ING - november 2019

730 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 33 34 35 36 37 » | Laatste
A3aan
0
rogerthat
1
Laten we het hopen heb gisteren calls gekocht met een uitoefenprijs van €11,- met afloopdatum 20-12.
baantjer
0
quote:

rogerthat schreef op 31 oktober 2019 12:39:


Laten we het hopen heb gisteren calls gekocht met een uitoefenprijs van €11,- met afloopdatum 20-12.

Dat komt niet goed
Maar wel lekker goedkoop zeker?
netniet
0
Als het zo doorgaat gaan we de 11 niet halen dit jaar,laat staan de 10.50. Er gebeurt iedere dag wel iets in de wereld waar ING niet blij van word.
optiejunky
0
t' Volume best laag voor een cijferdag zoals deze, opvallend, wanneer komen de grote KOPERS ?
netniet
0
Ik vond het maar niks vandaag. Wat moet een koers helpen om te stijgen? Wie weet zeg het maar. Fijne avond verder.
Lamacun
0
quote:

optiejunky schreef op 31 oktober 2019 15:53:


t' Volume best laag voor een cijferdag zoals deze, opvallend, wanneer komen de grote KOPERS ?

Die spelen op dit moment verstoppertje.

*kiekeboe*
Superrubio
0
quote:

netniet schreef op 31 oktober 2019 21:03:


Ik vond het maar niks vandaag. Wat moet een koers helpen om te stijgen? Wie weet zeg het maar. Fijne avond verder.


Tov de AEX steeg ING :-)
Lodewij35
0
Onverklaarbaar de slordigheid waarmee KWALITEITSKRANTEN als de VK ontwikkelingen zien.Of zien? Ze publiceren de koersen van een dag eerder en concluderen dat de ING voor Q3 is "afgestraft".
Daar zit een hele redactie te slapen.
Een plaatsingsfout kan voorkomen, maar een analyse op grond van achterhaalde cijfers bewijst dat je ontwikkelingen gewoon niet volgt,
Je zal er maar een duur abonnement hebben......
kooning
0
Denk dat we de komende weken wel iets van herstel gaan zien. De cijfers waren prima en de angst voor een koersdaling zoals na de Q2 cijfers zal weg zijn. Als we de komende beursdagen boven de 10€ blijven dan blijf ik positief.
Superrubio
0
Fitch neutraal over ING, licht pessimistisch over ABN AMRO en Rabobank

 29 oktober 2019 Banken.nl

Kredietbeoordelaar Fitch publiceerde onlangs nieuwe ratings van onder meer Nederlandse banken. ING is de enige bank wier rating hetzelfde blijft, die blijft staan op A+ met een stabiel vooruitzicht. ABN AMRO en Rabobank krijgen een licht slechtere beoordeling. Beide banken behouden dezelfde basiskwalificatie, maar allebei met een negatief vooruitzicht. 

Op periodieke basis publiceert kredietbeoordelaar Fitch nieuwe ratings voor onder meer financiële instellingen. Voor de Nederlandse grootbanken verandert er in de basis niet veel, wel krijgen ABN AMRO en Rabobank een negatief vooruitzicht toebedeeld. Dit in tegenstelling tot ING, dat volgens Fitch beschikt over een stabiel vooruitzicht.

ING

De rating van ING (ING Group) blijft onveranderd genoteerd staan op A+ met een stabiel vooruitzicht. Volgens Fitch vanwege het feit dat ING marktleider is in commercial en retail banking in de Benelux, aangevuld met voldoende diversificatie in diverse andere landen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan ING DiBa in Duitsland of ING Bank Slaski in Polen, waar ING naar verluidt zijn positie verder wil uitbouwen. 

De kwaliteit van ING’s assets worden beoordeeld als betrouwbaar en veerkrachtig met dank aan de hierboven genoemde geografische spreiding. Fitch verwacht dat die cijfers stabiel blijven, omdat de economieën in ING’s belangrijke markten licht blijven groeien. Wel ligt een beperkt risico in ING’s Turkse assets, waar het economisch al een tijdje niet zo lekker gaat. ING is echter solide genoeg om eventuele afboekingen zonder problemen het hoofd te bieden.

ABN AMRO

ABN AMRO behoudt in de basis dezelfde rating, namelijk A+. Daarmee staat de bank in essentie gelijk met ING. Fitch voegt daar echter wel een negatief vooruitzicht aan toe. Er heerst lichte twijfel over de hoogte van de kapitaalbuffers ten opzichte van het aantal achtergestelde leningen. Fitch benoemt ook de maatregelen die DNB voor ogen heeft, waarmee de toezichthouder banken verplicht om grotere kapitaalbuffers te hanteren voor als de woningmarkt instort. Wat het witwasonderzoek bij ABN AMRO gaat hebben is in dit stadium nog ongewis, maar men verwacht dat de financiële positie van de bank voldoende krachtig is om de meeste uitkomsten te overkomen.  

