Forum: ING Groep » ING mei » Laatste pagina | Belegger.nl

ING mei

595 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 25 26 27 28 29 30 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
K9
0
AMSTERDAM (AFN) - De winstcijfers van ING over het tweede kwartaal zijn beter dan verwacht, mede geholpen door lagere risicokosten. Dat schrijft KBC Securities. Volgens de bank laat de bank vooruitgang zien, na twee zeer tegenvallende kwartalen.

De onderliggende winst bedroeg 1,4 miljard euro, terwijl bij KBC werd gerekend op 1,3 miljard euro. Verder stelt de bank dat margedruk zichtbaar was, maar dat die binnen de perken bleef, terwijl een positieve tekenen zijn te zien bij het verstrekken van leningen in Nederland.

KBC blijft van mening dat de focus bij ING ligt op het behalen van doelen op de langere termijn, en dat dit langer kan gaan duren. Deze aanpak betekent dat er risico's zijn bij uitvoering, aldus KBC. De Belgische bank handhaaft zijn reduce-advies voor ING met een koersdoel van 13,50 euro. KBC geeft de voorkeur aan ABN AMRO (buy).

ING noteerde donderdagochtend omstreeks 09.30 uur een plusje van 0,5 procent op 13,08 euro.
Han Mink
0
Nog een grote mond dan K9, als je nu nog niet ziet dat er gemanupuleerd wordt dan ben je nog dommer als je uitspraken. Ing wordt willens en wetens kort gehouden door de instutionele beleggers, geen enkel impuls zal de koers doen stijgen, zelf mooie cijfers. Daar baal ik van, dat de werkelijkheid niet tot uitdrukking komt in de koerss.
Han Mink
0
Leg even uit waarom de koers van ruim 2 procent winst binnen een paar uur is gedraaid naar - 1.2 procent, is dat om het zo een goed aandeel is. Goed lezen wat ik schrijf, zeg niet dat ING een kutbank is, wel dat het aandeel wordt gemanupuleerd. Het is duidelijk dat de ABN/AMRO, wat kan rekenen op staatsteun de voorkeur krijgt, dat gaat ten koste van de ING, iemand moet de rekening betalen.
FORT1944
0
Eigenlijk waarom beleggen we nog in bankaandelen ? Goed nieuws is ook direct slecht voor de koers van ING , het is ook zo een beetje bij AEGON 8
Subtropical
0
Had vanmorgen willen verkopen bij 2%, ging echter weer hard naar beneden. Maandag dat klote dividend er weer af. Zit ik helemaal niet op te wachten.
K9
0
quote:

Han Mink schreef op 2 aug 2018 om 10:44:


Nog een grote mond dan K9, als je nu nog niet ziet dat er gemanupuleerd wordt dan ben je nog dommer als je uitspraken. Ing wordt willens en wetens kort gehouden door de instutionele beleggers, geen enkel impuls zal de koers doen stijgen, zelf mooie cijfers. Daar baal ik van, dat de werkelijkheid niet tot uitdrukking komt in de koerss.Je hebt helemaal gelijk!!!! Ben je nu blij!! Kleutertje.
Han Mink
0
Helemaal eens met Fort1944 en Subtropical, alles wordt uit de kast gehaald om de koersen van financials te drukken. Handelsoorlog, Italie, een scheet laten, al het nieuws is in het nadeel van de koersen zogenaamd. Zelfs al het aandeel door allerlei analisten hoog op de kooplijst wordt gezet, heeft dat geen enkele invloed op de koers. Wat mij nog het meest bevreest is dat financials het van oudsher altijd beter doen dan de AEX en zelfs dat gaat niet meer op, dus het aandeel is kansloos geworden, ik voorspel een duikvlucht tot onder de 10 euro. Net wat Subtropical zegt, maandag komt er nog een tikkie achteraan als we ex dividend gaan, daarna is rap richting de 10 euro.
Doemebest
0
Wat n streskippen, er is gewoon 1.4 miljard winst gemaakt, sentiment heet dit, als je koers van 10 verwacht,verkoop je toch?
Lijkt wel alsof velen winstgarantie gekregen hebben bij aanschaf aandelen, beleggen heet dit, er is fundamenteel niets veranderd.
K9
0
ercle Finance - 11:48
(CercleFinance.com) - Berenberg said it remains bullish on shares of ING and views the Dutch financial group's investment case as 'compelling.'

