco.

Olie noteerde dinsdag in het groen. Een mei-future West Texas Intermediate steeg 0,8 procent tot 48,11 dollar, terwijl een mei-future Brent 0,7 procent duurder werd op 51,25 dollar.

De euro/dollar noteerde op 1,07. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,0791 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op dinsdag stond er een stand van 1,0852 op de borden.

Bedrijfsnieuws

Wells Fargo heeft voor 110 miljoen dollar geschikt klanten in verband met onterecht in rekening gebrachte kosten. Het aandeel Wells Fargo noteerde in de elektronische handel voorbeurs 0,3 procent hoger.

Vertex Pharmaceuticals steeg voorbeurs 17,7 procent. De ontwikkeling van een medicijn tegen taaislijmziekte zit in zijn fase.

3M organiseert woensdag een beleggersdag. Voorbeurs noteerde de koers van het aandeel 0,4 procent lager.

Slotstanden

De toonaangevende S&P 500 index sloot dinsdag 0,7 procent hoger op 2.358,57 punten. De Dow Jones index eindigde ook 0,7 procent in het groen op 20.701,50 punten en technologiebeurs Nasdaq steeg 0,6 procent tot 5.875,14 punten.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
BuzzFeed bereidt zich voor op beursgang - media

IPO mogelijk in 2018.

(ABM FN-Dow Jones) Mediaconcern BuzzFeed overweegt een beursgang in 2018. Dit meldde Axios woensdag op basis van niet nader genoemde bronnen in de industrie.

De website is uitgegroeid tot een nieuwssite met een entertainment divisie, waaronder een filmstudio in Los Angeles.

CEO Jonah Peretti zou volgens de mediasite aanbiedingen van andere mediabedrijven hebben afgewezen en al langer van plan zijn BuzzFeed naar de beurs te brengen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Wall Street wacht lagere opening

Markt wacht op nieuwe impulsen.

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen gaan woensdag een lagere opening tegemoet. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteren ruim een half uur voor de openingsbel tot 0,2 procent in het rood.

"De markt richt zich op de komende maanden, waarin het duidelijkheid wil over de inhoud van het beleid van de Amerikaanse regering", aldus Phil Orlando, hoofd beleggingsstrategie van Federated Investors. "Het is eerst zien dan geloven", aldus Orlando.

Dinsdag liepen de graadmeters in New York nog stevig op, nadat het Amerikaanse consumentenvertrouwen over maart steeg naar het hoogste punt in zestien jaar.

De activering van Artikel 50 zal de komende tijd de aandacht naar de Brexit-onderhandelingen trekken. Met de ondertekening ervan werden die nu officieel in gang gezet, zonder dat er nu sprake was van een duidelijke activiteit.

Beleggers hebben een relatief karig gevulde beursagenda voor de boeg. Kort na opening verschijnen in de Verenigde Staten de aanstaande woningverkopen over februari en de wekelijkse olievoorraden.

Speeches zijn te verwachten van Eric Rosengren, gouverneur van de Fed van Boston en John Williams van San Francisco.

In Europa noteerden de beurzen overwegend licht hoger, met een winst van 0,1 procent voor de breed samengestelde STOXX Europe 600 index. Beleggers konden reageren op het Italiaanse consumenten- en producentenvertrouwen, die allebei in maart bleken te zijn opgelopen.

De Aziatische beurzen noteerden vanochtend verdeeld. De Japanse Nikkei 225 steeg 0,1 procent tot 19.217,48 punten en de Chinese Shanghai Composite verloor 0,4 procent op 3.242,31 punten.

Olie noteerde woensdag in het groen. Een mei-future West Texas Intermediate steeg 0,5 procent tot 48,60 dollar, terwijl een mei-future Brent ook 0,5 procent duurder werd op 51,69 dollar.

De euro/dollar noteerde op 1,0755. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,0791 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op dinsdag stond er een stand van 1,0852 op de borden.

Bedrijfsnieuws

Wells Fargo schikte voor 110 miljoen dollar met klanten in verband met onterecht in rekening gebrachte kosten. Het aandeel Wells Fargo noteerde in de elektronische handel voorbeurs 0,3 procent hoger.

Vertex Pharmaceuticals steeg voorbeurs 18,8 procent. De ontwikkeling van een medicijn tegen taaislijmziekte zit in zijn fase.

