Heijmans - November 2016

2.466 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 120 121 122 123 124 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Daexter
0
Er wordt weer een hoop korte termijn onzin uitgekraamd hier.

Ja, we gaan hard omlaag, iets harder dan ik had verwacht dat ook, maar ik had het ook verwacht, daarom gister een aantal puts opgeraapt, welke ik zojuist met een belachelijk rendement weer heb verkocht...had ik er toch meer moeten kopen :)

Mijn aandelen heb ik gister niet verkocht, omdat hoe voorspelbaar het ook allemaal is, juist hetgeen er in het persbericht staat we allemaal (de echte belggers onder ons) al lang wisten. En op basis daarvan kun je 2 meningen hebben, of je wil ze niet of wel, beiden is prima.

Ik blijf er daarom ook bij dat het aannemelijk is dat we het jaar uitgaan met een koers boven de 9 euro, omdat wat we vandaag lezen al wisten. Nieuwe feiten zoals bijvoorbeeld nieuwsfeiten rond Uden (dank @ tradersonly) maar ook uitspraken rond infraprojecten kunnen die opleving veroorzaken zoals we ook zagen na q2. Trump vind ik koerstechnisch gezien geen bedreiging voor heijmans, Italie wel.

Het is nog lang geen hosanna bij heijmans, maar dat heeft ook niemand beweerd. Heijmans heeft al een jaar niets anders gecommuniceerd dan een positief operationeel resultaat per ultimo, vanuit de halfjaarcijfers bezien waren ze daarvoor op de goede weg. Voor de domoren onder ons, positief operationeel resultaat is niet hetzelfde als winst, sterker ik verwacht een verlies met een positief OR. Daarnaast wordt er door sommigen gehint op een emissie...dit kan altijd, maar het is 1 der minst voor de hand liggende opties. Een emissie is namelijk veel duurder dan VV aantrekken, zeker onder de huidige rentecondities. Dus een sale & leaseback constructie of iets soortgelijks lijkt me meer voor de handliggend.
J.Inv
0
'Enkele projecten blijven risico voor Heijmans'
Gepubliceerd op 2 nov 2016 om 09:44 | Views: 0
ArtikelReacties Gerelateerde instrumenten
Heijmans 09:29
7,45 0,00 (-12,76%)

AMSTERDAM (AFN) - Ondanks goede prestaties bij de meerderheid van de activiteiten, blijven enkele infra-projecten van Heijmans een risico voor de bankconvenanten van de bouwer. Dat constateert KBC Securities woensdag.
Heijmans blijft worstelen met een aantal grote bouwprojecten vanwege conflicten met opdrachtgevers, zo bleek uit een tussentijds handelsbericht. Dat zorg voor de nodige onzekerheid over de financiële afwikkeling. Volgens Heijmans is het belangrijk dat de aanhoudende discussies met de opdrachtgevers worden opgelost, omdat Heijmans anders mogelijk niet meer aan zijn financiële afspraken kan voldoen. Het overleg met de financiers is ,,pro-actief en constructief'', zo meldde het bedrijf.
Volgens KBC, dat een buy-advies op Heijmans heeft, blijven de effecten waarschijnlijk beperkt als Heijmans in staat is om duidelijkheid over het bereiken van oplossingen voor de projecten te verschaffen. De bank merkt ook op dat Heijmans zijn verwachting voor het hele jaar heeft ingetrokken. Heijmans onthield zich van een prognose, waar het eerder sprak van positief onderliggend bedrijfsresultaat (ebit).
Het aandeel stond woensdag omstreeks 09.30 uur 12,7 procent lager op 7,45 euro.
Profitmaker
0
quote:

jan6307 schreef op 1 november 2016 23:07:


video.iex.nl/Beleggen-Video/27918/Are...

Succes en welterusten.
Blij dat ik niet heb verkocht, morgen gaat de €9.00 breken verwacht ik.


Misschien de omgekeerde 9. De 6 binnenkort :-) Lagguhh
Profitmaker
0
quote:

easy56 schreef op 2 november 2016 09:45:


[...]ga je krantewijk afmaken joh:-)


Vervelend he. Niet luisteren naar PM en gruwelijk miszitten :-))
effegenoeg
0
quote:

Guus_Geluk schreef op 2 november 2016 09:19:


Ik heb Heijmans jaren gesteund maar ik zie de toekomst ook niet rooskleurig meer. Laat ik het zo zeggen, er zijn betere fondsen om in te investeren.


De enigste waarde vaste fondsen zijn Accel,Besi AMG en HC.
Maar die had je twee jaar terug moeten hebben.
De overige fondsen laten zich als lemmingen mee voeren met de computer gestuurde markt.
Over Heymans was alles al bekend.
Koers zal blijven zwalken tussen de 7 en 9€ tot de oplossing van de geschillen.
easy56
0
quote:

Profitmaker schreef op 2 november 2016 09:54:


[...]

Vervelend he. Niet luisteren naar PM en gruwelijk miszitten :-))
heb precies NUL aandelen:-)
tedje007
0
zie de kansen voor een zelfstandig voortbestaan van Heijmans alleen maar slinken, als je het dan nog positief wilt zien zal er vast wel een overname premie in zitten, maar ja de vraag is op welke koers die premie wordt afgegeven .... Mijn vermoeden is op een aanmerkelijk lagere koers dan de huidige koers
easy56
1
Door: Profitmaker, Forum: Imtech
Profitmaker vindt het aandeel Imperva nu zeer interessant en koopt het aandeel op een koers van 38,60 euro nadat Bloomberg suggureerde dat een eventuele overname voorlopig niet aan de orde is. Aandeel is in zeer kort...
---------------------------------
Over dit fonds heb je t natuurlijk niet meer net zoals je andere mislukkelingen.

Ineens net optijd verkocht:-)
Profitmaker
0
quote:

easy56 schreef op 2 november 2016 09:57:


[...]heb precies NUL aandelen:-)


wat goed van jou!Met een krantenwijk kun je idd ook niet veel op de beurs.
WoDi
0
Waarom dit onprofessionele gedrag op dit forum? Kunnen we het niet hebben over hoe een dergelijk probleem als de energiefabriek wordt opgelost? Hoe hoog de boete kan uitvallen? hoe lang duurt een dergelijke onderhandeling, zou dit voor het einde van het jaar opgelost kunnen zijn? etc..
[verwijderd]
0
quote:

tedje007 schreef op 2 november 2016 09:57:


zie de kansen voor een zelfstandig voortbestaan van Heijmans alleen maar slinken, als je het dan nog positief wilt zien zal er vast wel een overname premie in zitten, maar ja de vraag is op welke koers die premie wordt afgegeven .... Mijn vermoeden is op een aanmerkelijk lagere koers dan de huidige koers


Een déjà vu van een Ballast Nedam scenario.... Brrrrrr.....

Dat gun ik niemand.

Heijmans is het beste af met een forse emissie. Heel zuur voor de zittende aandeelhouders, maar weer geld bijlenen... Ze hebben vorig een deel van de cum prefs afgelost, vanwege de rente.
Een emissie is gratis geld. De rekening gaat namelijk naar de zittende aandeelhouder. CEO zal moeten kiezen wat in het belang is van alle stakeholders, niet alleen de aandeelhouders. En dan zal bedrijfscontinuïteit de belangrijkste afweging moeten zijn.
J.Inv
0
Een claimemmissie met korting sta ik voor open. Ideale manier om te middelen als je scheef zit zoals ik bij dit aandeel.
de tuinman
0
quote:

WoDi schreef op 2 november 2016 10:11:


Waarom dit onprofessionele gedrag op dit forum? Kunnen we het niet hebben over hoe een dergelijk probleem als de energiefabriek wordt opgelost? Hoe hoog de boete kan uitvallen? hoe lang duurt een dergelijke onderhandeling, zou dit voor het einde van het jaar opgelost kunnen zijn? etc..


Wat mij frustreert is dat het bedrijf niet in staat is om deze verliezen op te vangen met de inkomsten bij andere projecten.
En dat terwijl er nu toch veel werk is en veel huizen worden verkocht.
Nuchtere Kijk Op
0
Molensteen?

Nog te nemen openstaande verliezen in de toekomst? Quote v.h. bedrijf.

De Energiefabriek Tilburg (EFT) en de N23 hebben daarbij het hoogste risicoprofiel. “Bij deze projecten richten we ons op het vinden van een structurele oplossing voor de aanhoudende discussies met opdrachtgevers. Om tot bindende afspraken voor deze projecten te komen is de kans op aanvullende verliezen aanwezig.
[verwijderd]
0
quote:

Nuchtere Kijk Op schreef op 2 november 2016 10:46:


Molensteen?

Nog te nemen openstaande verliezen in de toekomst? Quote v.h. bedrijf.

De Energiefabriek Tilburg (EFT) en de N23 hebben daarbij het hoogste risicoprofiel. “Bij deze projecten richten we ons op het vinden van een structurele oplossing voor de aanhoudende discussies met opdrachtgevers. Om tot bindende afspraken voor deze projecten te komen is de kans op aanvullende verliezen aanwezig.Letterlijk en figuurlijk een "schijtfabriek". Volgens mij begon het al met een juridisch geschil aan het begin, en Heijmans verloor die rechtszaak. Daarna is het één en al kommer en kwel met dat project. De N23 is ook een drama, en de werkzaamheden liggen op heel veel plekken stil. En dan loopt er ook nog een project in Leeuwarden...
oompje24
0
quote:

Daexter schreef op 2 november 2016 09:50:
gister een aantal puts opgeraapt,


Dat zou wat geloofwaardiger zijn als je dat gisteren verteld had.
[verwijderd]
0
quote:

Profitmaker schreef op 2 november 2016 09:34:


Wijze en dure les voor de wijsneusjes en betweters hier aangezien PM al tijden aangaf dat heijmans met veel probleemprojecten zit en zwaar overgewaardeerd is. PM verwacht daarnaast een aandelenemissie op korte termijn en een nog veel verder dalende koers. De negatieve koersdoelaanpassingen komende dagen door analisten zullen niet mals zijn verwacht PM.


Ach jee, daar hebben we PM, De Grote PraatjesMaker weer. Vertel ook eens iets over je missers knul, dat maakt je pas een echte, complete, geloofwaardige vent.

Disclaimer: Geen aandelen Heijmans, wel grote minachting voor vervelende beleggersmacho's zoals jij.
totoo
0
tjonge jonge wat een prutsers die zandhazen firma
Ongelofelijk om dit met dit soort informatie om de hoek te kunnen komen na al zoveel geschillen kan die toko nu echt nix stelletje amateurs !
Lekker laten wegzakken in de .. en afdeklaag erover heen !
Nel
0
2.466 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 120 121 122 123 124 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 apr 2020 17:35
Koers 5,500
Verschil -0,260 (-4,51%)
Hoog 5,740
Laag 5,470
Volume 202.119
Volume gemiddeld 254.873
Volume gisteren 262.949