Rabobank

Een zelfde soort rating wordt toebedeeld aan Rabobank. De basisrating blijft stabiel, namelijk op AA-, maar ook hier is sprake van een negatief vooruitzicht. De VR (viability rating) van de bank wordt ondersteund door de bescheiden risicobereidheid, die volgens Fitch centraal zal blijven staan in de nabije toekomst. Vergeleken met gelijke marktpartijen heeft Rabobank meer ‘non-performing loans’. Die zijn sinds 2014 wel met een derde afgenomen en hoewel de verwachting is dat die trend doorzet, is niet-doorzetten van die trend mogelijk nadelig voor de kredietrating. Een verbeterde VR is onwaarschijnlijk en vereist structureel meer winstgevendheid en hogere kwaliteit van Rabobanks assets.

voda
0
Beursblik: Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel ING licht

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
ING Groep
10,124 -0,004 -0,04 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux heeft vrijdag het koersdoel voor ING Groep verhoogd van 11,50 naar 11,70 euro bij een ongewijzigd koopadvies.

Volgens analisten van Kepler Cheuvreux zijn de meeste neerwaartse bijstellingen aan de winstconsensus nu wel achter de rug en zal ING in het vierde kwartaal profiteren van het tiering-systeem van de Europese Centrale Bank, dat de effecten van de negatieve rente voor banken moet verzachten. Als gevolg zijn de marktvorsers van mening dat ING beter kan presteren dan sectorgenoten.

Wel sprak Kepler van opnieuw een tegenvallend derde kwartaal op het gebied van kosten. Als gevolg werden de analisten wat terughoudender voor het komende jaar en mikken zij op een kosteninflatie van 1,4 procent in 2020.

De verwachtingen voor de winst per aandeel voor 2019 van Kepler liggen 3 procent boven de consensus, maar zijn in lijn met de analistenverwachtingen voor 2020 en 2021, ondanks dat Kepler lange tijd negatiever is geweest dan de consensus.

Het aandeel ING Groep sloot donderdag 0,1 procent lager op 10,13 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
wilfredo
0
allemaal koopadviezen en toch omlaag?????


Datum Guru Advies Koersdoel Rendement
09:02 Kepler Cheuvreux kopen 11,70 0,00%
31 okt Kepler Cheuvreux kopen 11,50 0,00%
31 okt RBC Capital Markets kopen 13,50 0,00%
31 okt UBS kopen 11,60 0,00%
31 okt JPMorgan Cazenove kopen 12,10 0,00%
31 okt Goldman Sachs kopen 13,50 0,00%
31 okt Jefferies & Co. kopen 13,50 0,00%
31 okt KBC Securities kopen 13,00
Max Felix
0
[Modbreak IEX: Gelieve niet zonder onderbouwing beschuldigingen van illegale activiteiten te plaatsen, bericht is bij dezen verwijderd. Waarschuwing.]
Tsipisch
0
Ben benieuwd wat november gaat brengen voor ING. Aandeel staat me steeds minder aan...
havik of duif
0
Ing is het aandeel met de hoogste aandelen verkoop per dag maar de kopers en verkopers houden elkaar in evenwicht en daarom blijft de koers rond de €10 hangen.
Eerst zal er weer een renteverhoging moeten komen wil de koers stijgen maar wat men vergeet is dat Ing bijna wereldwijd actief is en juist daarom minder gevoelig als andere banken. Het dividend is altijd goed dus is het nog wachten op renteherstel.
optiejunky
0
DE vraag is nu ook, na twee redelijk goede kwartalen , met een koersdaling door macro onzekerheden, wat men met de winst gaat doen: ik las in de Q3 PPT dat ING een progessief dividend beleid er op nahoudt. Dat zou dus bij Q4 tot een verrassing kunnen leiden?

Daarbij zie ik op Middellange termijn wel wat koop druk richting April ( dividend jagers)
havik of duif
0
quote:

optiejunky schreef op 1 november 2019 09:47:


DE vraag is nu ook, na twee redelijk goede kwartalen , met een koersdaling door macro onzekerheden, wat men met de winst gaat doen: ik las in de Q3 PPT dat ING een progessief dividend beleid er op nahoudt. Dat zou dus bij Q4 tot een verrassing kunnen leiden?

Daarbij zie ik op Middellange termijn wel wat koop druk richting April ( dividend jagers)
Bedenk wel dat de Nederlandse Bank hogere buffers aan de banken hebben opgelegd in een kortere tijd en daar gaat voor een groot deel de winst naartoe. Dividend zal wel op niveau van vorig jaar blijven € 0,68 is mijn verwachting.
optiejunky
0
IK zie nl een hogere winst door: Tiering systeem dat nu in werking gaat bij deECB. KYC kosten reductie. Verbetering Turkije en Italie...
730 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 33 34 35 36 37 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 sep 2020 15:19
Koers 6,666
Verschil -0,125 (-1,84%)
Hoog 6,841
Laag 6,654
Volume 23.556.326
Volume gemiddeld 21.048.271
Volume gisteren 19.988.831