Tweede kwartaal

327 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 » | Laatste
Daexter
0
het koerstechnisch teleurstellende eerste kwartaal achter ons latend liggen er dit kwartaal ten minste 2 momenten in het verschiet die de koers positief kunnen beinvloeden.

volgende week woensdag de AVA en 5 weken later de trading update Q1. Dat het voor alle particulieren een mooi winstgevend kwartaal mag worden!
trq786
0
quote:

Daexter schreef op 3 april 2018 18:52:


het koerstechnisch teleurstellende eerste kwartaal achter ons latend liggen er dit kwartaal ten minste 2 momenten in het verschiet die de koers positief kunnen beinvloeden.

volgende week woensdag de AVA en 5 weken later de trading update Q1. Dat het voor alle particulieren een mooi winstgevend kwartaal mag worden!


Amen to that!
peebee
0
@trq:

als je weet dat vaak aan het eind van de dag de koers inzakt, kun je hier toch op anticiperen?
Ik had ook meer verwacht van de koers.
trq786
0
quote:

peebee schreef op 4 april 2018 08:25:


@trq:

als je weet dat vaak aan het eind van de dag de koers inzakt, kun je hier toch op anticiperen?
Ik had ook meer verwacht van de koers.Het is niet elke dag zo, maar wel de laatste dagen. Er zijn ook dagen geweest dat de koers juist aan het eind opveert. De laatste dagen gebeurt het ook maar de laatste minuten gaan ze toch nog verkopen ipv steunen. Zelfs na 17.30 worden ze gedump door veel in de laat te gooien. Niet slim en erg frustrerend.
africa2
0
peebee
0
quote:

africa2 schreef op 5 april 2018 07:32:


Gaan we vandaag nou eens een stukje achterstand op de koers inhalen?


USA was gisteren zeer groen.

Ik denk het dus wel, nu kijken of Heijmans meer inhaalt dan anderen (grotere stijging), anders voelt het alsnog niet goed...
trq786
0
Wat ik echt bizar vind is dat er omstreeks 17.25 zo'n tientallen stuks in de laat staan voor 9.58 terwijl de koers op 9.55 staat. Ik zet een kooporder van 9.58 x 100 stuks uit en ze worden gelijk gekocht naar de koers blijft mooi op 9.55 staan voor zo'n 2 minuten lang. Maw mijn kooporder wordt niet getoond en doet niks met de koers. Wie zit hier achter? Wie wil de de koers omlaag houden? Dit gebeurt ook na de sluitingsbel... heel frustrerend.
africa2
0
Dat idee heb ik ook al een tijdje . Alles goed met dit aandeel .maar stijgen ho maar.er is iets anders aan de hand.
trq786
0
Benieuwd of er andere ervaringen of verklaringen zijn wat betreft mijn melding gisteren.

Om de ochtend positief te beginnen een leuk artikeltje in het brabants dagblad. Het gaat Heijmans iig goed geld opleveren:
www.bd.nl/uden/doek-gaat-op-voor-het-...

Doek gaat op voor het nog lege 'Land van Dico' in Uden
UDEN - Heijmans voert de spanning gestaag op: dinsdag 8 mei wordt bekend wat de huizen op het voormalige Dico-terrein in Uden gaan kosten. Veel geld, maar kopers staan in de rij.

Hans van Alebeek 06-04-18, 08:10
0 Reacties
AANGEBODEN DOOR NVM


Het lijkt wel de première van een nieuwe musical van Joop van den Ende. Beetje bij beetje geeft bouwbedrijf Heijmans informatie vrij over het grote Udense woningproject op de hoek Velmolenweg-Losplaats. De plek waar ooit de roemruchte beddenfabriek van Dico stond.

Dé cruciale vraag - wat gaan die huizen kosten - wordt echter pas op dinsdag 8 mei onthuld. In een passende omgeving: theater Markant Uden. Gezien de massale belangstelling tot dusver, levert dat geheid een uitverkocht huis op voor het langverwachte 'Land van Dico' zoals het gebied gedoopt is.

