Forum: Bitcoin en andere cryptocurrencies » Nieuw Bitcoin Forum » Pagina: 118 | Belegger.nl

Bitcoin en andere cryptocurrencies « Terug naar discussie overzicht

Nieuw Bitcoin Forum

5.928 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 ... 293 294 295 296 297 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
PaultW
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 17 dec 2017 om 19:32:


Handel in nieuwe bitcoinfuture van start
Updated 2 uur geleden
Vandaag, 14:39 in FINANCIEEL

Amsterdam - Opnieuw probeert Wall Street te profiteren van de stormachtige opmars van bitcoin. Vandaag lanceert CME, als tweede partij, een eigen bitcoinfuture.

Van een onzer verslaggevers

Het kleinere Cboe lanceerde vorige week futures op bitcoin. Vandaag gaat CME, het grootste beursbedrijf ter wereld, hiermee van start. Om middernacht Nederlandse tijd start CME met de handel in bitcoinfutures.

Bitcoin is dit jaar ruim 1.700% in waarde gestegen, en beleggers willen een graantje meepikken van de enorme koerswinst. Met bitcoinfutures hoeven ze zelf geen bitcoin in bezit te hebben. Bovendien kunnen sceptici met futures ook op een koersdaling speculeren, iets dat voor lancering van de futures op bitcoin niet mogelijk was.

De futures van Cboe kenden een stormachtig debuut, op de eerste dag werden 4.100 contracten verhandeld. Sindsdien is het een stuk stiller, volgens Wall Street Journal is het dagvolume nu circa 1.640 contracten.

Een belangrijk verschil tussen de twee aanbieders is dat een future van CME is gebaseerd op vijf bitcoins, bij Cboe is dat er maar een. Experts denken dan ook dat CME meer professionele beleggers zoals hedgefondsen zal trekken.

Banken staan ondertussen niet te trappelen om hun klanten toegang te geven tot bitcoinfutures. Zij vrezen risico’s door de heftige koerssprongen van de cryptomunt. Voor de afhandeling van de futures is een clearinghuis nodig. Dat is een partij die tussen de beurs en de handelaar in zit, en geld verdeelt tussen beleggers die geld verliezen op hun future en beleggers die juist geld verdienen. Omdat de koers van bitcoin heel volatiel is, vrezen clearinghuizen dat beleggers hun verliezen niet kunnen dekken.

Ook ABN Amro treedt op als clearinghuis. Volgens Wall Street Journal handelt de bank wel bitcoinfutures af, maar voor een selecte groep van klanten, en tegen hogere marges.

Binckbank heeft besloten om de futures voorlopig niet aan te bieden. Eerder was de onlinebroker van plan vanaf maandag de starten met handel in bitcoinfutures, maar bij nader inzien wil Binck de beleggers eerst adequaat informeren over de risico’s die hieraan verbonden zijn. Toezichthouder Autoriteit Financiële Markten waarschuwde beleggingsondernemingen op zaterdag op de zorgplicht die ze hebben wanneer ze bitcoinfutures aanbieden aan beleggers.


Ondanks het feit dat ze al sinds 29 november fiatgeld van mij On Hold hebben staan vergeef ik het ze. De afgelopen jaren hebben ze goed werk geleverd! Komt weer goed met Kraken.
Daxwatcher
0
quote:

perry1 schreef op 17 dec 2017 om 18:49:


Waar kan ik nu veel verschillende coins kopen zonder groot verschil tussen aan en vrkoop koers bij voorkeur met ccard.

Nergens, je betaalt altijd ver above market price.

Maar op bitonic kan je tenminste bitcoins kopen via ideal of bancontact zonder rekening-aanmaak-verplichtingen, nergens elders gaat dit op dit ogenblik en binnen de paar minuten zijn ze er. The shit is legit. Jammer genoeg geen andere coins...

Andere sites waarbij je een rekening moet openen, hebben serieuze vertragingen of aanvaarden zelfs geen nieuwe klanten meer. Met steeds verschuivende deadlines waarop dat wel weer het geval zal zijn. Het is dus schaarste en een overvloed aan demand dat niet kan worden opgeslokt.

Je kan zeggen, waarom niet via de regular exchanges? Wel, één reden among others, snelheid kan soms nogal belangrijk zijn. Dergelijke werkwijze kan sneller zijn dat bitcoins van de ene exchange naar de andere laveren en snelheid is geld op dit moment. Dat moet ik je allicht niet vertellen. De premium above market price is dan iets dat je moet afwegen en er desgevallend bijnemen.

Wel een soort verificatie-overschrijving maken, dus bij je eerste order ben je een dag kwijt. Bestel je vanavond dan morgen geleverd. Daarna zoals gezegd binnen de paar minuten.

Uiteraard heb ik geen enkele commerciële betrekking met dit bedrijf.
kusan
0
Reversal
0
quote:

B...K schreef op 17 dec 2017 om 19:17:


Reddcoin voor Sociale Media
Vertcoins kunnen namelijk door iedereen gedolven worden, echter niet door middel van ASIC’s. Het consensus algoritme van Vertcoin is namelijk zo ontworpen dat het gebruik specifieke mining hardware alsmede het bundelen van rekenkracht door middel van mining pools geen extra voordelen biedt ten opzichte van Vertcoins minen met een normale computer. Op deze manieren kunnen transacties op de VTC blockchain gevalideerd worden door een groot gedistribueerd netwerk en kan de Vertcoin koers niet beïnvloed worden door grote bedrijven welke de markt overspoelen met grote hoeveelheden gedolven Vertcoins.


Thnx
3 € Pharming
0
Staan cryptovaluta veilig op kraken.com en coinbase.com of moet ik ze ergens anders naar verplaatsen? Wat is dan de beste optie om te doen? Alvast bedankt voor het advies
B...K
0
quote:

Pharmlong schreef op 17 dec 2017 om 22:22:


Staan cryptovaluta veilig op kraken.com en coinbase.com of moet ik ze ergens anders naar verplaatsen? Wat is dan de beste optie om te doen? Alvast bedankt voor het adviesVia Litebit
A.B.(C)
0
beginner 1968
0
quote:

B...K schreef op 17 dec 2017 om 17:09:


[...]

In 2018 verwacht ik van jou een reactie :
Je hebt gelijk gehad.

Ik geef je nu al gelijk
beginner 1968
0
quote:

maurice 1971 schreef op 14 dec 2017 om 12:30:


Beginner 1968 ik had die tip gekregen ik heb de boot gemist bij de bitcoint voor €1400 in te stappen maar ben dan gisteren met 1400 euro in gestapt in reddcoin en heb er 1 miljoen Hahaha voor de lange termijn.
Gaat goede kant op ;)
Waar heb je een wallet voor redd
dr hang seng
0
Bloomberg: Less than a month since CEO Jamie Dimon inaccurately described bitcoin as a “fraud,” JPMorgan has changed its stance on the cryptocurrency.

Throughout the past month, analysts and investors in both the cryptocurrency and traditional finance markets have criticized Dimon and JPMorgan for their baseless condemnation on bitcoin. Almost immediately after the company’s CEO called bitcoin a fraud and a bubble, JPMorgan was fined $4 billion for actual fraud in September.

After that, Dimon broke his personal promise to not discuss bitcoin any longer by describing it as a money laundering tool. Ironically, JPMorgan was cracked down by the Swiss financial authority FINMA, for money laundering.
JaneJungle
0
31-12-2017:

Bitcoin 20.000€
Ethereum 800€

Helaas geen Bitcoins meer in bezit.
Ethereum nog wel.
noob
1
quote:

MJansen schreef op 17 dec 2017 om 17:07:


[...]

Vertcoin gezakt van plaats 40 naar plaats 50 in 1 week.

WAT EEN VRAAGGG!!!


Als je bij de lijst kijkt van mineble coins staan ze op 21

coinmarketcap.com/coins/views/filter-...

Kijk dan naar het 24 uurs volume en ze staan op 15 e plek, als je dan ook nog de ico er uit filtert en de premined coins

Staan ze toch echt wel in de top 10! Met slechts 84 miljoen coins maximaal(net als litecoin)

Je kunt wel kijken naar de marktwaarde , maar vergelijk dan ook even het aantal coins en wees realistisch .

Vertcoin is er al sinds 2014 en heeft een super team en de community groeit enorm.
Heeft al atomic
swaps met litecoin uitgevoerd en een hoop mooie dingen in het vooruitzicht
Voor meer info: Google

Zwaar ondergewaardeerd mijn inziens.
We zullen zien.

Stap nergens zomaar in zonder je eigen onderzoek!
BeLikeWatahh
0
Veel mensen denken op de 1 of andere manier dat Ripple de nieuwe bitcoin wordt. Ik vraag me af zij ook weten hoeveel coins er in omloop zijn/worden gebracht?
MJansen
1
WTF MAAKT AANTAL COINS UIT.

Sjonge jonge jonge.
Maakt een stock-split wat uti voor de waardering van een bedrijf?
Nee.

Prijs coin = MARKTWAARDE / coins.

MARKTWAARDE IS LEIDEND.
Niet aantal coins.
Sjonge jonge.
noob
0
quote:

MJansen schreef op 18 dec 2017 om 11:42:


WTF MAAKT AANTAL COINS UIT.

Sjonge jonge jonge.
Maakt een stock-split wat uti voor de waardering van een bedrijf?
Nee.

Prijs coin = MARKTWAARDE / coins.

MARKTWAARDE IS LEIDEND.
Niet aantal coins.
Sjonge jonge.


HAHAHA Pffff

Serieus?

Kerel ga jij je gauw met wat anders bezig houden
Zo,n niveau ga ik niet eens verder op in.tradebox
0
quote:

MJansen schreef op 18 dec 2017 om 11:42:


WTF MAAKT AANTAL COINS UIT.

Sjonge jonge jonge.
Maakt een stock-split wat uti voor de waardering van een bedrijf?
Nee.

Prijs coin = MARKTWAARDE / coins.

MARKTWAARDE IS LEIDEND.
Niet aantal coins.
Sjonge jonge.


Wakker worden jonguh !!
Greedi$good
0
quote:

Greedi$good schreef op 16 dec 2017 om 22:29:


[...]

Ik werk met Bitfinix. Werkt als de bliksem voor wat betreft handelen. Geld overboeken naar mijn wallet heb ik nog geen ervaring mee.

Ik zit momenteel in QTUM. Is nog niet extreem gepumpt. Eerste tekenen zijn er wel (Gisteren out of the bleu +50%). Dus waarschijnlijk is die deze week aan de beurt en anders pech. Maar ik sluit me bij MJansen aan. Hoe verder je van Bitcoin vandaan stapt, hoe schimmiger het wordt.


En het houdt niet op. Vandaag weer 40%..
DeZwarteRidder
0
Venezuelans seeing bitcoin boom as survival, not speculation

In the last month, John Villar has bought two plane tickets to Colombia, purchased his wife's medication and paid the employees of his startup business in Venezuela — all in bitcoin.

As Venezuela's national currency loses value at a catastrophic rate, thousands have begun turning to the world of cryptocurrency to salvage what little value remains from their increasingly worthless bolivars.

"This is not a matter of politics," Villar said. "This is a matter of survival."

Both poor Venezuelan retirees and wealthy business leaders are converting their bolivars into bitcoins online and then using the digital currency to pay for everything from doctor appointments and honeymoons to motorcycles and artisanal beer. The transactions are relatively swift for anyone with a smartphone: Websites like LocalBitcoin and Colibit function as exchanges where Venezuelans can buy and sell bitcoins using a local bank account.
efreddy
0
quote:

noob schreef op 18 dec 2017 om 11:54:


[...]

HAHAHA Pffff

Serieus?

Kerel ga jij je gauw met wat anders bezig houden
Zo,n niveau ga ik niet eens verder op in.


En toch heeft hij wat dit betreft gelijk,het maakt niet uit of er slechts 21 miljoen coins zijn aan 16000 € of maar liefst 2100000 miljard coins aan 0,00016 €.
Beide hebben dezelfde marktwaarde.
5.928 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 ... 293 294 295 296 297 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23-sep-19 02:49
Koers 9.092,1100
Verschil -101,6900 (-1,11%)
Hoog 9.240,5200
Laag 8.962,5600
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0