Forum: Koffiekamer » QUANTUM GENOMICS » Pagina: 8 | Belegger.nl

QUANTUM GENOMICS

243 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
poil-1
0
Alles wat er deze week gebeurd is met QG nog even op een rijtje in bovenstaand artikel.
Ziet er prima uit. Koers van 10 euro gaan we deze aankomende weken nog te zien krijgen.
goed weekend poil
indianrider
0
BP
0
Mooie tip van mij maar was eruit op 5,53, dacht terugvallen... helaas verkeerde beslissing.
Nu maar in pharming, ineens vreeme beweging omhoog daar.
Ik GOK op overname bericht

Voor de rest Noxxon Pharma ook mooie tip, gaat quantum achterna nj 1,50 maar was vrijdag ivm nieuws bevroren, maandag handel hervat en perfect nieuws....
poil-1
0
Gefeliciteerd met de winst BP. Ik zie op deze koers van 7,14 nog enorm veel mogelijkheden voor een verdere stijging en blijf tot dat een partner bekend wordt gemaakt. Dan gaat het feest pas echt beginnen. Hopelijk wordt er deze week nog even geschud ( mooie koop momenten), maar toch verwacht ik deze week een rechte lijn richting de 10 euro.
hoe dan ook succes met je nieuwe aandelen groet, poil
poil-1
0
We zijn getuige van de geboorte van een Frans succesverhaal, de inzet is enorm, de resultaten van fase 2b NEW-HOPE-onderzoeken bij hypertensie zijn zeer positief, als uitstekend beschouwd door de internationale wetenschappelijke gemeenschap, de doelmarkt van de orde van 40 miljard is kolossaal, de aanstaande aankondiging van een partnerschap met een grote mondiale PHARMA zal de omvang van de kleine Parijse biotech veranderen in een biotech van internationale erkenning om te vechten tegen hoge bloeddruk, 's werelds belangrijkste oorzaak van misleiding .

De huidige onderwaardering van QUANTUM GENOMICS, in vergelijking met de andere biotechnologieën uit de sector en zijn directe concurrent IDORSIA, die 2,5 miljard euro waardeert tegenover 95 miljoen euro voor de Franse biotechnologie, voorspelt een waarschijnlijke voortzetting van de stijging van titel .

Waarnemers over de hele wereld worden eindelijk bewust van de uitdagingen en de unieke kans die QUANTUM GENOMICS vertegenwoordigt.

Het doel van het EDISON analist die is 66 € per aandeel, wat neerkomt op een marktkapitalisatie van meer dan 800 miljoen euro is niet uit te sluiten, GENFIT voorafgaande fase 2b trial resultaten gemengd op het moment, in een De sterk concurrerende markt van Nash was minder belangrijk dan de markt met hoge bloeddruk en zonder partnerschap was deze marktkapitalisatie bijna 1,7 miljard! QUANTUM is de moeite waard om 95 miljoen euro te daten !!!

De ongelooflijke ding over QUANTUM Genomics, is het feit dat Lionel SEGARD CEO zich heeft omringd met een wereldwijde omvang, uniek, als directeur-generaal Jean-Philippe Milon, voormalig overname baas fusie BAYER wereld!

We zouden een voortzetting kunnen zien van de toename, waarbij fondsbeheerders zichzelf op de titel plaatsen om het jaar 2019 te benaderen. QUANTUM GENOMICS zou de essentiële waarde van 2019 kunnen worden.

Patiëntenaandeelhouders moeten genieten van spannende tijden aan het begin van een strategisch partnerschap en een verandering in dimensie.

Op technisch niveau:

We herinneren eraan dat fundamentals altijd voorrang hebben op technische analyse.

Wekelijkse technische analyse:

De titel sluit de week boven een andere weerstand die de cursus naar 8,53 € zou kunnen sturen .

- 6.104.649 aandelen werden ingewisseld, gelijk aan 45% van het kapitaal of 40 miljoen euro. Volumes blijven groeien en we zien intraday-consolidaties. Veel beleggers of handelaars die hun aandelen kopen uit angst de aankondiging van een dreigend partnerschap te missen.

In het geval van grote verschillen in intraday, moeten aandeelhouders één ding in gedachten houden, de grondbeginselen van QUANTUM GENOMICS.
-----------------
Vertaald met google van ruedelabiotechnology
ruedelabiotechnologie.wordpress.com/2...
Groet, poil
JeyPharm
0
poil-1
0
quote:

JeyPharm schreef op 16 dec 2018 om 13:00:


Hey Poil. Verwacht je op korte termijn bekendmaking van een partner?


Verwacht de aankomende weken (december januari) dat men een partner bekend gaat maken. Wanneer ik naar interviews luister krijg ik soms het idee dat het allemaal al rond is. Het zou ook zomaar eens kunnen zijn dat een grote partij QG gaat overnemen. Maar dat zijn allemaal ideeen die in mijn hoofd rondgaan.
Succes deze aankomende weken! Groet, poil
poil-1
0
Weer een dag met ruim 1,5 miljoen omzet. Er staat weer een bericht op ruedelabiotechnologie. Zal het later nog wel even google vertalen.
we eindigen opnieuw in de plus zo te zien.
groet, poil
poil-1
0
QUANTUM GENOMICS : Point concernant l’anticipation d’un partenariat stratégique, avec une grosse PHARMA.
17 DÉCEMBRE 2018 ~ RUEDELABIOTECHNOLOGIE
Paris : 13h40 / Boston : 7h40 Lundi 17 decembre 2018
poil-1
0
Het doel van het QUANTUM GENOMICS-beheer is altijd nauwkeurig geweest om een ??huidig ??fase II-partnerschap te ondertekenen. Het management heeft deze strategie bijna twee jaar lang ontwikkeld.

Jean Philippe Milon zei tijdens een interview op Actionaria, en ook tijdens een interview op de beurs en Life, om op elk moment een partnerschap te kunnen ondertekenen. Blijkbaar zou de biotech in gesprek zijn met meer dan een dozijn grote pharma's.

Van de potentiële aanvragers stelde Ruedelabiotechnologie een lijst op van grote PHARMA's wereldwijd die waarschijnlijk een partnerschap met de Franse biotech zullen ondertekenen. U kunt deze lijst vinden op onze website.

- De vraag die alle waarnemers zichzelf stellen, wie zal dit partnerschap ondertekenen om in fase III de Firibastat, de kaskraker van QUANTUM GENOMICS, te ontwikkelen?

- Hoeveel kan de Parijse biotech hebben, wetende dat zijn directe concurrent IDORSIA onlangs een partnerschap heeft getekend voor een fase III in arteriële hypertensie met Janssen, een dochteronderneming van Johnson en Johnson voor een totaal van 230 miljoen?

- De ellende van valsartan, waarvan de omzet in 2010 een piek van $ 6 miljard bereikte, zullen zij niet wereldwijd grote PHARMA bespoedigen om de Firibastat aan te pakken?

- Zullen de offertes die aan het management van QUANTUM GENOMICS worden voorgelegd, niet de inzet verhogen?

- De doelmarkten van de orde van 40 miljard zijn kolossaal, welke PHARMA zal aan deze nieuwe behandeling ontsnappen?

Ruedelabiotechnologie schat een waarschijnlijke overeenkomst met een partner vrij snel. We hebben het over een blockbuster, fase 2b resultaten die door de internationale wetenschappelijke gemeenschap als uitstekend worden beschouwd. Een grote PHARMA zal niet laten ontsnappen aan een nieuw revolutionair medicijn. In de top 10 van farmaceutische bedrijven die deze samenwerking kunnen ondertekenen, denken we in volgorde van voorkeur aan Johnson & Johnson, Roche, Bayer, Novartis, Merck, Sanofi, Bristol-Myers Squibb, Astra Zeneca, Pfizer en Gilead.

Op maandag 10 december 2018 presenteerde QUANTUM GENOMICS de resultaten van fase 2b in New York aan opinieleiders en institutionele beleggers, voldoende om de inzet te verhogen.

Jean Philippe Milon is sterk genoeg om te onderhandelen over de beste samenwerking, hij was Senior Vice President van Global Strategic Marketing en vervolgens lid van het Bayer Healthcare World Executive Committee dat verantwoordelijk is voor bedrijfsontwikkeling en fusieaankoopactiviteiten. Lionel SEGARD heeft zijn strategie gepolijst tot op de millimeter!

Het geduld van de loyale aandeelhouders moet op de dag van de bekendmaking worden beloond.

Ruedelabiotechnology anticipeert op de ondertekening van een partnerschap in de zeer nabije toekomst. We zouden een partnerschap kunnen overwegen van de orde van 250 miljoen euro, misschien nog meer? 250 miljoen euro vertegenwoordigt niets voor een Big Pharma die miljarden investeert per jaar in de zoektocht naar nieuwe, revolutionaire start-ups. We verwachten daarom een ??eerste betaling van $ 250 miljoen en een betalingsovereenkomst van meer dan $ 1 miljard. Tot die tijd hebben onze kennis van het dossier en onze verwachtingen zijn vruchten afgeworpen.