Afgelopen maanden is Heijmans begonnen met bouwrijp maken van het voormalige Dico-terrein, dicht tegen het centrum van Uden aan. Bomen zijn gerooid en er is architectonisch onderzoek uitgevoerd. Op deze al jaren braakliggende plek wil Heijmans ruim 200 huizen en appartementen bouwen.

De belangstelling daarvoor is enorm, zo bevestigen makelaars die door Heijmans zijn ingeschakeld voor de geplande verkoop van de eerste fase die op 8 mei start. ,,Mensen zitten hier al tien jaar op te wachten", zegt Daniëlle Mollen van Partner Wonen. ,,Qua ligging is dit een toplocatie. De woningen worden ook helemaal van deze tijd: gasloos, zonnepanelen, duurzaam en met allerlei slimme voorzieningen. Je woont hier straks echt voor de toekomst."

Speculaties
Ook Jeroen van Dinther van Bernheze Makelaars spreekt van een 'overweldigende belangstelling' voor deze plek. ,,Het kan de mensen niet snel genoeg gaan", is zijn indruk. Grote vraag is en blijft wat de huizen moeten gaan kosten. ,,Ja, het zal niet goedkoop zijn", zegt hij, in navolging van Heijmans zelf die eerder al verklaarde dat wonen op deze plek duurder zal zijn dan elders in Uden.

Er gaan geruchten dat de prijs richting 600 euro per vierkante meter gaat, ruim het dubbele van de normale prijs in Uden. ,,Nee, dat kan ik absoluut niet bevestigen", zegt Van Dinther. ,,Ook wij hebben nog niets bevestigd gekregen. Op 8 mei horen ook wij wat de prijzen zijn." Heijmans wil voor die tijd op geen enkele manier ingaan op prijzen en speculaties daarover.


Na 8 mei krijgen belangstellenden een paar weken de tijd om zich concreet voor een woning in te schrijven. Wie dan al helderheid heeft over zijn financiële mogelijkheden, heeft een streepje voor. ,,Maar dat is niet anders dan bij andere woningprojecten", zegt Van Dinther. ,,Als ik jouw huis moet verkopen en er zijn vijf belangstellenden, zeg jij ook: zoek de beste er tussenuit. Bij zo'n project is het zaak om zo snel mogelijk de groep kopers bij elkaar te brengen zodat de bouw ook daadwerkelijk kan starten." De derde makelaar voor de verkoop is Van der Krabben uit Uden.

Architect
In de eerste fase gaan er zo'n honderd woningen in de verkoop. Het gaat dan om rij- en hoekwoningen, twee onder een kappers, (geschakelde) patiowoningen, gelijkvloerse (semi)bungalows en enkele vrije kavels (daarvan zijn er twaalf in het plan opgenomen). Architect Peer Wolkers heeft gekozen voor een soort tuindorp, in combinatie met industriële panden en accenten. Over ongeveer een jaar start de verkoop van de laatste honderd huizen.

Je las zojuist een Premium artikel.
Elke maand mag je 3 van onze beste artikelen lezen. Meer lezen? Maak dan gratis een profiel aan.

trq786
0
www.dearchitect.nl/architectuur/nieuw...


20 vrijstaande woningen aan de Ginkelse Heide in Ede

Heijmans gaat 20 vrijstaande woningen realiseren in Ede. De woningen komen aan de rand van de Simon Stevin Kazerne en grenzen met hun achtertuin aan de Ginkelse Heide. De gemeente Ede gunde Heijmans de opdracht, vanwege het architectuurontwerp van Mix architectuur dat aansluit op het nabijgelegen heidelandschap en de groene omgeving.

20 vrijstaande woningen aan de Ginkelse Heide in Ede

Heijmans heeft Mix architectuur uit Ede gevraagd een ontwerp te maken voor de vrijstaande villa’s met als resultaat drie ontwerpen die wel familie van elkaar zijn, maar ieder hun eigen contour en eigenschappen hebben. Karakteristieke houten kappen en grote overstekken zorgen voor een juiste inpassing in het landschap. Ook de keuze voor natuurlijke materialen zorgt er voor dat de relatie met het landschap nog meer versterkt wordt.

De woningen op ruime kavels die Heijmans realiseert worden aangesloten op het warmtenet van Ede. Om comfort te verhogen worden de woningen onder meer uitgerust met vloerverwarming en het huisbesturingssysteem Slim Wonen, waarmee bewoners ook energieverbruik nauwlettend in de gaten kunnen houden.

Tijdens een eerste preview op 18 april gaat Heijmans met potentiële toekomstige bewoners van ‘PUUR op de heide’ in gesprek over hun specifieke woonwensen, zodat ze meegenomen kunnen worden in de verdere uitwerking van het ontwerp.

Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2018, waarna de bouw volgens de prognose in het voorjaar van 2019 begint.


Eerste publicatie door Astrid de Wilde op 6 apr 2018

Laatste update: 6 apr 2018
bloff
0
Patroon van inzakkende koers aan het eind van de dag lijkt inderdaad weer bevestigd te worden. Koers wordt gecontroleerd.
trq786
0
quote:

bloff schreef op 6 april 2018 17:00:


Patroon van inzakkende koers aan het eind van de dag lijkt inderdaad weer bevestigd te worden. Koers wordt gecontroleerd.


Bloed irritant, de hele dag op bijna 2% zitten en einde van de dag (bijna) niks meer van over. Wie zou hier achter kunnen zitten? Kan hier iets tegen gedaan worden?
bloff
0
Je zou het van de afm moeten hebben... Maar wat elke amateur ziet gebeuren, zien zij niet... Of kijken ze weg? Het is kwalikke zaak, maar wij zijnmaar kleine particulieren.
voda
0
PERSBERICHT: Voorlopige gunning A1 Apeldoorn - Azelo (fase 1) aan Heijmans

Rijkswaterstaat heeft de opdracht A1 Apeldoorn - Azelo (fase 1)
voorlopig gegund aan Heijmans. De opdracht betreft de verbreding van de
A1 tussen Twello en Deventer en tussen Deventer-Oost en Rijssen. De
(design & construct) opdracht heeft een waarde van EUR 127 miljoen.

Over Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed,
woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen,
Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende
kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we
toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor
woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de
ruimtelijke contouren van morgen. Voor meer informatie, kijk op
www.heijmans.nl.

Voor meer informatie/ niet voor publicatie:

Pers

Toinja van Daal

Communicatie

+ 31 73 543 52 17

tdaal@heijmans.nl

Analisten

Guido Peters

Investor Relations

+ 31 73 543 52 17

gpeters@heijmans.nl

Persbericht: hugin.info/130707/R/2182561/842876.pdf

This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf
of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely
responsible for the content, accuracy and originality of the information
contained therein.

Source: Heijmans NV via Globenewswire


www.heijmans.nl

(END) Dow Jones Newswires
trq786
0
Lekkere timing op vrijdagavond.... Ziet er overigens wel uit als een goeie opdracht.
shutterspeedy
0
Mooie opdracht. Mogen we maandag gerust voor naar de 10 stijgen.

AFM heeft vorig jaar boetes opgelegd aan een partij die manipuleerde met diverse nederlandse fondsen, waaronder Heijmans. Zie : fd.nl/beurs/1209925/afm-boete-voor-ma...
Zal niet zeggen dat het nu gebeurd, maar soms is het koersverloop wel wispelturig idd. Volumes zijn overigens al wat dagen relatief laag.

Dutch Geco
0
Over welke bedragen hebben we het dan?
Volgens mij een lachertje.....maar dat weet ik niet zeker.
shutterspeedy
0
Het was een bestuurlijke boete van welgeteld 10.000 euro opgelegd aan Spaanse vennootschap Lexon Capital S.L.
Een lachertje idd voor zulke partijen.
327 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 28 jul 2021 17:35
Koers 12,640
Verschil +0,060 (+0,48%)
Hoog 12,680
Laag 12,500
Volume 24.181
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 43.473