AMG Juni 2019.. Einde van Short uitbreiding?

1.884 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 91 92 93 94 95 » | Laatste
Geschorst en weet niet waarom
1
Het lijkt wel of iedereen zijn aandelen uitleend. Wanneer houdt het op met shorten en waar halen ze nog de aandelen vandaag. Zo groot short percentage is niet meer normaal. Zo grote groep beleggers die hun aandelen uitlenen is niet meer logisch. Wat is er toch allemaal aan de hand met de handelaren in effecten. Zijn ze doorgeslagen? Zijn er samenwerkingsbanden tegen de beleggers. De waarheid komt altijd boven water. Er gaat heus nog wel iemand een keer lekken, al is het naar zoveel jaren. Laat de klokken maar eens luiden. AMG is nummer 1 in geshorte aandelen. In juni is het the longest day, dat waren pas echte helden! Een klokkeluider is ook een held, kom met jullie verhalen voor de dag. Bestraf de criminelen.
dasD
0
rendement_zoeker
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 31 mei 2019 19:24:


Shortvergoeding is vandaag gestegen van 1,5 naar 2,1%.

iborrowdesk.com/report/AMG.LN


hehe, wordt er vanaf die 'kosten-kant' ook druk gezet. Het kan dus allemaal niet zo lang meer duren. Het is nergens op gestoeld, maar ik denk dat ze na de cijfers van Q2 gaan coveren. Het kan niet anders dat er dan 'relatief slechte' cijfers gepresenteerd worden. Kan niet anders door de lage vanadium prijs. Dit zal aangegrepen worden om nog een keer goed te drukken en dan coveren.

Of het echt zo zal zijn? Geen idee. Wel is de 2,1% al een redelijke stimulans om niet short te willen gaan, omdat de kosten nu wel erg toenemen.

Mijn advies aan de shorters. Vertrek als eerste, dan hoef je straks niet door de zelfde deur naar binnen toe. Scheelt een hoop geld.
DeZwarteRidder
0
quote:

dasD schreef op 31 mei 2019 18:38:


Heinz,get your ... ass together and come with a solution to this bullshit!

Heinz is geen Superman of Batman.
Geschorst en weet niet waarom
0
Het shortpercentage bij Fugro is groter dan bij AMG, incl. meldingen < 0,5% = 33,35%
AMG Advanced Metallurgical Group
Totale netto shortpositie op 31 mei 2019: 26,74% (inclusief de laatst bekende positie van partijen die onder de meldingsgrens zijn gekomen).
Bekende shortposities die onder de 0.5% vallen hebben geen meldingsplicht meer. Het is dus niet bekend of deze posities na de slotmelding nog bestaan en welke omvang ze hebben. In onderstaande grafiek worden ze toch weergegeven
rendement_zoeker
0
Percentage of program completed as at 31 May 2019 55.17%

Snap niet, waarom AMG deze week zo rustig heeft ingekocht. De 'strategie' hier achter kan ik tot de dag van vandaag nog niet vatten.
FluitendeVogels
0
@rendement_zoeker Regels voor inkoop van eigen aandelen zijn aan strikte voorwaarden verbonden. Aantallen zijn afhankelijk van omzetten op de dag, etc. Dit om ervoor te zorgen dat het niet de koers beïnvloedt, dat bedrijven niet op een oneigenlijke manier hun eigen koers kunnen manipuleren, etc. Ook is het om de schijn van invloed uitoefenen op de koers door handel in eigen aandelen te voorkomen.
Geschorst en weet niet waarom
0
quote:

MGCR schreef op 31 mei 2019 21:51:


Inderdaad kappen met dat geshort!
Wat een fucking bullshit

Ja, gelukkig ben ik niet de enige. Eerlijk gezegd is het niet meer te volgen.
De financiele markten werken niet mee, omdat dit voor hun een verdienmodel is.
Overheid laat dit toe, omdat deze partijen lobbyen bij de authoriteiten.
Particulieren worden niet beschermd.
FluitendeVogels
0
Kijk net even rond betreffende Tesla, daar zit een vergelijkbaar percentage short, al ruim een jaar.

www.cnbc.com/2018/04/11/tesla-is-the-...

www.benzinga.com/short-sellers/19/05/...

Ik kan niet inschatten wat dit betekent, maar lange adem hebben ze blijkbaar wel.
Big tech
2
vanitec.org/latest-from-vanitec/artic...

Vanadium prijs gaat wel weer omhoog en dat zal ook niet lang meer duren. Er wordt meer staal geproduceerd en er wordt per ton staal ook meer vanadium toegevoegd
Robeke20
0
quote:

rendement_zoeker schreef op 31 mei 2019 21:26:


Percentage of program completed as at 31 May 2019 55.17%

Snap niet, waarom AMG deze week zo rustig heeft ingekocht. De 'strategie' hier achter kan ik tot de dag van vandaag nog niet vatten.

Dat heet spreiden, je kan ook bijvoorbeeld stellen waarom hebben ze de eerste week zoveel gekocht @ EUR 30.00
drooglegging1920
0
De relatieve daling na het hele shortgebeuren valt toch eigenlijk best mee? we hikte al een tijdje rond die 27 euro en short percentage was al best lang rond de 5 % toen flipte iedereen al van het 'hoge' percentage. Fundament van AMG is gewoon ijzersterk en de koers blijft nog redelijk liggen als je het positief bekijkt...eens zullen de shorters moeten coveren en het is niet zo dat AMG als pudding in elkaar kan zakken gezien de fundamentals...Met manipulatie kunnen ze echter wel nog veel harder zakken en externe factoren ..handelsdeal etc etc..
dutchman2020
1
Recentelijk heeft de Heer Thijssen van Beleggersbelangen een interview gehad met de Heer Schimmelbusch.Een paar belangrijke mededelingen zijn van de Heer Schimmelbusch ==== Quote Ik denk dat de financiële markten de omvang en de kansen onderschat van de terreinen waarop we actief zijn,met name de twee genoemde trends voor lucht-en ruimtevaartmotorenen de recycling van katalysoren.Dat is een belangrijke reden om onze capaciteit te gaan verdubbelen. Daarnaast denk ik dat de beleggers de waardecreatie onderschatten die gepaard kan gaan met een mogelijke toekomstige beursnotering van ons bedrijfsonderdeel AMG Technologies.

Ik kan me herinneren dat enige tijd geleden een forumlid Topperke ?aangegeven heeft dat de waarde van AMG Technologies gelijk is aan de huidige beurswaarde. In dat geval krijgen de aandeelhouders van AMG de rest van Amg er gratis bij.
Het resultaat zal dan zijn een aanzienlijke koerstijging van het aandeel.Ik hoop dat het dit jaar nog gebeurd met AMG Technologies.Gebaseerd hierop is het advies kopen,houden, maar niet verkopen.
alexnr75
0
Ik hoop het niet. Ik ben hier tegen!

Het bedrijf moet gewoon doorgaan! Nu krijgen alle bedrijfsactiviteit aandacht van het management.
1.884 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 91 92 93 94 95 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 4 dec 2020 17:35
Koers 23,770
Verschil -0,110 (-0,46%)
Hoog 24,070
Laag 23,510
Volume 148.093
Volume gemiddeld 266.099
Volume gisteren 157.961