Forum: AFC Ajax » AJAX IN 2019 » Pagina: 36 | Belegger.nl

AJAX IN 2019

1.382 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 66 67 68 69 70 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
posilies
0
quote:

Polleke piekhaar schreef op 14 mei 2019 om 19:32:


Het zal zeker goedkomen met het aandeel.
Maar tientallen miljoenen willen betalen voor een speler die nooit méér waard zal worden is niet de goede weg.
Het is wat mensen zonder visie maar met veel geld doen:domme beslissingen nemen

Ze hebben Marin gekocht van Standard luik voor meer dan 10 miljoen!!! Is dat een top transfer??? Ik denk te vlug gekocht!
Dennizzz
0
quote:

posilies schreef op 15 mei 2019 om 20:10:


[...]
Ze hebben Marin gekocht van Standard luik voor meer dan 10 miljoen!!! Is dat een top transfer??? Ik denk te vlug gekocht!

Het is idd geen super top transfer, maar Ajax ziet potentie in hem... en hij is nog maar 22 jaar.
rakara
1
Ik volg Standard en Martin heeft echt wel talent. 10 miljoen is misschien wat vlot betaald, maar ze gaan hem echt wel duurder verkopen binnen een jaar of drie vier...
ketchup
0
R0ME0
1
De opmerkingen van Overmars, gisteren en na afgelopen zondag, waren wel weer interessant.

Naast De Jong die al weg is wordt er rekening gehouden met een vertrek van De Ligt en Ziyech met daaraan toegevoegd dat aan Ziyech hele grote clubs trekken.

Ook voor de zomer van 2020 wordt al rekening gehouden met een vertrek van Onana, Tagliafico en mogelijk Tadic en Blind die beide na 2 jaar mogelijk weer een stap naar het buitenland willen maken.

Donny vd Beek en Neres willen ze in principe deze zomer behouden om het team zoveel mogelijk bij elkaar te houden. (zelf hou ik rekening met het vertrek van Neres voor pakweg 50mio)

Verder noemde Overmars ook Ekkelenkamp en Gravenbergh die zich moeten gaan laten zien en dat er een hele sterke lichting onder 17 aan zit te komen. (spelen er ook niet voor niets 10 van in Oranje onder 17 waarvan 6 of 7 in de basis)

Verder doet de scouting natuurlijk zijn werk.

========================
Als je dan ook nog kijkt wat er verder allemaal nog rond loopt dan zit het qua transfers de komende zomers wel meer dan goed.

We zien wel wat er daadwerkelijk gaat gebeuren deze zomer en verder afwachten wat de ontwikkelingen zijn van de grootaandeelhouders in Ajax.
En dan horen wij de netto resultaten van 2018/2019 wel eind september na hopelijk een nieuwe plaatsing voor de groepsfase CL en een goed begin van de competitie en de Johan Cruijff schaal eind juli en augustus.

Wat de koers ondertussen doet dat zal allemaal wel, de fundamenten zijn zeer goed aanwezig en worden nog beter. Het zal geen nieuw 2018/2019 worden, dat kun je onmogelijk verwachten maar door de daling van de koers is er fundamenteel in ieder geval weer genoeg ruimte omhoog.

voda
1
Video: Ajax en Flow Traders koopwaardig

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
AFC Ajax
17,10 -0,80 -4,47 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) De aandelen Ajax en Flow Traders zijn volgens vermogensbeheerder Cees Smit van Today's Brokers koopwaardig. Daarbij kijkt hij naar de grafieken van de Amsterdamse voetbalclub en de flitshandelaar.

www.youtube.com/watch?v=togUiTM-Meo

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
R0ME0
0
Marin was vanavond wel beslissend in de Belgische competitie met een vrije trap vanaf 30 meter.
Dennizzz
0
Daley Sinkgraven wordt na Frenkie de Jong waarschijnlijk de tweede speler uit de huidige Ajax-selectie die een transfer gaat maken. De Telegraaf schrijft vrijdag dat het Bayer Leverkusen van Peter Bosz zich heeft gemeld voor de multifunctionele linkspoot.
Dennizzz
0
Lisandro Martínez wordt na Razvan Marin, Kik Pierie en Kjell Scherpen de vierde aankoop van Ajax voor komend seizoen. Technisch directeur Diego Lemme heeft in de Argentijnse media laten weten dat het bod van zeven miljoen vanuit Amsterdam is geaccepteerd. “Maandag heeft Ajax laten weten de vraagprijs te accepteren, het is dus praktisch afgerond”, aldus Lemme.
R0ME0
0
Als je voor Sinkgraven evenveel vangt als je voor Martinez betaald is dat voor iedereen een goede deal.
Leverkusen onder Bosz is een mooie club voor Sinkgraven en hopelijk heeft hij daar meer kans op speeltijd dan bij Ajax.

Dan gaat iedereen er op vooruit naar mijn mening.
analist83
0
Ze zijn lekker bezig. Ik verwacht toch nog wel wat komend seizoen. Al zijn de Ligt, Ziyech en de Jong wel echt moeilijk op te vangen.
Ikkedike
0
quote:

Peter2meter schreef op 16 mei 2019 om 09:33:


Gewoon even wachten op transfernieuws en geduldig blijven


Met de verkoop van De Jong toch ook geen grote sprong gemaakt !
R0ME0
1
quote:

Ikkedike schreef op 17 mei 2019 om 12:27:


[...]

Met de verkoop van De Jong toch ook geen grote sprong gemaakt !


Je moet ook alles zien in vergelijk tot de verwachtingen.

Kijk dat de Ligt verkocht gaat worden dat is wel duidelijk, dat hij 70 miljoen gaat opleveren, dat ook.

