Forum: TomTom » TomTom: week 18 - 25 mei: zeilen voor de wind » Pagina: 5 | Belegger.nl

TomTom: week 18 - 25 mei: zeilen voor de wind

2.293 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 111 112 113 114 115 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
dipity
0
@hvasd2 In aanvulling op jouw links over Peter Wakkie hierbij eentje over de Britse vice chairman Doug Dunn, ter verduidelijking van de zinsnede over ASML.

managementscope.nl/manager/doug-dunn
hvasd2
0
Inderdaad ik kon Wakky niet direct linken aan ASML...

Blijkbaar is TT spannend (en rijk) genoeg voor dit soort mannen om mee in zee te gaan .....

[verwijderd]
0
quote:

Marie Trottoir schreef op 17 mei 2015 om 14:27:Er is zoveel meer tussen hemel en aarde dan de beurs en zeker nu mijn operaties (waardoor ik 2 jaar min of meer aan huis gekluisterd was met gips, rolstoel, fysiotherapie enzo) geslaagd blijken, waardoor ik er weer op uit kan trekken.Heel relativerend Marie en als je ellende hebt gehad dan pas waardeer je gezondheid. Ik ben vanmiddag het water op geweest en dat is heel ontspannend , hoewel nog fris.

Dus er inderdaad meer tussen hemel en aarde dan de beurs.

Dat je een goed rendement hebt is mooi meegenomen

Ik ben wel benieuwd wat de koers morgen gaat doen en dat nieuws waar we allen op wachten kan best nog enkele weken duren.
[verwijderd]
0
Op de Italiaanse beurs is het dividend-dag, daat kon je vrijdag leuk op inspelen met covered warrants op de FSTE Mib30. Voor T2 verwacht ik een hogere koers omdat mijn gevoel zegt dat het aandeel de vorige week laag gehouden is i.v.m. expiratiebelangen. Vooralsnog voorzie ik meer fluctuatie bij BAM, als dat een good-news-show wordt kan het feest worden. Net als T2 volg ik BAM al jaren en denk dat 7,50 een juistere afspiegeling van het bedrijf is dan de huidige 4,15.
Dirk R. Wijnen
0
Marie Trottoir schreef op 17 mei 2015 om 14:27:


Er is zoveel meer tussen hemel en aarde dan de beurs en zeker nu mijn operaties (waardoor ik 2 jaar min of meer aan huis gekluisterd was met gips, rolstoel, fysiotherapie enzo) geslaagd blijken, waardoor ik er weer op uit kan trekken.
"Alweer een sweer op ut doek"

Dirk (Mneer Sonneberg)
Eddysoft
0
quote:

mr$ schreef op 17 mei 2015 om 18:09:


'Apple heeft gps-bedrijf Coherent Navigation overgenomen'
nu.nl/internet/4050627/apple-heeft-gp...


Altijd goed voor TT dat dit in handen valt van Apple i.p.v. HERE en Google.

UvP
0
quote:

wiesje 9333 schreef op 17 mei 2015 om 11:05:


[...]

Justin, dan lezen jullie me verkeerd , ik ben helemaal niet somber over TT, ik ben juist zeer positief, enkel ik weet de realiteit dat elke "vorsprung" een eind datum heeft

ik heb het over dat TT moet kapitaliseren , dat kan op verschillende manieren, alle hebben hier reeds de revue gepasseerd, maar ik ben geen blinde volger van Goddijn of TT, ik ben tevreden met een 80% return en natuurlijk zeg ik niet Nee tegen 150 %, maar ik ben wel realist.

hier zitten teveel fantasten, die zitten ook allemaal Long ver boven het huidige niveau, dat kan bijna niet anders

dit is geen geintje als ik zeg dit is een hand uit de hemel, het is voor niet veel bedrijven gegeven die langs de afgrond zijn gegaan en die een herstel hebben gehad

Baan, Getronics, Kodak, allemaal eens meester in hun eigen Universum, allemaal geschiedenis.
Nokia zelf en BBRY en zo zijn er waslijsten.

TT heeft het geweldig gedaan voor herstel, maar sinds wanneer zit jij er in, wat was je 1e aankoop en sta je daar nu op winst ?
waarschijnlijk heb je het lef en ruimte gehad om te middelen, maar er zijn er ook velen die afscheid hebben genomen en niet meer terug in t aandeel, is niet vanwege geen vertrouwen, neen is vanwege dat ze gewond zijn, ze krijgen uiteindelijk nog gelijk, maar zitten enkel niet meer in t aandeel.

ik denk zonder t te weten dat RON737 er zo één is, lult nu bullish, maar had bakken sarcasme op t aandeel, is een gewonde aandeelhouder, waarschijnlijk door een smart-ass in t aandeel gelult, in zo'n krijtpak en nu kotst hij mensen zoals ik uit, prima , er zullen er hier wel meer zijn.

ik wil t allerbeste voor TT, omdat ik het aandeel bezit, geen enkele andere reden, ik heb geen affiniteit met TT verder, heb er nooit gewerkt.

ik heb echt bakken met geld aan KPN verdiend, was daar zeer actief op t aandeel, heb van t begin gezegd op 3 euro neem ik afscheid, heb t gedaan en ben er nooit meer terug geweest.

sorry Justin, ik leer hier veel en dat meen ik echt en daarom geef ik er wat voor terug , wat ik kan delen, maar TT is voor mij "handel" niet meer en niet minder.
ben ik eruit, ben ik weg.

succes aan allen, mijn order ligt bij BNP, ook daar heb ik geen geheim van gemaakt, ze zullen het plaatsen en spreiden, ik heb er 425.000, ze gaan er allen tussen de 10 en 10,25 uit, dat is hun game-plan, ik hoor t wel, het is géén bewegend doel, enkel als hun eigen analisten (Exane) verhogen, zo werkt nu eenmaal.

mvg, tot over een week, zal met belangstelling af en toe lezen


Wiesje dit kwam ik net in de FD van gisteren tegen.
fd.nl/beurs/1104246/afm-houd-wenselij...

(Holland Invest heeft een relatief groot belang in de Man Group Plc. De Man Group genereert een belangrijk deel van de eigen omzet via 'black box' algoritmes. Die algoritmes zien echter doelbewust alleen op langere trends waardoor Man geen HFT-trader is. Daarnaast geldt dat wat winstgevend is niet per definitie ook goed is, dus indien gedwongen tot een keuze ziet Holland Invest liever HFT aan banden gelegd worden).
11:51 Dhr. Hollandinvest.com
hvasd2
0
quote:

dipity schreef op 17 mei 2015 om 16:44:


@hvasd2 In aanvulling op jouw links over Peter Wakkie hierbij eentje over de Britse vice chairman Doug Dunn, ter verduidelijking van de zinsnede over ASML.

managementscope.nl/manager/doug-dunn


Ook interessant om te bekijken ...

managementscope.nl/top/machtigste-com...

[verwijderd]
2
Ik vaar altijd op mijn eigen kompas en gebruik advies van anderen om mijn. Kompas scherp te stellen en om te bepalen of ik wel moet gaan varen. Storm is storm of ik nu in boot van 8 meter of een jacht van 30 meter zit, en de boot is meestal zeewaardiger dan de kapitein, tenminste bij mij wel.

Ik wil zeggen dat het gepost over aantallen verder geen enkele zin heeft, ik gun iedereen zijn winst, Hey en procentueel is die voor allemaal gelijk bij hetzelfde instapniveau.

Fijne avond
famel
0
www.nu.nl/internet/4050627/apple-heef...

Apple zou gps-bedrijf Coherent Navigation hebben overgenomen. Het bedrijf ontwikkelde een gps-techniek die tot op centimeters nauwkeurig een positie kon bepalen.
p1woord
1
quote:

p1woord schreef op 17 mei 2015 om 13:19:


[...]

Tkr en anderen spoel je mond .jalozie moet je verdienen en medelijden krijg je cadeau .ik kan wie s persoonlijk goed het is een fantastische vent en heel gastvrij zijn wij ontvangen in Brasschaat .hij heeft mij ook deze tip gegeven van tom 2 .hij heeft echt verstand van de handel en wemogen zeer blij zijn met zijn Posts


Het is een goudeerlijke vent met hele mooie vriendin die het altijd goed met een ander op heeft en die ziender niet veel .KOM NIET AAN WIES potverdikkeme
Peett
0
quote:

Tom3 schreef op 17 mei 2015 om 23:32:


[...]

Concurrent voor Tom2 Road DNA? Het lijkt erop dat Apple een andere richting inslaat dan Tom2 voor HAD of is dit ook weer om gedaan om druk uit te oefenen op Tom2 teneinde de prijzen laag te houden?


Tomtom wordt de volgende die over genomen wordt door Apple?
Hobahobahi
0
quote:

famel schreef op 17 mei 2015 om 22:37:


www.nu.nl/internet/4050627/apple-heef...

Apple zou gps-bedrijf Coherent Navigation hebben overgenomen. Het bedrijf ontwikkelde een gps-techniek die tot op centimeters nauwkeurig een positie kon bepalen.

Ik vind dit goed nieuws voor TomTom. Apple zou dus geen interesse hebben in HERE. Misschien een verdere samenwerking met TT of zelfs TT overnemen.
famel
0
quote:

Hibii schreef op 17 mei 2015 om 23:54:


[...]
Ik vind dit goed nieuws voor TomTom. Apple zou dus geen interesse hebben in HERE. Misschien een verdere samenwerking met TT of zelfs TT overnemen.


Het maakt in elk geval duidelijk dat Apple meer met navigatie wil doen. Dat kan natuurlijk zowel met Here als met Tomtom. Ook zouden ze eventueel zelf maps kunnen ontwikkelen of maps van tomtom blijven leasen.

Jammer dat Tomtom zelf dat gps bedrijf niet heeft overgenomen..
pbr
0
IO 8,28

Precies wat ik vrijdag al zag aankomen
Momentum is eruit

Overstap naar BAM lijkt vruchten af te werpen

Blijf voorlopig aan zijlijn wat TT betreft
Zie de koers door dit verlies aan momentum nog wel onderkant van de bandbreedte opzoeken zo rond de 7,50

Succes allen
famel
0
quote:

Executive schreef op 18 mei 2015 om 07:32:


update verkoop Nokia here

www.autonews.com/article/20150518/OEM...


Geeft eigenlijk geen update, maar wel een ander inzicht: Dat andere partijen mogelijk meer gaan investeren in de opensource maps. Maar daarmee krijgen ze natuurlijk sowieso nooit HAD maps. Dus alleen geschikt voor normale wegenkaarten.
[verwijderd]
0
oeh! prettige zinsnede uit bovengenoemd artikel!

"I think TomTom may end up being the big winner out of all this," Prioleau said. "And people might consider OpenStreetMap more seriously," he added. "If all of a sudden map data becomes a competitive advantage, one way to mitigate it is to invest in an open-source alternative."
2.293 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 111 112 113 114 115 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24-jan-20 14:30
Koers 10,170
Verschil +0,122 (+1,21%)
Hoog 10,176
Laag 10,088
Volume 143.610
Volume gemiddeld 418.358
Volume gisteren 434.174