Forum: Koffiekamer » DD AEX 18 juni - Verantwoorden » Pagina: 34 | Belegger.nl

DD AEX 18 juni - Verantwoorden

692 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 29 30 31 32 33 34 35 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
ShortIsGoodMan
0
van bloomberg

Global Stocks Rise as S&P 500 Fluctuates; Gold Reaches Record

(de helft negatief gesloten maar goed.. al met al b/e)

www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601...

The MSCI World Index of stocks rose for the ninth day, the longest rally in 11 months..

9 dagen stijgen, langste rally in 11 maanden tijd, en je weet welk nieuws er was afgelopen weken en je weet wat er komen gaat, ga je dan nog kopen?

I heard a guy on Bloomberg yesterday presenting the bullish case. To paraphrase:
'If you can just ignore the noise - the oil spill in the gulf, the European sovereign debt crisis, the tension between Israel and Iran, the tension between North and South Korea, the weaker than expected job numbers, the State debt issues, the weak retail sales numbers - if you can just ignore that and focus on the fundamentals, then stocks at 12x EPS are looking like a good buy right now'.
Seriously, thats a reasonable approximation of what the 'analyst' /trader interviewed on Bloomberg said. Draw your own conclusions...
Paulus29
0
quote:

KonVicT *G* schreef:


[quote=Paulus29]
[quote=Witte Weduwe]
[quote=beursbeuker.]
[quote=Deodorant]
omdat je in dit soort markten /expiratie dagen niet echt je geld kunt verdienen.

[/quote]De laatste dagen kon je in individuele amerikaanse stocks goed geld maken, goede volumes en flinke bewegingen, vandaag in AMLN en RIG (superaandeel) goede zaken gedaan, jullie fixeren je veel te veel op de dode indexen en gokopties, je moet verder kijken.
[/quote]

RIG???? Lol je pakt gewoon 2 aandelen die hard stijgen vandaag? Mijn tip vd dag. Ga met je hele 2 miljoen in BP. Dat olielek wordt zwaar overdreven...
[/quote]

Daarnaast zou je er toch ook vanuit kunnen gaan dat die bron op een goede dag leeg zal zijn.

Dan kan BP gewoon weer lekker UP! Je kunt er dus niet vroeg genoeg bij wezen....:-)
[/quote]

denk wel dat BP failliet gaat. Opruimkosten zullen gigantisch zijn. Vertrouwen is weg, reputatieschade is gigantisch. Daarnaast nog de claims plus misgelopen omzet. Dividend word opgeschort dus zal het de koers ook geen goed doen. Zou er uit blijven. En dan nog de gevolgen als het daadwerkelijk failliet gaat. Moeilijke kwestie.


Vlak Gazprom niet uit.

Er is een reden dat Medvedev plosteling ook wat over het olielek en BP te zeggen heeft. Leer mij de Russen kennen.

BP maar ook Shell e.d. moeten goed op hun tellen gaan passen. Gazprom heeft grote ambities.
KonVicT *G*
0
toch raar dat iedereen cijfers vergelijkt met een jaar geleden. En dan nog soms maar 1 tot 2% beter doen. 1 jaar geleden zaten we in de zwaarste crisis in jaren, nu nog steeds. Er is weinig veranderd. Als je echt goed wil vergelijken moet je kijken naar vlak voor de crisis en nu. Dan zie je pas een gigantisch verschil.
ShortIsGoodMan
2
Deo het valt mij op dat jij je postings heel vaak edit. Ik lees je bericht en even later staat er wat anders. Wispelturig type? Zegt mij wat over betrouwbaarheid.
bezinteergebelegt
0
quote:

Ole in het berenbos II schreef:


Tijd voor bier en clippy's en/of plaatselijke cafe..

Gr..