Maar mocht hij nu toch weg gaan voor 80 miljoen dan is dat mogelijk een verrassing van 10 miljoen en 90 is dan 20 en 100 is dan 30 miljoen verrassing dus dan krijg je wel een positief effect.

Bij de Jong was de verwachting nog aan het begin van het jaar dat hij misschien 40 zou op kunnen leveren en dat worden er dan vast en variabel uiteindelijk minimaal 75 en redelijk makkelijk de maximale 86.
Maar gedurende het seizoen steeg het prijskaartje van De Jong natuurlijk al en ook in de geruchten ging de prijs al omhoog en zo ook de koers al wat.

Het verschil zat hem eerder in het feit dat de koers helemaal niet zo hard omhoog ging dan de groei van de waarde van de selectie en de naam Ajax waardoor steeds meer clubs naar spelers van Ajax kijken, nu en in de toekomst en natuurlijk alle extra inkomsten uit de CL en ook van merchandising etc.

Ergens moet dat dan een keer in de koers er uit komen.

Dat gebeurde uiteindelijk toen de koers eerst een spring richting 17 maakte en toen na real en juve en in aanloop naar Spurs thuis ineens 25 stond.

Dat was een inhaalactie.

Het enige wat sindsdien echt nog is veranderd is dat Ajax kampioen is geworden en daardoor ipv 3 voorrondes League route, 2 voorrondes kampioenen route moet afwerken voor kwalificatie voor de groepsfase CL.
Dat is dus positief.

Het einde aan het europese sprookje want zo mag het deze ver boven verwachting gelopen campagne van Ajax toch wel genoemd worden tussen al het geweld van de ploegen met TV rechten die al een veelvoud zijn van het budget van Ajax, zo ook Tottenham, zorgde echter voor een flink scherpe terug val van het aandeel en dat kan in de emotie maar fundamenteel is daar niet zo veel voor te zeggen want er viel financieel niet veel meer te halen en alles is en blijft gerealiseerd, je kan niet verwachten dat alle spelers nog een keer zoveel meer waard waren geworden bij het behalen van de finale, het houd een keer op, je hebt wel de door velen benoemde 'Ajax premie' voor spelers maar het blijft een ploeg uit de eredivisie.

Het idee was er al dat er een grote verkoper en een verzamelaar actief waren en ik ben er nog steeds van overtuigd dat Invesco bezig is geweest met verkopen waaronder die grote pluk op 14.70 van net geen 200.000 aandelen, maar die zijn dan nog niet onder de 3% gezakt want er is nog geen melding uit die hoek gekomen.

Wel kwam er een melding van 1 van de Strating erfgenamen en dat zet toch ook wel wat druk op de koers want samen met zijn 2 zussen bezit hij 9% omgerekend ongeveer 1.65 miljoen aandelen van Ajax.
De verkoop betrof een aantal van 21667 op 8 mei, de dag van de verloren wedstrijd tegen Spurs thuis.
Goed getimed maar toen stond er ook in no time de koers van nu, rond de 17 euro.

En nu?

Dat is ook een beetje de vraag.

Fundamenteel prima maar vraag en aanbod zijn even wat in onbalans en dubio.
Het is wachten op meer omzet en mogelijk nog meer meldingen, mogelijk toch die van Invesco ook of dat iemand die heeft verzameld en mogelijk ook die pluk op 14.70 heeft gekocht samen met nog meer aandelen boven de 3% is gestegen, of heeft de koper die pluk inmiddels ook weer verkocht....

Het kan allemaal maar die onzekerheid en mogelijk het grote aantal wat nog boven de markt hangt doet de koers geen goed.

Misschien dat Ajax zelf een oplossing kan bieden want zoals eerder aangegeven verwachte ik dat de koers naar de 25 zou kunnen, of op eigen kracht of door een beursexit door Ajax, dat is even gebeurd en aangezien fundamenteel alleen een kampioenschap juist is toegevoegd wat niet zeker was blijf ik ook bij dat koersdoel en is deze koers weer interessant, ook mogelijk weer voor Ajax want 25 euro heeft mogelijk als beursexit nu weer wel een kans, zeker als de Stratings ingegeven door de verkoop van 1 van de 3 bereid zijn om te verkopen, Invesco zal ook wel willen en NN group zal met zijn aandelen via de DL overname verkregen ook geen moeite hebben om die te verkopen, hoef je nog maar 3% van de overige aandeelhouders te overtuigen en dan kun je de rest via een procedure voor het zelfde niveau verkrijgen en van de beurs gaan.

Afwachten dus weer tot de koers de fundamenten weer gaat inhalen en ondertussen maar afwachten hoe de fundamenten zich ontwikkelen wat mogelijk weer een koersdoel verandering rechtvaardigt maar dat kan natuurlijk ook omlaag zijn, het blijft de voetballerij, maar voorlopig lijkt het nog volop wind mee, ook af te leiden uit Overmars zijn opmerkingen over de komende transferzomer, die van 2020 en wat er vanuit de jeugd allemaal zit aan te komen.

Nu alleen elk jaar ook europees voetbal (minimaal EL groepsfase) en een nationale prijs, en dan vooral komend seizoen kampioen worden want dan ga je rechtstreeks naar de groepsfase CL, dat heeft Ajax zelf afgedwongen, nu nog verzilveren.
1.382 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 66 67 68 69 70 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 13-dec-19 17:35
Koers 20,800
Verschil -0,200 (-0,95%)
Hoog 21,200
Laag 20,700
Volume 17.210
Volume gemiddeld 12.610
Volume gisteren 28.572