Wessanen « Terug naar discussie overzicht

September; nieuwe maand, nieuwe directeur

44 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
SAHR-0310
0
AMSTERDAM – Jeroen Mustert is benoemd tot de nieuwe general manager van Wessanen Benelux. Mustert is afkomstig van Grolsch-moeder SAB Miller.

Dat heeft Wessanen vrijdag bekendgemaakt. Mustert, die per 1 september in dienst treedt van Wessanen Benelux, heeft 20 jaar ervraing in de fast moving consumer goods-industrie. Tot voor kort was hij bij SAB Miller verantwoordelijk voor marketing en sales in West- en Centraal-Europa. Daarvoor bekleedde hij diverse international marketing en salesfuncties bij Reckitt Benckiser en was hij algemeen directeur Nederland bij The Coca-Cola Company.
SAHR-0310
0
SAHR-0310
0
Weer een kostenpostje; enige voordeel is dat die rommel niet veel verkocht kan zijn!

"Wessanen Benelux roept Natufood Lynolax ontbijtmix terug

Wessanen Benelux heeft besloten om met onmiddellijke ingang haar product Natufood Lynolax ontbijtmix 350 gram terug te roepen. Het betreft alle houdbaarheidscodes. Door problemen in het productieproces van de producent voldoet het product mogelijk niet aan de gestelde kwaliteitseisen. Daardoor is het ongeschikt voor consumptie."
rene l
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 3 september 2013 06:12:

Weer een 'Marketing- en Sales man'. En nu maar hopen dat ze ook wat gaan verkopen.
Ik lees het nu ook, het is al een tijdje stil rondom ons allergeliefde Wes na de recente verkapte winstwaarschuwing.
Net als de kamerleden hebben ze waarschijnlijk langdurig vakantie gehad.
Volgens mij hebben ze vorig jaar nog ene Petra aangenomen voor deze zelfde functie.
Wat zou er aan de hand zijn met haar, een bliksem carriere en promotie gemaakt intern, of door Koffrie in hoogsteigen persoon zorgvuldig gewipt.
Dubbele top-functies lijken mij onhandig en duur.
Het is en blijft een wazige bende.
RESEARCH
0
Petra is directeur en Jeroen general manager. Petra heeft zo goed gepresteerd dat zij wel hulp kan gebruiken...... Zij is er dus nog niet uitgewipt, misschien wel gewi....

Vraag mij nog steeds af wanneer wij nu eens een keer Clipper vinden in de supermarkten, zou in april al in de schappen liggen. Men is te druk met het binnenhalen van nog meer kennissen om de zaak leeg te roven. Kan niet wachten op de dag dat de zaak in stukjes wordt verkocht, begrijp nog steeds niet waarom Delta nog niet is uitgestapt.

vr 23 mrt 2012, 13:14
Wessanen benoemt top Benelux
HARDERWIJK (AFN) - Wessanen heeft Petra van der Linden benoemd als algemeen directeur voor Wessanen Benelux. Eva Visser wordt de financiele topvrouw voor de Beneluxdivisie. Dat maakte de onderneming vrijdag bekend.
Van der Linden volgt Jeremy Deacon op, die de functie op interimbasis vervulde. De financiële toppositie werd tot nu toe ingevuld door interim Cis Marring.

Eva Visser, die eerder zelf ad-interim werkzaam was bij onder meer het UMC Utrecht en Fair Trade Original, begint op 1 mei aan haar nieuwe baan. Petra Van der Linden, die tot nu toe aan het hoofd stond van Prénatal Moeder en Kind, begint officieel op 10 juni op haar nieuwe positie.

SAHR-0310
0
Ralf Hoppe neuer Vertriebsdirektor bei Wessanen
2013
06
Sep

Personalwechsel bei Wessanen: Ralf Hoppe wird neuer Vertriebsdirektor Fachhandel. Der derzeitige Vertriebsleiter von Provamel kommt für Thore Quednau, der das Unternehmen zum 31.10.2013 verlässt. Quednau wurde im vergangenen Jahr Vertriebsdirektor bei Wessanen, nachdem er bereits seit 2003 die Leitung des Vertriebsbereiches Fachhandel innehatte. Zuvor war er drei Jahre lang für die Wessanen-Marke Allos tätig.

Quednau möchte sich nun neuen Herausforderungen stellen. Ralf Hoppe tritt zum 1. Januar 2014 seine Stelle als Vertriebsdirektor Fachhandel im Unternehmen an. Der 47-Jährige hat langjährige Erfahrung in den Bereichen Key Account und Vertriebsleitung und war in den vergangenen Jahren unter anderem für Mars, Bauknecht Hausgeräte und Alpro/Provamel tätig
SAHR-0310
0
AMSTERDAM (AFN) - Invesco Limited heeft een kapitaalbelang en stemrecht van 4,21 procent in Wessanen. Dat bleek vrijdag uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Het is de eerste melding van Invesco in Wessanen die terug te vinden is in de archieven van de toezichthouder. Invesco heeft ook belangen in Ajax en Kendrion, aldus de database van de AFM.
SAHR-0310
0
Meldingsplicht vanaf 3%. Invesco meldt nu belang van 4,21%. Ik zie dit niet terug in het volume van de laatste dagen. Ook niet wanneer ik uit zou gaan van 2,99% naar 4,21%.

