Forum: Koffiekamer » QUANTUM GENOMICS » Pagina: 4 | Belegger.nl

QUANTUM GENOMICS

243 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
poil-1
0
Gaat weer super. De 5 euro is al aangetikt vandaag.Verwacht dat we sluiten op hoogste stand van vandaag. Dus 5,10 moet erin zitten.
succes, poil
poil-1
0
quote:

poil-1 schreef op 14 nov 2018 om 19:01:


[...]
die dag kwam de zwarte ridder bij de toverfee van het sprookjesforum
hij werd verlost van de boze toverspreuk, waardoor hij vanaf nu veel positiever door het leven zou gaan.
ook ten aanzien van aandelen die hij zelf niet in zijn bezit had.
zwarte ridder was blij en ging die avond samen met zijn forumbewoners tot diep in de nacht koffie en bier drinken.
vanaf die dag werd alles weer groen in het forumbos en ze leefden nog lang en gelukkig.
fijne avond en succes morgen!

Groet, kabouter poil
Sinds de betovering van de zwarte ridder gaat het hier prima.
Fijne avond, poil
indianrider
0
quote:

poil-1 schreef op 4 dec 2018 om 17:21:


Deze week de aanloop voor volgende week maandag. www.actusnews.com/en/QUANTUM-GENOMICS...

Groet, poil

Top AB
poil-1
0
We gaan naar de 6 euro vandaag!. Aanstaande maandag wordt de dag dat we richting de 10 euro gaan. Succes, poil
poil-1
0
poil-1
0
Had nog wat tijd over dus heb bovenstaande link maar even vertaald ;)

Auteur ruedelabiotechnologieQUANTUM GENOMICS: J-3 voor de presentatie en analyse van de fase 2b resultaten NEW HOPE in New York, bestemd voor institutionele beleggers en financiële analisten.

7 DECEMBER 2018 ~

De gebeurtenis concentreert zich op de resultaten van fase IIb-onderzoek naar de behandeling van hypertensie, die de weg vrijmaakt voor een fase III-spilonderzoek

Quantum Genomics (Euronext Growth - FR0011648971 - ALQGC), een biofarmaceutisch bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling van een nieuwe klasse van geneesmiddelen die direct op de hersenen aan te pakken onvervulde medische behoeften te behandelen op het gebied van hart- en vaatziekten, kondigde de organisatie van een Key Opinion Leaders - KOL, gewijd aan institutionele beleggers en financiële analisten op 10 december in New York.

Tijdens dit evenement, Jean-Philippe Milon, CEO, en Dr. Bruno Besse, medisch directeur, zal presenteren en bespreken de resultaten van de Fase IIb Nieuw-hoop het evalueren van de werkzaamheid en verdraagbaarheid bij de behandeling van firibastat hoge bloeddruk bij een moeilijk te behandelen populatie.

Dit evenement zal ook een presentatie van Keith C. Ferdinand, M.D., professor in de geneeskunde aan de Tulane School of Medicine en voormalig voorzitter van het Nationaal Forum voor de preventie van hart-en vaatziekten en beroerte te nemen.

Dit evenement wordt opgenomen en beschikbaar gemaakt op de Quantum Genomics-website: www.quantum-genomics.com.

Over Quantum Genomics

Quantum Genomics is een biofarmaceutisch bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling van een nieuwe klasse van cardiovasculaire geneesmiddelen, gebaseerd op de inhibitie van de aminopeptidase A hersenen mechanisme (A Brain aminopeptidase remming of BAPAI). Het enige bedrijf in de wereld die deze innovatieve aanpak voort te zetten direct gericht op de hersenen, het is gebaseerd op meer dan twintig jaar werk in fundamenteel en klinisch onderzoek in grote Franse centra (INSERM, CNRS, Collège de France, Parijs-Descartes University) . Quantum Genomics heeft als doel het ontwikkelen van innovatieve behandelingen voor gecompliceerde hypertensie of resistent (ongeveer 30% van de patiënten worden slecht gecontroleerd of falen van de behandeling) en hartfalen (een op de twee patiënten binnen sterven vijf jaar).

Gevestigd in Parijs en New York, is het bedrijf genoteerd op Euronext Growth in Parijs (FR0011648971 - ALQGC) en in de VS OTCQX geregistreerd (symbool: QNNTF). Meer informatie op www.quantum-genomics.com en op onze Twitter- en Linkedin-accounts

- BIJLAGE -

Hart- en vaatziekten, een probleem voor de volksgezondheid

Hart- en vaatziekten zijn de belangrijkste doodsoorzaak ter wereld, met 17,5 miljoen doden of 31% van de totale wereldwijde mortaliteit [1]. Alleen al in Frankrijk, ondanks aanzienlijke therapeutische vooruitgang, blijven hart- en vaatziekten de oorzaak van ongeveer 140.000 sterfgevallen per jaar; ze zijn ook een van de belangrijkste oorzaken van morbiditeit met 11 miljoen patiënten behandeld voor vasculair risico [2]. Ze vertegenwoordigen in totaal 28 miljard euro aan jaarlijkse uitgaven.

Hoge bloeddruk, de meest voorkomende hart- en vaatziekte

Hoge bloeddruk is een stille moordenaar, niet altijd gediagnosticeerd als zonder symptomen. Bij inname bloeddruk vrijwel systematisch elk medisch onderzoek, maar de helft van volwassenen met hoge bloeddruk en hypertensieve bekend bij patiënten, maar de helft heeft een goed gecontroleerde bloeddruk.

Maar hoge bloeddruk is een veel voorkomende ziekte (bij een op de drie volwassenen) en waarvan complicaties zijn ernstig als voor voorbeeld 62% [3] beroerte [4].

Bindende en niet altijd effectieve behandelingen

De nieuwere geneesmiddelen die in hoge bloeddruk en hartfalen remmen op perifeer niveau renine angiotensine aldosteron systeem dat een van de belangrijkste elementen van de regulering van het cardiovasculaire systeem.

Bij hypertensie huidige behandelingen vaak gebruikt in tweevoudige of drievoudige therapie vaak vervelende bijwerkingen en ten minste 30% van hypertensieve patiënten slecht gecontroleerd of resistent. Bovendien stopt 50% van de patiënten die een antihypertensivum gebruiken binnen 1 jaar [5].

De nieuwe therapeutische klasse ontwikkeld door Quantum Genomics is daarom een ??hoop voor miljoenen patiënten over de hele wereld.
-------------

Dus ik verwacht vanmiddag nog wat Amerikaans vuurwerk.
groet poil
poil-1
0
De "toegangskaartjes" voor de bijeenkomst van 10 december worden op dit moment nog voor een prijs van 5,20 verkocht. :)))
Groet, poil
indianrider
0
quote:

JeyPharm schreef op 11 dec 2018 om 09:31:


Pff....knalt aardig onderuit zo.

?? +7% wat knalt er dan ??
poil-1
0
QUANTUM GENOMICS aangevallen na de presentatie van fase 2b NEW-HOPE resultaten in hypertensie in New York!

11 DECEMBER 2018 ~ RUEDELABIOTECHNOLOGIE

Parijs: 9:50 uur / Boston: 3:50 uur dinsdag 11 december 2018

Alert!

Gisteren verzamelde QUANTUM GENOMICS institutionele beleggers en opinieleiders in New York om zijn uitstekende fase 2b NEW-HOPE resultaten in hoge bloeddruk te presenteren.

Vanmorgen, als het toeval wil, wordt het aandelen marktaandeel aangevallen en zelfs neerwaarts opgeschort.

Beleggers moeten op hun hoede zijn voor prijswijzigingen bij QUANTUM GENOMICS, dat op het punt staat een groot partnerschap te ondertekenen en een echte kaskraker heeft, voor een doelmarkt van ongeveer $ 40 miljard.

Ter herinnering, op de dag van de resultaten stortte de titel in met -30% terwijl de Parijse biotech positieve en zelfs uitstekende resultaten aankondigde. Na deze pass hervatte de actie zijn vlucht.

De bearish manipulatie waar we getuige van zijn, zou snel kunnen omkeren.

Ter herinnering, QUANTUM GENOMICS is een van de weinige Franse biotechbedrijven die uitstekende resultaten voor fase 2b onthulde. Jean Philippe Milon directeur-generaal QUANTUM GENOMICA beoordeelde waardevaststelling van zijn bedrijf in de Amerikaanse markt tot 500 miljoen euro, de analist EDISON is een richtprijs van 66 € voor een marktkapitalisatie van meer dan 800 miljoen. QUANTUM GENOMICS heeft een waarde van $ 62 miljoen wanneer we dit artikel publiceren en geniet een financiële zichtbaarheid van € 20 miljoen van de KEPLER-financieringslijn + € 6 miljoen in contanten.

Een partnerschap staat op het punt te worden getekend, meer dan een dozijn grote farmaceutische bedrijven zijn in onderhandeling met QUANTUM GENOMICS.

IDORSIA slechts een partnership 230 miljoen getekend met Janssen dochteronderneming van Johnson & Johnson, waardoor voorstellen dat de bedragen die de richting van QUANTUM GENOMICA kon onderhandelen.

De koers van QUANTUM GENOMICS zou opnieuw moeten starten, de fundamenten zijn uitzonderlijk, het succesverhaal is opgezet. Aandeelhouders moeten niet in paniek raken, het is heel gemakkelijk voor een fonds om problemen te veroorzaken door te verkopen, om uw effecten beter terug te kopen. Een hek in het groen is zelfs denkbaar!

Een belangrijk punt is dat de bijeenkomst van 10 december 2018 in New York zal worden opgenomen en beschikbaar zal worden gemaakt op de website van Quantum Genomics: www.quantum-genomics.com.

Na deze presentatie in New York zouden we niet verbaasd zijn als andere investeerders uit de hele Atlantische Oceaan zichzelf op de titel plaatsen.

De huidige risico voor een investeerder is 0, de resultaten zijn uitstekend en het partnerschap wordt binnenkort verwacht, het management van de groep voor 2 jaar reeds aan de ontwikkeling van een partnerschap strategie om zijn Fase III te starten en Lionel SEGARD heeft omringd de best, net als Jean Philippe Milon, die zich in een sterke positie om te onderhandelen over de beste samenwerking, was hij Senior vice president of Strategic Marketing wereld en bestuurslid van Bayer HealthCare wereldwijd verantwoordelijk voor business development en activiteiten overname van fusies. Lionel SEGARD heeft zijn strategie gepolijst tot op de millimeter!

Om te volgen ....

Copyright © 2018 ruedelabiotechnology

Even vertaald met google.
groet, poil
poil-1
0
Vanmorgen werd er nog even aan de boom geschud zodat de laatste aandelen nog even onder de 5 euro werden binnen geharkt. Eindigen op 5,25 euro. Ruim 7% in de plus. Hoogste slot sinds anderhalf jaar.
Ruim 1 miljoen aandelen verhandeld vandaag.
Ik denk dat we nog een paar mooie weken gaan zien en snel richting de 8 euro gaan.
Fijne avond en succes, poil
poil-1
0
quote:

JeyPharm schreef op 11 dec 2018 om 22:33:


Top Poil, bedankt voor je bijdrages.

graag gedaan!

Ook vandaag weer de weg omhoog ingezet.
ruim 6% erbij. Volume 800K.
koers 5,58

Vandaag ook weer een koerdoel verhoging:


Quantum Genomics SA (ALQGC:FP) PT Raised to EUR9 at Maxim Group
December 12, 2018 7:55 AM 

Maxim Group analyst Caroline Palomeque raised the price target on Quantum Genomics SA (ALQGC:FP) to EUR9.00 (from EUR6.00) while maintaining ...

En nog een bericht van QG US waarin ze aankondigen dat er binnenkort een video zal verschijnen van de KOL day van afgelopen maandag.
mobile.twitter.com/hashtag/firibastat...

Fijne avond, groet poil
poil-1
0
Deze vuurpijl is niet meer te stoppen!!
Bijna 15% in de plus met een omzet van 1,5 miljoen stukken.
Aandeel gaat nu pas écht ontdekt worden. Koers staat nu op 6,40 maar staat nog eind deze maand op 10 euro. Ten minste dat is mijn voorspelling.
Ik ga nog wel even wat berichten van vandaag plaatsen.
succes, poil
243 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 615,57 +3,51 +0,57% 17 jan
AMS25-24h 615,25 -0,32 -0,05% 17 jan
AMX 940,44 +5,34 +0,57% 17 jan
ASCX 1.040,54 -1,31 -0,13% 17 jan
BEL 20 4.007,20 +19,42 +0,49% 17 jan
BRX20-24h 4.007,43 +0,23 +0,01% 17 jan
Germany30^ 13.506,50 -19,63 -0,15% 05:28
Dutch15-index 16.840,74 +131,36 +0,79% 17 jan
Euro30-index 19.696,84 +200,13 +1,03% 17 jan
US30# 29.310,47 -36,13 -0,12% 17 jan
US500# 3.323,14 -6,28 -0,19% 17 jan
Nasd100# 9.159,49 -14,24 -0,16% 17 jan
Japan225# 24.055,82 +14,56 +0,06% 17 jan
New York WTI spot 56,22 +0,59 +1,06% 22 jul
Gold World Spo... 1.559,36 +2,06 +0,13% 05:28
EUR/USD 1,1095 +0,0004 +0,04% 05:28

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Heineken 103,650 +2,250 +2,22% 17 jan
Ahold Delhaize 22,565 +0,475 +2,15% 17 jan
Galapagos 206,500 +3,300 +1,62% 17 jan
Dalers Laatst +/- % tijd
UNIBAIL-RODAMCO-... 134,100 -0,950 -0,70% 17 jan
Royal Dutch Shell A 26,410 -0,075 -0,28% 17 jan
ArcelorMittal 14,640 -0,010 -0,07% 17 jan

Nieuws Forum

Cijferseizoen voor beleggers komt op ...
Barley op 20-jan-20 05:11
1
Ondernemers weten nieuwe investerings...
Mick75 op 20-jan-20 00:48
3
Leegstand in Nederlandse winkelstraat...
g.raaier op 19-jan-20 23:36
25
'Britse economie gaat na brexit steed...
goeruh op 19-jan-20 22:56
9
Kaag: overleg met ASML over export ch...
Nuob op 19-jan-20 21:54
27