3M organiseert woensdag een beleggersdag. De koers van het aandeel noteerde in de handel voorbeurs 0,5 procent lager.

Slotstanden

De toonaangevende S&P 500 index sloot dinsdag 0,7 procent hoger op 2.358,57 punten. De Dow Jones index eindigde ook 0,7 procent in het groen op 20.701,50 punten en technologiebeurs Nasdaq steeg 0,6 procent tot 5.875,14 punten.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Aanstaande huizenverkopen Amerika gestegen

Verkoopindex in februari op maandbasis 5,5 procent hoger.

(ABM FN-Dow Jones) Aanstaande woningverkopen in Amerika zijn in februari hersteld van de daling in de voorgaande maand. Dit bleek woensdag uit cijfers van de National Association of Realtors.

De verkoopindex nam in februari op maandbasis toe met 5,5 procent naar 112,3. Dit was het op een na hoogste niveau van de laatste tien jaar. De index voor januari werd neerwaarts bijgesteld van 109,5 naar 106,4.

Op jaarbasis was in februari sprake van een stijging van de aanstaande woningverkopen met 2,6 procent.

De index voor aanstaande huizenverkopen is gebaseerd op ondertekende contracten voor de aankoop van bestaande eengezinswoningen, appartementen en woongroepen, maar waarbij de transactie nog niets is afgerond. Na het tekenen van het contract duurt het meestal nog een tot anderhalve maand voordat de verkoop daadwerkelijk rond is.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Mogelijk vier Amerikaanse renteverhogingen dit jaar - Evans

Chicago Fed mikt op tenminste twee verhogingen.

(ABM FN-Dow Jones) Er is een kans dat de Amerikaanse Federal Reserve de belangrijkste rentetarieven dit jaar in totaal vier keer zal verhogen. Dit president Charles Evans van de Chicago Fed woensdag tijdens een bijeenkomst in Duitsland.

Volgens de centraal bankier is de kans groot dat dit jaar de rente tenminste nog één keer wordt verhoogd, na de opwaartse bijstelling tijdens het laatste rentebesluit. Als de Amerikaanse economie zich beter ontwikkelt dan voorzien kan het aantal verhogingen oplopen tot vier, aldus Evans.

"We hebben nu het punt bereikt dat de basis solide is. Ik heb veel meer vertrouwen erin dat in totaal twee renteverhogingen in 2017...zeer veilig lijken", zei Evans tegen verslaggevers. De bankier zei dat drie verhogingen mogelijk zijn als er meer vertrouwen ontstaat in de vooruitzichten. "Vier? Dat zou zelfs kunnen, als alles nog beter gaat", zei Evans.

Eerder deze maand zei ook voorzitter John Williams van de San Francisco Fed dat er dit jaar in totaal drie of zelfs vier renteverhogingen door de Fed kunnen worden verwacht.

De groei van de Amerikaanse economie is licht boven de trend, aldus Williams, en de Fed komt dichtbij zijn doelstellingen van maximale werkgelegenheid en een inflatie van 2 procent. Drie of vier verhogingen zijn daarom "logisch", zo zei de centraal bankier tegenover zakenkrant The Wall Street Journal.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Wall Street op weg naar overwegend hoger slot

Dow Jones-index blijft achter.

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn woensdag op weg naar een overwegend hoger slot. De toonaangevende S&P 500 index steeg een half uur voor de slotbel 0,2 procent tot 2.362,20 punten, de Dow Jones index daalde 0,1 procent op 20.673,68 punten en de Nasdaq noteerde 0,4 procent hoger op 5.900,10 punten.

Terwijl de Nasdaq hoger opende en bleef stijgen en de S&P 500 in het groen kwam na een lagere opening, bleef de Dow Jones-index in negatief terrein bewegen. De hoofdgraadmeter ligt hiermee op koers om voor de negende keer in de laatste tien handelssessies lager te sluiten.

Voordat de handel woensdag begon werd bekend dat de aanstaande huizenverkopen in februari met 5,5 procent zijn gestegen, wat een herstel betekende ten opzichte van de voorgaande maand. De verkoopindex kwam op het één na hoogste niveau van de laatste tien jaar uit.

President Charles Evans van de Chicago Fed zei dat er een kans is dat de Federal Reserve dit jaar de belangrijkste rentetarieven in totaal vier keer zal verhogen, mits de economie het beter doet dan verwacht. Eerder deze maand zei ook voorzitter John Williams van de San Francisco Fed dat er dit jaar in totaal drie of zelfs vier renteverhogingen door de Fed kunnen worden verwacht.

De euro/dollar noteerde op 1,0766. Bij aanvang van de handelsdag in New York bewoog het muntpaar nog op 1,0755 en rond het sluiten van de Amerikaanse beurzen op dinsdag stond er een stand van 1,0852 op de borden.

Olie noteerde dinsdag in het groen, geholpen door het wekelijkse olierapport waaruit bleek dat de benzinevoorraden waren gedaald. Een mei-future West Texas Intermediate steeg 2,2 procent tot 49,44 dollar, terwijl een juni-future Brent 2,1 procent duurder werd op 52,49 dollar.

Bedrijfsnieuws

Chipbedrijf MaxLinear neemt sectorgenoot Exar over voor 661,6 miljoen dollar. Hiermee wil MaxLinear schaalgrootte realiseren. De deal moet nog worden goedgekeurd door de relevante toezichthouders. De koers van MaxLinear steeg 5,4 procent en het aandeel Exar noteerde 22,3 procent in het groen.

Vertex steeg sterk nadat het bedrijf dinsdag nabeurs positieve onderzoeksresultaten presenteerde voor een van experimentele medicijnen. Het middel zou ongeveer 500 miljoen dollar per jaar aan de omzet van Vertex kunnen toevoegen. De koers van Vertex noteerde ruim 20 procent in het groen.

Energiefondsen profiteerden van de hogere olieprijzen. Chesapeake Energy steeg 8,4 procent, Hess won 4,9 procent en Marathon Oil kreeg er 4,3 procent bij.

Mylan verloor 3,2 procent, nadat de Amerikaanse toezichthouder Food and Drug Administration geen goedkeuring gaf voor een generiek medicijn van de farmaceut.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Wall Street sluit overwegend hoger

Dow Jones-index blijft achter

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn woensdag overwegend hoger gesloten. De toonaangevende S&P 500 index steeg 0,1 procent tot 2.361,13 punten, de Dow Jones index daalde 0,2 procent op 20.659,32 punten en de Nasdaq noteerde 0,4 procent hoger op 5.897,55 punten.

Terwijl de Nasdaq hoger opende en bleef stijgen en de S&P 500 in het groen kwam na een lagere opening, bleef de Dow Jones-index in negatief terrein bewegen. De hoofdgraadmeter is voor de negende keer in de laatste tien handelssessies lager gesloten.

Voordat de handel woensdag begon werd bekend dat de aanstaande huizenverkopen in februari met 5,5 procent zijn gestegen, wat een herstel betekende ten opzichte van de voorgaande maand. De verkoopindex kwam op het één na hoogste niveau van de laatste tien jaar uit.

President Charles Evans van de Chicago Fed zei dat er een kans is dat de Federal Reserve dit jaar de belangrijkste rentetarieven in totaal vier keer zal verhogen, mits de economie het beter doet dan verwacht. Eerder deze maand zei ook voorzitter John Williams van de San Francisco Fed dat er dit jaar in totaal drie of zelfs vier renteverhogingen door de Fed kunnen worden verwacht.

De euro/dollar noteerde op 1,0766. Bij aanvang van de handelsdag in New York bewoog het muntpaar nog op 1,0755 en rond het sluiten van de Amerikaanse beurzen op dinsdag stond er een stand van 1,0852 op de borden.

Olie noteerde dinsdag in het groen, geholpen door het wekelijkse olierapport waaruit bleek dat de benzinevoorraden waren gedaald. Een mei-future West Texas Intermediate steeg 2,1 procent tot 49,40 dollar, terwijl een juni-future Brent 1,9 procent duurder werd op 52,41 dollar.

Bedrijfsnieuws

Chipbedrijf MaxLinear neemt sectorgenoot Exar over voor 661,6 miljoen dollar. Hiermee wil MaxLinear schaalgrootte realiseren. De deal moet nog worden goedgekeurd door de relevante toezichthouders. De koers van MaxLinear steeg 5,4 procent en het aandeel Exar eindigde 22,3 procent in het groen.

Vertex steeg sterk nadat het bedrijf dinsdag nabeurs positieve onderzoeksresultaten presenteerde voor een van experimentele medicijnen. Het middel zou ongeveer 500 miljoen dollar per jaar aan de omzet van Vertex kunnen toevoegen. De koers van Vertex sloot ruim 20 procent in het groen.

Energiefondsen profiteerden van de hogere olieprijzen. Chesapeake Energy steeg 7,8 procent, Hess won 4,9 procent en Marathon Oil kreeg er 4,1 procent bij.

Mylan verloor 3,3 procent, nadat de Amerikaanse toezichthouder Food and Drug Administration geen goedkeuring gaf voor een generiek medicijn van de farmaceut.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Groei Amerikaanse economie valt iets hoger uit

Economische groei vierde kwartaal 2,1 procent.

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse economie is in het vierde kwartaal van 2016 iets harder gegroeid dan in twee vorige ramingen naar voren kwam en overtrof daarmee ook de verwachtingen. Dit bleek donderdag uit een definitieve raming van de Amerikaanse overheid.

De grootste economie ter wereld groeide in het vierde kwartaal met 2,1 procent. Uit zowel de eerste als de tweede raming kwam een groei naar voren van 1,9 procent. Economen hadden voor de derde raming gerekend op een plus van 2,0 procent.

In het derde kwartaal van 2016 groeide de Amerikaanse economie nog met 3,5 procent.

Over heel 2016 kwam de groei uit op 1,6 procent, na een plus van 2,6 procent over 2015.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Amerikaanse steunaanvragen dalen

Afname met 3.000 aanvragen.

(ABM FN-Dow Jones) Het aantal eerste steunaanvragen in de Verenigde Staten is in de week eindigend op 25 maart op weekbasis gedaald. Dit meldde het Amerikaanse ministerie van Arbeid donderdag.

De wekelijkse eerste uitkeringsaanvragen namen met 3.000 af tot 258.000 stuks. Er was gerekend op een niveau van 247.000. De steunaanvragen noteren nu al 108 weken op rij onder het niveau van 300.000.

Het aantal eerste steunaanvragen in de voorgaande week bleef ongewijzigd op 261.000.

Het vierwekelijkse voortschrijdende gemiddelde voor de eerste steunaanvragen, dat minder volatiel is dan de wekelijkse aanvragen, steeg met 7.750 naar 254.250. Het cijfer van de voorgaande week werd hier eveneens niet bijgesteld.

Het aantal verlengde steunaanvragen in de week eindigend op 18 maart steeg met 65.000 tot 2,052 miljoen aanvragen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reservedHet cijfer van de voorgaande week werd hier met XXX aanvragen opwaarts bijgesteld

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
eursblik: groei Amerikaanse economie mist evenwicht

Derde raming volgens Rabobank gesteund door verder verbetering consumptie.

(ABM FN-Dow Jones) De derde groeiraming van de Amerikaanse economie over het vierde kwartaal van 2016 laat een relatief gebrek aan evenwicht zien. Dit concludeerde marktanalist Philip Marey van Rabobank dinsdag tegenover ABM Financial News.

De bedrijfsinvesteringen zijn ook in de derde raming neerwaarts bijgesteld naar een groei van 0,9 procent, terwijl ook de groei voor de overheidsbestedingen en de netto-export omlaag werd gebracht. De consumentenbestedingen groeiden daarentegen met 3,5 procent, waar dat eerder 3,0 procent was.

"Daarmee mist het groeicijfer het nodige evenwicht. De aandacht gaat nu uit naar de groei over het eerste kwartaal, maar de voorlopige inschatting van de zijde van de Federal Reserve ligt nu op ongeveer 1,0 procent", aldus Marey.

De groei kwam in de derde raming uit op 2,1 procent op jaarbasis, boven de verwachting van 2,0 procent. Uit de eerdere raming kwam een groei van 1,9 procent naar voren.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Wall Street richting iets lagere opening

Weinig richting voor beleggers.

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen stevenen donderdag af op een nipt lagere opening. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteren ruim een half uur voor de openingsbel tot 0,1 procent in het rood.

De lagere openingsindicatie volgt op dalende beurzen in Azië, terwijl de markten in Europa het rustig aan doen met een winst van 0,1 procent voor de STOXX Europa 600 index. De Chinese Shanghai Composite index daalde 1,0 procent vanwege aanhoudende zorgen over liquiditeit, matige bedrijfscijfers en stevige dalingen voor net genoteerde ondernemingen.

Voorbeurs bleek uit een derde en definitieve raming dat de Amerikaanse economie in het vierde kwartaal met 2,1 procent is gegroeid. Dit is meer dan de groei van 1,9 procent die uit eerdere ramingen naar voren kwam. Economen hadden gerekend op een groei met 2,0 procent.

Volgens marktanalist Philip Marey van Rabobank werd de stijging vooral veroorzaakt door hogere consumentenbestedingen, maar werden een aantal andere componenten neerwaarts bijgesteld, wat aangeeft dat de groei niet breed werd gedragen.

Tegelijkertijd bleek het aantal steunaanvragen in de afgelopen week te zijn gedaald.

Net als gisteren houden enkele bestuurders van de Federal Reserve toespraken die indicaties kunnen bevatten voor het aantal verwachte renteverhogingen dit jaar. Cleveland Fed President Loretta Mester, Dallas Fed president Robert Kaplan, William Dudley van de New York Fed en John Williams van de Fed in San Francisco houden allen toespraken.

Uit de eerdere opmerkingen van de bestuurders van de Amerikaanse centrale bank kan worden opgevat dat de meesten erop rekenen dat de belangrijkste rentetarieven dit jaar tenminste nog twee keer zullen worden verhoogd, maar ook drie nieuwe rentestappen worden niet uitgesloten. De centraal bankiers wijzen daarbij op een sterker dan verwachte Amerikaanse economie.

Olie noteerde donderdag hoger. Een mei-future West Texas Intermediate bewoog 0,9 procent hoger op 49,95 dollar, terwijl een juni-future Brent 0,7 procent steeg op 52,91 dollar.

De euro/dollar noteerde op 1,0727. Bij aanvang van de handelsdag bewoog het muntpaar nog op 1,0758 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op woensdag stond er een stand van 1,0764 op de borden.

Bedrijfsnieuws

Lululemon daalde met liefst 21,6 procent in de elektronische handel voorbeurs na tegenvallende resultaten. De verkoper van yogakleding stelde teleur met de winst per aandeel en omzet in het vierde kwartaal en gaf bovendien een tegenvallende outlook af voor het huidige kwartaal. CEO Laurent Potdevin sprak van een "trage start van het jaar".

ConocoPhillips verkoopt een groot deel van zijn oliezanden in Canada aan Cenovus Energy om met de opbrengst schulden af te lossen en eigen aandelen terug te kopen. De deal heeft een waarde van 13,3 miljard dollar. In totaal heeft ConocoPhillips recentelijk voor meer dan 16 miljard dollar aan activiteiten van de hand gedaan, veel meer dan de initieel geplande doelstelling van 5 miljard tot 8 miljard dollar. Het aandeel steeg in de handel voorbeurs met 7,9 procent.

Biotechbedrijf Aeterna Zentaris zei een aanvraag bij de Amerikaanse toezichthouder in te dienen voor een nieuw geneesmiddel later dit jaar. De koers steeg in de handel voorbeurs met circa 10 procent.

Slotstanden

De Amerikaanse beurzen zijn woensdag overwegend hoger gesloten. De toonaangevende S&P 500 index steeg 0,1 procent tot 2.361,13 punten, de Dow Jones index daalde 0,2 procent op 20.659,32 punten en de Nasdaq noteerde 0,4 procent hoger op 5.897,55 punten.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Wall Street beweegt richting hoger slot

Positieve macro-data steunen Wall Street.

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen bewegen donderdag richting een hoger slot. De toonaangevende S&P 500 index steeg 0,3 procent tot 2.367,91 punten, de Dow Jones index won 0,3 procent op 20.727,03 punten en de Nasdaq noteerde pakweg een half uur voor de slotbel 0,3 procent hoger op 5.913,61 punten.

"De aandelenmarkt is grotendeels hersteld van de verkoopgolf, volgend op het intrekken van het nieuwe Republikeinse wetsvoorstel omtrent het zorgstelsel, waardoor de markt het vertrouwen verloor in het vermogen van president Donald Trump om zijn beloofde beleid, waaronder belastingverlagingen en een forse verhoging van de fiscale bestedingen, te realiseren", aldus aldus marktanalist Tony Cross van TopTradr. "De klok tikt zeker. Beleidsmakers moeten het eens worden over de Amerikaanse begrotingsplannen tegen eind april", voegde hij toe. "De waarderingen [op de aandelenmarkten] zijn hoog en er is veel winst te nemen, dus elke hint dat ofwel de fiscale hervormingen niet doorgaan of dat de overheid in een impasse verkeert over de Amerikaanse begroting, biedt het potentieel voor een omslag in de markt", aldus de analist.

Op macro-economisch vlak werd donderdag bekend dat de Amerikaanse economie in het vierde kwartaal van 2016 iets harder is gegroeid dan in twee vorige ramingen naar voren kwam en overtrof daarmee tevens de verwachtingen. De grootste economie ter wereld groeide in het vierde kwartaal met 2,1 procent.

Het aantal eerste steunaanvragen in de Verenigde Staten is in de week eindigend op 25 maart gedaald met 3.000 tot 258.000 eerste steunaanvragen.

De mei-future voor een vat ruwe olie sloot donderdag op de New York Mercantile Exchange 0,84 dollar hoger, ofwel 1,7 procent, op 50,35 dollar

De euro/dollar noteerde op 1,0686. Bij aanvang van de handelsdag in New York bewoog het muntpaar nog op 1,0727 en rond het sluiten van de Amerikaanse beurzen op woensdag stond er een stand van 1,0764 op de borden.

Op macro-economisch vlak staan vrijdag een drietal publicaties in de Verenigde Staten geagendeerd. Voorbeurs verschijnen dat over de persoonlijke inkomens en bestedingen in februari, gevolgd de inkoopmanagersindex van de regio Chicago in maart en het consumentenvertrouwen in maart.

Bedrijfsnieuws

Cenovus Energy noteerde 12,8 procent lager, na het nieuws dat ConocoPhillips het merendeel van zijn Canadese teerzand-assets aan het bedrijf verkoopt. ConocoPhillips steeg 8,5 procent.

Lululemon Athletica verloor 23,4 procent, nadat diverse analisten hun koersdoel voor de retailer verlaagden, volgend op teleurstellende resultaten in het vierde kwartaal en een zwakke outlook.

Apple daalde 0,2 procent, nadat de techgigant woensdag voor de tweede opeenvolgende dag op recordniveau sloot en voor de zesde keer in maart.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
'Dropbox zet stap richting beursgang'

Gepubliceerd op 30 mrt 2017 om 21:23 | Views: 13

SAN FRANCISCO (AFN) - Online-opslagdienst Dropbox is een kredietfaciliteit van 600 miljoen dollar overeengekomen met een consortium van zes banken onder leiding van JPMorgan Chase. Dat meldt persbureau Bloomberg donderdag op basis van bronnen.

De extra financiële ruimte moet de mogelijkheden van Dropbox vergroten in aanloop naar een beursgang. Die moet nog voor het einde van dit jaar plaatsvinden. Eerder liet het bedrijf weten geen haast te hebben met een beursgang en dat winstgevendheid dichtbij is.

Het bedrijf werd tijdens een financieringsrond in 2014 gewaardeerd op 10 miljard dollar. Dropbox mikt zich de laatste tijd vooral op grote bedrijven en heeft de omzet daarmee op weten te krikken.
voda
0
Wall Street hoger gesloten

Cleveland Fed-voorzitter Loretta Mester voorziet een terugkeer naar een inflatie van 2 procent.

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn donderdag hoger gesloten. De toonaangevende S&P 500 index steeg 0,3 procent tot 2.368,06 punten, de Dow Jones index won 0,3 procent op 20.728,49 punten en de Nasdaq sloot 0,3 procent hoger op 5.914,34 punten.

"De aandelenmarkt is grotendeels hersteld van de verkoopgolf, volgend op het intrekken van het nieuwe Republikeinse wetsvoorstel omtrent het zorgstelsel, waardoor de markt het vertrouwen verloor in het vermogen van president Donald Trump om zijn beloofde beleid, waaronder belastingverlagingen en een forse verhoging van de fiscale bestedingen, te realiseren", aldus aldus marktanalist Tony Cross van TopTradr. "De klok tikt zeker. Beleidsmakers moeten het eens worden over de Amerikaanse begrotingsplannen tegen eind april", voegde hij toe. "De waarderingen [op de aandelenmarkten] zijn hoog en er is veel winst te nemen, dus elke hint dat ofwel de fiscale hervormingen niet doorgaan of dat de overheid in een impasse verkeert over de Amerikaanse begroting, biedt het potentieel voor een omslag in de markt", aldus de analist.

