Almunda Professionals (vh Novisource) « Terug naar discussie overzicht

Novisource, nieuwe parel op Damrak?

325 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 » | Laatste
Brogembank
0
www.iex.nl/Nieuws/ANP_ANP-051114-090/...

Bovenstaand persbericht klinkt positief. Normaal ben ik erg voorzichtig met nieuwe beursfondsen, maar ik heb deze zomer een kleine positie in Novisource rond de 3 euro ingenomen.

Informatie over dit fonds is beperkt, ook hun website blinkt niet uit in actualiteit. Toch zie ik wel iets in hun business na alle schandalen rond de grote spelers op de markt.

hier de link naar de website:
novisource.nl/investor-relations

Zijn er meer gegadigden?

Mvg
Brogem
[verwijderd]
0
Beste Brogem,
Wil je adviezen en tips over het IR-deel van de Novisource-website mailen naar ir@novisource.nl. We stemmen onze informatievoorziening graag af met en op onze beleggers.
Met dank en hartelijke groet,
IR Novisource
Brogembank
0
Excuus voor de trage reactie, maar ook ik kijk slechts sporadisch op dit forum. Indien ik iets van belang tegenkom zal ik dat doen.

Echter, jullie als IR zouden ook iets meer ruchtbaarheid aan jullie strategie, initiatieven en successen kunnen geven.
Concrete kwartaalcijfers in plaats van slechts de mededeling dat de omzet en EBITDA fors gestegen zijn zou helpen.

Tevens kan ik niet terugvinden of Novisource (ooit) van plan is om bij winst dividend uit te betalen aan zijn aandeelhouders, het aantal uitstaande aandelen, aantal werknemers et cetera.

Kortom, als Novisource optimaal gebruik wil maken van de beursnotering zouden iets meer reuring en concrete cijfers m.i. helpen om het aandeel beter onder aandacht van beleggers te brengen en daarmee waarschijnlijk ook de naamsbekendheid vergroten. Verschillende kennissen van mij die reeds vele jaren op de beurs actief zijn hadden nog niet van jullie gehoord.

Succes en ik zal bij tijd en wijle op dit forum kijken!
Brogem
voda
0
Novisource introduceert aandelenplan voor werknemers
Door Andre Sterk

Van DOW JONES NIEUWSDIENST

AMSTERDAM (Dow Jones)--Novisource nv (NOVI.AE) introduceert een aandelenplan voor haar werknemers, aldus de consultant vrijdag voorbeurs in een persbericht.

Novisource introduceert het aandelenplan in samenwerking met Van Lanschot Bankiers (LANS.AE) na onderzoek onder zijn medewerkers.

De onderneming wil zijn medewerkers de gelegenheid geven op een aantrekkelijke manier aandelen Novisource te kopen. Medewerkers in vaste dienst kunnen een korting op de aankoop van het aandeel Novisource en een premie na drie jaar krijgen.

Novisource kwantificeert het plan vrijdag verder niet.

Novisource beoogt op deze wijze een aantrekkelijke werkgever te blijven en medewerkers voor langere tijd aan zich te binden.

Chief executive officer Willem van der Vorm van Novisource opent ter gelegenheid hiervan en het feit dat het bedrijf nu e e n jaar is genoteerd aan de Euronext Amsterdam vrijdag om 09.00 uur de beurs in Amsterdam.

Door Andre Sterk; Dow Jones Nieuwsdienst; andre.sterk@wsj.com; +31-20-571 5201


DeZwarteRidder
0
vr 24 apr 2015, 08:22
Novisource boekt sterke groei

AMSTERDAM (AFN) - Novisource heeft de omzet en de brutowinst vorig jaar sterk laten groeien. De kosten die waren verbonden aan de beursgang van de onderneming zadelden de aanbieder van interim-professionals wel op met een nettoverlies, werd vrijdag bekendgemaakt.
Naar Novisource detailpagina >

Novisource boekte vorig jaar een omzet van 42 miljoen euro, tegen ruim 26 miljoen euro in 2013. De brutowinst verbeterde met een vijfde naar 4,2 miljoen euro. De beursgang, die eind 2013 werd gerealiseerd door een omgekeerde overname van 1NOMij, kostte ruim 1 miljoen euro, waardoor een nettoverlies van 667.000 euro ontstond.

De omzetstijging was vooral te danken aan de groei van de brokeractiviteiten van onderdeel B-Street. Na een vertraging van de omzetgroei in het eerste kwartaal verwacht Novisource over het hele jaar een verdere toename van de opbrengsten. Die moet worden gerealiseerd met één of meerdere overnames. Het bedrijf deed geen voorspelling over de winst in 2015.
DeZwarteRidder
0
B-Street: ondernemende kwaliteitsspeler

B-Street is specialist op het gebied van het matchen van ZZP-ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar klanten, op diverse kennisgebieden op het snijvlak van business & ICT. Daarnaast verzorgt B-Street, als broker, de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij inhuurrisico’s geminimaliseerd worden en 100% contract compliancy wordt gegarandeerd.

Ondernemende intermediair
In 2001 is B-Street begonnen als intermediair voor financiële instellingen inspelend op de groeiende markt van zzp’ers. Inmiddels heeft B-Street een belangrijke marktpositie opgebouwd in de bemiddeling van zzp’ers, freelancers en professionals op het snijvlak van business en ICT en is zij (preferred) supplier bij veel top 200-ondernemingen. Door haar ondernemende karakter verwerft B-Street jaarlijks veel opdrachten om vervolgens heel veel professionals naar tevredenheid op te bemiddelen.

Beste detacheerder zzp'ers
B-Street is verkozen tot de beste detacheerder voor zzp’ers over het jaar 2014. ZZP Barometer - de organisator van de verkiezing zzp-bemiddelaar van het jaar – heeft dit bekend gemaakt. 372 zzp-bemiddelaars werden door meer dan 8.200 zzp’ers beoordeeld. De uitverkiezing van B-Street spreekt vooral aan omdat de zelfstandig professionals en opdrachtgevers B-Street zelf hebben beoordeeld op de kwaliteit van haar dienstverlening.

Kwaliteit staat dus voorop
De jarenlange ervaring, de brede marktdekking, de gedegen kennis van de zzp-markt en het grote aanbod van projecten vertaalt zich voor onze opdrachtgevers en voor zzp’ers, freelancers en professionals die bij B-Street onder contract staan in een klantgerichte, slagvaardige organisatie die er voor zorgt dat de juiste persoon op de juiste plaats wordt bemiddeld.

B-Street biedt:

Intermediair Services
Contracting Services
Sourcing as a Service
[verwijderd]
0
Ben zelf ZZP-er en krijg en vind betaalbaar werk door eigen netwerken.
Nog nooit, via één of ander bem. bureau een redelijke uurtarief kunnen binnen halen.
Komen met grote verhalen aanzetten, moet een inlegpremie betalen en nadien bieden ze werk aan onder het tarief wat je zelf al kunt krijgen. Ook de risico's om de rekening te innen zijn voor jezelf. Vaak zijn de opdrachtgevers zeer dubieus en moet je lang wachten op de centen, ALS je al beurt.
Brogembank
0
Novisource blijft aardig lopen zo lijkt het.
Ongeveer een jaar geleden een paar stukjes opgepikt rond de 3 voor de lange termijn. Afwachten, maar wie weet wordt dit ooit een grote speler en beursparel.

novisource.nl/investor-relations/nieu...
[verwijderd]
0
quote:

Brogembank schreef op 24 april 2015 11:28:

Novisource blijft aardig lopen zo lijkt het.
Ongeveer een jaar geleden een paar stukjes opgepikt rond de 3 voor de lange termijn. Afwachten, maar wie weet wordt dit ooit een grote speler en beursparel.

novisource.nl/investor-relations/nieu...
jaarcijvers 2013 -0,46!
Mat activa 0,00!!
Fin activa 0,00!!

met zulke cijfers?

onze melkboer heeft beter.
Tategoi69
0
Nieuwe financiele topman Bram Schot zal ongetwijfeld gemotiveerd zijn om goede finanaciele resultaten te realizeren:

"AFM Register bestuurders en commissarissen

Dit register bevat de meldingen van bestuurders en commissarissen van hun aandelenbezit en de wijzigingen in dit bezit voor zover het betreft (rechten op verkrijging van) aandelen in de eigen en daaraan gelieerde uitgevende onderneming.

Voor bestuurders en commissarissen meldingen wordt onder uitgevende onderneming verstaan: een naamloze vennootschap naar Nederlands recht waarvan (de certificaten van) aandelen zijn toegelaten tot de handel op een gereglementeerde markt in Nederland of in een andere EU-lidstaat.

In dit register kunt u zoeken op naam van de meldingsplichtige en op naam van de uitgevende onderneming.

Registerupdate service

Wilt u op de hoogte blijven van wijzigingen in dit register? Dan kunt u zich aanmelden voor onze registerupdate service.

Datum meldingsplicht:
04 jun 2015

Meldingsplichtige:
A Schot

Volgende

Vorige

Wijzigingen

Soort effect

Uitgevende instelling

Aantal effecten

Valuta

Waarde per aandeel

Aantal stemmen

Vrije hand beheer

Optie Novisource N.V. 125.000,00 EUR 0,00 0,00 Nee

Naposities

Soort effect

Uitgevende instelling

Aantal effecten

Aantal stemmen

Optie Novisource N.V. 125.000,00 0,00
Datum laatste update 06 sep 2015".
voda
0
Voor Novisource blijft groei in alle toonaarden van kracht

Door Andre Sterk

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


AMSTERDAM (Dow Jones)--Novisource nv (NOVI.AE) lijkt met de omzetontwikkeling in de eerste jaarhelft van 2015, zijn omzetdoelstelling voor 2016 dit jaar al te kunnen halen. De conjunctuurgevoelige omgeving waarin de consultant/zzp-bemiddelaar opereert, noopt echter tot terughoudendheid die doelstelling nu al aan te passen.

"We kunnen ongeveer drie maanden vooruitkijken en als het blijft gaan zoals het nu gaat, komt de omzet van ten minste EUR50 miljoen dit jaar in elk geval al wel in beeld. De economie trekt wat ons betreft voorzichtig aan en dus is er nog veel onzeker en houden we een stevige slag om de arm", aldus chief executive officer (CEO) Willem van der Vorm in een gesprek met Dow Jones Nieuwsdienst.

Maar dat 2016 het begin markeert van een nieuwe fase voor de onderneming, lijkt duidelijk. "We moeten zeker herijken. Daartoe schrijf ik nu aan een businessplan dat vanaf 2016 zo'n drie jaar vooruitkijkt vanuit voortschrijdende inzichten. Groei is daarin een standaardonderdeel, ook via overnames. En we willen nog meer opschuiven naar consultancy, wat mij betreft naar 85% tot 90% van de omzet tegen 75% nu", aldus de CEO.

Momenteel wordt de overige 25% van de omzet nog gegenereerd met detachering, maar dat is een stuk generieker dan consultancy en Novisource wil vooral meer doen in specialismen. "Het is heel simpel: daar liggen de marges hoger", aldus Van der Vorm.

Overnames kunnen in dat groeiproces een versnelling betekenen. "Maar ze zijn voor ons geen doel op zich. Dat zou zeer onverstandig zijn. We kijken zeer nauwkeurig naar de autonomiteit van een overnamekandidaat. Is een partij in staat onder de paraplu van Novisource groei te realiseren? Daarom acquireren we altijd met een earn out-regeling. Maar het gaat ook om rendement en de mogelijkheid tot synergie. De hoogte van de mee overgenomen kosten is belangrijk. Novisource zit niet te wachten op een duur wagenpark of een gecompliceerde pensioenregeling", aldus van der Vorm op het hoofdkantoor van het bedrijf in Nieuwegein.

Van der Vorm mag dan streng zijn in het acquisitiebeleid, er liggen altijd wel 5 tot 10 dossiers op zijn bureau. "Dat is de shortlist en wij zorgen er voor dat die ook goed gevuld blijft, want secuur of niet, je wilt geen kansen missen en die zijn er wel degelijk en dus weet je ook dat een overname er zeer zeker aan zit te komen."

De voorzichtig aantrekkende economie ten spijt, doet van der Vorm zich niettemin realiseren dat de financiele wereld van Nederland waar Novisource in acteert een kleinere vijver wordt. Het aantal spelers slinkt. "Flex wordt in die branche zeer serieus genomen, omdat daar de kosten buitengewoon veel aandacht vergen en dat biedt navenante kansen voor ons."

Kosten zijn bij de opdrachtgever key, dat is geen nieuw inzicht. Een flink deel van de kosten gaat op aan beloningen. "Om die reden kijken we ook naar het beloningsmodel, waarbij de aandacht uitgaat naar variabele beloningen. We hebben nog niet zo lang geleden ook al een aandelenplan voor onze werknemers ingevoerd, omdat we een aantrekkelijke werkgever willen zijn. Om een idee te geven we naar onze eigen kosten kijken: het jaarverslag van 2014 is nog een samenwerkingsverband, straks gaan we dat zelf doen, omdat we nu weten hoe het moet. Dat scheelt gewoon geld", aldus de Novisource-CEO.

Terug naar de marges. Over de eerste helft van 2015 maakte Novisource een brutomarge bekend van rondom 10%. Het opwaarts potentieel zit 'm in 'zwaardere' mensen en dus in specialismen. Met een focus op consultancy lijkt het duidelijk dat het business plan voorziet in een migratieproces in die richting. "We denken daarin niet alleen aan de bestaande activiteiten, maar zoeken de mogelijkheden daartoe ook nadrukkelijk in nieuwe domeinen: business intelligence, information security en testingprocessen. Voor die domeinen zoeken we partijen, ook grotere jongens, omdat die een sterke focus hebben en voor meer comfort kunnen zorgen."

In dat proces gaat de kost voor de baat uit, maar uiteindelijk is in de verschuiving naar specialismen leverage een niet te onderschatten effect en kern van de strategie. Start ups voor een werkmaatschappij, er zijn er nu 3, moeten dat effect ondersteunen.

Opvallend genoeg is dat Novisource zijn ogen niet sluit voor Resource Process Outsourcing, een model dat zich veeleer leent voor het generieke segment. Daarin wordt door een externe partij namens een opdrachtgever in de kleur van de opdrachtgever daarvoor het HR-traject verzorgd, opdat de opdrachtgever zich kan richten op zijn kernzaken en de te werven kandidaat geen externe partij ervaart.

"Dat willen en kunnen we via B-Street (zzp-matching in finance, zorg en e-commerce) heel graag doen. Er zijn tal van mogelijkheden daartoe, ook op kleine schaal, omdat je, naast het totale traject, ook een deel van een wervingstraject voor je rekening kunt nemen", aldus Van der Vorm.

Binnen de bestaande activiteiten zoekt Novisource naar innovatie. "Dat is natuurlijk ook inherent aan specialismen. Zo is er tooling nodig voor fraudebestrijding. Met e e n bank zijn we actief bezig een project hiervoor uit te rollen. Er mag op het gebied van bestanden steeds meer gekoppeld worden. De discussie daaromtrent wordt vanwege privacy doorlopend gevoerd, maar de mogelijkheden nemen toe. Een ander voorbeeld: in de verzekeringsbranche worden alternatieven gezocht voor levensverzekeringen. Er moeten nieuwe modellen komen en hierin zijn lage kosten een belangrijk uitgangspunt", aldus van der Vorm.

"De centrale vraag bij die nieuwe modellen is: 'zijn de bestaande polissen nog wel up to date?' Een nieuw model moet een mix zijn van verbeterde product, procesversnelling, lagere kosten en snellere systemen. Dat is bedrijfseconomisch onvermijdelijk, omdat partijen als Apple en Google ook op verschillende financiele domeinen zullen gaan zitten. We zitten nu in een soort denktank met verschillende andere partijen met dit specifieke onderwerpen op de agenda, aldus Van der Vorm.

Het businessplan, waar van der Vorm nu aan werkt, is rondom Sinterklaas klaar.


Door Andre Sterk; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200;

voda
0
RVC voorzitter Novisource treedt per 1 jan '16 af


AMSTERDAM (Dow Jones)--Consultancybedrijf Novisource nv (NOVI.AE) meldt woensdag nabeurs dat Ron Bavelaar per 1 januari 2016 terugtreedt als lid van de Raad van Commissarissen van het bedrijf.

Bavelaar legt zijn RvC-voorzitterschap en lidmaatschap om persoonlijke redenen neer, zo vermeldt het begeleidend persbericht.

Novisource gaat de komende maanden op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de RvC.

Het aandeel sloot woensdag vlak op EUR2,71.


- Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; patrick.buis@wsj.com

voda
0
Novisource geraakt door margedruk en reorganisatiekosten

Omzet stijgt wel in eerste halfjaar.

Novisource heeft in het eerste halfjaar van 2016 meer omzet behaald, maar de winstgevendheid daalde door margedruk en reorganisatiekosten. Dit meldde de onderneming die onder meer interim-professionals levert donderdag.

De omzet steeg van 26,3 miljoen een jaar eerder naar 29,5 miljoen euro. Novisource zei dat de autonome omzetgroei met eigen medewerkers van 15,6 procent daarbij doorslaggevend was.

De winstgevendheid liep daarentegen terug door druk op de marges in bepaalde onderdelen en een te hoge indirecte kostenstructuur. Bovendien had Novisource te kampen met eenmalige reorganisatiekosten en de afvloeiingskosten van het voormalige bestuur. Vanwege de reorganisatie boekte de onderneming een eenmalige last van 749.000 euro.

Het bedrijfsresultaat daalde in het eerste halfjaar van 146.000 euro naar 1,2 miljoen euro negatief. Onder aan de streep resulteerde een nettoverlies van 906.000 euro ten opzichte van een winst van 111.000 euro een jaar terug.

Novisource gaf geen concrete verwachtingen voor het volledige jaar. Voor 2017 mikt het bestuur op een bedrijfsresultaat van 1,5 miljoen euro.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Novisource onveranderd op 2,25 euro.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
Brogembank
0
Frappant koersverloop bij Novisource vandaag!

Blijft een mistig fonds waar van alles romemlt maar wie weet dat mijn paar stukjes ooit gaan boomen :-)
maci
0
quote:

Brogembank schreef op 4 oktober 2016 10:10:

Frappant koersverloop bij Novisource vandaag!

Blijft een mistig fonds waar van alles romemlt maar wie weet dat mijn paar stukjes ooit gaan boomen :-)
Je vergat de omzet erbij te zetten. Die verklaart nl. de koerssprong....
Het gaat om wel helemaal om ZESENTWINTIG hele aandelen!!! (Over de HELE dag.)

En dan wordt het fonds ook nog genoemd door AFM Financial News: Novisource won op de lokale markt 15,6 procent en was daarmee veruit de grootste stijger in Amsterdam.

Niet te geloven...
voda
0
Novisource ziet duidelijk omzetstijging in derde kwartaal

Bedrijf houdt vast aan outlook 2017.

(ABM FN-Dow Jones) Novisource heeft over het derde kwartaal de omzet duidelijk hoger zien uitkomen dan over het derde kwartaal van 2015 het geval was. Dit heeft de detacheerder en consultant donderdag bekendgemaakt zonder cijfers prijs te geven.

Novisource kondigde in juni van dit jaar kostenbesparingen aan en die beginnen volgens het bedrijf hun vruchten af te werpen.

De voortgang van de kostenbesparende maatregelen verlopen volgens planning en zijn voor het einde van het jaar afgerond. De met de maatregelen gemoeide kosten vallen binnen de voorzieningen.

Het bedrijf handhaafde de afgeven doelstelling van 1,5 miljoen euro voor het bedrijfsresultaat 2017.

Novisource heeft een Buitengewone Algemene Aandeelhouders Vergadering belegd op 29 november 2016 waarin zowel nieuwe leden voor de Raad van Commissarissen alsook voor de Raad van Bestuur worden voorgedragen.

Het aandeel Novisource noteerde donderdag op een groen Damrak 5,1 procent lager op 2,04 euro bij een omzet van 701 stukken.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Aandelenconversie bij Novisource

Gepubliceerd op 27 jan 2017 om 08:12 | Views: 606

AMSTERDAM (AFN) - De aandeelhouders Aandelen A van Novisource hebben het bestuur van de onderneming verzocht om hun aandelen A te converteren naar aandelen B. Dat meldde de onderneming vrijdag.

De aandeelhouders hebben hun belangen in aandelen A en B gemeld onder de Wet Melding Zeggenschap en staan opgenomen in het register van toezichthouder AFM. Met deze aandeelhouders zijn begin 2014 lock-up afspraken gemaakt die over een periode van twee jaar stapsgewijs zouden afnemen en zijn afgenomen. Begin 2016 gelden er geen lock-up afspraken meer.

Door conversie van aandelen A in aandelen B zal de verhandelbaarheid van aandelen B waarschijnlijk significant stijgen, denkt Novisource. Van verwatering zal geen sprake zijn. Door omzetting van aandelen A in aandelen B zullen deze ter beurze verhandelbaar worden, maar zal het totaal aantal uitstaande aandelen niet wijzigen.

Op dit moment voorziet Novisource slechts beperkte kosten gemoeid met de daadwerkelijke conversie en zal de omzetting ,,an sich geen invloed hebben op de financiële situatie´'. De toename van het aantal vrij handelbare aandelen ziet het bestuur als een positieve ontwikkeling.
voda
0
Novisource neemt Opdion Services over

Gefaseerde transactie leidt tot volledig overname.

(ABM FN-Dow Jones) Novisource is in een vergevorderd stadium met de aandeelhouders van Opdion Services over de acquisitie van Opdion. Dit meldde beide partijen vrijdag voorbeurs zonder financiële details van de transactie te vermelden.

Opdion is een dienstverlener op het gebied van integratie en business performance management.

Volgens Opdion zal de afronding van de overname "op korte termijn" plaatsvinden. In eerste instantie verwerft detacheerder en consultant Novisource 65,5 procent van de aandelen in Opdion. De overige 34,5 procent blijven tot eind 2019 in handen van de huidige aandeelhouders en de directeur van Opdion. De deal voorziet in een volledige overname door Novisource in 2020.

Opdion realiseerde in 2016 een omzet van ruim 2,9 miljoen euro en een genormaliseerd bedrijfsresultaat van 0,5 miljoen euro. De overname draagt in 2017 direct bij aan de winst per aandeel van Novisource.

Directeur Eric van Oudenhoven van Opdion blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de en de samenwerking met Novisource.

"Met de komst van Opdion zetten we een belangrijke stap in onze groeistrategie voor de komende jaren, die erop gericht is om naast autonome groei en het verbeteren van de winstgevendheid van de bestaande organisatie ook gericht acquisities te doen vanuit de sterke financiële basis van Novisource", zei CEO Philip van Blanken van Novisource in een toelichting op de gefaseerde overname.

Het aandeel Novisource sloot donderdag 2,6 procent hoger op 1,90 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Novisource draait klein verlies

Bedrijf wil twee tot drie overname per jaar doen.

(ABM FN-Dow Jones) Novisource heeft over 2016 meer omzet, maar ook een beperkt verlies geboekt. Dit heeft de detacheerder en consultant dinsdag bekend gemaakt.

De netto-omzet van het bedrijf steeg, vrijwel geheel autonoom, met 13,5 procent naar 63,2 miljoen euro, met een daling van de brutowinst van ruim 9 procent naar 4,7 miljoen euro. Deze daling verklaarde Novisource met de lagere marge uit het label B-Street, waarmee Novisource zelfstandig professionals levert voor finance, zorg en e-commerce. Daar steeg de omzet overigens wel het sterkst.

Het bedrijfsresultaat steeg met 21,6 procent naar 631.000 euro, waarbij geen rekening is gehouden met buitengewone posten van in totaal 1,1 miljoen euro, waarvan het leeuwendeel in beslag werd genomen door reorganisatielasten.

Onder aan de streep bleef er voor Novisource een nettoverlies over van 393.000 euro, waar over 2015 nog een nettowinst werd gerealiseerd van 281.000 euro.

Het bedrijf houdt een aandeelhoudersvergadering voor op 6 juni 2017.

Dividendbeleid

Het dividendbeleid van Novisource is er de komende jaren op gericht om de beschikbare middelen binnen de vennootschap te houden.

Outlook

Het bedrijf, dat sinds kort een nieuw management kent, wil in 2017 meer eigen medewerkers en gericht acquisities doen, waarbij het streeft naar twee tot drie overnames per jaar.

Het aandeel Novisource sloot maandag op een groen Damrak onveranderd op 1,90 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
325 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 12:10
Koers 1,220
Verschil -0,100 (-7,58%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 622
Volume gisteren 55

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront