Pharming januari 2019

9.493 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 471 472 473 474 475 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Techspec
0
Deel 2 ( op mijn post van 21:54);

Dan nog een stuk uit het ICER rapport;

Verder staat er in het Icer report;

Controversies and Uncertainties
Although trials of long-term prophylaxis with C1-INH and lanadelumab showed benefits in reducing the frequency of HAE attacks with few harms, the evidence base is limited to small RCTs of short duration, leaving questions about the durability of treatment response and long-term safety. We have fewer concerns about the safety profile of C1-INHs given the longer experience with their use in both acute treatment and prophylaxis. Data on lanadelumab is extremely limited at this time and long-term safety is of particular concern because new biologic therapies frequently are found to have safety concerns in the years after they are introduced that were not detected in pre-approval trials.31 Data are also very limited in children under the age of 12 and no trials included pregnant or lactating women.

For lanadelumab, because the results of the pivotal clinical trial are promising but long-term safety data are lacking, we assigned a “promising but inconclusive” (“P/I”) rating.

Compared to on-demand treatment there is significant uncertainty about the long-term risk of serious side effects of this intervention.
There are significant uncertainties about the long-term safety and efficacy of lanadelumab, a monoclonal antibody. New biologic therapies frequently are found to have safety concerns that were not detected in pre- approval trials.
Compared to on-demand treatment there is significant uncertainty about the magnitude or durability of the long-term benefits of this intervention.
The durability of effect from long-term prophylaxis has not been established; clinical trials ranged from 4-26 weeks of follow-up.

Annual cost Lanadelumab as per Icer report;
Whole Sale Acquisition > $620,338
Net Price > $478,464

The potential budget impact analysis included the population eligible for treatment: patients in the US with HAE 1/2 who are candidates for long-term prophylactic treatment. To estimate the size of the potential candidate population, we applied an estimate of one per 50,000 individuals with HAE 1/24 to the size of the US population33 to obtain an estimated US prevalence of 6,690 individuals. As not all patients with HAE 1/2 are considered candidates for long-term prophylactic treatment, we assumed that one-third were eligible for prophylaxis!Verder t.a.v. die ene vrouw die een video deelde waarbij ze voor het eerst Lanadelumab gebruikte. Ze moest helse pijnen doorstaan totdat er een dosis van Landelumab in zat. Er is ook aangegeven dat Ruconest achter de hand gehouden zal worden voor de acute doorbraakaanvallen. Deze mevrouw was een zware HAE patiënt, lees; iemand die vaak een aanval heeft.

Verder is het zo dat de verzekeringsmaatschappij die Lanadelumab vergoed, er heel veel condities aan vast heeft gehangen om te mogen starten maar waaraan de patiënt moet blijven voldoen. Daarnaast zijn er aanvullende zware condities waaraan de patiënt moet voldoen om na een evaluate periode in aanmerking te komen voor een verlenging.

Wanneer er bij deze mevrouw blijkt dat er vaak doorbraakaanvallen zijn zal het niet rendabel zijn om Lan te blijven gebruiken. Ik verwacht dat het aantal doorbraakaanvallen na verloop der tijd steeds vaker gaan optreden omdat het lichaam steeds hogere levels van Kalkikrein gaat aanmaken....
jip banaan!
0
quote:

Misschien schreef op 1 januari 2019 21:19:vervolg
De hoeksteen van mijn bedrijf is de waarheid, ook al is dat een waarheid die mensen niet willen horen. Musk beschuldigt niet alleen shortsellers maar ook de media van het verspreiden van nepnieuws. Dat gaat te ver. Jeff Gundlach van DoubleLine Capital deed vorig jaar ook al zo’n aanval op de media. Ik heb hem toen onderhanden genomen; het zit me echt dwars dat types als Musk en Gundlach, mensen met gigantische ego’s en persoonlijkheidsstoornissen, campagne voeren voor persoonlijk gewin. Aanvallen op de media vergiftigen een maatschappij. Journalisten hebben het natuurlijk nooit altijd helemaal goed, ze maken fouten en ze maken overwegingen waarover ze wel of niet rapporteren. Maar dat is iets anders dan fake news.
Door een gezamenlijke vijand te scheppen, de shortsellers, kan Elon zijn fans nog loyaler maken
Waarom Elon zich zo ergert aan shortsellers weet ik niet: een paar jaar geleden verdedigde hij shortselling nog. Mijn theorie is dat hij het shorten van Tesla ziet als een aanval op zijn ego. Hij wil dat de hele wereld hem als een bewonderenswaardig genie erkent. Het zit hem dwars dat er veel “geld” is dat daarin niet meegaat. Bij Elon is het vooral emotie, maar wellicht zit er ook een strategie achter. Door het creëren van een gezamenlijke vijand, de shortsellers, kan hij zijn fans nog loyaler maken en zullen ze in de tegenaanval gaan door meer aandelen te kopen.’
Hoeveel geld heeft u gestoken in het onderzoek naar Huishan, de Chinese partner van FrieslandCampina?
‘We hebben voor 300 duizend dollar aan onderzoekscapaciteit ingekocht bij derden. En dan reken ik alleen nog de kosten voor externe inhuur, niet mijn eigen uren. Het veldwerk in China lieten we doen door ongeveer twintig ingehuurde onderzoekers. Zij maakten de foto’s en video’s van de boerderijen, ze namen overheidsdocumenten door en ze huurden de drones waarmee we over de boerderijen vlogen. Zulke expertise binnenhalen is in China duur, vanwege de grote risico’s die het met zich meebrengt. De Chinese overheid is heel beschermend ten opzichte van fraude en als een onderzoeker wordt betrapt, zal de lokale politie hem in elkaar slaan. Het kost ongelofelijk veel geld om daar onderzoek te doen.’

Bij Huishan was er een vertraging van drie maanden voordat het aandeel crashte. Hoe riskant is het om short te gaan?
‘Huishan was een massaal gemanipuleerd aandeel: er zaten vermogende mensen achter die maar bleven bieden op aandelen, om de koers hoog te houden. We hoopten dat ons rapport dat patroon zou doorbreken, maar dat lukte in eerste instantie niet. Uiteindelijk beseften de manipulatoren dat het over was, trokken ze hun biedingen in, en toen stortte het aandeel letterlijk binnen een paar minuten met 80 procent in.’

Bij FrieslandCampina liet een ervaren ceo zich door Huishan in de luren leggen; ook andere bedrijven zoals Caterpillar gingen in zee met frauduleuze partners. Waarom trappen ervaren bestuurders in de Chinese valkuil?
‘Veel westerse zakenmensen komen in China in de problemen doordat ze niet cultuur-ongevoelig willen overkomen.Zodra ze op iets vreemds stuiten, doen ze het af met: zo gaat dat daar kennelijk, ik moet er geen groot probleem van maken. Daar gaat het vaak fout.’
Waar kijkt u naar bij het opsporen van frauderende bedrijven die potentieel interessant zijn om te shorten?
‘We zoeken naar bedrijven die “te mooi zijn om waar te zijn”, zoals Huishan met zijn ongekend hoge winstmarges. We kijken ook naar bedrijven die heel snel groeien en waar de prijsdoelen telkens omhoog worden bijgesteld. We vragen ons dan eerst af: hoe kan het dat zij het zoveel beter doen dan alle anderen? Vinden we daar geen logische verklaring voor, dan gaan we preciezer in de jaarverslagen kijken: bijvoorbeeld naar de vrije cashflow, het verschil tussen de GAAP en non-GAAP winst, en insider-transacties. We bekijken ook de transcripten van company earnings calls en presentaties.
Heel interessante postings Misschien..!

Ik heb de ontwikkelingen bij Huishan de laatste jaren op de voet gevolgd. En heb er veel van geleerd.

Mede daardoor ben ik het belang, en de importantie, van waar shorters mee bezig zijn gaan inzien.
Zij zijn voor mij echt "de kanarie in de kolenmijn" geworden.
V.w.b. Pharming, het is voor mij moeilijk te doorgronden waarom de short partijen daar nog steeds inzitten.
Ikzelf heb desondanks de dag voor kerst weer een positie in Pharming genomen.
Als het toch verder onderuit gaat koop ik bij.

groetjip
Techspec
0
quote:

De Monitor schreef op 31 december 2018 18:14:


Nog even een update gedaan voor de januari 2019 draad.
Mijn bijgewerkte overzicht met mijn visie wat betreft Pharming. Weer eens wat toevoegingen en updates gedaan.
...........

A)* Stijgingen op korte termijn zullen ook minder explosief zijn. Er staan erg veel particulieren flink onder water, soms zelfs meer dan -40%. Dit heeft het vertrouwen geschaad en zodra de koers weer wat op loopt zie ik die sneller uitstappen dan voorheen.
B)* Daarnaast is er op 50% daling een 100% stijging nodig om op hetzelfde punt uit te komen. Vertrouwen komt namelijk te voet en gaat te paard.
C* Shorters blijven actief. Zelfs nu de koers zo laag staat. Waarom dat het geval is snap ik nog steeds niet. Denken ze dat er nog meer te halen valt?


A; er kunnen wel degelijk explosieve stijgingen komen op korte termijn. Redenen kunnen zeer divers zijn. Bijv nieuws vanuit Pharming t.a.v. ontwikkelingen van de pijplijn, aankondiging partnering, enz. Het instappen dan wel uitbreiden institutionele beleggers.
B; Kan best wel eens snel gaan. Als er tien keer een stijging is van 10% staat men veel hoger dan +100%.
1) €0,80 +10% = €0,88
2) €0,88 +10% = €0,968
3) €0,968 +10% = €1,064
4) €1,064 +10% = €1,171
5) €1,171 +10% = €1,288
6) €1,288 +10% = €1,417
7) €1,471 +10% = €1,558
8) €1,558 +10% = €1,714
9) €1,714 +10% = €1,886
10) €1,886 +10% = €2,074
C; niets van te zeggen. Als de koers enkele dagen stijgt zoals afgelopen vrijdag en maandag kunnen ze wel eens vervroegd uittreden.

Goed nieuws hou je niet tegen......
Rob 74
1
quote:

jip banaan! schreef op 1 januari 2019 20:32:


Dringend verzoek aan Rob 74 en Techspec om goed te quoten....!!!

Dat is zo belangrijk voor de leesbaarheid van het forum.!!

groetjip

Sorry, ik snap niet wat je bedoeld
Eric de Rus
0
quote:

BassieNL schreef op 1 januari 2019 21:40:


[...]
Ik vind het kwalijk om ongegeneerd een journalistiek artikel te kopieren/plakken zonder zelfs de naam van de auteur te benoemen.
AB BassieNL. Ik sta ook perplex.

Dit doe je gewoon niet.
[verwijderd]
2
Hoi Jip,

Ik ben daar lid van en heb hun gevraagd om zich in de zaak Pharming te willen verdiepen.

Wil je naam van de acteur Bassie? prima.
De auteur is Dennis Mijnheer van Follow the Money.
Je kunt voor 80 euro ook lid van de journalistenclub worden.

soryy, Eric voor deze ongehoorde actie van mijn kant, of vind je het gewoon lekker om in de aanval te gaan?


Ik zit nergens meer mee in 2019.


Tini
tijdvoor€
0
Kan aan mij liggen, maar als je de link niet kunt plaatsen hoef je niet 6 donaldduckies aan tekst te plakken... belachelijk. Je kunt dan okk aangeven dat je iets hebt gelezen dat je het noemen waard vindt en vertellen waar je het gevonden hebt. Dus doe maar niet....
jip banaan!
0
quote:

Rob 74 schreef op 1 januari 2019 22:14:


[...]
Sorry, ik snap niet wat je bedoeld
Beste Rob, ziet verschil.
Bartdeamateur
0
quote:

Dutch schreef op 1 januari 2019 12:40:


[...]

Heb je niks anders te doen?

Zo kan ik ook dingen gaan zeggen als er gemanipuleerd wordt door shorters..
Geef die M geen podium.
Als er niemand meer reageert is het zo klaar.
Hooguit wat vriendjes van hem reageren bewust negatief of positief op hem
Eric de Rus
0
quote:

Misschien schreef op 1 januari 2019 22:22:
soryy, Eric voor deze ongehoorde actie van mijn kant, of vind je het gewoon lekker om in de aanval te gaan?


Ik zit nergens meer mee in 2019.


TiniIk vind gewoon dat als je anderen aanspreekt op fatsoen je zelf van onbesproken gedrag moet zijn.

Dat jij daar anders over denkt is je goed recht.
jip banaan!
0
quote:

Rob 74 schreef op 1 januari 2019 22:14:


[...]
Sorry, ik snap niet wat je bedoeld


Beste Rob, zie het verschil.
jip banaan!
2
quote:

Misschien schreef op 1 januari 2019 22:22:


Hoi Jip,

Ik ben daar lid van en heb hun gevraagd om zich in de zaak Pharming te willen verdiepen.

Wil je naam van de acteur Bassie? prima.
De auteur is Dennis Mijnheer van Follow the Money.
Je kunt voor 80 euro ook lid van de journalistenclub worden.

soryy, Eric voor deze ongehoorde actie van mijn kant, of vind je het gewoon lekker om in de aanval te gaan?


Ik zit nergens meer mee in 2019.


TiniInderdaad laat ze Tini, ik vond het interessant.

groetjip
[verwijderd]
0
@ Eric,

Ik betaal voor dit artikel, ik kon er niet naar verwijzen, maar wilde diegene die het wel interessant vinden het niet onthouden.

Dat is het, niets meer!


Tini
BassieNL
0
quote:

Misschien schreef op 1 januari 2019 22:22:


...
Wil je naam van de acteur Bassie? prima.
De auteur is Dennis Mijnheer van Follow the Money.
Je kunt voor 80 euro ook lid van de journalistenclub worden.
...

Het gaat niet om wat ik wil, maar om wat fatsoenlijk is.
Ik ben overigens bekend met het uitstekende werk van het journalistenplatform.
Een linkje had ook gewoon gekund.
www.ftm.nl/artikelen/shortseller-cars...
Techspec
0
quote:

Misschien schreef op 1 januari 2019 21:26:


Sorry mensen,

Ik wilde jullie dit artikel niet onthouden. Ik kon de link niet plaatsen.

Tini


Interessant leesvoer.
Eric de Rus
0
quote:

BassieNL schreef op 1 januari 2019 22:36:


[...]
Het gaat niet om wat ik wil, maar om wat fatsoenlijk is.
Ik ben overigens bekend met het uitstekende werk van het journalistenplatform.
Een linkje had ook gewoon gekund.
www.ftm.nl/artikelen/shortseller-cars...


Precies, waarom geen link?
Eric de Rus
0
quote:

Misschien schreef op 1 januari 2019 22:35:


@ Eric,

Ik betaal voor dit artikel, ik kon er niet naar verwijzen, maar wilde diegene die het wel interessant vinden het niet onthouden.

Dat is het, niets meer!


TiniIk krijg het gratis. Da's toch gek?

Laat maar zitten Tini.
jip banaan!
2
quote:

Eric de Rus schreef op 1 januari 2019 22:25:


[...]

Ik vind gewoon dat als je anderen aanspreekt op fatsoen je zelf van onbesproken gedrag moet zijn.

Dat jij daar anders over denkt is je goed recht.


Dat kun jij wel vinden Erik de Rus, maar jij spreekt nu ook iemand aan op fatsoen terwijl jijzelf ook bepaald niet van onbesproken gedrag bent.

Of vind jij dat van jezelf wel ??

groetjip
9.493 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 471 472 473 474 475 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 apr 2020 17:35
Koers 0,925
Verschil -0,025 (-2,61%)
Hoog 0,947
Laag 0,921
Volume 5.879.733
Volume gemiddeld 15.746.653
Volume gisteren 12.639.367