Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

35.504 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 1772 1773 1774 1775 1776 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
pardon
0
di 04 aug 2015, 11:42 | 16 reacties
'Stuur economische vluchtelingen snel terug'

BERLIJN -
Vluchtelingen die om louter „economische redenen” naar Europa komen en niet voor asiel in aanmerking komen, moeten sneller worden uitgezet naar hun land van herkomst. Daarvoor pleit directeur Europa Vincent Cochetel van de VN-vluchtelingenorganisatie (UNHCR).
Vincent Cochetel van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR.
Vincent Cochetel van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR.
Foto: Twitter
„We hebben eerlijke en efficiënte systemen nodig die asielaanvragen snel afhandelen en mensen die geen bescherming nodig hebben terugsturen”, aldus Cochetel in een interview met het Duitse persbureau DPA. Zo'n strikt beleid is uiteindelijk in het voordeel van vluchtelingen voor wie asiel bittere noodzaak is, zegt hij. „Dit is het beste antwoord op vreemdelingenhaters.”
Het onderscheid tussen „economische” en andere vluchtelingen is volgens critici echter niet gemakkelijk te maken. Zo stelt Amnesty International dat veel mensen op de vlucht slaan vanwege „een combinatie van politiek geweld en moeilijke levensomstandigheden”
caterpillar
0
Ontwikkelingshulporganisaties gaan 1/3 van hun medewerkers ontslaan;er is kennelijk minder werk voor teveel mensen.
Zullen ze wel gedacht hebben in Afrika:dan gaan we het toch gewoon zelf halen ?
Snapt iemand anders het wel die verminderde Ontw. Hulp ?
GrH6
[verwijderd]
0
quote:

handyman6 schreef op 5 augustus 2015 14:13:


Ontwikkelingshulporganisaties gaan 1/3 van hun medewerkers ontslaan;er is kennelijk minder werk voor teveel mensen.
Zullen ze wel gedacht hebben in Afrika:dan gaan we het toch gewoon zelf halen ?
Snapt iemand anders het wel die verminderde Ontw. Hulp ?
GrH6


Ja, ik snap het:
Ook al wordt er heel weinig uitgetrokken voor ontwikkelingshulp,
De patsertjes van de vvd willen alleen maar bezuinigen op ontwikkelingssamenwerking.
Genant en zielig...
[verwijderd]
0
quote:

handyman6 schreef op 5 augustus 2015 14:13:


Ontwikkelingshulporganisaties gaan 1/3 van hun medewerkers ontslaan;er is kennelijk minder werk voor teveel mensen.
Zullen ze wel gedacht hebben in Afrika:dan gaan we het toch gewoon zelf halen ?
Snapt iemand anders het wel die verminderde Ontw. Hulp ?
GrH6


Er word 80 % gekort op ontwikkelingshulp toch .
Moet er dan ook niet 80 % van die medewerkers uit want zo gaat er wel erg veel op aan overhead kosten lijkt mij.
Ik zal het wel niet snappen allemaal.

[verwijderd]
0
quote:

goof2 schreef op 5 augustus 2015 17:25:


[...]

Er word 80 % gekort op ontwikkelingshulp toch .
Moet er dan ook niet 80 % van die medewerkers uit want zo gaat er wel erg veel op aan overhead kosten lijkt mij.
Ik zal het wel niet snappen allemaal.
Ff nadenken goofie.
Of dacht jij dat er alleen een zak met geld in afrika gedropt wordt, en dan maar hopen dat t allemaal vanzelf goed komt?

( overigens, ik vind fikse salarissen voor directeuren van n ngo hoogst genant en moet niet kunnen)
Garibaldi
0
55.000 bootvluchtelingen alleen al in de maand juli in Griekenland meldt premier Tsipras. De stroom wordt steeds groter en de EU toont weer eens z'n stuitende gebrek aan durf en daadkracht. Hoogste tijd dat er rigoreuze maatregelen worden getroffen, want dit begint echt angstaanjagende vormen aan te nemen. Australië meldt nota bene vandaag dat sinds hun nieuwe terugsleep beleid er is, nu precies een jaar geen boot meer Australië illegaal heeft bereikt. Tijd voor harde maatregelen en dat de EU (lees Mogherini en Timmermans) laat zien dat zij ook pal staat voor de Europese burgers.
fonie
0

PASSAU -
Een mensensmokkelaar is vrijdagochtend met een bestelbusje vol vluchtelingen een maïsveld in Beieren ingereden. Vervolgens sloeg hij op de vlucht. In het laadruim zaten twintig Syriërs op elkaar gepropt. Zij zijn opgevangen, de bestuurder is spoorloos, meldt de Duitse politie.

Foto: Peter Schoonen
Agenten wilden het busje in de nacht van donderdag op vrijdag controleren op de snelweg bij Passau aan de grens met Oostenrijk. De bestuurder ging er echter snel vandoor en negeerde stoptekens. Bij het dorpje Fürstenzell reed hij door de berm een maïsveld in. De politie heeft nog naar hem gezocht, onder meer met een helikopter, maar de vogel was gevlogen.
In de Duitse deelstaat Beieren en Oostenrijk zijn de afgelopen weken veel busjes vol vluchtelingen onderschept. De meeste mensen komen uit Syrië, Afghanistan en Irak.
Chiddix
0
quote:

Xerxes81 schreef op 7 augustus 2015 15:24:


55.000 bootvluchtelingen alleen al in de maand juli in Griekenland meldt premier Tsipras. De stroom wordt steeds groter en de EU toont weer eens z'n stuitende gebrek aan durf en daadkracht. Hoogste tijd dat er rigoreuze maatregelen worden getroffen, want dit begint echt angstaanjagende vormen aan te nemen.


Dit is alleen nog maar Griekenland. Over de weg zullen via Turkije ook velen de heimat bereiken. Uit alle hoeken en gaten rijdt men de open EU grenzen binnen.
De Mohammedaanse wereld staat in brand. Velen vluchten voor hun leven. Daarnaast nog Afrika waar velen onder de mom van , ik loop gevaar, een veilig heenkomen zoeken.
Kan mevr Merkel wel begrijpen als zij zegt, het vluchtelingenprobleem is mijn grootste probleem in mijn carriere als bondskanselier.
De EU leiders(collectief) weten(durven) het probleem niet op te lossen. Te soft.
haas
1
Zolang de EU niet (H)ERKENT de stroom van mensen door de wereld kan men geen oplossing aandragen ? Men wil in EU NIET het probleem erkennen !!

deze stroom mensen zal nog jaren aanhouden,het gebeurd ook in andere delen van de wereld: Azie en ZuidAmerika: mensen in afrika zien op hun iphone /internet waar ze het beste kunnen wonen En er "vreten" op tafel komt

PS: de vluchelingenstroom is dan ook geen EU probleem,maar 'n WERELDprobleem !

Ongewone problemen vragen om ongewone oplossingen:
(daarbij is nee zeggen geen optie)
Neem protectoraat West Afrika(Onder Marokko) en brengen daar met passagiersboten ALLE syriers naar toe: kunnen ze nw leven beginnen. Idem "koop "grond zo groot als Nederland in Brazile en breng daar de Afrikanen naar toe etc.

HET idee van Vluchtelinge opvangen in de regio is 'n achterhaald principe
Bouw direkt opvangkampen in de EINDbestemmingsgebied zoals ik noemde !

Iedereen die ook oplossingen heeft die effect kunnen hebben hoor ik graag

PS: DE Balkan afscheiden van EU door aparte Balkan EU:)
kan greece ook bij. Immers vele grieken zijn al fiscaal etc verkast naar Bulgarije?
Chiddix
0
Opvangen in de eigen regio zal de vluchteling niets voor voelen zolang Rutte en Samson de gulheid zelve zijn. De VVD heeft een keer geopperd, opvangen in eigen regio maar dat bestaat alleen in de gedachten. T is niet meer dan een zoethoudertje. Het volk moet denken , dat er werkelijk wordt nagedacht over het probleem.
Zolang er geen figuur als Donald Trump te bekennen is in de EU, gaat de invasie gewoon door.
haas
0
Vluchtelingen: als voedsel/bestaansrecht niet de grens overkomt ,komen de mensen er wel naar toe?

PS: EU wil ze tegenhouden met hekken : daarmee miskent EU/de wereld het probleem/begrijpt men die vluchtelingen niet
[verwijderd]
0

Hier de enige echte sleutel voor een oplossing, hoge boetes en bedrijfssluitingen wegen oneerlijke concurrentie, ook hier in Nederland.
Maar zolang de liberalen in dienst van het grootkapitaal de baas is, valt er weinig te verwachten, en zullen nederlanders verdrongen worden door uitgebuitte arbeiders.

Britse werkgevers van vluchtelingen aangepakt

LONNDEN -
Groot-Brittannië houdt vast aan zijn harde lijn in het vluchtelingenbeleid. Werkgevers van vluchtelingen zonder verblijfsvergunning, gaan „de volle kracht van de wet voelen”, kondigde minister James Brokenshire (Migratie) maandag aan bij de BBC.
Volgens de krant The Times is de regering van plan hard op te treden tegen de schoonmaakbedrijven en op bouwplaatsen. Groot-Brittannië neemt momenteel minder vluchtelingen op dan andere EU-landen.

www.telegraaf.nl/buitenland/24358730/...
fonie
0
Een nieuwe crises komt er aan.

ma 10 aug 2015, 14:00| lees voor
EU: 2,4 miljard euro voor migratiecrisis

BRUSSEL -
De Europese Commissie heeft maandag 2,4 miljard euro toegekend voor steun aan landen als Griekenland en Italië, die worstelen met een gigantische stijging aan migranten in hun land.
Een overvolle boot met Libische vluchtelingen bij het eiland Lampedusa.
Een overvolle boot met Libische vluchtelingen bij het eiland Lampedusa.
Foto: EPA
Italië krijgt de meeste steun met zo'n 560 miljoen euro; Griekenland ontvangt 473 miljoen. Beide landen kampen met vele migranten uit Afrikaanse landen en het Midden-Oosten. In de hoop op een beter bestaan in Europa, hebben nu al duizenden vluchtelingen de zee overgestoken in bootjes, op de vlucht voor de spanningen in eigen land.
De stad Calais is inmiddels uitgegroeid tot een verzamelplaats van migranten, die via de Eurotunnel Groot-Brittanië hopen te bereiken. Daarom zal een deel van de geldsteun ook naar Frankrijk en Engeland gaan voor de crisisaanpak in de Franse havenstad.
fonie
0
Rellen in Salou na dood immigrant

SALOU -
In de Spaanse badplaats Salou zijn dinsdag rellen uitgebroken na de dood van een immigrant uit Senegal. Het kwam tot botsingen tussen migranten en de politie. Meer dan een tiental mensen is opgepakt en zestien mensen zijn gewond geraakt, schrijven Spaanse media.

De 50-jarige Senegalees kwam dinsdagochtend om tijdens een inval in een appartement. Daar zouden illegaal dvd's en andere nepspullen worden verkocht. De man sprong vanaf de derde verdieping van het balkon toen de politie binnenkwam.
Meer dan honderd migranten in Salou gingen daarna naar het huis van de Senegalees. Ze gooiden stenen naar de politie en blokkeerden het treinspoor tussen Barcelona en Valencia met vuilnisbakken. Agenten schoten daarna met losse flodders om de menigte uiteen te drijven. Zestien mensen raakten gewond, van wie tien agenten en één toerist.
De rellen breidden zich uit naar het centrum van de populaire badplaats. Het hoogseizoen in Salou is momenteel in volle gang. De badplaats is een populaire zomerbestemming voor veel Nederlanders.
haas
0
quote:

haas schreef op 8 augustus 2015 11:06:


Zolang de EU niet (H)ERKENT de stroom van mensen door de wereld kan men geen oplossing aandragen ? Men wil in EU NIET het probleem erkennen !!

PS: DE Balkan afscheiden van EU door aparte Balkan EU:)
kan greece ook bij. Immers vele grieken zijn al fiscaal etc verkast naar Bulgarije?NU ook mensenstroom binnen EU ..................!!
De Balkanezen zullen wel denken: wat de afrikanen kunnen ,kunnen wij ook?:)
=========================================

Duitsland maakt afschrikvideo's voor Balkanvluchtelingen

De campagne is een poging om de vluchtelingenstroom uit de Balkan te verminderen. Van alle vluchtelingen die in Duitsland asiel aanvragen, komt meer dan 40 procent van de Balkan. Ze komen veelal als economisch vluchteling en maken daardoor praktisch geen kans op een verblijfsvergunning: 99,8 procent wordt afgewezen.

nos.nl/artikel/2051523-duitsland-maak...
fred 58
0
quote:

haas schreef op 11 augustus 2015 23:00:


[...]

99,8 procent wordt afgewezen.
En 100% blijft.
henk38
0
Twee interviewers van ‘Britain First’ vragen aan asielzoekers waarom ze niet in Italië en Frankrijk willen blijven, want het ging ze toch om hun veiligheid? Deze jonge mannen, uit Soedan, Eritreia en Syrië geven zonder blikken of blozen toe dat het hen helemaal niet gaat om de veiligheid, maar omdat ze willen dat er goed voor hen gezorgd gaat worden.

joostniemoller.nl/2015/08/onthullende...
[verwijderd]
0
quote:

henk38 schreef op 12 augustus 2015 13:44:


Twee interviewers van ‘Britain First’ vragen aan asielzoekers waarom ze niet in Italië en Frankrijk willen blijven, want het ging ze toch om hun veiligheid? Deze jonge mannen, uit Soedan, Eritreia en Syrië geven zonder blikken of blozen toe dat het hen helemaal niet gaat om de veiligheid, maar omdat ze willen dat er goed voor hen gezorgd gaat worden.

joostniemoller.nl/2015/08/onthullende...


ja ik weet het , ik val in herhaling maar als we het vluchtelingen probleem willen oplossen dan zul je die bootjes niet moeten redden op zee maar lekschieten en dan zal de tsunami aan gelukszoekers pas stoppen.

[verwijderd]
0
Stop het grote weggeven van geld en vrijheden door de elite.
Verdiep je eens in de Geenstijl aanvraag referendum en herstel democratie.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/08...
35.504 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 1772 1773 1774 1775 1776 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 539,53 +6,96 +1,31% 17:31
AMS25-24h^ 539,37 +6,80 +1,28% 17:31
AMX 732,71 +11,42 +1,58% 17:31
ASCX 800,78 +17,73 +2,26% 17:16
BEL 20 3.268,26 +65,31 +2,04% 17:31
BRX20-24h^ 3.268,26 +65,31 +2,04% 17:30
Germany30^ 11.672,30 +85,45 +0,74% 29 mei
Dutch15-index 15.561,52 +168,94 +1,10% 17:16
Euro30-index 15.788,65 +133,09 +0,85% 17:16
US30^ 25.389,36 -21,72 -0,09% 17:31
US500^ 3.045,09 +0,02 +0,00% 17:31
Nasd100^ 9.553,40 -5,66 -0,06% 17:31
Japan225^ 22.106,25 +194,65 +0,89% 17:30
WTI^ 34,56 -0,77 -2,17% 17:31
Brent 37,45 0,00 0,00% 29 mei
EUR/USD 1,1119 +0,0005 +0,05% 17:31
BTC/USD 9.532,9100 +156,5800 +1,67% 17:30
Gold spot 1.739,30 +9,89 +0,57% 17:31
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
UNIBAIL-RODAMCO-... 52,440 +4,740 +9,94% 17:14
ABN AMRO BANK N.V. 7,680 +0,470 +6,52% 17:14
Aegon 2,534 +0,129 +5,36% 17:14
Dalers Laatst +/- % tijd
Wolters Kluwer 69,980 -1,700 -2,37% 17:14
Galapagos 180,000 -3,350 -1,83% 17:14
ASML 292,050 -0,900 -0,31% 17:14

Nieuws Forum

Krimp industrie VS zwakt iets af in mei
tolick op 1 jun 2020 17:03
4
Beleggers op Wall Street terughoudend...
TW82 op 1 jun 2020 16:58
3
Bouwuitgaven VS nemen af
Arbitrageur op 1 jun 2020 16:55
1
'Geen zorgen meer over liquiditeit bi...
apenberg op 1 jun 2020 16:52
10
'China staakt inkopen landbouwproduct...
fredje 1966 op 1 jun 2020 16:23
29