'The scope for efficiency gains remains largely misunderstood, with the market unwilling to accept that higher investment costs will prove transitory,' the German broker wrote in a research note.

'With a greater focus on costs than most EU peers, combined with structural advantages, delivery in 2019 should drive outperformance,' it said.

Berenberg has a 'buy' recommendation and 16.5 euros price target on the ING stock.

Copyright (c) 2018 CercleFinance.com. All rights reserved.
The information and analyses distributed by Cercle Finance are only intended as decision-making support for investors. Cercle Finance's responsibility may not be entailed, either directly or indirectly following the use of such information and analyses by readers. Any non-professional investor is recommended to consult a professional advisor before making any investment decision. This indicative information in no way constitutes any invitation to sell or buy securities.
K9
0
(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft maandag het koersdoel van ING Groep licht verlaagd van 16,40 naar 16,00 euro bij handhaving van het koopadvies. Ook blijft ING het favoriete fonds onder de bankaandelen in de Benelux.

UBS vindt het aandeel ING aantrekkelijk gewaardeerd. Ook zijn de marktvorsers positief over de vooruitzichten en de vorige week gepresenteerde kwartaalcijfers. De omzet kwam 2,6 procent hoger uit dan de verwachtingen. Ook waren de vergoedings- en rente-inkomsten hoger dan de prognoses van de analisten. De kosten waren over het algemeen in lijn met de verwachtingen, terwijl de kredietverliezen in de afgelopen drie maanden laag bleven, aldus UBS.

Volgens UBS was de enige tegenvaller in het afgelopen kwartaal de CET1 ratio. Deze belangrijke graadmeter om de financiële gezondheid van een bank te meten, kwam 20 basispunten lager uit dan verwacht.

Vanwege deze lager dan verwachte kapitaalpositie en enkele andere effecten verlaagden de analisten het koersdoel van ING.

Het aandeel ING stond maandagochtend 2,10 procent lager op 12,58 euro.

Door: ABM Financial News.
K9
0
ABM Financial News - 08:42
(ABM FN-Dow Jones) ING legt de nadruk op efficiency, maar daarover bestaat in de markt ten onrechte veel onbegrip. Dit stellen analisten van Berenberg.

"De markt is ook niet bereid te accepteren dat de hogere investeringskosten van ING slechts tijdelijk zullen zijn", zo meent analist Andrew Low van Berenberg.

Volgens hem zal een grote focus op kosten, gecombineerd met structurele voordelen, in 2019 leiden tot een outperformance in vergelijking met branchegenoten.

Berenberg vindt het aandeel ING aantrekkelijk gewaardeerd en handhaafde het koopadvies met een koersdoel van 16,50 euro.

Het aandeel sloot vrijdag 0,3 procent hoger op 12,86 euro.

Door: ABM Financial News.
K9
0
Korte termijn analyse ING 12,67
ING lijkt boven de steun 12,68 weer op te veren.
ING heeft het oude uitbraakniveau met succes teruggetest. ING heeft hiermee ruimte gekregen voor een verdere stijging. Ons eerste koersdoel ligt op 14,54 (gevormd op 8 maart). Zolang de steun op 12,68 (gevormd op 9 juli) intact blijft, handhaven we een positieve visie.
595 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 25 26 27 28 29 30 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23-jan-20 17:39
Koers 10,254
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 10,412
Laag 10,202
Volume 16.760.529
Volume gemiddeld 11.775.909
Volume gisteren 16.760.529