Ik ga verder gokken in het Holland casino in Rotterdam, geen chips, geen nootjes, geen clippies, wel pokerkaarten, bier en mooie vrouwen. Allen goed weekend verder en tot maandag voorbeurs

gr

B.E.G.B
voda
1
quote:

ShortIsGoodMan schreef:


Deo het valt mij op dat jij je postings heel vaak edit. Ik lees je bericht en even later staat er wat anders. Wispelturig type? Zegt mij wat over betrouwbaarheid.

Stond o.a. Deo niet op jouw "blacklist"( [IGNORE]?

Wie is hier wispelturig?
ramptoerist
0
quote:

ShortIsGoodMan schreef:


9 dagen stijgen, langste rally in 11 maanden tijd, en je weet welk nieuws er was afgelopen weken en je weet wat er komen gaat, ga je dan nog kopen?Nee, maar niemand koopt ook vandaag, dat laat het volume wel zien.
Je vergeet alleen dat de blow off al geweest is. En dan heb je die 20 % regel. Daar is het niet onder geweest.
Als het namelijk echt gaat, gaat Goud ook. En dat gaat Up vandaag.

Economie is 3 keer niks, hangt aan elkaar van steunmeuk, dubbel dip is nog steeds reëel etc etc.
Maar waneer het dan weer zakt, daar zit hem nu de crux.
En zo te zien heb je vol ingezet op deze week, en dat had je met een echte porto behoorlijk wat geld gekost. Mooi leermomentje iig :)

trendje is nog steeds up na de 9880 DJ.
[verwijderd]
0
quote:

ShortIsGoodMan schreef:


then stocks at 12x EPS are looking like a good buy right now'.Zeker forward P/E van uber optimistische analysten?

Want shiller P/E (gemiddelde over 10 jaar van de P/E) staat nog steeds rond of boven 20 (erg hoog).
ramptoerist
1
quote:

ShortIsGoodMan schreef:


Deo het valt mij op dat jij je postings heel vaak edit. Ik lees je bericht en even later staat er wat anders. Wispelturig type? Zegt mij wat over betrouwbaarheid.


Zeker wispelteurig, maar iig niet dat enorme minderwaardigheidscomplex en de drang naar een slachtofferrol, met een demo account, en dat vreemde gedoe met ''klanten''.

En ik redigeer graag m'n eigen epistels. Tipje wellicht ?
.--. .. -.-
0
Aegon 4,94 (-0,20%) Arcelor Mittal 24,60 (-0,53%) ASML Holding 24,97 (-0,32%) ING Groep 6,87 (-0,15%) Shell 22,08 (0,55%) Philips 26,15 (-0,57%) Unilever 23,12 (-0,34%)

Zou de future goed zitten? Shell boven 22,- een weekje na ex-dividend.
[verwijderd]
1
quote:

Deodorant schreef:


[quote=ShortIsGoodMan]
Deo het valt mij op dat jij je postings heel vaak edit. Ik lees je bericht en even later staat er wat anders. Wispelturig type? Zegt mij wat over betrouwbaarheid.


Zeker wispelteurig, maar iig niet dat enorme minderwaardigheidscomplex en de drang naar een slachtofferrol, met een demo account, en dat vreemde gedoe met ''klanten''.

En ik redigeer graag m'n eigen epistels. Tipje wellicht ?
[/quote
hmmm... en jij hebt een hang naar het observeren en analyseren van mensen? ;)
voda
0
Energiefondsen gewild op tam Wall Street
18 juni 2010, 22:23 | ANP
NEW YORK (AFN) - De belangrijkste beursgraadmeters op Wall Street kwamen vrijdag nauwelijks in beweging bij gebrek aan richtinggevend nieuws. Beleggers besloten om vlak voor het weekeinde geen grote risico's meer te nemen. Energiefondsen waren wel in trek door een lichte stijging van de olieprijs.

Ook zorgden het aflopen van optiecontracten op individuele aandelen en indices voor wat extra handel. Elke derde vrijdag van de maand lopen optiecontracten af. Handelaren moeten dan posities in aandelen innemen om aan hun verplichtingen te kunnen voldoen. ,,Handelaren anticiperen op de aflopende optiecontracten en dekken hun posities af. Dat zorgt voor meer beweeglijkheid binnen een bepaalde bandbreedte'', aldus een vermogensbeheerder in Chicago.

