Brill « Terug naar discussie overzicht

Brill nieuws in 2018

21 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
voda
0
Brill meldt tegenvaller
Omzetontwikkeling wel conform eigen verwachting.

(ABM FN-Dow Jones)Brill heeft in 2017 het bedrijfsresultaat (EBITDA) wat trager dan verwacht zien groeien, maar de omzet groeide evenwel conform verwachting. Dit maakte de wetenschappelijke uitgever maandagochtend bekend met de publicatie van voorlopige cijfers.

In het afgelopen jaar realiseerde Brill een omzet van 36,3 miljoen euro, hetgeen 13 procent meer was dan de 32,2 miljoen euro een jaar daarvoor. Het bedrijf groeide autonoom, maar ook middels overnames.

Het bedrijfsresultaat (EBITDA) kwam uit op 4,2 miljoen euro, hetgeen aan de onderkant van de voorziene groei van circa vijf procent lag. Het resultaat viel ook lager uit dan in 2016. De verkoopprijzen ontwikkelden zich niet als verwacht, vanwege geanticipeerde productiekosten aan het einde van het jaar. Ook boekhoudkundige veranderingen en hogere personeelskosten speelden de ondernemingen niet in de kaart.

Brill verwacht wel dat de afschrijvingen op content zal afnemen, vanwege significante kostenbesparingen.

De liquiditeitspositie van Brill trok boven verwachting aan tot 3,8 miljoen euro, als gevolg van verdere verbeteringen van het werkkapitaal.

In november meldde Brill nog dat de omzet in het derde kwartaal trager dan voorzien groeide, omdat een belangrijke Amerikaanse klant boeken terugzond waarvan er abusievelijk te veel waren besteld. Aangepast voor deze effecten, bleek de onderliggende autonome omzetgroei in 2017 te zijn uitgekomen op vier procent. Deze groei ligt hoger dan het langetermijngemiddelde waar Brill vanuit gaat. Zoals al eerder gemeld werd de winstgevendheid van Brill "significant" bepaald door eenmalige items.

Voor 2018 voorziet Brill een aanhoudende "gezonde groei" en verwacht het bedrijf een "bevredigende verbetering" van de winstgevendheid.

Op 15 maart komt Brill met de definitieve jaarcijfers.

Het aandeel Brill koerste maandag op 31,40 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Onvoorziene kosten bij Brill door nieuwe cao

Gepubliceerd op 12 feb 2018 om 09:06 | Views: 672

Brill 14:12
31,40 0,00 (0,00%)

LEIDEN (AFN) - Wetenschappelijk uitgever Brill heeft 2017 afgesloten met een tegenvallende winst. Het bedrijf kampte in de laatste maanden van het jaar met hoger dan verwachte kosten als gevolg van een nieuwe cao die in november van kracht werd, zo liet het maandag weten in een tussentijds handelsbericht.

Het bedrijfsresultaat (ebitda) is uitgekomen op 4,2 miljoen euro. Dat is lager dan in 2016, terwijl Brill een groei van rond de 5 procent had voorspeld. De omzet voldeed met een toename van 13 procent tot 36,3 miljoen euro wel aan de eigen verwachtingen. Het bedrijf publiceert de volledige jaarcijfers op 15 maart.

Dit jaar voorziet Brill een ,,gezonde'' verdere groei, met daarnaast een verbetering van de winstgevendheid. Daarbij verwacht de onderneming onder meer de vruchten te plukken van de investeringen die het afgelopen jaar zijn gedaan.
voda
0
Brill bevestigt eerdere tegenvaller
Uitgever voorziet gezonde groei in 2018.

(ABM FN-Dow Jones)Brill heeft in 2017 het bedrijfsresultaat wat trager dan verwacht zien groeien, zoals ook al eerder bleek bij de publicatie van voorlopige cijfers, maar de omzet groeide wel conform verwachting. Dit meldde de wetenschappelijke uitgever donderdag nabeurs met de publicatie van definitieve cijfers.

In het afgelopen jaar realiseerde Brill een omzet van 36,4 miljoen euro, grofweg in lijn met eerder gemelde cijfers en 13 procent meer dan de 32,2 miljoen euro een jaar daarvoor. Het bedrijf groeide autonoom, maar ook middels overnames.

Het bedrijfsresultaat (EBITDA) kwam uit op 4,2 miljoen euro. Het resultaat viel daarmee lager uit dan de 4,5 miljoen euro uit 2016. De verkoopprijzen ontwikkelden zich niet als verwacht, vanwege geanticipeerde productiekosten aan het einde van het jaar. Ook boekhoudkundige veranderingen en hogere personeelskosten speelden de ondernemingen niet in de kaart, zo werd ook al eerder bekendgemaakt.

