Februari 2019

531 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 » | Laatste
Windkracht
0
Vanmiddag verwacht ik zelf nog een forsere stijging. Blijft onrustig in het orderboek, lijkt wel een flipperkast met orders die erin en eruit gaan.
Jake7
0
Meeting highlights from the Committee for Medicinal Products for Human Use (CHMP) 28-31 January 2019
==> www.ema.europa.eu/en/news/meeting-hig...

Geen nieuws over goedkeuring verlenging KIadis ...
Windkracht
0
Even wat analyse gedaan!

Dit hieronder beschrijft wat de Bill Gates Foundation doet!
www.businessinsider.nl/bill-gates-can...

Subhanu Saxena - commissaris bij Kiadis - is Regional Director van Life Sciences Partnerships (niet de Aandeelhouder dat is Life Sciences Parters) bij de Bill Gates foundation.

defeat-ncd.org/about-us/the-governing...

Is dat een mooie connectie of niet !

godkoorst
0
weer een maand met criminele activiteiten deze schamen zicht nergens voor
gewoon doorgaan waar ze mee zijn opgehouden
Rotel74
0
quote:

Windkracht schreef op 1 februari 2019 14:56:


Op basis van het orderboek, gaan we de 9,42 zo weer opzoeken.

Ja zou kunnen.
Zou ook kunnen dat externe disruptors zich weer gaan bezighouden met ons onbekende spelletjes
woutjuhh
0
Sparrow2
0
Ik begin me nu toch af te vragne hoeveel tijd een nieuwe analyse moet duren. De data is beschikbaar maar enkel de manier van analyseren is anders. Dat kan nu toch geen maanden duren om wat data opnieuw te laten berekenen volgens een statistisch model ? Ik doe dat constant in mijn job.
Diegy
0
Ik zie zomaar een grote farma partij eerdaags een bod doen van 16 a 18 euro op kiadis voordat de goedkeuring er is. Kiadis is nu nog erg goedkoop over te nemen. Als de goedkeuring er is staat de koers veel hoger dan nu.
godkoorst
0
Alex69
0
Uiteindelijk toch een stijging op een mooi volume. Deze maand moeten de antwoorden ingediend worden anders wordt het wel krap om nog in H1 2019 goedkeuring te krijgen.
Pokerface
0
quote:

Diegy schreef op 1 februari 2019 17:10:


Ik zie zomaar een grote farma partij eerdaags een bod doen van 16 a 18 euro op kiadis voordat de goedkeuring er is. Kiadis is nu nog erg goedkoop over te nemen. Als de goedkeuring er is staat de koers veel hoger dan nu.


Ik niet. Niemand gaat zo'n bod vlak voor goedkeuring toch accepteren? Ik niet in ieder geval. En als koper wil je toch ook weten wat je in huis haalt?
Alex69
1
Voor degene die het vandaag gemist hebben op het januari draadje. Deze vacature plaats je niet als je niet overtuigd bent van de goedkeuring.
-------------------------------
HOOFD MARKETING EUROPE

Functie omschrijving Head of Marketing Europe
Onze klant is een biofarmaceutisch bedrijf gevestigd in Amsterdam, Nederland. Ze richten zich op de behandeling van bloedkanker en erfelijke bloedziekten gericht op het maken van beenmergtransplantaties, een risicovolle procedure die vaak de laatste hoop voor patiënten is, veiliger en efficiënter. Dit betekent dat ze een gepassioneerd team hebben dat toegewijd is om een ??enorm verschil te maken voor patiënten. Als je de uitdaging aankan en graag deel wilt uitmaken van hun team, zijn ze momenteel op zoek naar een Associate Director Clinical and Medical Affairs EU.

Leid het werk over belangrijke functies - inclusief accountmanagers / hoofd van accountmanagers om de merkstrategie voor lancering te definiëren en ermee akkoord te gaan.
Leid het proces om een ??extern marketing / communicatieagentschap te kiezen om mee samen te werken voor de lancering en werk vervolgens met / manage het bureau.
Definieer de marketingkanaalstrategie / -mix voor / na de lancering en leid vervolgens de ontwikkeling van alle bijbehorende inhoud / materialen.
Definieer de trainingsaanpak voor de commerciële Key Account Managers - en leid de voorbereiding van bijbehorende materialen.
Bereid de inhoud voor op externe congressen voor commerciële activiteiten / stands
Definiëren en bezitten van de merkstrategie van ATIR101 voor introductie in heel Europa.
Definiëren en bezitten van de positionering, essentie, uiterlijk en gevoel / creatief concept, commerciële verhaalstroom / berichtenuitwisseling.
Alle essentiële marketingresultaten / content die nodig is voor de lancering - via alle kanalen - online en offline - inclusief materialen / infrastructuur die nodig is voor betrokkenheid / ondersteuning van de patiënt.
Opzetten en eigendom van het externe / commerciële engagementplan - congressen, webinars, KOL's als relevant.
Alle commerciële trainingsmaterialen / training van klantgerichte teams die nodig zijn voor de lancering.
Pre-en post-launch KPI's en doelen.
Input in het kernprocessenproces dat wordt geleid door het Medical Europe-team.
Breng de kern van het commerciële verhaal en het waardeverhaal van de crediteur op waardecoden in lijn (met het hoofd van de markttoegang) om duidelijkheid te waarborgen voor Key Account Managers in het veld.
Voer / aligneer met de Customer Insight Director op de KPI-definitie / doelinstelling en meetbenadering.
Bedrijfsprofiel
De Europese marketinginspanningen leiden naar / door de lancering van ATIR101 - van concept tot uitvoering; merkstrategie, positionering, essentie, look & feel / creatief concept, commerciële verhaalstroom / berichtgeving en uiteindelijk de cross-channel / digitale marketingaanpak en materialen voor training en lancering.

Sollicitatieprocedure
Brian Grunwald
briangrunwald@morerecruitment.nl
+31 (0) 6 212 753 53
Hoop....
0
Kiadis Pharma veert op vanaf de steun 8,77.
Categorie:
Door Tostrams.nl op 1 feb 2019 om 12:08
Views: 226
Richting: Zijwaarts
Trendwijziging: -
Slotkoers: 9,30
Steun: 8,77
Weerstand: 15,66
Steun 2: 7,10
Weerstand 2: 20,00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

De recente koersdip bracht Kiadis Pharma weer terug onder de voorgaande toppen. Door deze terugkeer van de koers binnen de voormalige neutrale (zijwaartse) trend verzwakt het technische beeld wat. Deze zogeheten 'false move' lijkt de eerdere verbetering te neutraliseren. We verwachten een consolidatie boven steun 8,77 (bodem van 15 januari). Weerstand ligt rond 15,66 (top van 26 september 2018). Na een doorbraak onder steun 8,77 wordt 7,10 het volgende neerwaartse koersdoel.


Wees erop alert dat money flow daalt. Dit geeft aan dat er geld aan de markt wordt onttrokken.


De MACD verzwakt op korte termijn wat (daalt, maar beweegt nog boven 0).


De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.

Het momentum tendeert op korte termijn omlaag


Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


De iets verzwakkende relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft iets minder sterke prestaties aan, vergeleken met de rest van de markt. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen.

531 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 jan 2021 17:35
Koers 5,260
Verschil -0,015 (-0,28%)
Hoog 5,305
Laag 5,260
Volume 308.298
Volume gemiddeld 679.016
Volume gisteren 247.341