De Dow-Jonesindex van dertig grote fondsen sloot 0,2 procent hoger op 10.450,64 punten. De breder georiënteerde S&P 500-index was de gehele dag praktisch onveranderd en eindigde 0,1 procent hoger op 1117,51 punten. De door technologiefondsen gedomineerde Nasdaq won 0,1 procent op 2309,80 punten.

Grondstoffenbedrijven

Grondstoffenbedrijven trokken de kar in New York. In de Dow was ExxonMobil een van de grootste stijgers met een winst van 0,8 procent. Chevron klom 0,3 procent en Du Pont werd 1,5 procent meer waard. De prijs voor een vat ruwe Amerikaanse olie ging 0,8 procent omhoog tot 77,39 dollar.

Het Britse BP, met een beursnotering in New York, eindigde 0,2 procent hoger. Bestuursvoorzitter Tony Hayward heeft niet langer de dagelijkse leiding over de bestrijding van de olieramp in de Golf van Mexico, zo werd vrijdag bekend. Hayward werd donderdag zwaar onder vuur genomen tijdens een hoorzitting van de commissie Energie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

Grootste stijger

De grootste stijger in de Dow was bankconcern JP Morgan met een plus van 1,9 procent, een fonds dat in de top-tien zat van meest verhandelde optiecontracten. Farmacieconcern Pfizer stond onderaan met een 1,7 procent lagere koers.

Op de valutamarkt noteerde de euro, die al twee weken de opgaande lijn te pakken heeft, op 1,2380 dollar.
ramptoerist
0
quote:

haringzonderui schreef:hmmm... en jij hebt een hang naar het observeren en analyseren van mensen? ;)


In dit geval eerder het afschminken van de clown.
Je kan wel een olijke neus opzetten en scoren op een kinderfeestje, maar de persoon erachter blijft immer dezelfde :)


bobbyh
0
quote:

beurs klepper schreef:


Gewoon alles doen wat ShortMan doet, dan ben je zo binnen.


Wahaha, had je de afgelopen 2 weken iig een godsermogen verloren.
voda
1
VS VANDAAG: Wall Street sluit hoger


AMSTERDAM (Dow Jones)--Wall Street is vrijdag met winst gesloten, met name vanwege

De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,2% hoger op 10.450,6 punten. De breed samengestelde S&P 500 steeg 0,1% tot 1.117,51 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 0,1% won tot 2.309,80 punten.

Handelaren en analisten geven aan dat onder meer de succesvol verlopen Spaanse obligatieveiling deze week de zorgen over Europese schulden wat heeft verlicht. Toch blijven de schulden in (Zuid-) Europese landen een punt van zorg dat mogelijk tot nieuwe volatiliteit in de aandelenmarkten en bijvoorbeeld in de wisselkoers van de euro/dollar kan leiden.

"Beleggers bekijken de markten nu meer per week dan dat ze simpelweg zeggen dat "alles" in orde is en ze over gaan tot de orde van de dag", zegt Peter Boockvar, strateeg bij Miller Tabak. "Vergeet niet dat sinds Griekenland in november op de agenda kwam er sindsdien meedere momenten zijn geweest waarop we dachten dat alles in orde was."

Diverse aandelen presteerden vrijdag goed.

Caterpillar (+1,4%) won terrein nadat de producent van onder meer graafmachines goede Aziatische verkoopcijfers publiceerde. Op jaarbasis verkocht Caterpillar 38% meer machines in mei. Dat cijfer zorgde voor optimisme onder beleggers over de economische groei in Azie.

Walgreen (+2,8%) en CVS (+1,9%) stegen beiden nadat de bedrijven een ruzie over de vergoeding van medicijnen bijlegden.

