Forum: Gaussin » europlasma 2018 » Pagina: 29 | Belegger.nl

europlasma 2018

628 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Theo3
0
Mos1955
0
Theo3
0
Ik ga er ook uit zakt steeds verder weg hier heb ik geen zin meer in geen herstel niets van dat alles.
Bones
0
quote:

Theo3 schreef op 8 feb 2019 om 11:03:


Ik ga er ook uit zakt steeds verder weg hier heb ik geen zin meer in geen herstel niets van dat alles.


Waar heb je ze voor verkocht?

Kans van verdubbeling koers komende maand acht ik hier groter dan bij Pharming :)
Theo3
0
Bones
0
quote:

Theo3 schreef op 8 feb 2019 om 14:50:


Ik had ze er ingelegd op 0.0375 niet gegaan heb ze nu erin liggen op 0.0369


Europlasma of Pharming? :)
Bones
0
quote:

Theo3 schreef op 8 feb 2019 om 17:07:


Europlasma Bones maar heb ze toch maar gehouden ik geloof je


Je moet in jezelf geloven.
Theo3
0
Europlasma in surseance (Europlasma)
ALPHAVALUE • 28/01/2019 om 16:16
Europlasma in faillissement
VRAAG VAN FINANCIERING
Europlasma heeft haar plannen voor herkapitalisatie / afstoting van activa niet kunnen waarmaken. Het bedrijf werd in hoofdstuk 11 onder de bescherming van gelijkwaardige Franse wetgeving geplaatst, waarmee een proces van zes maanden werd geopend. De quotering van de titel zou moeten worden hervat op 29/01/2019.

NIEUWS
De moeilijke markten in het vierde kwartaal van 18 versloeg het Europlasma-project om een ??kapitaalverhoging te lanceren en een eventuele gedeeltelijke verkoop af te ronden. De houders van obligaties (€ 5 miljoen) die eind 2018 verschuldigd zijn, zullen een einde hebben gemaakt aan de ambities van de groep. Op 22/01 werd Europlasma beëindigd met instemming van de rechtbank. De beslissing werd openbaar gemaakt op 25/01 bij het sluiten.

ANALYSE
Ontslagvergoedingen betekent dat de groep en haar dochterondernemingen onder curatele voorziet in uitstel van aflossing van zijn schulden aan de onderneming in staat om activiteiten voort te zetten als blijkt kasgenererende werden geplaatst.

Rechtbanken bepalen de hiërarchie tussen de belanghebbenden. In de regel is personeel een prioriteit en neigt het onevenredig zwaar te wegen. Het is duidelijk dat aandeelhouders weinig stem hebben. Vanuit hun oogpunt betreft de weddenschap de NAV van Europlasma. Vóór het faillissement werd het geschat op 0,23 euro.

De waardering van de nettoactiva wordt berekend op basis van een going concern. Dit is niet langer het geval, omdat kopers zullen proberen hun voorwaarden op te leggen. Bovendien, hoe langer het wachten, hoe groter de kans op vertrek van gekwalificeerd personeel.

IMPACT
AlphaValue zal de ontwikkelingen de komende drie maanden nauwlettend volgen en feedback geven, mogelijk met een neerwaartse herziening van de NAV.

GERELATEERDE WAARDEN
EUROPLASMA
-1.13%
Copyright © 2019 AlphaValue
Theo3
0
Bones
0
quote:

Theo3 schreef op 12 feb 2019 om 02:44:


Hoe is het met de heer Bones alles oké.


Prima
DeZwarteRidder
0
quote:

Yolonist schreef op 12 feb 2019 om 22:12:


objectifaquitaine.latribune.fr/busine...

Er wordt gezocht naar een koper voor Europlasma. De rest even translate..

Nee, er is sprake van een uitverkoop van onderdelen tegen liquidatieprijzen.

De aandeelhouders krijgen dus geen cent en de schuldeisers krijgen een klein beetje.
Theo3
0


De Europlasma Group is op weg naar een uitverkoop
Door Jean-Philippe Déjean | 12/02/2019, 14:16 | 497 woorden

Zicht op de eenheid voor neutralisatie van asbestafval.
Zicht op de eenheid voor neutralisatie van asbestafval. (Credits: Appa Agency)
De gerechtelijke reorganisatie Europlasma, in Morcenx (Landes), is gespecialiseerd in de ontwikkeling van technologieën voor het gebruik van de plasma toorts en nuttige toepassing van afvalstoffen, met name voor de laatste neutralisatie van asbest (omgevormd tot materiaal voor aanleg van wegen), zou kunnen leiden tot een verkoop van de groep aan het uitsnijden.
In haar activa bezit Europlasma verschillende octrooien die haar activiteiten ondersteunen, met name voor Inertam, de dochteronderneming die verantwoordelijk is voor de neutralisatie van asbestafval. Op dezelfde manier heeft Europlasma een methode ontwikkeld om de ultra-toxische as die wordt gegenereerd door de verbranding van huishoudelijk afval te neutraliseren. Met ondersteuning van de ontwikkeling van turn-key verwerkingseenheden die werden verkocht in Japan en China. Het was de ontwikkeling van zijn nieuwste innovatie, de Cho Power-krachtcentrale, die uiteindelijk de toch al precaire financiële gezondheid van de groep versloeg, zoals al jaren werd gevreesd.

Zo had Europlasma de faillissementsaanvraag al in april 2014 aangenomen . Deze fabriek is bijna ontwikkeld, maar elke nieuwe instelling is erg duur, wat uiteindelijk de activiteit van Europlasma deed dalen tot het moment waarop de betaling werd gestaakt. Sinds de oprichting in 1992 door Didier Pineau heeft Europlasma altijd geleverd dit gevaarlijk spel op schaal prototypes 1 te bouwen en start ze op de markt, terwijl nog aanpassingen, soms zeer zware eisen, net als bij Cho Vermogen.

Zes maanden om een ??koper te vinden volgens de NR
Een strategie die Didier Pineau zijn leiderschapspositie in juli 2013 kostte, al vanwege de financiering van de ontwikkeling van Cho Power! Deze avant-garde eenheid van elektriciteitsproductie door de vergassing van biomassa en afval, waarvan de rationaliteit met geweld werd aangevallen in de kolommen van een Médiapart-blog , moest leiden naar de bouw in Thouars, in Deux-Sèvres. , van Cho Tiper, de eerste operationele eenheid gebouwd buiten de Landes. Cho Tiper moet voldoende elektriciteit produceren voor 45.000 inwoners, terwijl een deel van het industriële en organische afval van Thouars wordt verbrand en vergast.

Het dagblad La Nouvelle République (NR), dat op Poitou-Charentes schittert, citeert "Marc Lefour, directeur du développement auprès de la filiale Cho Power, et qui a planifié le dossier thouarsais" dont les propos sont sans ambiguïté. "Nous disposons de six mois pour trouver un repreneur, que ce soit un industriel ou un fonds d'investissement. Des contacts ont été établis", déroule ainsi le directeur du développement. Marc Lefour finit sur une note positive, en précisant ceci. "Maintenant, nous avons appris de nos erreurs et revu la conception de Cho Tiper. Sa viabilité a été confirmée par des audits techniques en Allemagne", cite La Nouvelle République. Dans le même temps un actionnaire d'Europlasma vient de lancer une petitie in de vorm van een open brief aan de president van de republiek om een ??gebaar te maken om de groep van Landes en zijn innovatieve technologieën te redden. Met 284,4 miljoen aandelen, het resultaat van een recordverwatering van kapitaal, heeft Europlasma duizenden aandeelhouders.
OVER
HETZELFDE ONDERWERP
EuroplasmaEuroplasma herstelde zich na zes maanden om het ergste te voorkomen
EuroplasmaEuroplasma ondertekent de EIB een financieringscontract van € 30 miljoen
628 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 22-feb-19 17:29
Koers 0,237
Verschil +0,004 (+1,50%)
Hoog 0,238
Laag 0,230
Volume 370.980
Volume gemiddeld 874.510
Volume gisteren 784.701