Marktanalist Brian Belski van BMO Capital Markets verwacht dat de aandelenmarkten de komende maanden op- en neer zullen bewegen, waarbij beleggers geconfronteerd worden met negatieve factoren in verband met Trump's beleidsretoriek en positieve factoren zoals de verbeterde macro omstandigheden en stijgende winstcijfers.

Op macro-economisch vlak werd donderdag bekend dat de Amerikaanse economie in het vierde kwartaal van 2016 iets harder is gegroeid dan in twee vorige ramingen naar voren kwam en overtrof daarmee tevens de verwachtingen. De grootste economie ter wereld groeide in het vierde kwartaal met 2,1 procent.

Cleveland Fed-voorzitter Loretta Mester voorspelde dat het bruto binnenlands product in 2017 boven de 2 procent zou uitkomen en voorziet een "duurzame terugkeer" naar een inflatie van 2 procent "in het komend jaar of zo". Mester verwacht tevens dat de Fed de rente dit jaar opnieuw zal verhogen, maar kon niet zeggen hoeveel keer de rente dit jaar verhoogd zou kunnen worden. Marktvolgers voorzien momenteel dat de centrale bank de rente drie of vier keer zal verhogen in 2017.

Het aantal eerste steunaanvragen in de Verenigde Staten is in de week eindigend op 25 maart gedaald met 3.000 tot 258.000 eerste steunaanvragen.

De mei-future voor een vat ruwe olie sloot donderdag op de New York Mercantile Exchange 0,84 dollar hoger, ofwel 1,7 procent, op 50,35 dollar

De euro/dollar noteerde op 1,0683. Bij aanvang van de handelsdag in New York bewoog het muntpaar nog op 1,0727 en rond het sluiten van de Amerikaanse beurzen op woensdag stond er een stand van 1,0764 op de borden.

Op macro-economisch vlak staan vrijdag een drietal publicaties in de Verenigde Staten geagendeerd. Voorbeurs verschijnen dat over de persoonlijke inkomens en bestedingen in februari, gevolgd de inkoopmanagersindex van de regio Chicago in maart en het consumentenvertrouwen in maart.

Bedrijfsnieuws

Met name de regionale financials profiteerden van de beter dan verwachte economische groeicijfers. Zions Bankcorp won circa 2,8 procent, Regions Financial won ongeveer 2,5 procent en de SPDR S&P Regional Banking ETF won ruim 3,0 procent.

Cenovus Energy noteerde circa 13,6 procent lager, na het nieuws dat ConocoPhillips het merendeel van zijn Canadese teerzand-assets aan het bedrijf verkoopt. ConocoPhillips steeg circa 8,4 procent.

Lululemon Athletica verloor circa 23,4 procent, nadat diverse analisten hun koersdoel voor de retailer verlaagden, volgend op teleurstellende resultaten in het vierde kwartaal en een zwakke outlook.

Apple daalde 0,2 procent, nadat de techgigant woensdag voor de tweede opeenvolgende dag op recordniveau sloot en voor de zesde keer in maart.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
25.191 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 ... 1256 1257 1258 1259 1260 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 866,03 +0,68 +0,08% 10:08
AMX 920,88 +2,20 +0,24% 10:08
ASCX 1.192,82 -15,09 -1,25% 09:53
BEL 20 3.811,59 +17,02 +0,45% 10:08
Germany40^ 17.797,90 +27,88 +0,16% 10:08
US30^ 37.805,58 +77,87 +0,21% 10:04
US500^ 5.037,51 +17,95 +0,36% 10:08
Nasd100^ 17.579,53 +74,62 +0,43% 10:08
Japan225^ 38.086,71 +342,64 +0,91% 10:06
WTI 81,51 -0,70 -0,85% 10:07
Brent 86,55 -0,76 -0,87% 10:07
EUR/USD 1,0681 +0,0010 +0,09% 10:08
BTC/USD 61.149,91 -103,03 -0,17% 10:08
Gold spot 2.379,29 +18,30 +0,78% 10:08
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
EXOR NV 102,100 +1,300 +1,29% 09:48
ArcelorMittal 23,810 +0,300 +1,28% 09:50
PROSUS 28,805 +0,330 +1,16% 09:51
Dalers Laatst +/- % tijd
ASMI 556,000 -24,200 -4,17% 09:51
BESI 139,600 -2,750 -1,93% 09:51
IMCD 151,750 -1,100 -0,72% 09:50

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront