Forum: Altice » Altice USA jaardraadje 2019 | Belegger.nl

Altice USA jaardraadje 2019

143 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Wie weet !
0
VS: FCC-president steunt T-Mobile / Sprint-fusie

20/05/2019 | 05:05
VS: FCC PRESIDENT ONDERSTEUNT T-MOBILE / SPRINT FUSION
WASHINGTON (Reuters) - Sprint en T-Mobile US op maandag ontvingen steun van de voorzitter van de Federal Communications Commission (FCC) voor een fusieplan van US $ 26 miljard na het nemen van een reeks wijzigingen, waaronder de verkoop van Boost Mobile, een dochteronderneming van de eerste.

Ajit Pai, voorzitter van de federale communicatieautoriteit in de Verenigde Staten, zei maandag dat hij de andere vier commissarissen zou aanbevelen om voor de fusie te stemmen. Zodra een akkoord is bereikt, moet de commissie voor of tegen stemmen.

Het aandeel T-Mobile, een divisie van Deutsche Telekom, bereikte 6% tot 79,89 dollar op Wall Street rond 14:30 GMT, terwijl de titel Sprint, een dochteronderneming van SoftBank, met bijna 25% steeg tot 7,695 dollar.

De FCC zal maandag niet formeel akkoord gaan en er moet nog een order worden opgesteld, volgens twee bronnen. Het Amerikaanse ministerie van Justitie, dat ook dit huwelijksplan overweegt, moet ook beslissen over de operatie.

In een brief aan de FCC op maandag beloofden T-Mobile en Sprint om Boost Mobile, een prepaid mobiele serviceprovider, te verkopen.

Altice USA, de op drie na grootste kabelexploitant in de Verenigde Staten, heeft de FCC gevraagd om de deal te verwerpen, met het argument dat het de verkoop van telefoondiensten zou voorkomen. De in de VS gevestigde kabeloperator van Altice Europe heeft een overeenkomst met Sprint om het telecomnetwerk van Sprint te gebruiken om later in het jaar mobiele diensten in de Verenigde Staten op de markt te brengen.

Sprint en T-Mobile zijn toegewijd aan deze overeenkomst met Altice.

T-Mobile is ook toegewijd aan de nieuwe entiteit die een nieuw generatie 5G-netwerk voor mobiele telefonie ontwikkelt dat een goede dekking biedt voor plattelandsbewoners in de Verenigde Staten.

T-Mobile heeft eerder aangekondigd dat de twee bedrijven de afronding van hun overeenkomst tot 29 juli hebben uitgesteld. Beide groepen behoren tot de top vier Amerikaanse mobiele operators achter Verizon Communications en AT & T.

De FCC en het ministerie van Justitie moeten begin juni een beslissing nemen. Enerzijds zijn ze bang voor de gevolgen voor de concurrentie van deze fusie en dus voor een mogelijke prijsstijging voor consumenten. Aan de andere kant evalueren ze de voordelen van een derde krachtige mobiele operator, in staat om een ??sneller en efficiënter 5G-netwerk te bouwen.

(Catherine Mallebay-Vacqueror voor Franse dienst, onder redactie van Bertrand Boucey)

door David Shepardson en Diane Bartz
www.zonebourse.com/actualite-bourse/U...
143 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 22-mei-19 11:08
Koers 2,805
Verschil +0,010 (+0,36%)
Hoog 2,839
Laag 2,772
Volume 579.254
Volume gemiddeld 4.518.069
Volume gisteren 3.584.650