Is wel voldaan aan het tijdig doen van meldingsplicht?
[verwijderd]
0
en ze zitten in AJAX....
grappig,schijnbaar over 1 komsten met wessanen
wel WAT kunnen maar ver van DE top....
loosers of te overnemen partijen?
ajax met wie? (ga ik in ajax)
wessanen wie?
[verwijderd]
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 13 september 2013 07:32:

Meldingsplicht vanaf 3%. Invesco meldt nu belang van 4,21%. Ik zie dit niet terug in het volume van de laatste dagen. Ook niet wanneer ik uit zou gaan van 2,99% naar 4,21%.

Is wel voldaan aan het tijdig doen van meldingsplicht?
Waarschijnlijk zijn ze onderhands van eigenaar verwisseld? Volume is de laatste tijd inderdaad te weinig geweest om de transactie via de beurs te laten verlopen.
SAHR-0310
0
Cleome van den Berg is brandmanager bij Wessanen. Zij is verantwoordelijk voor de lancering van het Engelse theemerk Clipper in Nederland. "Thee is hip en happening."

Gefeliciteerd met de lancering van Clipper. Wat is Clipper en hoe wordt Clipper ontvangen?

Cleome van den Berg: "Clipper is een Brits theemerk dat sinds kort ook te koop is in Nederland bij Albert Heijn en bij natuurvoedingswinkels. Als je de verpakking ziet, ben je verkocht. Het heeft een te gek design dat gewoon ‘styling’ is voor je interieur. Het mooie is dat Clipper thee juist staat voor ‘it’s what’s on the inside that counts’. Dat betekent biologische en Fairtrade-thee met een geweldig goede smaak. Dus die verpakking is bijzaak."

Hoe ziet de lanceringscampagne van Clipper eruit en welke media zet je daarvoor in?

"Clipper richt zich in eerste instantie op een selecte doelgroep. Jong, hoogopgeleid, stedelijk, bewuste eetstijl. Dat betekent een gerichte PR-campagne en sampling op de juiste plekken om brand ambassadors te creëren. Wie kiezen dus niet voor de beurzen, wel voor urban boerenmarkten."

Hoe onderscheidt Clipper zich van andere thee?

"Thee is hip en happening. Net als de koffiemarkt een paar jaar geleden is de theemarkt zich nu sterk aan het ontwikkelen. Het aanbod in smaken in de supermarkt is enorm toegenomen, alleen de kwaliteit blijft achter. Clipper zet de nieuwe standaard voor theedrinken in het supermarktkanaal door theeliefhebbers een biologische, eerlijke premiumthee te bieden."

Hoe lang werk je al voor Wessanen en in welke functies?

"Sinds deze zomer werk ik als Brand Manager voor Zonnatura en Clipper."

Wat heeft de marketingcommunicatie van Wessanen dat andere bedrijven niet hebben?

"Een echt verhaal. Eigenlijk heel makkelijk voor een marketeer, want het verhaal hoeft niet meer te worden bedacht. De producten zijn eerlijk, dichtbij de natuur en ook nog eens gezond. De uitdaging zit juist in het overbrengen van dat echte verhaal, want gezond eten is complex en niet uit te leggen in één reclamezin."

Wat deed je voordat je bij Wessanen werkte?

"Ik was brand manager voor Unox bij Unilever en daarvoor PR consultant bij Winkelman en Van Hessen."

Op welke social media ben je actief en waarvoor gebruik je ze?

"Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest. Voor werk, voor het opdoen van inspiratie en om in contact te blijven met vrienden."

Kun je jezelf in vijf merken omschrijven?

"Marie Stella Maris, HEMA, Billabong, Brouwerij ’t IJ en Clipper, want dat merk past helemaal bij mij."

Wat zijn jouw ambities als marketeer?

