Jaarverslag is te groot om hier te plaatsen. Zie hiervoor: goo.gl/0wol8P

Beter Bed Holding publiceert vandaag het jaarverslag over het boekjaar 2015 op haar website www.jaarverslagbeterbedholding.nl. Op deze website is zowel een PDF-versie als een eco-versie beschikbaar.

De Algemene Vergadering van Beter Bed Holding zal plaatsvinden op donderdag, 19 mei 2016 om 14.00 uur in het Hilton Hotel, Apollolaan 138 te Amsterdam.

De agenda voor de aandeelhoudersvergadering en de oproepadvertentie zijn op 7 april 2016 beschikbaar op www.beterbedholding.nl.


Profiel
Beter Bed Holding is een Europese retailorganisatie die haar klanten op betaalbare wijze elke dag opnieuw zo comfortabel en gezond mogelijk wil laten slapen. Dit doet de onderneming via winkels en eigen webshops met de formules:
Matratzen Concord, gevestigd in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.
Beter Bed, gevestigd in Nederland en België.
Beddenreus, gevestigd in Nederland.
El Gigante del Colchón, gevestigd in Spanje.
Literie Concorde, gevestigd in Frankrijk.

De winkelformules staan voor producten van goede kwaliteit, een beter advies aan klanten dan de concurrenten en altijd de best mogelijke deal.

Verder heeft Beter Bed Holding een groothandel in merkartikelen in de slaapkamerbranche via haar dochter DBC International. Het internationale merk M Line wordt verkocht in de landen Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Frankrijk.

In 2015 behaalde de onderneming met in totaal 1.159 winkels een netto-omzet van € 385,4 miljoen. Hiervan wordt 70,1% buiten Nederland gerealiseerd.

Beter Bed Holding N.V. is sinds december 1996 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Het aandeel Beter Bed (BBED NL0000339703) is opgenomen in de AScX.