GeoJunxion « Terug naar discussie overzicht

AND 2019: is de bodem bereikt?

1.227 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
DeZwarteRidder
1
Maps by AND

AND proprietary digital maps: AND has more than 30 years’ experience in digital map making. AND has digitized over 34 million kilometer of roads with a broad range of attributes, approximately 1 million polygons many millions of POI’s.

The proprietary database of AND contains a worldwide database of Digital Maps on various levels, from a scale of 1:250.000 to 1:2.000.000. All Western European countries are available on turn-by-turn navigation level. The data is stored consistently on different levels throughout the database. Country, province, urban area boundaries and major lakes and rivers are included worldwide for geographic reference.

For North-America AND offers a high quality premium navigation map. The automotive grade map for the USA and Canada includes features such as lane guidance, signpost info, legal speed limits and Hazardous Material Routes (hazmat). For the USA the AND ZIP+4 Code Boundaries fits seamless with the AND Navigation Maps.

Request your sample by sending an email to sales@and.com.

AND offers:

AND Navigation Maps: these maps are suitable for turn-by-turn navigation and Location Based Services.
AND Digital Maps: these maps are suitable for optimized route planning, time-distance calculations and optimization studies. The maps are available on different levels of detail.
AND Geocoding Maps: these maps are suitable for (reverse) geocoding, address verification and include all streets and house number (ranges).
AND ZIP+4 Code Boundaries: a boundary file that share a unique ZIP+4 code in the United States.
HD Map: AND can develop custom made HD Maps for your project, contact us for more info.

The AND digital maps are used for Navigation and Mapping, Location Based Services, Advertising and Marketing, Mobile Resource Management and GIS and Government.

For AND’s overall coverage, please click here.

Please contact our sales department for more information:
+31 10 885 1200 or sales@and.com.
Over en uit...
0
Nieuwe All Time low volgens mij. In maart doet van der Linde het licht uit en de deur achter zich dicht. Zijn zakken vol met poen, maar hij laat het bedrijf in goede staat achter...
Whahahahahaha, wat een grap.
Over en uit...
0
En toch, hoe pijnlijk ook het koersverloop ga ik mijn stukken niet verkopen.
Het persbericht van 18 december 2018 was belangrijk genoeg om te melden aan de AFM, en er is in verhouding maar een fractie van de omzet nodig van een groter bedrijf. AND heeft genoeg aan de kruimels.

www.and.com/news-all/and-signs-import...

www.afm.nl/nl-nl/professionals/regist...
voda
0
Gratis geld! (Of afboeking op komst?)

Hoeveel mensen zullen er komen, op de bijzondere aandeelhoudersvergadering van AND International Publishers? Het 'kleine broertje' van TomTom - beter: een guppie naast een walvis - roept vrijdag zijn beleggers bijeen in het Novotel in Rotterdam. De simpele vergadering draait om één hamerstuk: de benoeming van een nieuwe topman. Maar er is wel meer te bespreken.

AND maakt digitale kaarten. De markt van die bedrijven is in beweging, nu TomTom eerder deze maand €910 mln ontving voor Telematics, het onderdeel dat software ontwikkelt waarmee klanten hun autovloot efficiënter kunnen gebruiken. AND heeft eerder geroepen dat het een concurrent wilde worden voor TomTom. Tja.

Vooralsnog is AND een beursfonds in de marge. Een bedrijf waarvan de koers soms zwiepers maakt, dat angstig afhankelijk is van enkele grote klanten en stevig lijkt te zijn verankerd in de lokale markt, het vagevuur van het Damrak, tussen beursdebutanten, miskleunen en dwergen.

In 2017 was het bedrijf uit Capelle aan den IJssel verlieslatend. Ook de eerste helft van 2018 was sappelen. De koers van AND is in twee jaar met 75% gedaald, van meer dan €10 begin 2017 naar €2,44 deze maandag. De beurswaarde ging van zo'n €40 mln naar €9 mln.

Maar, zo stelde scheidend bestuursvoorzitter Hugo van der Linde: 'AND is een bedrijf in transitie.' In elk geval, zo stelde het bedrijf, is AND financieel gezond. Het heeft een solvabiliteit van een duizelingwekkende 94%. Nauwelijks schuld, dus.

Wel een eigen vermogen van €16 mln, aan het einde van het eerste halfjaar. AND was verlieslatend en kampte met een negatieve operationele kasstroom, maar met zo veel eigen geld, is dat niet iets waar het bedrijf zich zorgen over moet maken.

Waar dan wel over? Misschien over de ogenschijnlijke mismatch. Want een beurswaarde van €9 mln voor een bedrijf met een eigen vermogen van €16 mln, suggereert gratis geld. Een belegger die AND nu koopt voor, zeg, €11 mln (premie van 22% op de huidige beurskoers), krijgt een bedrijf van €16 mln.

Als 'ie dat bedrijf verkoopt, houdt deze partij €5 mln over. Pure winst!
Hoewel? Wellicht is het eigen vermogen toch wat minder sterk dan in de boeken staat. Van die €16 mln bestaat €12 mln uit immateriële vaste activa. Dat zijn schattingen, stelde het bedrijf in het laatste jaarverslag: 'de reële waarde niet kan worden vastgesteld in afwezigheid van een actieve markt voor de database'. Misschien zijn die activa veel minder waard.

Hebben beleggers gelijk en volgt er nog een afboeking? Of is AND wel echt meer waard dan de beurskoers aangeeft? Het zouden mooie onderwerpen zijn voor de aandeelhoudersvergadering. Hoe het ook zij: de nieuwe bestuursvoorzitter kan aan de bak.