Transocean won 8,5% nu beleggers lijken te denken dat Transocean geen grote problemen met de aansprakelijkheid voor de ramp in de Golf van Mexico zal krijgen.

De aandelen van Apple (+0,8%) bereikten een nieuwe hoogste stand boven $275 en zakte daarna terug tot $274,07. Donderdag presenteert Apple een nieuwe versie van de populaire iPhone.Door Maarten Kolsloot, Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; maarten.kolsloot@dowjones.com

ramptoerist
0
quote:

voda schreef:


VS VANDAAG: Wall Street sluit hoger
De aandelen van Apple (+0,8%) bereikten een nieuwe hoogste stand boven $275 en zakte daarna terug tot $274,07. Donderdag presenteert Apple een nieuwe versie van de populaire iPhone.het gerucht gaat namelijk dat Apple geen eisen meer gaat stellen aan de keuze van de provider. In normaal NL zou dat ziijn dat ze dus Simlock vrij zijn, en dat een ieder ze met zijn of haar eigen mobile netwerk kan gebruiken.
Nog steeds wel de eerste short kandidaat hier. Vandaag weer een nieuwe ATH.
turbo-1
0
quote:

Deodorant schreef:


[quote=ShortIsGoodMan]
Deo, waar je mee omgaat wordt je door besmet :)
[/quote]

Geestig. maar doel je nu op die klanten van Durfje ? verhaal sloeg op 2 mensen hier he :) Met alletwee ''klanten''.
Ik heb net wat terug zitten lezen: Boeiende postings Deo :))
Het lukte de Shortman (gisteren inmiddels) in 1 posting om 7 scheldwoorden te 'scoren' n.a.v. van een klein beetje kritiek. Maar gelukkig voor hem stellen ZIJN ''klanten'' nooit vragen :)


692 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 29 30 31 32 33 34 35 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 617,33 -4,79 -0,77% 21 feb
AMS25-24h 615,61 -1,72 -0,28% 21 feb
AMX 963,71 -9,85 -1,01% 21 feb
ASCX 1.075,09 -6,16 -0,57% 21 feb
BEL 20 4.078,44 -40,60 -0,99% 21 feb
BRX20-24h 4.068,59 -9,85 -0,24% 21 feb
Germany30^ 13.520,50 -143,50 -1,05% 04:43
Dutch15-index 16.948,53 -184,63 -1,08% 21 feb
Euro30-index 19.531,64 -215,37 -1,09% 21 feb
US30# 28.997,93 +2,63 +0,01% 21 feb
US500# 3.338,52 +0,89 +0,03% 21 feb
Nasd100# 9.447,65 +0,97 +0,01% 21 feb
Japan225# 23.206,39 -180,35 -0,77% 21 feb
New York WTI spot 56,22 +0,59 +1,06% 22 jul
Gold World Spo... 1.643,40 +23,50 +1,45% 21 feb
EUR/USD 1,0848 0,0000 0,00% 21 feb

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Galapagos 249,500 +6,800 +2,80% 21 feb
DSM 116,050 +0,950 +0,83% 21 feb
ADYEN NV 871,600 +1,800 +0,21% 21 feb
Dalers Laatst +/- % tijd
NN Group 36,590 -0,820 -2,19% 21 feb
ArcelorMittal 14,998 -0,334 -2,18% 21 feb
UNIBAIL-RODAMCO-... 122,850 -2,650 -2,11% 21 feb

Nieuws Forum

Viruszorgen blijven beurzen plagen
pietje-2005 op 22 feb 2020 23:07
23
'Veelbelovende pijplijn bij Galapagos...
Schip0100 op 22 feb 2020 20:10
7
Moody's geeft B2-rating aan Fugro
het zwaard op 22 feb 2020 18:45
4
AEX wat verder in de min
Nuob op 22 feb 2020 18:10
16
'Wall Street opent lager door zorgen ...
Pinda91 op 22 feb 2020 17:00
55