Brill verwacht wel dat de afschrijvingen op content zullen afnemen, vanwege significante kostenbesparingen.

De liquiditeitspositie van Brill trok boven verwachting aan tot 3,8 miljoen euro, als gevolg van verdere verbeteringen van het werkkapitaal.

In november meldde Brill nog dat de omzet in het derde kwartaal trager dan voorzien groeide, omdat een belangrijke Amerikaanse klant boeken terugzond waarvan er abusievelijk te veel waren besteld. Aangepast voor deze effecten, bleek de onderliggende autonome omzetgroei in 2017 te zijn uitgekomen op twee procent. Bij voorlopige cijfers meldde Brill nog een autonome omzetgroei van vier procent te hebben gerealiseerd in 2017. Zoals eveneens al eerder gemeld werd de winstgevendheid van Brill "significant" bepaald door eenmalige posten.

Voor 2018 is Brill voorzichtig optimistisch gestemd, vooral ten aanzien van de omzetgroei en de aantrekkende winst.

Het aandeel Brill sloot donderdag op 31,20 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Extra dividend Brill zorgt voor koerssprong

Gepubliceerd op 16 mrt 2018 om 11:11 | Views: 1.266

Brill 15:05
33,00 +1,80 (+5,77%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Wetenschappelijk uitgever Brill maakte vrijdag zijn grootste koerssprong op de beurs in Amsterdam in een jaar tijd. Beleggers reageerden verheugd op de aankondiging van een extra dividend van 3 euro per aandeel, zo zag een analist van NIBC.

,,De financiële positie van Brill staat het bedrijf toe geld uit te trekken voor omzetgroei, aanvullende overnames en een hoog dividend", schrijft de marktkenner. Het gemelde resultaat over 2017 was conform de voorlopige cijfers die vorige maand werden gemeld.

NIBC heeft een accumulate-advies voor Brill. Het aandeel stond omstreeks 11.00 uur 8,3 procent hoger op 33,80 euro.
voda
0
Resultaten Brill in lijn met de verwachtingen
Uitgever stelt speciaal dividend voor van 3,00 euro per aandeel.

(ABM FN-Dow Jones) De resultaten van Brill in het eerste kwartaal waren in lijn met de verwachtingen. Dit meldde de wetenschappelijke uitgever donderdag nabeurs tijdens de publicatie van zijn trading update.

Brill zal tijdens zijn jaarlijkse aandeelhoudersvergadering op 17 mei een dividend voorstellen van 1,32 euro per aandeel en daarbovenop een speciaal dividend van 3,00 euro per aandeel.

Met name de in december 2016 overgenomen Duitse uitgever Schöningh & Fink is het jaar zeer goed begonnen, zei Brill. Een tweede wapenfeit was de afronding van een financieringsregeling, waardoor het bedrijf in staat is zijn dividendvoorstel volledig te kunnen financieren en zijn behoefte aan werkkapitaal te dekken.

De wetenschappelijke uitgever gaf concrete outlook af voor het hele boekjaar.

Het aandeel Brill sloot donderdag op een rood Damrak 1,6 procent lager op 36,20 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Brill gaat Global Governance uitgeven

Gepubliceerd op 29 mei 2018 om 12:19 | Views: 438

Brill 15:27
33,60 +0,60 (+1,82%)

LEIDEN (AFN) - Wetenschappelijk uitgever Brill gaat Global Governance: A Review of Multilateralism and International Organizations uitgeven. Het wetenschappelijke tijdschrift over internationale organisaties wordt per direct overgenomen van Lynne Rienner Publishers, maakte Brill bekend zonder financiële details te noemen.

Brill zegt dat Global Governance goed past in zijn portfolio van publicaties op het gebied van internationale betrekkingen. Voor het in 1995 opgerichte tijdschrift gaat Brill nauw samenwerken met de Academic Council of the United Nations Systems, een academisch orgaan dat onderzoek naar de rol van de Verenigde Naties stimuleert.
voda
0
GVB Capital Management verkleint stemrecht in Brill

(ABM FN-Dow Jones) GVB Capital Management heeft het stemrecht in Koninklijke Brill verkleind. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 14 juni 2018.

GVB meldde een kapitaalbelang van nul procent met een stemrecht van 2,93 procent.

Op 26 juni 2012 meldde GVB nog een stemrecht van 3,22 procent, eveneens zonder kapitaalbelang.

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Brill gaat tijdschrift Emotions uitgeven

(ABM FN-Dow Jones) Brill gaat per direct het tijdschrift Emotions, History, Cultue, Society uitgeven. Dit maakte de Leidse uitgever donderdag bekend, zonder financiële details te noemen.

