Forum: AMG » Vragen shareholders meeting. | Belegger.nl

Vragen shareholders meeting.

2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Topperke
0
Beste AMG-beleggers,

Binnen een maand, op dinsdag 18 december 2018, staat er een "Extraordinary Shareholders Meeting" gepland.
Een moment waarop de aandeelhouders al hun vragen kunnen stellen om zo meer kennis te krijgen over de stand van zaken van het bedrijf.

Omdat velen hier niet aanwezig zullen zijn, stel ik voor dat we een lijst met vragen van iex-forum lezers maken en dat iemand deze dan stelt die wel aanwezig kan zijn.
Zo kunnen we met zen allen meer kennis opdoen over het bedrijf & zo onze beleggingen ten goede komen.
Ik stel dus voor dat we hier een lijst maken & elkaar aanvullen hierop.
Aub geen flauwe kul zoals "Kunnen jullie iets doen tegen de shorters" en "kunnen jullie meer aandacht geven aan aandeelhouders".

Topperke
0
Ik wil graag de spits afbijten:

1. Overwegen jullie soms om de vanadium-tak af te splitsen en te laten noteren in Amerika? AMG Vanadium is samen met Largo Resources de grootste genoteerde vanadium-producer, maar volgens ons komt de waarde van de vanadium-tak niet helemaal naar boven. AMG heeft een enorm sterke know-how op dit vlak & kan zich extra onderscheiden door een aparte listing te hebben. Dit kan ook meer interesse wekken uit de USA.
De mooie opbrengst van deze notering zou kunnen gebruikt worden om Ohio 2 en andere mooie projecten te financieren.

2. Kunnen jullie wat meer info geven over de deal voor vanadium-afname in 2019-2020? Is dit een contract dat volledig de spotprices (in de USA?) volgt? Heeft het een bodemprijs?

3. Wat kunnen we verwachten omtrent de criterion joint-venture? Zal AMG Vanadium hierbij grote investeringen doen in de nabije toekomst? Wanneer komen we hier meer over te weten?

4. Wat verwachten jullie van de lithium spodumene prijzen in de toekomst? Het ziet er naar uit dat op lange termijn (na 2020) het aanbod de vraag niet meer zal kunnen volgenn, onder andere doordat vele uitbreidingsplannen worden geschrapt (bv. Albemarle). Verwachten jullie dat de huidige prijzen kunnen standhouden (of zelfs kunnen stijgen?)
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 06-dec-19 17:35
Koers 20,920
Verschil +0,320 (+1,55%)
Hoog 21,000
Laag 20,570
Volume 581.221
Volume gemiddeld 393.666
Volume gisteren 298.055