"Ik vind het een intrigerend iets dat veel mensen niet nadenken over wat ze eten en waar het vandaan komt. Ik geloof in ‘wat je eet, ben je zelf’ en vanuit die optiek vind ik het iets onbegrijpelijks dat mensen drie keer per dag hun eten gedachteloos naar binnen werken. Mijn ambitie is dan ook om mensen een bewustere keus te laten maken in de voeding die ze kiezen."
SAHR-0310
0
@Research; zojuist artikel geplaatst wat antwoord geeft op je vraag aangaande Clipper thee in NL ;-)
RESEARCH
0
quote:

SAHR-0310 schreef op 16 september 2013 13:45:

@Research; zojuist artikel geplaatst wat antwoord geeft op je vraag aangaande Clipper thee in NL ;-)
Sahr bedankt voor je artikel, knap gevonden. Vandaag ben ik echter weer tijdelijk uitgestapt (heb alleen nog call opties december). Zit tijdelijk behoorlijk fors in Tom2, eigenlijk iets te fors. Kom na een ritje bij Tom2 (hoop ik) zeer zeker weer terug. Van Clipper heb ik nl. wel goede verwachtingen.
SAHR-0310
0
TomTom staat ook wat te gebeuren. Heb ze in porto voor 4,00 gemiddeld. Hoop dat je dan ook nog veel koerswinst behaalt op je stukken TomTom ;-)

RESEARCH
0
Heb TomTom zelf gemiddeld nu op 4,77 en nog een aantal RBS turbo long 2.0 gekocht voor 2,82. Heb al wel een leuke winst er normaliter had ik dat al verzilverd, maar ik verwacht inderdaad nog meer gezien het volume van de laatste weken en de afbouw van de shortposities. Hoop dat Wessanen nog even rond de 2,80 blijft hangen. Wat ik nog steeds niet begrijp is dat er nog geen duidelijkheid is over de rechtszaak tegen Diageo.
rene l
1
quote:

SAHR-0310 schreef op 16 september 2013 13:42:

Cleome van den Berg: "Clipper is een Brits theemerk... Het heeft een te gek design dat gewoon ‘styling’ is voor je interieur.

Kun je jezelf in vijf merken omschrijven?

...HEMA...

Wat zijn jouw ambities als marketeer?

"Ik vind het een intrigerend iets dat veel mensen niet nadenken over wat ze eten en waar het vandaan komt. Ik geloof in ‘wat je eet, ben je zelf’ en vanuit die optiek vind ik het iets onbegrijpelijks dat mensen drie keer per dag hun eten gedachteloos naar binnen werken. Mijn ambitie is dan ook om mensen een bewustere keus te laten maken in de voeding die ze kiezen."
SAHR,

Bedankt voor het signaleren van een nieuwe topper aan het front.
Tja, van Unox meisje naar een geurbaniseerde meid die 's middag thee zet.
Unox worsten zij hartstikke ongezond, maar wel heel erg lekker.

Zelf maakt het mij niet zo uit of er een m/v op een dergelijke positie zit, ik heb grote twijfels of zij voldoende ervaring heeft gezien haar arbeidsverleden, ze spreekt zich zelf behoorlijk tegen, nou ja, als je marketing doet kan het allemaal, als het maar verkoopt.

We zitten in Europa in een crisis, ik zie dat er in de supermarkten regelmatig flink gestunt wordt met de prijzen van thee van de bekende merken.
Thuis drinken we ook wel thee, kopen alleen wat er in de aanbieding is, zelf drink ik Koffrie.
Benieuwd of ze zich er tussen kunnen wringen en marktaandeel kunnen wegkapen bij de gevestigde orde.

In de jaren 70 vorige eeuw hadden we bij ons in het dorp een Ierse Setter die regelmatig de krant haalde.
Het beest brak thuis regelmatig uit en snelde zich richting de Hema een paar kilometer verderop.
In de winkel overrompelde hij het personeel en jatte een Hema Worst, dat beest had smaak.
Het klinkt ongelofelijk, toch is het waar.

Ik wacht met smart op geheel of gedeeltelijke ontbinding van deze mistige toko die beleggers continu zand in de ogen strooit.
44 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 875,70 +1,68 +0,19% 10:20
AMX 923,50 -2,26 -0,24% 10:21
ASCX 1.204,27 -2,80 -0,23% 10:06
BEL 20 3.862,24 -21,59 -0,56% 10:21
Germany40^ 18.014,30 -74,40 -0,41% 10:20
US30^ 38.365,49 +12,18 +0,03% 10:20
US500^ 5.043,69 -28,70 -0,57% 10:20
Nasd100^ 17.349,72 -174,41 -1,00% 10:20
Japan225^ 37.740,14 -258,62 -0,68% 10:20
WTI 83,13 +0,23 +0,28% 10:20
Brent 87,30 -0,78 -0,89% 10:20
EUR/USD 1,0725 +0,0027 +0,25% 10:20
BTC/USD 63.979,87 -2.392,12 -3,60% 09:49
Gold spot 2.326,31 +10,19 +0,44% 10:21
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
UNILEVER PLC 47,000 +2,040 +4,54% 10:04
Aegon 5,790 +0,038 +0,66% 10:04
Akzo Nobel 62,640 +0,260 +0,42% 10:04
Dalers Laatst +/- % tijd
ADYEN NV 1.224,800 -193,600 -13,65% 10:04
IMCD 147,550 -3,950 -2,61% 10:03
Wolters Kluwer 140,550 -1,000 -0,71% 10:04

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront