op naar de 190 ?

12 Posts
croissance
0
Mooi bedrijf: ze zijn net met de verkoop van de Tesla model S in China gestart, de Tesla model S is de best verkochte luxe sedan en laatst is John Glenney met behulp van Tesla's superchargers van NY naar LA gereden (zonder 1 cent te betalen)...
Wanneer gaat ie naar de 190 ?!
[verwijderd]
0
Binnenkort ;-) Met dit aandeel moet je gewoon geduld hebben. Vanmorgen voorbeurs 185! Helaas alweer naar 180, maar ik verwacht veel van Tesla. Vanmiddag om 16.20 uur een reportage van Elon Musk bij RTL Z, leuk!

[verwijderd]
0
Wanneer gaat ie naar de 290? whahaha, een kleine maand geleden was het zover en toen kwam het nieuws dat de koers nog wel naar 325 kon! (rond 2 sept) "sell by news" tja het is toch waar wat ze zeggen he? de dip van nu bewijst het maar weer eens ;-)
dirk_b
0
eigenlijk te gek voor woorden, eerst een "tweet" met de melding dat het aandeel "redelijk duur" is ......... later een "tweet" met een nieuw model ........ van voorkennis gesproken ...... Elon is een specialleke net als PPDV.
[verwijderd]
0
Mooi bijkoopmoment nu op 227 dollar.

Lijkt erop dat de verkopen nog steeds hard groeien:

Nieuws oktober 2014:
- In Tilburg wordt 2e assemblagefabriek gevestigd (van 160 naar 380 Teslas per week)
- Op Schiphol komen er voor eind het jaar 150 Tesla's als taxi bij
- Netwerk van exclusieve Tesla Superchargers wordt snel uitgerold in Europa, China en Japan
- Accuwisselstation gaat van start in USA. Niet meer opladen maar omwisselen in paar minuten. Geen oplaadwachttijd met 2 accu's.
- Nieuwe Model S (D) met dual motor wordt geintroduceerd
- Nieuwe Model X komt er vanaf 2015
- Nieuwe Model voor middensegment van rond de 35.000 dollar komt er aan maar wordt mee gewacht omdat ze het anders niet meer aankunnen.

Benieuwd waar koers in 2015/2016 staat 290 of 390?

fausto1
0
Dit bedrijf investeert alleen veel (geeft veel geld uit) en heeft nog nooit winst gemaakt. Koers zal eerder omlaag dan omhoog gaan.
[verwijderd]
0
De beurskoers wordt niet bepaald door resultaten uit het verleden maar door de verwachte winst over een paar jaar.

Zelf verwacht ik dat Tesla de standaard gaat worden voor elektrisch rijden. Ze werken niet bottum-up maar top-down en rollen hun superchargernetwerk snel uit momenteel zodat je straks niet meer om ze heen kunt. Alleen al dat netwerk is erg sterke zet. Denk dat marktaandeel snel zal groeien van Tesla. Tesla is vernieuwend en zeer innovatief en zijn logge conservartieve collega's snel vooruit zeker met dat eigen Tesla superchargernetwerk. Je kunt ze straks niet meer wegdenken in de automobielindustrie.www.teslamotors.com/supercharger
fausto1
0
Ik verwacht niet dat Tesla de standaard wordt. de auto is veel te duur voor de gemiddelde autombilist. Ze willen wel komen met een goedkopere versie maar deze is nog steeds erg duur.
Net zoals de aandelenprijs. Er zijn inderdaad veel mensen met hoge verwachtingen. die betalen nu veel geld voor een bedrijf dat nog nooit winst heeft gemaakt.
[verwijderd]
0
quote:

fausto1 schreef op 21 oktober 2014 12:14:


Ik verwacht niet dat Tesla de standaard wordt. de auto is veel te duur voor de gemiddelde autombilist. Ze willen wel komen met een goedkopere versie maar deze is nog steeds erg duur.
Net zoals de aandelenprijs. Er zijn inderdaad veel mensen met hoge verwachtingen. die betalen nu veel geld voor een bedrijf dat nog nooit winst heeft gemaakt.


winst uit het verleden is geen garantie voor winst in de toekomst

verlies in het verleden is geen zekerheid voor verlies in de toekomst

kortom: er wordt zo veel betaald als men er voor wil betalen en de verwachting is dat het verlies binnenkort wordt omgeturnd in winst

tevens kun je beter 35.000 elektrische superauto's voor 100.000 dollar verkopen dan 350.000 verouderde diesels voor 10.000 dollar.

Bijlage:
fausto1
0
Met de eerste 3 stellingen ben ik het eens. Er zijn blijkbaar veel mensen die hoge verwachtingen hebben over de toekomst. Zij verwachten hoge winsten en zijn bereid veel te betalen voor het aandeel. Ik investeer liever in aandelen (of andere producten) die jarenlang winst maken dan een aandeel waarvan je maar moet afwachten of het ooit wat wordt.
De laatste stelling ben ik het niet mee eens. Het gaat voor de aandeelhouder uiteindelijk om winst maken. En Tesla verkoopt 35000 auto's tegen een hoge prijs en maakt verlies. dan liever meer autos tegen een lage prijs en winst maken.
[verwijderd]
0
Op vakantie naar Turkije, zuid Italië, Griekenland, of wordt het toch een cultureel uitje naar Moscou? In 2016 moet het elektrisch allemaal haalbaar zijn met de Tesla Superchargers — in combinatie met een Model S gebouwd in Tilburg.

De afgelopen 3 maanden hebben de Superchargers (snelladers van Tesla) in Europa meer dan 11 miljoen kilometer aan elektriciteit geleverd, waarmee 1,13 miljoen liter benzine is bespaard. Deze aantallen moeten met een rap toe gaan nemen. Niet alleen stijgt de Tesla Model S sterk in populariteit, er worden steeds meer Superchargers geïnstalleerd. Hier kunnen Model S-rijders gratis hun accu opladen. Onderstaande kaart laat de locaties voor 2016 zien.


www.groen7.nl/tesla-breidt-uit-in-ned...


www.autoweek.nl/nieuws/30384/tesla-op...
[verwijderd]
0
In Noorwegen explodeert verkoop elektrische auto's in september. Van alle verkochte auto's in Noorwegen is 14,3% inmiddels elektrisch!

Nederland loopt dus nog aardig achter...maar Tesla verkopen stijgen ook weer in Nederland. Zie link.

www.autoblog.nl/images/wp2014/Big/ev-...
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 21 okt 2020 22:00
Koers 422,640
Verschil +0,700 (+0,17%)
Hoog 432,950
Laag 421,250
Volume 32.373.561
Volume gemiddeld 43.752.595
Volume gisteren 13.326.896