Brill is dit met de Society for the History of Emotions overeengekomen.

Dit jaar verschenen er al twee edities van het tijdschrift, de derde editie van dit jaar verschijnt in juli.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Brill 3,3 procent hoger op 31,00 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
Beursblik: tegenvallende cijfers Brill

(ABM FN-Dow Jones) De halfjaarcijfers van Brill vielen tegen. Dit zei analist Johan van den Hooven van NIBC vrijdag.

De autonome groei bleef met 1 procent duidelijk achter op de 2 tot 3 procent die Brill nastreeft. Dat kwam vooral door vertragingen in het tweede kwartaal, concludeerde Van den Hooven.

Door tegenwind op de valutamarkten daalde de EBITDA van 1,1 miljoen naar 0,7 miljoen euro, het laagste niveau in tien jaar tijd, benadrukte de analist.

"De pijplijn is goed gevuld voor de tweede jaarhelft, waardoor Brill beperkte omzetgroei ziet voor het hele jaar, maar wel met een vlakke EBITDA." Dat suggereert een lagere marge dan de 11,2 procent in 2017. "En dat was al ver verwijderd van de ambitie van het bedrijf van minimaal 15 procent."

Brill heeft inmiddels maatregelen aangekondigd om 0,6 miljoen euro aan kosten te besparen. Dit helpt de EBITDA met 2 procentpunt, maar pas vanaf 2020, voegde Van de Hooven toe.

Het aandeel Brill daalde vrijdag 8,2 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
RT2014
0
-10%: Kennelijk krijgt men nu pas door dat de universiteiten echt doorzetten met vrij toegankelijke wetenschappelijke publicaties.
RT2014
0
3 september 2018
NWO slaat de handen ineen met haar tegenhangers uit Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Slovenië en Zweden op het gebied van open access, ofwel het principe dat resultaten uit publiek gefinancierd onderzoek vrij beschikbaar moeten komen. Onder de naam Coalition S hebben de organisaties het plan gelanceerd dat om vanaf 1 januari 2020 al het onderzoek dat zij sponsoren gepubliceerd moet worden in open access-tijdschriften. Eind 2021 moet dat zelfs exclusief zo zijn; hybride tijdschriften die met zowel vrije toegang als met betaalmuren werken, zijn dan niet meer toegestaan.

Door samen op te trekken, willen de organisaties de uitgevers van wetenschappelijke tijdschriften onder druk zetten. Traditioneel vragen zij forse bedragen om een artikel te kunnen lezen, maar verschillende publieke organisatie zouden liever zien dat er alleen voor publicatie betaald wordt, en dat de artikelen vervolgens gratis toegankelijk zijn. Nederland heeft zich de laatste jaren opgeworpen als voorvechter rond dit uitgangspunt.

De onderhandelingen met de uitgevers van deze tijdschriften verlopen soms echter stroef, omdat zij goed verdienen aan de betaalmuren. ‘In heel Europa voeren universiteiten moeizame onderhandelingen met uitgevers. Ondertussen maken ze exorbitante winsten op werkzaamheden die vooral door wetenschappers worden verricht’, zegt NWO-voorzitter Stan Gielen. ‘Dat moet afgelopen zijn. Het is hoog tijd voor uitgevers om hun businessmodel om te gooien.’

Coalition S kan op brede bijval rekenen. In Nederland hebben ZonMW, de VSNU, de KNAW en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de stap onderschreven. Ook de European Research Council heeft zich ook achter het plan geschaard.

Volgens Gielen zal het plan gevolgen hebben voor de manier waarop onderzoekers en onderzoekvoorstellen in de toekomst beoordeeld zullen worden: ‘niet aantallen publicaties of de reputatie van het tijdschrift, maar de inhoud moet daarbij leidend zijn’. Dat streven past binnen een grotere trend; binnenkort zal NWO de zogenaamde San Francisco Declaration on Research Assessment (Dora) ondertekenen, een internationaal initiatief om bibliometrische indicatoren zoals h-index of de Journal Impact factor minder leidend te laten zijn.
voda
0
Brill koopt DEO Publishing

(ABM FN-Dow Jones) Brill heeft overeenstemming bereikt over een kleine overname ter aanvulling op zijn tijdschriften op godsdienstig gebied. Dit zei senior vice president business development Sam Bruinsma van Brill donderdag tegen ABM Financial News.

"Het gaat om een heel kleine Britse uitgever dat vier tot vijf titels per jaar publiceert en zo'n vijftig in de backlog heeft, maar wel erg goed aansluit op onze religieuze tijdschriften", aldus Bruinsma donderdag.

Financiële details anders dan dat Deo een zeer bescheiden omzet kent, verschafte Bruinsma niet.

Deo bestaat twintig jaar en is destijds opgezet door een oud-medewerker van Brill, die er nu mee ophoudt, als Bruinsma.

Het aandeel Brill noteerde op rood Damrak onveranderd op 24,00 terwijl er één aandeel is verhandeld.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Brill in zee met Chinese uitgever

(ABM FN-Dow Jones) Brill en China Educational Publications (CEPIEC) hebben op de boekenbeurs van Frankfurt een overeenkomst gesloten om de e-boeken van Brill beschikbaar te maken op het nieuwe online platform van CEPIEC. Dat maakte de wetenschappelijke uitgever woensdag bekend.

Het Iresearch-platform biedt publicaties voor onderzoek en als naslagwerk voor institutionele klanten en lezers in China, met zowel een Chinese als een Engelse interface.

Het nieuwe platform bevat volgens Brill hoogwaardige kennis, grafische technologie en interactieve middelen om zoekopdrachten van gebruikers aanmerkelijk te verbeteren.

"We kijken uit naar onze samenwerking met CEPIEC om de distributie van Brillproducten in China te verbeteren en te faciliteren", zei Peter Coebergh, CEO van Brill.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
Financiële topman Brill treedt tijdelijk terug

(ABM FN-Dow Jones) Olivier de Vlam is tijdelijk vanwege ziekte teruggetreden als CFO en COO van Brill. Dat maakte de wetenschappelijk uitgever dinsdag bekend.

Wim Dikstaal zal De Vlam voorlopig vervangen als CFO. Dikstaal is werkzaam geweest bij Wolters Kluwer, onder meer als CFO van Wolters Kluwer Scandinavia.

CEO Peter Coebergh zal voorlopig ook de taak van COO op zich nemen. In de loop van 2019 wordt De Vlam weer terug verwacht.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Winstalarm Brill na lagere verkopen

Gepubliceerd op 31 okt 2018 om 18:09 | Views: 1

Brill 17:20
22,80 +0,80 (+3,64%)

LEIDEN (AFN) - Wetenschappelijk uitgeverij Brill heeft een naar eigen zeggen teleurstellend derde kwartaal beleefd. Het bedrijf verlaagde dan ook de omzet- en winstverwachtingen voor heel dit jaar.

De omzet van Brill daalde door lagere boekverkopen in Europa en Azië. Ook de verkoop van tijdschriften viel in de afgelopen periode tegen. Hogere verkopen van ebooks konden dat niet goedmaken.

Voor de omzet gaat het bedrijf nu uit van een daling van 1 a 2 procent ten opzichte van vorig jaar, terwijl eerder nog een bescheiden groei werd voorzien. Het bedrijfsresultaat komt naar verwachting 20 tot 25 procent onder dat van vorig jaar uit. Eerder dacht de uitgever nog dat dit resultaat vrijwel gelijk zou blijven.
voda
0
Brill geeft winstwaarschuwing

(ABM FN-Dow Jones) Brill heeft zijn winstverwachting voor dit jaar fors neerwaarts moeten bijstellen, door een vertraging van de levering van het nieuwe onlineplatform en een teleurstellende vraag naar boeken in het derde kwartaal. Dat maakte de wetenschappelijke uitgever woensdag nabeurs bekend.

Brill verwacht inmiddels dat het EBITDA-resultaat dit jaar met 20 tot 25 procent daalt, waar het bedrijf bij de halfjaarcijfers nog een vergelijkbaar resultaat voorzag.

Voor de omzet voorziet het bedrijf een daling van 1 tot 2 procent dit jaar, waar in augustus nog een beperkte groei werd voorzien.

De vertraging in de levering van het online platform zorgde voor dubbele kosten, terwijl er ook meer kosten werden gemaakt voor financiële ondersteuning, meldde het bedrijf. Dit drukt het resultaat fors.

Daarnaast lag omzet van gedrukte boeken in Europa en Azië ongeveer 10 procent lager dan een jaar eerder in het derde kwartaal, terwijl ook de inkomsten uit de tijdschriftenverkoop "significant achterbleven" bij het voorgaande jaar, door ongunstige publicatietijdstippen van de verschillende edities, meldde het bedrijf. Brill verwacht dat de omzet uit tijdschriften dit jaar nog wel hoger zal uitvallen dan in 2017.

De omzet uit eBooks groeide met 20 procent, maar dit was niet voldoende om de daling bij de gedrukte boeken goed te maken.

Een volledige update over het derde kwartaal volgt op 15 november.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
Aandeel Brill zakt verder weg na opnieuw teleurstellend kwartaal

Het aandeel Koninklijke Brill BRILL€19,80-10,81% heeft vrijdag een forse veer moeten laten na tegenvallende kwartaalcijfers. Het is voor de tweede achtereenvolgende keer dat de wetenschappelijke uitgeverij uit Leiden beleggers teleurstelt.

Beleggers zetten het aandeel ruim 5% lager op €21,00. Na de cijfers over het tweede kwartaal verloor het aandeel Brill ook al fors terrein. Sinds medio augustus heeft het aandeel bijna een derde van zijn waarde verloren.

Brill meldde donderdag nabeurs dat de omzetten in het derde kwartaal teleurstellend waren. Vooral de boekverkopen in Europa en Azië vielen tegen, met een omzetdaling van 10% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.
Maar ook de wetenschappelijke tijdschriften kenden in het derde kwartaal een omzet die significant achterbleef. Dat had echter vooral te maken met het publicatiemoment van deze uitgaven.

Met zijn digitale boeken behaalde Brill een groei van 20%, maar dat was niet genoeg om de dalende printverkopen te compenseren.

De tegenvallers hebben geleid tot een lagere winst voor afschrijvingen, belastingen en rentelasten (ebitda). Brill houdt rekening met een daling van 20% tot 25% dit jaar. Na de tegenvallende halfjaarcijfers kondigde de onderneming al aan te gaan bezuinigen om de resultaten op peil te brengen.

fd.nl/beurs/1276591/aandeel-brill-zak...
Stephan010
0
Een en al ellende bij Brill. Koers wordt ieder dag met -€0.30 tot -€0.4 euro lager gezet en dit al bijna 2 weken en langer.
voda
0
Brill bevestigt eerder bijgesteld outlook

(ABM FN-Dow Jones) Brill heeft zijn recent neerwaarts bijgestelde winstverwachting bevestigd. Dit maakte de wetenschappelijke uitgever donderdag nabeurs bekend.

Brill verwacht daarmee onverminderd dat het EBITDA-resultaat dit jaar met 20 tot 25 procent daalt, waar het bedrijf bij de halfjaarcijfers nog een vergelijkbaar resultaat voorzag.

Voor de omzet voorziet het bedrijf een daling van 1 tot 2 procent dit jaar, waar in augustus nog een beperkte groei werd voorzien. Brill merkte op dat de jaarresultaten, net als in andere jaren, vooral zullen worden bepaald door de omzetontwikkeling in november en december.

De vertraging in de levering van het online platform zorgde voor dubbele kosten, terwijl er ook meer kosten werden gemaakt voor financiële ondersteuning, meldde het bedrijf donderdag opnieuw. Dit drukt het resultaat fors.

Daarnaast lag omzet van gedrukte boeken in Europa en Azië ongeveer 10 procent lager dan een jaar eerder in het derde kwartaal, terwijl ook de inkomsten uit de tijdschriftenverkoop "significant achterbleven" bij het voorgaande jaar, door ongunstige publicatietijdstippen van de verschillende edities. Brill merkte op dat eBooks het in oktober goed deden.

In de zomer kondigde Brill al een kostenbesparingsprogramma aan, maar sindsdien nam de uitgever extra maatregelen om de kosten verder te besparen. Als gevolg mikt Brill inmiddels voor volgend jaar op kostenbesparingen tot circa 700.000 euro.

Het aandeel Brill sloot donderdag 1,7 procent lager op 17,60 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserve
voda
0
Brill verlengt samenwerking met KITLV

Gepubliceerd op 12 dec 2018 om 12:12 | Views: 459

Brill 15:07
18,10 -0,40 (-2,16%)

LEIDEN (AFN) - Wetenschappelijk uitgever Brill heeft een samenwerking met het Koninklijk Instituut voor Taal-, Land- en Volkenkunde (KITLV) uit Leiden verlengd. Brill blijft binnen die krachtenbundeling twee wetenschappelijke tijdschriften uitgeven als gratis toegankelijke titels.

Het gaat om de wetenschappelijke tijdschriften Bijdragen tot de taal-, land- en volkenkunde en de Nieuwe West-Indische Gids. Het KITLV behoudt de volledige redactionele verantwoordelijkheid over die publicaties en ontvangt daarbij financiële hulp van Brill. De samenwerking stamt uit 2012.
21 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 aug 2022 17:29
Koers 24,400
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 24,600
Laag 24,400
Volume 471
Volume gemiddeld 1.003
Volume gisteren 471

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront