BAM oktober 2018

2.544 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 124 125 126 127 128 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
OnoMatopee
0

Sluis Operatie Centrum nieuwe zeesluis IJmuiden bereikt hoogste punt
5 oktober 2018 - BAM PPP bv / BAM Infra bv
bouwterrein sluis

(Persbericht Rijkswaterstaat:) Utrecht, 4 oktober 2018 - Op het bouwterrein van de nieuwe zeesluis in IJmuiden ging donderdag 4 oktober de vlag in top op het Sluis Operatie Centrum (SOC). Voor het bereiken van het hoogste punt van het bediengebouw werden de bouwers van het aannemersconsortium OpenIJ door opdrachtgever Rijkswaterstaat volgens goed gebruik beloond met pannenbier. Vanwege de veiligheid was het bier ‘0.0%’, dus zonder alcohol. Om dit feestelijke moment extra te onderstrepen, werd door een patrouillevaartuig van Port of Amsterdam erewater gespoten vanaf het Noordzeekanaal.

Een jaar na de start van de bouw op 9 oktober 2017 zijn de contouren van het markante object halverwege de zuidelijke kolkwand goed zichtbaar. Kenmerkend voor het ontwerp is dat het 18 meter hoge gebouw naar de sluis toe helt in een hoek van 15 graden. Architectenbureau ZUS heeft daarmee de eis, dat de pui onder deze hoek wordt gebouwd om reflectie in de ramen te voorkomen, toegepast op het hele gebouw.
Sluiswachters

Resultaat is een functioneel bediengebouw dat als het ware boven de sluiskolk hangt en daarmee een beeldbepalend onderdeel is van de nieuwe zeesluis. De sluiswachters van Port of Amsterdam zorgen vanuit het SOC voor een veilige en vlotte doorgang van de grote zeeschepen van en naar de havens van Amsterdam.
Verschillende functies

Het bediengebouw heeft verschillende functies en bestaat eigenlijk uit drie gebouwen van zeven verdiepingen, die één geheel vormen. Daarom zijn er verschillende ‘voordeuren’ op verschillende niveaus. Naast de bediening van de sluis is er ook een onderhoudsgebouw voor de beheer- en onderhoudstaak van Rijkswaterstaat. Verder zijn er techniekruimtes voor stroom-, service- en brandblusinstallaties. Het wordt een energieneutraal gebouw. De onderbouw van het SOC is onderdeel van de primaire waterkering.
Nieuwe zeesluis IJmuiden

Om ruimte te bieden aan steeds groter wordende zeeschepen wordt vanaf 2016 in IJmuiden gewerkt aan de bouw van de grootste zeesluis ter wereld. De zeesluis zorgt getijde-onafhankelijk voor een vlotte en veilige bereikbaarheid van de havens en bedrijven langs het Noordzeekanaal. De nieuwe sluis wordt 500 meter lang, 70 meter breed en 18 meter diep. Het project is een samenwerkingsverband van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de provincie Noord-Holland, de gemeente Amsterdam, Port of Amsterdam en de gemeente Velsen. Aannemersconsortium OpenIJ bouwt de nieuwe zeesluis in opdracht van Rijkswaterstaat.
OnoMatopee
0

BAM tekent convenant klimaatadaptief bouwen in Zuid-Holland
5 oktober 2018 - AM bv / BAM Wonen bv

Gezamenlijke ambitie van in totaal 35 Zuid-Hollandse partijen

Utrecht, 5 oktober 2018 - Nieuwbouwlocaties in Zuid-Holland worden vanaf 4 oktober zoveel mogelijk klimaatadaptief gebouwd, zodat ze bestand zijn tegen weersextremen als gevolg van klimaatverandering. Dat is de gezamenlijke ambitie van 35 Zuid-Hollandse partijen, waaronder gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en BAM. Dit past in de koers van AM en BAM om koploper te zijn op het gebied van duurzaam ontwikkelen en bouwen.

“Nederland maakt zich sterk om klimaatverandering zoveel mogelijk tegen te gaan. Wij vinden het belangrijk vanuit onze rol als duurzaam gebiedsontwikkelaar hieraan een bijdrage te leveren. Wij onderkennen onze verantwoordelijkheid met het oog op toekomstige generaties”, aldus Wilco van den Ban, directeur AM Zuidwest.

De coalitie bestaat uit onder meer bouwbedrijven, gemeenten, de provincie, waterschappen, maatschappelijke organisaties, financiers en projectontwikkelaars. Op 4 oktober ondertekenen zij het ‘Convenant Klimaatadaptief Bouwen’, tijdens een congres van de provincie dat in het teken staat van het versnellen van de woningbouw.
Nieuwe standaarden

De Deltacommissaris stelde het onlangs ook in zijn advies: de woningbouwopgave moet klimaatadaptief worden ingevuld. Klimaatverandering heeft grote impact op onze leefomgeving en het aantal weersextremen neemt toe. Zuid-Holland staat voor een grote bouwopgave – tot 2025 zijn er in de provincie 100.000 nieuwe woningen nodig. Deze beide ontwikkelingen samen maken het van belang dat klimaatadaptief bouwen zo snel mogelijk de nieuwe norm wordt. De Zuid-Hollandse coalitie neemt het voortouw om samen te versnellen, nieuwe ontwerpprincipes en standaarden te ontwikkelen, innovaties te stimuleren en meer proeflocaties mogelijk te maken. Om verder te versnellen wil de coalitie een brede vernieuwing realiseren, van het ombuigen van ‘klassieke aanbestedingen’ tot nieuwe manieren van financiering zoals een klimaathypotheek.

Nadere informatie: AM, afdeling in- en externe communicatie, (030) 609 72 22 of communicatie@am.nl.
FairValue
0
Geen beweging in die koers te krijgen. Om moe van te worden. Weten we het nog? 3,80 na de cijfers..... stijgende wpa..... Weer wachten op de cijfers in november.
OnoMatopee
0
quote:

boldie schreef op 5 oktober 2018 10:10:


Goed nieuws bam slecht nieuws koers.
wil je dan maar helemaal geen nieuws?
VW mooie opdracht in UK van 240m pond en staat OOK rood. Van de marketmakers moet je het hebben.
OnoMatopee
0
quote:

Dicall69 schreef op 5 oktober 2018 09:51:


[...]

Bij de bouwers lopen de orderboeken naar recordhoogtes, dus op termijn gaan de koersen ook weer hogere regionen opzoeken met heeft voor de komende kwartalen heel veel werk liggen en er nu toch echt vanuit gaande dat hun risicomanagement duidelijk is verbeterd ziet het er gewoon beduidend goed uit in deze sector.
Alles wat nu negatief en als doemscenario wordt geventileerd is nu nog maar lege stemmingmakerij.
Vorig kwartaal werd ook als drama neergezet en ondanks de genomen last op de zeesluis waren de resultaten uitstekend, denk dat nu vooral meevallers de overhand gaan nemen en de resultaten, sinds jaren beduidend beter gaan worden en zeker de vooruitzichten !!!
nu het werkkapitaal nog even flink verlagen
OnoMatopee
0
Dicall69
0
quote:

Madmoney schreef op 5 oktober 2018 09:56:


[...]

Kijk dit hebben we nodig op het forum.


Het is vooral een feit, daarom heb ik mijn porto in de laatste paar dagen, vooral bij de bouwers zeer verantwoord uitgebreid, ben nu snel mijn putopties aan het verzilveren, want diverse dalingen zijn bij verschillende posities gewoonweg zwaar overdreven/ overtrokken en dat kun je allemaal, eigenlijk alleen aan particuliere speculanten toeschrijven die elkaar wat voor het lapje houden en niet begrijpen dat ze vooral de markt door hun negativiteit en bangmakerij in de hand werken, zoals shorters/ hedgefondsen.
De rente verhoging in de US was een zekerheid, dus daar na handelen noodzakelijk dat de koersen dan even een tik gingen krijgen lag dan ook al voor de hand, dus nu eventjes achteruit zetten om richting het cijferseizoen weer mooi op te lopen.
De aandelen met potentieel gaan zeker weer op termijn gewaardeerd worden en de aandelen die de laatste tijd op hoop en verkeerde/ overdreven verwachtingen zijn aangeprezen gaat men dan geleidelijk aan omruilen, zoals Ayden, Teakaway.com, Wessanen, Signify en dan gaan ze de uitverkoop in een hype op niks gebaseerd, maar de menigte volgt altijd ook bij elke medicijnmakers en die maar schulden en aandelen opvoeren !!!Dicall69
0
quote:

OnoMatopee schreef op 5 oktober 2018 10:21:


[...]nu het werkkapitaal nog even flink verlagen


Je kunt beter in Bam zitten dan in de meeste andere aandelen, hypes mogen anderen voor mij volgen, kies liever voor fundamenteel goede aandelen met potentieel op ook de extra langere termijn, want uiteindelijk kiest men voor de veiligere havens !!!
Utreg1960
0
quote:

OnoMatopee schreef op 5 oktober 2018 10:22:


44k dump voor de lol en DL
Het heeft allemaal geen fluit met Bam te maken


De belegger wikt maar de MM en korte broek beschikt.
Moxxey
0
quote:

Moxxey schreef op 4 oktober 2018 18:25:


Nou en dan morgen natuurlijk weer 1% eraf dan,staan we weer waar precies waar we gebleven waren.


Ongelovelijk,we zijn op dit moment terug bij af
Dicall69
0
Heb mijn positie in Bam, Heijmans en VW nogmaals stevig uitgebreid nu kijken wat het ons gaat brengen de komende maanden ???
HenkdeV
0
Nederlandse beurs
Ik begin met de Nederlandse beurs, waar de AEX weer richting de steunzone 543,87 (de bodem van eind juni) terugzakt.

De Nederlandse beurs weet het herstel niet door te zetten en zakt terug richting het eerste vangnet rond 543,87 punten (de bodem van eind juni).

De lagere koerstop signaleert verkoopdruk, maar zolang de steunzone van 543,87 punten stand weet te houden is er geen reden voor paniek.

Pas nadat de koers door de dalende toppenlijn weet te breken krijgt de AEX meer lucht en komt er wat ruimte vrij voor herstel richting 565,58 punten (de top van eind

Dit is het signaal dat mijn goede vriend Royce T. vandaag afgeeft voor de Nederlandse beurs. Inmiddels is de AEX onder de door hem genoemde steunzone gezakt. Voor wat het waard is.
manuss
0
quote:

OnoMatopee schreef op 5 oktober 2018 10:22:


44k dump voor de lol en DL
Het heeft allemaal geen fluit met Bam te maken
Ja, maar wel met mijn BAM-koers aandelen! Flut koers van 3,32
Madmoney
0
2.544 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 124 125 126 127 128 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 apr 2020 17:35
Koers 1,245
Verschil -0,064 (-4,89%)
Hoog 1,305
Laag 1,245
Volume 2.412.297
Volume gemiddeld 2.671.947
Volume gisteren 2.898.220