Waar beleggen jullie nog meer in

33 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rene66
0
Wat een aanrader is voor iedereen om eens serieus naar te kijken zijn Alibaba en Tencent. Beide zijn ook op de Nasdaq te koop.

www.iex.nl/Column/262686/Chinees-Tenc...
[verwijderd]
0
quote:

rene66 schreef op 10 juni 2017 00:46:


Wat een aanrader is voor iedereen om eens serieus naar te kijken zijn Alibaba en Tencent en www.timewax.nl/. Beide zijn ook op de Nasdaq te koop. Timewax is alleen via direct contact met het bedrijf te koop mits ik me vergis.

www.iex.nl/Column/262686/Chinees-Tenc...


Alibaba heb ik dus ook recent gekocht, ik moet zeggen dat het me een beetje een bubble lijkt. Als je kijkt naar de statistieken van een hele maand zie ik dat het tot voor kort deze week op een hoogtepunt was een nu weer langzaam aan het dalen is. Ik ben dus bang dat het nog meer gaat dalen, tot een punt waar je dan weer zou moeten aankopen, dus ik denk dat het helaas een miskoop is.

Tencent is een moeilijker verhaal, maar wel een duidelijk stijgende lijn. Maar wederom als bij Alibaba is de vraag: Voor hoelang. Natuurlijk ben ik geen professionele belegger maar ik durf met zekerheid te zeggen dat dit soort bedrijven wel vaak een redelijk stabiele lijn aan nemen en de hoge pieken vaak harder worden afgestraft.

[verwijderd]
0
quote:

Alegria123 schreef op 9 juni 2017 21:42:


Akzo nobel
Asmi
Asml
Besi
Galapagos
Kpn
Unilever


Ik moet zeggen dat ik heel, en dan ook heel hééél veel mensen aandelen hebben in is het niet Unilever dan wel KPN. KPN is een redelijk stabiel bedrijf maar Unilever als bedrijf neemt dan ook meer risico's. Het is dan ook de vraag of je zulk soort dingen voor lief wilt nemen. En daarmee bedoel ik de nieuwe bedrijfjes die bijvoorbeeld Unilever opstart waardoor je de koersen dan flink kan zien stijgen of dalen. Zoals je kan zien op de beurs koers zie je Unilever flink omhoog schieten de laatste tijd. KPN Daarentegen blijft de afgelopen 5 jaar wel een beetje gelijk, ik zou daar pas instappen als ze echt goede investeringen gaan leveren.
[verwijderd]
0
quote:

Arie S schreef op 9 juni 2017 20:18:


ik zit allang in Besi Hydratec Holland Colours Unilever Headfirst Source ASMi en de slechtste aegon Had ooit Besi voor 4 euro en had ze toen verkocht voor 6 euro Stom stom stom maar gelukkig toch weer ingestapt op 13 euro . Ik hou ze nu vast Hydratec en Holland Colours hebben het ook heel goed gedaan. Ik geloof nu wel in Headfirst Source , gekocht dat ze nog source heette. O ja Fagron had ik ook en had toen enorme winst zakken ze helemaal terug Heb ik nog net niet met verlies verkocht maar de winst was wel verdampt


Ach, je moet het maar zien alsof je tenminste geen geld hebt verloren eraan. Je kan het altijd weer terug erinstoppen toch :)
Isildur1
0
Acomo, Aegon, Aperam (freerolling), Besi (freerolling), Boskalis, Brunel, Corbion, Fagron, ING, KPN, RDS.

Ben zoekende naar een nieuw pareltje (beleg alleen in NL genoteerde aandelen). freerolling aandelen hebben de 100% winst geraakt en daar is de helft van verkocht en genereren nu dus "gratis" dividend.
Peter-C
0
BESI, Binckbank, KBC, NYRSTAR, ONTEX, WYNDHAM Worldwide en tracker BXX die ik nu geregeld aanvul als het onder 4,5 euro zakte. Binck en Nyrstar zijn echte kneusjes. Van Nyrstar had ik al mijn winst al afgeroomd toen het stevig begon te zakte. Met mijn ETF met ticker BXX kijk ik vooral naar eventuele "crisissen" in de toekomst. De beurs gaat nooit rechtlijnig omhoog en kent geregeld een crach of een beurscorrectie. Het heeft me het BEXIT-referendum in de UK alvast geen windeieren gelegd ;-) Net als Isildur1 zijn er tussen mijn aandelen er bij die dividenden uitkeren. Rijk word ik er niet van maar het is alvast een extraatje dat meer oplevert dan hetzelfde geld op een spaarrekening te laten wegroesten.
Isildur1
0
Pareltje Arcadis is opgestegen :) +14% Dit kan wel eens rap een verdubbeling van de koers gaan worden.
MZ
0
Ik kies mijn aandelen uit o.b.v. volgende parameters:
- Revenue growth
- debt/capital <0.5
- current ratio >1
- Niet te hoge K/W en PEG ratio
- Goede outlook

Vervolgens probeer ik de aandelen die uit bovenstaande selectie komen op de dips te kopen. Lukt overigens nooit precies.
Momenteel bezit ik naast BESI:
- AMG
- Aegon
- Ahold
- Arcelor Mittal
- Akzo Nobel
- Hunter Douglas
- Galapagos (voldoet niet aan criteria, maar heeft wel enorme potentie)
Isildur1
0
KPN is eruit bij mij, daar zit geen toekomst meer in en 5G komt eraan waar ze wederom geen reservering voor hebben gemaakt. Zal wel weer een emissie worden waar ik geen trek in heb.
Arie S
0
Holland Colours Hydratec HeadfirstSource Asmi. Met deze aandelen al heel goed verdiend. Besi is mijn topper. Onlangs Neways gekocht
guusje
0
[quote alias=Arie S id=10427359 date=201711172043]
Holland Colours Hydratec HeadfirstSource Asmi. Met deze aandelen al heel goed verdiend. Besi is mijn topper. Onlangs Neways gekocht
[/quote
Besi mag wel de topper van 2017 genoemd worden zijn er maar weinig die het succes van dit aandeel kan delen.
Meeste aandelen in die markt doen het uitstekend.
33 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 27 mei 2020 17:35
Koers 34,570
Verschil -0,730 (-2,07%)
Hoog 35,500
Laag 34,180
Volume 432.219
Volume gemiddeld 647.360
Volume gisteren 299.317