We nodigen onze lezers uit om in de onderstaande volgorde, verschillende video's van het beheer van QUANTUM GENOMICS, te kijken om de naderende samenwerking te begrijpen. Het management heeft deze partnerschapsstrategie sinds eind 2016 verfijnd.

We hebben in het verleden het hoogtepunt van partnerschappen gezien in deze tijd van het jaar. Sterker nog, laten we het voorbeeld van ADOCIA en Eli Lilly nemen, deze samenwerking werd aangekondigd op 22 december 2014.

Als een ander voorbeeld, begin 2015, heeft INNATE PHARMA de ondertekening aangekondigd van een gezamenlijke ontwikkelings- en marketingovereenkomst met AstraZeneca en MedImmune.

Zeer weinig Franse biotechbedrijven hebben een partnerschap getekend met een grote PHARMA.

We zijn overtuigd van de op handen zijnde samenwerking tussen QUANTUM GENOMICS en een PHARMA. Veel elementen doen ons denken dat het bedrijf bezig zou zijn met de laatste hand te leggen. Het belangrijkste is om zo snel mogelijk, op de markt, een medicijn te plaatsen dat levens kan redden.

De huidige prijs van QUANTUM GENOMICS vormt nog steeds een uitzonderlijke kans in vergelijking met de beurswaardering van de andere Franse biotechbedrijven en de directe concurrent IDORSIA. De inzet is enorm.

Over 3 jaar verlaat QUANTUM GENOMICS nog steeds -15% ondanks een positieve fase 2b met uitstekende resultaten, erkend door de internationale wetenschappelijke gemeenschap en de op handen zijnde samenwerking. Drie jaar geleden, in juli 2015, bedroeg de prijs van biotech € 14,20. De actie evolueert vandaag in de buurt van 7 €.

Om te volgen ....
-------------------------------

Google vertaling vanaf bovengenoemde site.
bonsoir, poil
poil-1
0
quote:

JeyPharm schreef op 18 dec 2018 om 18:24:


Je hebt toch niet verkocht vandaag Poil?)


Bijgekocht. Geen paniek.
Groet, poil
ik ben Diede
0
quote:

schreef:


Drie jaar geleden, in juli 2015, bedroeg de prijs van biotech € 14,20. De actie evolueert vandaag in de buurt van 7 €.

Die site kan je dus niet serieus nemen.
vergeet voor het gemak even alle kapitaals-verhogingen.
243 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 602,26 0,00 0,00% 09 dec
AMS25-24h 601,50 -0,76 -0,13% 08:25
AMX 891,25 0,00 0,00% 09 dec
ASCX 1.008,28 0,00 0,00% 09 dec
BEL 20 3.942,51 0,00 0,00% 09 dec
BRX20-24h 3.937,22 -5,29 -0,13% 08:25
Germany30^ 13.078,30 -27,31 -0,21% 08:25
Dutch15-index 16.531,92 0,00 0,00% 09 dec
Euro30-index 18.854,41 0,00 0,00% 09 dec
US30# 27.911,94 +3,84 +0,01% 08:25
US500# 3.136,78 +1,11 +0,04% 08:25
Nasd100# 8.366,00 +3,26 +0,04% 08:25
Japan225# 23.426,55 -4,15 -0,02% 08:25
New York WTI spot 56,22 +0,59 +1,06% 22 jul
Gold World Spo... 1.463,24 +1,34 +0,09% 08:24
EUR/USD 1,1071 +0,0005 +0,05% 08:25

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
AALBERTS NV 39,200 0,000 0,00% 09 dec
ABN AMRO BANK N.V. 15,300 0,000 0,00% 09 dec
ADYEN NV 697,000 0,000 0,00% 09 dec
Dalers Laatst +/- % tijd
AALBERTS NV 39,200 0,000 0,00% 09 dec
ABN AMRO BANK N.V. 15,300 0,000 0,00% 09 dec
ADYEN NV 697,000 0,000 0,00% 09 dec

Nieuws Forum

Projectlening SBM Offshore voor Angol...
calvaille op 10-dec-19 08:11
2
'Deutsche Bank zet mes in consumenten...
Hilkenbrook13 op 10-dec-19 08:11
1
Atrium herstelt dividenduitkeringen
Leeser1959 op 10-dec-19 08:04
2
Chinese inflatie versnelt
pietje-2005 op 10-dec-19 08:04
3
Vapebedrijf Juul denkt minder waard t...
Japio_ op 10-dec-19 07:59
1