Bartjens

fd.nl/ondernemen/1287305/gratis-geld-...
maci
0
Besluiten Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders AND International Publishers NV
Posted on Feb 1, 2019

Capelle aan den IJssel, Nederland, 1 februari 2019 – Op de vandaag gehouden Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders is Hugo van der Linde afgetreden als bestuursvoorzitter van AND International Publishers NV en is Thierry Jaccoud door de aandeelhouders benoemd als nieuwe bestuursvoorzitter. AND heeft 1 november 2018 aangekondigd dat Hugo van der Linde per 1 maart 2019 AND zal aftreden. Op 12 december 2018 is Thierry Jaccoud formeel voorgedragen als nieuw lid van de Raad van Bestuur en vandaag is zijn benoeming geformaliseerd. De benoeming geldt voor een periode van vier jaar.
Diegy
0
Ik sta ook op het punt om in te stappen. Koers staat op een dieptepunt. Komt van 10 euro naar 2,45. Mooi moment om in te stappen rond de 2,50. We hebben in het verleden gezien dat de koers zomaar ineens heel snel kan gaan verdubbelen. Ook is and al meerdere malen benaderd om overgenomen te worden. Daar is nu het ideale moment voor
Diegy
0
effegenoeg
0
quote:

Diegy schreef op 1 februari 2019 12:38:

De bied loopt aardig op. Zo ook maar eens een order plaatsen rond de 2,50 A 2,55
Kan zo in één naar de 2,80€
Dus vanwaar die onzin roepen.
Dongen
0
quote:

effegenoeg schreef op 1 februari 2019 13:14:

[...]

Kan zo in één naar de 2,80€
Dus vanwaar die onzin roepen.
n e g e r e n die figuur
effegenoeg
0
quote:

Dongen schreef op 1 februari 2019 13:47:

[...]
n e g e r e n die figuur
Ik verwacht hier toch een uitbraak gezien het een mooie aanvulling is voor andere kaartenmakers. Slechts negen milj neer te tellen voor deze kaartenbak.
Diegy
0
Koers staat op uitbreken. Bied neemt toe en er staat amper iets in de laat. De 2,75 was net al te zien in de laat kant
Zoals ik al zei straks of na het weekend ook maar eens een leuke koop order plaatsen. And is ook nog eens een overname kandidaat
royal cancun
0
quote:

shaai schreef op 1 februari 2019 23:43:

www.telegraaf.nl/financieel/3096989/j...

Waarom is die benoeming voor 1 jaar? Ik zou zeggen om de tent komend jaar te verpatsen?
Na een jaar is er geen geld meer om zijn salaris te betalen.
maci
0
quote:

shaai schreef op 1 februari 2019 23:43:

www.telegraaf.nl/financieel/3096989/j...

Waarom is die benoeming voor 1 jaar? Ik zou zeggen om de tent komend jaar te verpatsen?
Misschien even verder kijken dan De Telegraafneus lang is?
goo.gl/tHvWSa

"Agendapunt 4b
Voorgedragen als bestuurder zijn T. (Thierry) Jaccoud (voorkeur) en A.D. (Arjan) Spigt. Zie
bijgevoegd CV’s.
Voorgesteld wordt de heer T. Jaccoud per 1 februari 2019 te benoemen als bestuurder van
AND International Publishers N.V. voor een termijn van 4 jaar, daarmee tot en met 1 februari
2023."
shaai
0
quote:

maci schreef op 4 februari 2019 10:09:

[...]

Misschien even verder kijken dan De Telegraafneus lang is?
goo.gl/tHvWSa

"Agendapunt 4b
Voorgedragen als bestuurder zijn T. (Thierry) Jaccoud (voorkeur) en A.D. (Arjan) Spigt. Zie
bijgevoegd CV’s.
Voorgesteld wordt de heer T. Jaccoud per 1 februari 2019 te benoemen als bestuurder van
AND International Publishers N.V. voor een termijn van 4 jaar, daarmee tot en met 1 februari
2023."
oopsie
Ben je/is er iemand geweest op 1feb? Leverde het nog wat extra info op?
Spes
0
Ben benieuwd wat de cijfers op 28 maart gaan laten zien. Nieuwe accountant en er staat nog een berg aan geactiveerde ontwikkelkosten op de balans. Ik vrees dat daar een zware afboeking gaat plaatsvinden. Is dit met de huidige korting op de intrinsieke waarde voldoende ingeprijsd?
Nu is er al weinig vraag naar aandelen. Kunnen de cijfers en vooruitblik op 2019 hier verandering in brengen?

Hopelijk ook wat updates over de transformatie waarin AND zich bevindt. AND en Continental werken nu 1,5 jaar samen. Google heeft prijzen sinds juli 2018 opnieuw verhoogd. Begin 2017 was dit al het geval en gaf AND aan dat het een toename zag in de aanvragen voor geocoding services. Helaas bleef AND afhankelijk van de grote eenmalige deals. Gaat dit veranderen?

Ik ben weer ingestapt met dit keer een bescheiden positie. Hopelijk weet AND in 2019 het tij te keren!
Beperktedijkbewaking
0
Niet het eigen vermogen maar de cash op de balans geeft aan hoe lang ze nog door kunnen gaan. Zonder goede nieuwe opdrachten is dat amper twee jaar.
Er dient idd een afboeking op de immateriële activa plaats te vinden. Tom Tom doet dat bij dalende omzetten veel eerder. Bij hun consumerdivisie is de goodwill zelfs tot nul teruggebracht door een forse impairment.

aandeeltje!
0
Als de activa minder opbrengstgenererend vermogen in zich bergen, dan is een afboeking reeel, zeker als er ook sprake is van verouderingswaarde daling.
1.227 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 aug 2022 17:24
Koers 1,890
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 1,940
Laag 1,855
Volume 1.554
Volume gemiddeld 3.459
Volume gisteren 1.554

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront