Vernieuwend nieuw Beter Bed met nieuwe top

6 Posts
Kaviaar
1
Beter Bed voor social media naar Fel Amsterdam

Beter Bed wil toegroeien naar een inhoudelijke en ook inspirerende positie in het slaapdomein, herkenbaar maar ook verrast. Daarvoor gaat de retailer in zee met Fel Amsterdam. Ook de producten van Beter Bed komen aan bod via een paid social-strategie.

Beter Bed en Fel Amsterdam spelen in op een nieuwe trend waarbij slapen wordt gezien als het nieuwe superfood. Beter Bed heeft als markleider in Nederland veel inzichten in hoe er in Nederland ‘geslapen’ wordt.

‘Fel Amsterdam heeft met een gedegen ambitieus plan laten zien hoezeer we in de ruimte die er nog is binnen "slapen" kunnen groeien. We zijn ook gevallen voor de kwalitatieve benadering van content die Fel voorstaat waarbij inspiratie wordt gecombineerd met conversie-social', aldus Renée Kampers, contentspecialist van Beter Bed.

Koen de Groot, managing director van Fel Amsterdam: 'We zetten momenteel grote stappen op het gebied van social en daarom zijn we extra trots dat we voor Beter Bed aan de slag gaan. Mooie klant in een vruchtbaar domein. Onze benadering van non-opportunistische social lijkt aan te slaan.'

www.marketingtribune.nl/bureaus/nieuw...


www.marketingfacts.nl/berichten/ferry...
Kaviaar
1
Vooruitzichten voor de tweede helft van 2018

Nu we beschikken over versterkte managementteams, hebben we er vertrouwen in dat we ons rechtmatig marktaandeel in de zich ontwikkelende segmenten in Duitsland kunnen herwinnen, e-commerce agressiever kunnen laten groeien in Nederland, onze nieuwe bedrijfsontwikkelingsagenda kunnen blijven aansturen en gebruik het potentieel in de groothandel.

Daarnaast hebben we een uitgebreide strategieherziening geïnitieerd, waarin we onze groepsstrategie opnieuw zullen bekijken om de koers voor Beter Bed Holding en de onderliggende formats voor de toekomst in kaart te brengen. Terwijl we trouw blijven aan ons DNA van klantenservice en waar voor ons geld, zullen we nieuwe wegen verkennen voor winstgevende groei. Dit omvat ook een herontwerp van ons bedrijfsmodel om de kracht van de groep verder te benutten. In het vierde kwartaal zullen we een strategie-update voor de markten presenteren.
Ten slotte zullen we ons sterk concentreren op het beheer van contanten, kosten en capex.

www.beterbedholding.nl/pers/persberic...
ValueChaser
0
Dit is allemaal oud nieuws, beetje verwarrend om daar een nieuw draadje voor te openen...
Kaviaar
0
quote:

ValueChaser schreef op 12 oktober 2018 17:38:


Dit is allemaal oud nieuws, beetje verwarrend om daar een nieuw draadje voor te openen...


……...…………..

Het gaat erom dat de nieuwe top geheel anders in elkaar steekt dan de oude top. Dit wordt onderbouwd door de post waarin BB met Fel in zee gaat. Ook qua vooruitzichten.

Het is inderdaad verwarrend dat jij op dit draadje komt zonder enige inhoud.
ValueChaser
0
Aha, aantonen dat Beter Bed vernieuwend is door oude berichten te recyclen.

Heel overtuigend!
A.Q.W. de Wild
0
Klinkt m.i. niet verkeerd. Ze gaan het bedje mogelijk eens stevig opschudden.Koers is al stevig gedaald. Wat kan er op huidige koers van circa €3,40 nog vanaf denkt u?

MvG
A.Q.W. de Wild
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 jul 2020 17:35
Koers 1,836
Verschil +0,012 (+0,66%)
Hoog 1,850
Laag 1,794
Volume 34.056
Volume gemiddeld 102.590
Volume gisteren 8.787